LELELO Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδω και 2 ώρες με το κινητό μου. Λοιπόν, έχω το Samsung Galaxy S3 lte και χρησιμοποιώ αρκετά τα 3g & 4g δίκτυα για να μπαίνω στο Internet. Σήμερα το πρωί άνοιξα την επιλογή lte/wcdma/gsm γιατί εκει που ήμουν δεν ειχε Wi-Fi και έπρεπε να μπω στο ίντερνετ. Για αρκετή ώρα ειχα μπει στο ίντερνετ(μου έγραφε 3g & 4g πάνω δεξιά) και απο κάποια ώρα και μετα ενω ειχα στην περιοχή που ήμουν ειχε κάλυψη 4g, το κινητό μου εγραφε μονο το σηματάκι E πανω δεξια, δηλαδή gsm . Οταν το έβαζα μόνο wcdma είχε σημα αλλα με ανοιχτα τα δεδομένα δε μου εβγαζει το h ή το h+. Τωρα που είμαι σε αλλη περιοχή με λιγότερη 3g καλυψη όταν βαζω την επιλογή wcdma δεν μου εμφανιζει καθολου σημα. Άρα οτι επιλογή και να βάλω στη λειτουργία δικτύου, μου βγαζει μόνο την ένδειξη E, δηλαδή gsm και δεν μπορώ να συνδεθω καθόλου με 3g ή 4g δίκτυα με δεδομένα μαζί. Εβγαλα τη sim, τη σκουπισα με καθαρο πανακι, εκανα restart αλλα τιποτα.. Τι μου προτείνετε να κάνω; Μήπως θέλει service; Υπάρχει λόγος να κανω κάποιο reset οπως hard reset? Παρακαλώ οποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί χρησιμοποιώ αρκετά το κινητο για πλοήγηση στο ίντερνετ με 3g & 4g λόγω δουλειάς.. Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδω και 2 ώρες με το κινητό μου. Λοιπόν, έχω το Samsung Galaxy S3 lte και χρησιμοποιώ αρκετά τα 3g & 4g δίκτυα για να μπαίνω στο Internet. Σήμερα το πρωί άνοιξα την επιλογή lte/wcdma/gsm γιατί εκει που ήμουν δεν ειχε Wi-Fi και έπρεπε να μπω στο ίντερνετ. Για αρκετή ώρα ειχα μπει στο ίντερνετ(μου έγραφε 3g & 4g πάνω δεξιά) και απο κάποια ώρα και μετα ενω ειχα στην περιοχή που ήμουν ειχε κάλυψη 4g, το κινητό μου εγραφε μονο το σηματάκι E πανω δεξια, δηλαδή gsm . Οταν το έβαζα μόνο wcdma είχε σημα αλλα με ανοιχτα τα δεδομένα δε μου εβγαζει το h ή το h+. Τωρα που είμαι σε αλλη περιοχή με λιγότερη 3g καλυψη όταν βαζω την επιλογή wcdma δεν μου εμφανιζει καθολου σημα. Άρα οτι επιλογή και να βάλω στη λειτουργία δικτύου, μου βγαζει μόνο την ένδειξη E, δηλαδή gsm και δεν μπορώ να συνδεθω καθόλου με 3g ή 4g δίκτυα με δεδομένα μαζί. Εβγαλα τη sim, τη σκουπισα με καθαρο πανακι, εκανα restart αλλα τιποτα.. Τι μου προτείνετε να κάνω; Μήπως θέλει service; Υπάρχει λόγος να κανω κάποιο reset οπως hard reset? Παρακαλώ οποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί χρησιμοποιώ αρκετά το κινητο για πλοήγηση στο ίντερνετ με 3g & 4g λόγω δουλειάς.. Ευχαριστώ πολύ.. Για αρχή αφού δοκίμασες επανεκκίνηση δοκίμασε να κλείσεις τα δεδομένα και να βάλεις ξανά την επιλογή lte/wcdma/gsm. Κάνε έναν έλεγχο πως δεν έχεις ρυθμίσει κάποιον περιορισμό στα mb που καταναλώνεις και δοκίμασε να μπεις και να βγεις σε Λειτουργία Πτήσης. Έπειτα άνοιξε τα δεδομένα και κάνε τον έλεγχο σου. Εάν το πρόβλημα παραμένει, σε πρώτη φάση επικοινώνησε με τον πάροχο σου και αν το πρόβλημα δεν προέρχεται από εκεί η αμέσως επόμενη λύση είναι δυστυχώς Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τέλος service. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Για αρχή αφού δοκίμασες επανεκκίνηση δοκίμασε να κλείσεις τα δεδομένα και να βάλεις ξανά την επιλογή lte/wcdma/gsm. Κάνε έναν έλεγχο πως δεν έχεις ρυθμίσει κάποιον περιορισμό στα mb που καταναλώνεις και δοκίμασε να μπεις και να βγεις σε Λειτουργία Πτήσης. Έπειτα άνοιξε τα δεδομένα και κάνε τον έλεγχο σου. Εάν το πρόβλημα παραμένει, σε πρώτη φάση επικοινώνησε με τον πάροχο σου και αν το πρόβλημα δεν προέρχεται από εκεί η αμέσως επόμενη λύση είναι δυστυχώς Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τέλος service. Μετά από επαναφορά έφτιαξε.. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdpower78 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποιος που έχει να μου προτείνει ένα οδηγό για αναβάθμιση στο firmware του S3 LTE? Έχω την έκδοση 4.4.4 και έχω διαβάσει οτι μπορεί να πάρει και την 5.0.1. Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλημέρα σας, Μου έχει σπάσει η οθόνη στο s3 και θέλω να παραγγείλω νέα από το ebay που είναι φθηνά αλλά έχω απορίες. Η οθόνη μας είναι Super AMOLED και για να βρω φθηνή στο ebay μου βγάζει κάποιες lcd του 50ρικου.. αν ψαξω για Super AMOLED μου βγάζει πάνω απο 100ρικο που είναι ασύμφορο.. να σας πω πως το κινητό το θέλω για δευτερο για την παραλία γιατί έχω αγοράσει το s6 που δεν θελω να το χρησιμοποιώ σε δύσκολές συνθήκες.. είναι καλές αυτές οι lcd; Έχει κάποιος ανάλογη αγοραστική εμπειρία και αν ναι τι θα μου προτεινατε; εχω το s3 lte σε μαυρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλημέρα σας, Μου έχει σπάσει η οθόνη στο s3 και θέλω να παραγγείλω νέα από το ebay που είναι φθηνά αλλά έχω απορίες. Η οθόνη μας είναι Super AMOLED και για να βρω φθηνή στο ebay μου βγάζει κάποιες lcd του 50ρικου.. αν ψαξω για Super AMOLED μου βγάζει πάνω απο 100ρικο που είναι ασύμφορο.. να σας πω πως το κινητό το θέλω για δευτερο για την παραλία γιατί έχω αγοράσει το s6 που δεν θελω να το χρησιμοποιώ σε δύσκολές συνθήκες.. είναι καλές αυτές οι lcd; Έχει κάποιος ανάλογη αγοραστική εμπειρία και αν ναι τι θα μου προτεινατε; εχω το s3 lte σε μαυρο..Το κινητό αυτό είναι κατασκευασμένο για συγκεκριμένη οθόνη, με οτιδήποτε άλλο δε θα δουλέψει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts