Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III LTE (I9305)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

i9305 κανονικό, ούτε Ν, ούτε Τ! Το Τ θα μου ήταν περίεργο αν υπήρχε στην Ελλάδα, αλλά τέλος πάντων!

Κατέβασε αυτό http://www.hotfile.com/dl/195491523/fe984cf/I9305XXBMB4_I9305XEFBMB2_XEF.zip.html

Είναι η πιο πρόσφατη καθαρή έκδοση στην 4.1.2 από Γαλλία. Εγκατεστησέ την από το Odin και περίμενε να τελειώσει.

Αφού τελειώσει, πάμε στα υπόλοιπα! Ας αρχίσουμε με το να επαναφέρουμε το τηλέφωνο σε λειτουργία :)

πωπω της καθυστέρησης είναι.. το download είναι πολύ αργό :P

Όταν λες εγκατάσταση μπορείς να είσαι λιγάκι αναλυτικός στα βήματα? ή πες μου αν είναι εύκολο που να κοιτάξω να ακολουθήσω τα βήματα μη σε ζαλίζω

Edited by linaki_gr

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πωπω της καθυστέρησης είναι.. το download είναι πολύ αργό :P

Όταν λες εγκατάσταση μπορείς να είσαι λιγάκι αναλυτικός στα βήματα? ή πες μου αν είναι εύκολο που να κοιτάξω να ακολουθήσω τα βήματα μη σε ζαλίζω

Φαντάζομαι πως το Odin και τους drivers της Samsung τα έχεις ήδη, οπότε δεν τα αναλύω αυτά! Μόλις κατέβει το αρχείο, το αποσυμπιέζεις και το αρχείο .tar.md5 το βάζεις στην επιφάνεια εργασίας, ή σε ένα φάκελο να σε βολεύει.

- Ανοίγεις το odin, και εκεί που λέει PDA, πατάς στο κουμπί, βρίσκεις και επιλέγεις το αρχείο που αποσυμπίεσες.

- Από τις επιλογές στα δεξιά, φροντίζεις να είναι επιλεγμένα ΜΟΝΟ τα Auto Reboot και F. Reset Time, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (εκτός από το tick δίπλα στο PDA βέβαια :))

- Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα να φορτώσει το αρχείο, βγάζεις τη μπαταρία από το κινητό, την ξαναβάζεις, και βλέπεις το τηλέφωνο να σε βγάζει πάλι στο ανθρωπάκι του android και να γράφει DOWNLOADING. Το συνδέεις στον υπολογιστή σου, περιμένεις να το "δει" στο odin (στα 8 τετραγωνάκια που έχει επάνω, θα σου βγάλει στο 1ο COM: xx), και μετά πατάς κάτω το START. Το αφήνεις να τελειώσει, ΔΕΝ το ενοχλείς καθόλου, και αφού τελειώσει θα ανάψει η συσκευή. Από εκεί και μετά, προχωράμε στο rooting σε 2η φάση!

ΤΩΡΑ... Σε περίπτωση που βάζοντας τη μπαταρία στο τηλέφωνό σου δεν ανάβει αυτόματα και δε βγάζει το Android και δε λέει DOWNLOADING, κάνεις το εξής:

Πατάς το Volume- μαζί με το Home, και το Power Button. Μόλις ανάψει η οθόνη αφήνεις το power, και θα σε ρωτάει αν θέλεις να συνεχίσεις ή όχι (σε αυτή τη φάση αφήνεις και τα άλλα 2 κουμπιά). Πατώντας το Volume- εκεί, κάνει επανεκκίνηση και ΔΕΝ το θέλουμε αυτό! Οπότε Πατάς το Vol+ και θα σου βγάλει την οθόνη όπου θα λέει Downloading. Στο γράφει κι όλας στην οθόνη, πως για να συνεχίσεις πρέπει να πατήσεις το +, για reboot να πατήσεις το -... Κατόπιν το συνδέεις στον υπολογιστή, το odin το αναγνωρίζει, και προχωράει όπως και παραπάνω.

Τέλος, στην περίπτωση που ΔΕΝ έχεις τους drivers της Samsung, και ΔΕΝ έχεις το odin, τα κατεβάζεις από:

odin 3.04 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1168421&d=1341114315

Samsung Drivers http://dottech.org/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ Samsung KIES εγκατεστημένο, ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ. Αν το έχεις εγκατεστημένο βέβαια, ΔΕΝ χρειάζεται και να κατεβάσεις τους Samsung Drivers. Αλλά και πάλι πρέπει να το έχεις απενεργοποιημένο το KIES.

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Φαντάζομαι πως το Odin και τους drivers της Samsung τα έχεις ήδη, οπότε δεν τα αναλύω αυτά! Μόλις κατέβει το αρχείο, το αποσυμπιέζεις και το αρχείο .tar.md5 το βάζεις στην επιφάνεια εργασίας, ή σε ένα φάκελο να σε βολεύει.

- Ανοίγεις το odin, και εκεί που λέει PDA, πατάς στο κουμπί, βρίσκεις και επιλέγεις το αρχείο που αποσυμπίεσες.

- Από τις επιλογές στα δεξιά, φροντίζεις να είναι επιλεγμένα ΜΟΝΟ τα Auto Reboot και F. Reset Time, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ (εκτός από το tick δίπλα στο PDA βέβαια :))

- Περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα να φορτώσει το αρχείο, βγάζεις τη μπαταρία από το κινητό, την ξαναβάζεις, και βλέπεις το τηλέφωνο να σε βγάζει πάλι στο ανθρωπάκι του android και να γράφει DOWNLOADING. Το συνδέεις στον υπολογιστή σου, περιμένεις να το "δει" στο odin (στα 8 τετραγωνάκια που έχει επάνω, θα σου βγάλει στο 1ο COM: xx), και μετά πατάς κάτω το START. Το αφήνεις να τελειώσει, ΔΕΝ το ενοχλείς καθόλου, και αφού τελειώσει θα ανάψει η συσκευή. Από εκεί και μετά, προχωράμε στο rooting σε 2η φάση!

ΤΩΡΑ... Σε περίπτωση που βάζοντας τη μπαταρία στο τηλέφωνό σου δεν ανάβει αυτόματα και δε βγάζει το Android και δε λέει DOWNLOADING, κάνεις το εξής:

Πατάς το Volume- μαζί με το Home, και το Power Button. Μόλις ανάψει η οθόνη αφήνεις το power, και θα σε ρωτάει αν θέλεις να συνεχίσεις ή όχι (σε αυτή τη φάση αφήνεις και τα άλλα 2 κουμπιά). Πατώντας το Volume- εκεί, κάνει επανεκκίνηση και ΔΕΝ το θέλουμε αυτό! Οπότε Πατάς το Vol+ και θα σου βγάλει την οθόνη όπου θα λέει Downloading. Στο γράφει κι όλας στην οθόνη, πως για να συνεχίσεις πρέπει να πατήσεις το +, για reboot να πατήσεις το -... Κατόπιν το συνδέεις στον υπολογιστή, το odin το αναγνωρίζει, και προχωράει όπως και παραπάνω.

Τέλος, στην περίπτωση που ΔΕΝ έχεις τους drivers της Samsung, και ΔΕΝ έχεις το odin, τα κατεβάζεις από:

odin 3.04 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1168421&d=1341114315

Samsung Drivers http://dottech.org/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ Samsung KIES εγκατεστημένο, ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ. Αν το έχεις εγκατεστημένο βέβαια, ΔΕΝ χρειάζεται και να κατεβάσεις τους Samsung Drivers. Αλλά και πάλι πρέπει να το έχεις απενεργοποιημένο το KIES.

Οκ δούλεψε!! Άνοιξε κανονικότατα :D

Υπερ-ευχαριστώ :D :D

Πραγματικά τα παιδιά του myphone πολλές φορές με έχουν σώσει :D Μακάρι να υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοια προθυμία παντού

Edited by linaki_gr

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Θέλω να κάνω μια ερώτηση στο Ι9305 με 4.1.2 πρέπει να κάνω root για να δουλέψει το usb otg γιατί θέλω να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο

Οκ δούλεψε!! Άνοιξε κανονικότατα :D

Υπερ-ευχαριστώ :D :D

Πραγματικά τα παιδιά του myphone πολλές φορές με έχουν σώσει :D Μακάρι να υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοια προθυμία παντού

Kein problem :D

Αν ακόμα θέλεις να το rootάρεις, δες εδώ: http://dottech.org/85698/how-to-root-samsung-galaxy-s-iii-gt-i9305-and-install-clockworkmod-recovery-guide/

Αν σε μπερδέψει, ή αν φοβάσαι να μην το κάνεις πάλι λάθος, πες μου σε ΡΜ να μη γεμίζουμε τσάμπα το thread :D

@liam69 Κατά πόσο ξέρω, δε χρειάζεται root για USB otg... Απλώς το ανταπτοράκι είναι διαφορετικό από του S2, ¨οπως και το MHL HDMI είναι διαφορετικό...

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Kein problem :D

Αν ακόμα θέλεις να το rootάρεις, δες εδώ: http://dottech.org/85698/how-to-root-samsung-galaxy-s-iii-gt-i9305-and-install-clockworkmod-recovery-guide/

Αν σε μπερδέψει, ή αν φοβάσαι να μην το κάνεις πάλι λάθος, πες μου σε ΡΜ να μη γεμίζουμε τσάμπα το thread :D

@liam69 Κατά πόσο ξέρω, δε χρειάζεται root για USB otg... Απλώς το ανταπτοράκι είναι διαφορετικό από του S2, ¨οπως και το MHL HDMI είναι διαφορετικό...

Απαπαπα δε χρειάζεται το root, το σκιάχτηκα :P

Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ πολύ.

Μια ερωτησούλα μόνο τελευταία και δε θα σε ζαλίσω άλλο. Αυτό που περάσαμε είναι από ότι κατάλαβα official rom. Πες μου τώρα όμως θα υπάρξει πρόβλημα με μεταγενέστερα updates επίσημα? Δηλ, θα μου έρχονται κανονικά, διαμέσου Kies ή OTA?

παιδια σημερα πηρα και γω το siii 4g απο play247 και στις ρυθμησεις κινησης παρατηρησα οτι δεν εχει αυτο που οταν κοιτας το κινητο δεν σβηνει η οθονη ενω στο sii το εχει...σε εσας το εχει αυτο;;;;;

ΑΑΑΑ!!!! και την πρωτη φορτιση ποτε να την κανω;;;;;

μολις σβησει μονο του το κινητο;;;; ή τωρα που εκανα τις βασικες ρυθμησεις (50%);;;;;

:worry:

Edited by commandersotos
Addicted to Technology :wink:

Παιδιά, αυτό ή το nexus 4? Ρώτησα στο νήμα του nexus και μου είπανε nexus :lol:

Οι κάτοχοι του S3 LTE τι λέτε? Και αν είναι δυνατόν και τον λόγο να αναφέρετε

:thanks:

Θέλω να κάνω μια ερώτηση στο Ι9305 με 4.1.2 πρέπει να κάνω root για να δουλέψει το usb otg γιατί θέλω να συνδέσω ποντίκι και πληκτρολόγιο

δουλευει και χωρις root, εχθες εφτιαξα usb otg και σου λυνει τα χερια

παιδια σημερα πηρα και γω το siii 4g απο play247 και στις ρυθμησεις κινησης παρατηρησα οτι δεν εχει αυτο που οταν κοιτας το κινητο δεν σβηνει η οθονη ενω στο sii το εχει...σε εσας το εχει αυτο;;;;;

ΑΑΑΑ!!!! και την πρωτη φορτιση ποτε να την κανω;;;;;

μολις σβησει μονο του το κινητο;;;; ή τωρα που εκανα τις βασικες ρυθμησεις (50%);;;;;

:worry:

την πρώτη φόρτιση θα την κάνεις αφού σβήσει τελείως από μπαταρία. και εννοείται ότι το αφήνεις να φορτίσει χωρίς να το πειράζεις :-)

την πρώτη φόρτιση θα την κάνεις αφού σβήσει τελείως από μπαταρία. και εννοείται ότι το αφήνεις να φορτίσει χωρίς να το πειράζεις :-)

Ευχαριστω linaki_gr για την απαντηση!!!! ;)

με τον αισθητηρα κινησης που ανεφερα πιο πανω...τι λετε να παιζει παιδια;;;;;

τα δικα σας το εχουν;;;;;;

Ευχαριστω linaki_gr για την απαντηση!!!! ;)

με τον αισθητηρα κινησης που ανεφερα πιο πανω...τι λετε να παιζει παιδια;;;;;

τα δικα σας το εχουν;;;;;;

πηγαινε ρυθμισεις/εμφανιση και απο εδω πηγαινεις δυνατοτητες και τικαρεις εξυπνη διαμονη παραμενη ενεργη οσο την κοιτατε

πηγαινε ρυθμισεις/εμφανιση και απο εδω πηγαινεις δυνατοτητες και τικαρεις εξυπνη διαμονη παραμενη ενεργη οσο την κοιτατε

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση trifos2....!!!

:D

δουλευει και χωρις root, εχθες εφτιαξα usb otg και σου λυνει τα χερια

Διαφορετικό απο τον επισημο για το

S2 note 1 κλπ;

Παλι νεα εξοδα;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Την πρωτη φορτιση την εκανα με ανοιχτο το κινητο αλλα χωρις χρηση και αφου ειχε πεσει κατω απο 15 τοις εκατο. Απλα με ειχε παραξενεψει γιατι εκανε αρκετη ωρα. Χθες του εκανα δευτερη φορτιση αλλα το αφησα βραδυ.

myphone.gr Legal Advisor

Παιδιά, αυτό ή το nexus 4? Ρώτησα στο νήμα του nexus και μου είπανε nexus :lol:

Οι κάτοχοι του S3 LTE τι λέτε? Και αν είναι δυνατόν και τον λόγο να αναφέρετε

:thanks:

Το ειχα και το nexus αλλα δεν με βολεψε. Γρηγορο τηλεφωνο και υποκειμενικα πιο ομορφο απο το s3. Θεωρω οτι το s3 lte εχει καλυτερη οθονη και ειναι εξισου γρηγορο λογω της ram. Για εμενα επαιξε ρολο και η υπαρξη υποδοχης για καρτα.

Νομιζω οτι το s3 ειναι καλύτερη επιλογή.

myphone.gr Legal Advisor

Καλησπερα παιδια, νέος κάτοχος galaxy S3 Lte, (χωρις Τ ή Ν απο birdphone) ειναι το πρωτο μου smartphone και πρωτη εμπειρια με android!

Μερικες πρωτες ερωτησεις-παρατηρησεις..

1) Ειναι λογικο να μου εμφανιζει 10,94gb συνολικο χωρο απο τα 16 χωρις καλα καλα να το εχω φορτωσει εφαρμογες? για την ακριβεια οι εφαρμογες γραφει οτι πιανουν 497 mb, μαζι με κατι διαφορα .. τελικος διαθεσιμος χωρος 10,15gb !

2) Στο μενου "διαχειριστης εφαρμογων" γραφει 0,89gb σε χρηση σχεδον μονιμα..! Δλδ αν ειχα το S3 με 1gb αντε γεια.. οι εφαρμογες ομως που ειναι σε εκτελεση ειναι ελαχιστες και αθροιστικα δεν ξεπερουν τα 100mb, τα υπολοιπα που πανε??

3) Γενικα το root αξιζει? Θα ελαφρυνει καθολου το κινητο απο "περιττες εφαρμογες" και ποιες ειναι αυτες?

Καλησπερα παιδια, νέος κάτοχος galaxy S3 Lte, (χωρις Τ ή Ν απο birdphone) ειναι το πρωτο μου smartphone και πρωτη εμπειρια με android!

Μερικες πρωτες ερωτησεις-παρατηρησεις..

1) Ειναι λογικο να μου εμφανιζει 10,94gb συνολικο χωρο απο τα 16 χωρις καλα καλα να το εχω φορτωσει εφαρμογες? για την ακριβεια οι εφαρμογες γραφει οτι πιανουν 497 mb, μαζι με κατι διαφορα .. τελικος διαθεσιμος χωρος 10,15gb !

2) Στο μενου "διαχειριστης εφαρμογων" γραφει 0,89gb σε χρηση σχεδον μονιμα..! Δλδ αν ειχα το S3 με 1gb αντε γεια.. οι εφαρμογες ομως που ειναι σε εκτελεση ειναι ελαχιστες και αθροιστικα δεν ξεπερουν τα 100mb, τα υπολοιπα που πανε??

3) Γενικα το root αξιζει? Θα ελαφρυνει καθολου το κινητο απο "περιττες εφαρμογες" και ποιες ειναι αυτες?

Καλημέρα σου!

Παιδιά, το έχω πει και σε προηγούμενα ποστ! Καμία birdphone ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία στο σκρουτζ δεν πουλάει το Τ!!! ΔΕΝ προορίζεται το Τ για την Ευρωπαϊκή αγορά!!! Από εκεί και πέρα...

1. Είναι λογικό, ναι! Και το iPhone λέει πως είναι 16 γίγα, αλλά διαθέσιμη έχει 12! Ολα τα κινητά λένε την εσωτερική μνήμη, αλλά σε αυτή εγκαθιστάται και το λειτουργικό, οπότε είναι λογικό να χάνεται ένας όγκος! Εδώ και οι σκληροί δίσκοι λένε 500Gb, και πραγματικά διαθέσιμα έχεις 460 :)

2. Με ένα Task manager (Advanced Task Killer ας πούμε), μπορείς να "σκοτώνεις" εφαρμογές και να εξοικονομείς μνήμη! Δε φαντάζεσαι τι τρέχει στο παρασκήνιο όσο εσύ δουλεύεις το τηλέφωνο! Εδώ ακόμα και το Facebook να το κλείνεις με Task Managers, πάλι ξανανοίγει αυτόματα!! Οσο για το S3, έχω δει και 70ΜΒ διαθέσιμη μνήμη!!!! Και στο lte, το καλύτερο που έχω πετύχει ήταν 1.4 διαθέσιμη...

3. Με το root, ό,τι και να βγάλεις, είναι ένα κινητό με 16 γίγα μνήμη. Δεν έχεις θέμα με το bloatware που ενδεχομένως φοράει η έκδοσή σου, και στη θέση σου ΔΕΝ θα έμπλεκα με αφαίρεση εφαρμογών.

Ενδεικτικά, και χωρίς root, μπορείς να πας στη διαχείριση εφαρμογών, και στο ΟΛΕΣ. Από εκεί μπορείς να κάνεις Αναγκαστική διακοπή και Απενεργοποίηση και εκκαθάριση μνήμης Cache σε μερικές ακίνδυνες εφαρμογές όπως:

ChatON

Chrome

Flipboard

Game Hub

S Suggest (η μεγαλύτερη π4π4ρι΄4 της Samsung, EVER!!!!!!!!)

Samsung Apps

Stock Deamon (EUR)

User Manual

Yahoo! News

Yahoo! Finance

Windy Weather

Weather Widget (ΟΧΙ αν χρησιμοποιείς το προεπιλεγμένο Widget του καιρού και της ώρας που έχει προφορτωμένο το τηλέφωνο)

Weather Widget Main (όπως και παραπάνω)

Weather Deamon (όπως και παραπάνω)

Voice Recorder

Video Hub

Αυτά εντελώς ενδεικτικά! Μόνο με αυτά, γλυτώνεις και (λίγο) χώρο, και κανένα 40άρι ΜΒ μνήμης RAM επί μονίμου βάσεως! ΑΝ θέλεις κι άλλα, πες μου να σου πω ποια άλλα μπορείς να απενεργοποιήσεις :)

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Ως κάτοχος ενός LTE μου λείπει ένα καλό gps. Συνηθισμένος στη nokia, συγκεκριμένα στο Ε7 που είχε πολύ καλο gps είναι το λιγότερο εκνευριστικό να πρέπει να κάνεις ιντερνετική σύνδεση για να σου βγάλει ένα ρημαδοχάρτη με κάποιες οδηγίες!

Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση?

Ευχαριστώ.

Ως κάτοχος ενός LTE μου λείπει ένα καλό gps. Συνηθισμένος στη nokia, συγκεκριμένα στο Ε7 που είχε πολύ καλο gps είναι το λιγότερο εκνευριστικό να πρέπει να κάνεις ιντερνετική σύνδεση για να σου βγάλει ένα ρημαδοχάρτη με κάποιες οδηγίες!

Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση?

Ευχαριστώ.

Don't Panic. Καλό και με πλήρη φωνητική πλοήγηση. Εκτός κι αν είσαι διατεθιμένος να τα σκάσεις, οπότε παίρνεις το ΤΟΜΤΟΜ για την Ελλάδα, ή αν είσαι rooted κι έχεις το BlackMart, το Navigon (Verbs το εμφάνιζε τελευταία φορά που το είχα δει). Πιάνει 500+ΜΒ, το κατεβάζεις κι αυτό μία φορά, και η διαφορά του σε σχέση με τα άλλα είναι που έχει VR απεικόνιση. Σου δείχνει τα ΡΟΙs τριγύρω σου, όπως γυρνάς το κινητό δεξιά-αριστερά :)

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Χθες ενεργοποιησα 4G Cosmote (δουλεύει κανονικά αν και το τηλέφωνο είναι από vodafone) και έπαθα πλάκα!

Πιάνει σε πολλά σημεια (Αθήνα Κεντρο, Δικαστήρια Αλεξάνδρας, Μαρούσι) και η ταχύτητα είναι φοβερή... Ενα update από playstore των 7,2 MB κατέβηκε σε 1 δευτερόλεπτο!

Απλά σημειώστε ότι όπως εμένα στο τηλέφωνο γράφει και στο καπάκι και στο κουτί 4G αντί για LTE έτσι και η ένδειξη αναφέρει 4G αντί για LTE που είχα δει σε κάποια screenshots που είχατε ανεβάσει

myphone.gr Legal Advisor

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Με ενδιαφέρει free. Το navigon ειναι η προταση της cosmote?

Α, δεν ξέρω αν το προτείνει η Cosmote!!

Χθες ενεργοποιησα 4G Cosmote (δουλεύει κανονικά αν και το τηλέφωνο είναι από vodafone) και έπαθα πλάκα!

Πιάνει σε πολλά σημεια (Αθήνα Κεντρο, Δικαστήρια Αλεξάνδρας, Μαρούσι) και η ταχύτητα είναι φοβερή... Ενα update από playstore των 7,2 MB κατέβηκε σε 1 δευτερόλεπτο!

Απλά σημειώστε ότι όπως εμένα στο τηλέφωνο γράφει και στο καπάκι και στο κουτί 4G αντί για LTE έτσι και η ένδειξη αναφέρει 4G αντί για LTE που είχα δει σε κάποια screenshots που είχατε ανεβάσει

Στο καπάκι και στο κουτί λέει 4G, και ΔΕΝ είναι το Ν; Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως τα 4G δουλεύουν 900/1800/2600 και τα lte δουλεύουν 800/1800/2600... Οπως έχω ξαναπεί δεν παίζει διαφορά, καθώς και τα 2 μοντέλα παίζουν στα 1800MHz που δουλεύει η τεχνολογία στην Ελλάδα, οπότε είναι minor issue... Και δεν πιστεύω πως πάει κανένας τόσο συχνά πλέον σε άλλες χώρες όπου να δουλεύει στα 800 ή τα 900MHz, ώστε να καταλάβουμε διαφορά :)

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Α, δεν ξέρω αν το προτείνει η Cosmote!!

Στο καπάκι και στο κουτί λέει 4G, και ΔΕΝ είναι το Ν; Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως τα 4G δουλεύουν 900/1800/2600 και τα lte δουλεύουν 800/1800/2600... Οπως έχω ξαναπεί δεν παίζει διαφορά, καθώς και τα 2 μοντέλα παίζουν στα 1800MHz που δουλεύει η τεχνολογία στην Ελλάδα, οπότε είναι minor issue... Και δεν πιστεύω πως πάει κανένας τόσο συχνά πλέον σε άλλες χώρες όπου να δουλεύει στα 800 ή τα 900MHz, ώστε να καταλάβουμε διαφορά :)

Βάσει όσων είχες γράψει ήταν το πρώτο που κοίταξα πριν καν το παραλάβω.

Τότε μου είπαν στο play247 ότι είναι το κανονικό και είναι vodafone (τσεκαρισμένο και από την ταινία ασφαλείας και τις εφαρμογές μέσα).

Αν δεις το site της vodafone και στην Ελλάδα, το ονομάζει ξεκάθαρα 4G και όχι LTE...

Και το ίδιο το τηλέφωνο πάντως για 9305 λέει...

myphone.gr Legal Advisor

Βάσει όσων είχες γράψει ήταν το πρώτο που κοίταξα πριν καν το παραλάβω.

Τότε μου είπαν στο play247 ότι είναι το κανονικό και είναι vodafone (τσεκαρισμένο και από την ταινία ασφαλείας και τις εφαρμογές μέσα).

Αν δεις το site της vodafone και στην Ελλάδα, το ονομάζει ξεκάθαρα 4G και όχι LTE...

Και το ίδιο το τηλέφωνο πάντως για 9305 λέει...

Αν είναι από Vodafone, όπως είχα ξαναπεί, τότε ίσως να γράφουν 4G, όπως και στη σελίδα τους... Εν πάσει περιπτώσει, είναι το λιγότερο αυτό, κι αν σου λέει και το ίδιο το τηλέφωνο i9305, OK!

Τσέκαρέ το κι από το Download mode (αν δεν το έχεις rootάρει βέβαια)... Σβήσε το, πάτα Vol-, Home και το power. Μόλις ανάψει η οθόνη άφησέ τα, πάτα το Vol+ για να μπει στο download mode. Αν δεν το έχεις πειράξει, εκεί θα σου λέει:

ODIN MODE

PRODUCT NAME: GT-I9305

CUSTOM BINARY DOWNLOAD: No

CURRENT BINARY: Samsung Official

SYSTEM STATUS: Official

Αν λέει κάτι διαφορετικό, μου το λες :)

Knowledge is power.

Immitation is immaturity