Valantisle Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ο γατρος τι λεει για αυτο? Λέει ότι θέλει να με δει μόλις κλείσουμε μήνα από την επέμβαση ώστε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Πιστεύεις πως δεν θα μου μείνει κάτι αλλά δεν τον είδα και να τα λέει με σιγουριά , εκτός αν εγώ το πιστεύω αυτό λόγο της φοβίας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Λέει ότι θέλει να με δει μόλις κλείσουμε μήνα από την επέμβαση ώστε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Πιστεύεις πως δεν θα μου μείνει κάτι αλλά δεν τον είδα και να τα λέει με σιγουριά , εκτός αν εγώ το πιστεύω αυτό λόγο της φοβίας μου Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν μου αρεσει αυτο που λεει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν μου αρεσει αυτο που λεει . Ούτε εμένα μου αρέσει. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες κι μου φαίνεται περίεργο ν διορθωθεί αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ούτε εμένα μου αρέσει. Έχουν περάσει 2 εβδομάδες κι μου φαίνεται περίεργο ν διορθωθεί αργότερα. Δεν εχεις παρα να περιμενεις αλλο λιγο και μετα να τον ρωτησεις ορθα κοφτα τι συμβαινει . Για αυτο παμε σε γιατρο που καποιος γνωστος μας εχει προσωπικη εμπειρια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Δεν εχεις παρα να περιμενεις αλλο λιγο και μετα να τον ρωτησεις ορθα κοφτα τι συμβαινει . Για αυτο παμε σε γιατρο που καποιος γνωστος μας εχει προσωπικη εμπειρια. Γνωστός μου έχει κάνει σε αυτόν τον γιατρό πριν χρόνια όμως και ήταν πλήρως ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Γνωστός μου έχει κάνει σε αυτόν τον γιατρό πριν χρόνια όμως και ήταν πλήρως ευχαριστημένος Τι να πω...Ισως δεν σου εκανε ελεγχο καλο πριν ή ισως κατι δεν πηγε αλα .Κανε λιγο υπομονη παντως. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τι να πω...Ισως δεν σου εκανε ελεγχο καλο πριν ή ισως κατι δεν πηγε αλα .Κανε λιγο υπομονη παντως. Αυτό κάνω . Θα γράψω στο forum μόλις έχω νεότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τις εξετάσεις του προεγχειρητικου ελέγχου ξέρετε αν μπορούμε να τις πάρουμε έστω ως αντίγραφο? Σε περίπτωση που δεν τις δώσουν τι γίνετε? Εγώ πχ θα μετακομίσω για λίγο στην Αθήνα και θα ήθελα να τις δείξω και αλλού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τις εξετάσεις του προεγχειρητικου ελέγχου ξέρετε αν μπορούμε να τις πάρουμε έστω ως αντίγραφο? Σε περίπτωση που δεν τις δώσουν τι γίνετε? Εγώ πχ θα μετακομίσω για λίγο στην Αθήνα και θα ήθελα να τις δείξω και αλλού Μα τις δινουν ετσι κι αλοιως ...Ειναι πληρωμενες και ειναι δικες σου .Αν δεν στις εδωσαν φυσικα και μπορεις να τις ζητησεις .Εκανες επεμβαση ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Μα τις δινουν ετσι κι αλοιως ...Ειναι πληρωμενες και ειναι δικες σου .Αν δεν στις εδωσαν φυσικα και μπορεις να τις ζητησεις .Εκανες επεμβαση ? Ε ναι έκανα και έχω θέματα έχουμε μιλήσει Πήγα και σε δεύτερο γιατρό στην πόλη μου και μου είπε πως σαν χειρουργείο είναι από τα καλύτερα που έχει δει, γιατί έχει δει και κακά Μυωπία και αστιγματισμός έχουν φύγει (από 4 και 1.5 στα δύο μάτια) Απλά έχω ένα θέμα με το αριστερό (φλεγμονή που δείχνει να φύγει εντελώς και η οποία μου έχει θολώσει το μάτι +μυδριατικο που βάζω) Τεσπα ελπίζω να περάσει (1 Σεπτεμβρίου την έκανα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Ε ναι έκανα και έχω θέματα έχουμε μιλήσει Πήγα και σε δεύτερο γιατρό στην πόλη μου και μου είπε πως σαν χειρουργείο είναι από τα καλύτερα που έχει δει, γιατί έχει δει και κακά Μυωπία και αστιγματισμός έχουν φύγει (από 4 και 1.5 στα δύο μάτια) Απλά έχω ένα θέμα με το αριστερό (φλεγμονή που δείχνει να φύγει εντελώς και η οποία μου έχει θολώσει το μάτι +μυδριατικο που βάζω) Τεσπα ελπίζω να περάσει (1 Σεπτεμβρίου την έκανα) Αν δεν εχει περασει μολις ερθεις Αθηνα πηγαινε με τις εξετασεις σε αλλο γιατρο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Γεια σας . Έχω κάνει την prk πριν από δύο εβδομάδες. Η γιατρός μου είπε πως όλα πήγαν καλά . Το ζόρι ήταν οι πρώτες 3 με 4 μέρες . Λίγος πόνος ενόχληση και δεν άνοιγαν τα μάτια μου. Μετά τίποτα . Πριν 3 μέρες μου έλεγξε την όραση και είπε πως η μυωπία που είχα έχει φύγει όλη και περιμένουμε όταν κλείσει ο μήνας να φύγει και ο αστιγματισμός. Εμένα με έχει πιάσει λίγο άγχος γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως θα φύγει αργότερα ο αστιγματισμός και δεν θέλω να ξανά κάνω επέμβαση επαναληπτική. Έκανα και εγώ πριν 6 μέρες την PRK και σήμερα έβγαλα τους προστατευτικους φακούς. Έχω ακριβώς το ίδιο. Βλέπω καλά αλλά λίγο θολά σαν να έχω ασριγματισμο. Είναι φυσιολογικό. Μάτι με κάτι έχει διαφορά. Για παραδειγμα εγώ πονούσα μόνο την μέρα της επέμβασης ενώ από την δεύτερη κι ολας μέρα είχε περάσει και ο πόνος και η φωτο φοβία. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι η λίγη θολουρα κάτι που είναι φυσιολογικό γιατί η στοιβαδα ππυ αφαιρειται έχει επουλώθει αλλά δεν είναι ακόμη διαφανη τελείως και όπως πριν. Στην prk μπορεί να πάρει και 1 μήνα για να δεις καθαρά. Τελείως 100% εννοώ. Πάντως και εγβ είμαι στο ίδιο επίπεδο με εσένα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts