Jump to content

Πρόβλημα με αρχείο doc

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώντας να ανοίξω ένα αρχείο του word μου εμφανίζεται το μήνυμα που επισυνάπτω. Να σημειώσω ότι δοκίμασα τη 2η λύση που αναφέρει αλλά τίποτα. :(

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Το αρχείο που θές να ανοίξεις δεν το βρίσκει ο υπολογιστής. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο οτι έχει γίνει μετονομασία ή αλλαγή στην τοποθεσία του αρχείου μέσα στο δίσκο ή και διαγραφή του...
[sIGPIC][/sIGPIC]Die you human....

Αν ο D: είναι αποσπόμενη μονάδα δίσκου (floppy, CD, DVD κλπ.) δοκίμασε να το ανοίξεις από το File --> Open του Word. Αυτό το error μου το έβγαζε συχνά με δισκέτες και τελίκα ανοιγα τα αρχεία από εκεί...

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CORE (28 Ιούν. 2004 , 02:47)

Το αρχείο που θές να ανοίξεις δεν το βρίσκει ο υπολογιστής. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο οτι έχει γίνει μετονομασία ή αλλαγή στην τοποθεσία του αρχείου μέσα στο δίσκο ή και διαγραφή του...

Το περίεργο είναι ότι ενώ έχω μπροστά μου το αρχείο, πατάω για να το ανοίξω και εμφανίζεται το παραπάνω μήνυμα. Δεν προσπαθώ να το ανοίξω μέσω συντόμευσης κτλ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (28 Ιούν. 2004 , 03:41)

Αν ο D: είναι αποσπόμενη μονάδα δίσκου (floppy, CD, DVD κλπ.) δοκίμασε να το ανοίξεις από το File --> Open του Word. Αυτό το error μου το έβγαζε συχνά με δισκέτες και τελίκα ανοιγα τα αρχεία από εκεί...

Ο D είναι σκληρός. Πάντως δοκίμασα να το ανοίξω από το File --> Open ενώ το είχα τοποθετήσει στο root του C αλλά τα ίδια.

Όποιος έχει όρεξη (και ADSL :p ) μπορεί να το κατεβάσει και να μου πει αν βγάζει και σε αυτόν το ίδιο μήνυμα. Το αρχείο είναι αυτό και είναι 14.7 ΜΒ

Tα δικαιώματα πρόσβασης τα κοίταξες, όπως λέει;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (28 Ιούν. 2004 , 09:47)

Tα δικαιώματα πρόσβασης τα κοίταξες, όπως λέει;

Προσπάθησα αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω.

Νεότερο: Από ότι είδα, με δεξί κλίκ-->properties πάνω στο αρχείο δεν εμφανίζονται οι καρτέλες custom και summary. Βοηθάει καθόλου η πληροφορία αυτή;

Εμένα μου το βγάζει αυτό το μήνυμα όταν το όνομα του αρχείου είναι γραμμένο στα ελληνικά, και αυτό επειδή έχω κάποια προβλήματα με encoding στο pc μου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

δοκιμασε να το μετακινησεις το αρχειο στο c:\ η στο d:\ και μεταονομασε το σε κατι απλο οπως doc1.doc και μετα δοκιμασε να το ανοιξεις , εαν και παλι δεν ανοιγει τοτε κανε δεξι κλικ πανω στο αρχειο -----> properties ----> security ----------> και επιλεγεις full control στην επιλογη everyone
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (28 Ιούν. 2004 , 22:36)

Mε Wordpad ανοίγει;

Όχι, δεν ανοίγει. Κολλάει το πρόγραμμα. :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (28 Ιούν. 2004 , 22:45)

δοκιμασε να το μετακινησεις το αρχειο στο c:\ η στο d:\ και μεταονομασε το σε κατι απλο οπως doc1.doc και μετα δοκιμασε να το ανοιξεις , εαν και παλι δεν ανοιγει τοτε κανε δεξι κλικ πανω στο αρχειο -----> properties ----> security ----------> και επιλεγεις full control στην επιλογη everyone

Το θέμα είναι ότι, όπως αναφέρω και παραπάνω, με το δεξί κλίκ εμφανίζεται μόνο η καρτέλα General. Όμως ακόμα και σε άλλα αρχεία doc που δοκίμασα, δεν βρήκα επιλογή για security από τα properties.

Όσο για το 1ο που αναφέρεις (αντιγραφή στο C και μετονομασία), το έχω ήδη δοκιμάσει αλλά δεν δούλεψε.

σε αλλο PC το εχεις δοκιμασει?
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (28 Ιούν. 2004 , 23:50)

σε αλλο PC το εχεις δοκιμασει?

Όχι ακόμα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (29 Ιούν. 2004 , 14:25)

Το αρχείο είναι δικό σου ή το κατέβασες από το net???

Το έχω κατεβάσει από τη σελίδα του Παν/μίου Κρήτης. Το link το έχω δώσει παραπάνω.

Δοκίμασε να το ανοίξεις σε κανένα PC φίλου και αν και εκεί δεν ανοίγει, τότε ίσως θα ήταν καλό να δοκιμάσεις να το ξανακατεβάσεις...

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

• 2 weeks later...

Δεν ξερω αν εχεις βρει λυση, αλλα μιας και επεσε στην αντιληψη μου....

Απο καθαρη περιεργια και ελεω ADSL κατεβασα το αρχειο απο το link που εδωσες και ανοιξε κανονικοτατα (WinXp SP1 English, MS Word 2003). To αρχειο περιεχει 5 σελιδες με 5 φωτο σε εξωφρενικες αναλυσεις (εξ'ου και τα 15 σχεδον Mb) σκαναρισμενες απο καποιο βιβλιο. Το κεφαλαιο που παρατηθεται τιτλοφορειται : "Επισκοπιση και αξιολογιση του φαινομενου της επιθετικοτητας στην Ελλαδα".

Επειδη μπορει να το χρειαζεσε αντεγραψα και εκανα σμικρυνση στις 5 φωτο και μπορεις πλεον να τις κατεβασεις απο εδω :

Σελιδα 1 Σελιδα 2

Σελιδα 3 Σελιδα 4

Σελιδα 5

Το συνολικο μεγεθος ειναι 1.12 Mb και το κειμενο στις φωτο παραμενει αναγνωσιμο. Eλπιζω να βοηθησα.

*Απορια : Κοτζαμ Πανεπιστιμιακοι και καταφεραν 1 document με 5 εικονιτσες να το κανουν 15 Mb???

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

Αν και ο φίλος faithless σου έδωσε μία λύση, να σου πω ότι το πρόβλημα πιθανόν να είναι ότι προσπαθείς ν'ανοίξεις το αρχείο με μία παλαιότερη έκδοση του word απ'αυτή από την οποία έχει δημιουργηθεί. Σε περίπτωση που έχεις ξανά πρόβλημα, κι είσαι σίγουρος ότι δεν υπήρξε πρόβλημα στο download, θα έλεγα ότι υπάρχουν τέσσερεις λύσεις:

1. Χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του Office.

2. Προσπαθείς ν'ανοίξεις το αρχείο με το wordpad. Τα βασικά (κείμενο και πιθανόν εικόνες) μάλλον θα εμφανιστούν.

3. Χρησιμοποιείς κάποιον converter για να μετατρέψεις το αρχείο σε παλαιότερη έκδοση του word ή σε κάποιο άλλο τύπο αρχείου (π.χ. html ή άλλο).

4. Χρησιμοποιείς την επιλογή recover που έχει το word με την οποία μπορεί να διαβάσει αρχεία και να διασώσει το κείμενο (μορφοποίηση, πίνακες και εικόνες κλπ. πιθανόν να χαθούν).

Μιχάλης :alien: