vrwmiaris Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Σήμερα δεν καταστρέφεται ο κόσμος; Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 4 άντε γιατί τα έξοδα μας φάγανε :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Σήμερα δεν καταστρέφεται ο κόσμος; 21 λένε... Aλλά δεν παίζει! plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Να σας ερθω με LG Optimus 4X και να ειμαι ο μονος εκει ή να το χω αλλαξει σε Galaxy Note για να χω και παρεα...; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 δεν ξερω αν ο κοσμος καταστραφει στις 21/12, αλλα το μαγαζι που θα μαζευτουμε βλεπω να καταστρεφετε στις 16/12 :lol::p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 θα έρθω κι εγω παιδιά:) ήμουν χθες το απόγευμα στη Δαδα με την κοπέλα μου..το μαγαζί ειναι ζεστό και παρείστικο, θα βολευτούμε πιστεύω μια χαρά (φαντάζομαι στον πάνω όροφο γιατί κατω ειναι μια σταλιά) οπου υπάρχει και τηλεόραση αλλα και προτζεκτορας για οσους θέλουν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο (αν και ο Αρης παιζει 3 το μεσημέρι και ο ΠΑΟΚ Δευτέρα, οπότε θα έχουμε μάτια μονο για τα γκατζετακια μας) ελπιζω να υπάρχει και αλλος με μηλοφωνο..μην μαζέψω εγω ολες τις κατάρες:p:lol: θα χαρώ πολυ να σας γνωρίσω, τα λεμε απο κοντά παίδες:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 δεν ξερω αν ο κοσμος καταστραφει στις 21/12, αλλα το μαγαζι που θα μαζευτουμε βλεπω να καταστρεφετε στις 16/12 :lol::p Λες;;; Βασικά όχι ρε συ, θέλω να ξαναπάω για καφέ εκεί, ας μείνει όρθιο!!! :p ήμουν χθες το απόγευμα στη Δαδα με την κοπέλα μου..το μαγαζί ειναι ζεστό και παρείστικο, θα βολευτούμε πιστεύω μια χαρά (φαντάζομαι στον πάνω όροφο γιατί κατω ειναι μια σταλιά) οπου υπάρχει και τηλεόραση αλλα και προτζεκτορας για οσους θέλουν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο Όντως, η αλήθεια είναι πως σε τραβάει για παρέα αυτό το μαγαζί! Έχει κλείσει όλος ο πάνω όροφος, βλέπω να μαζευόμαστε πολλοί γιατί... Μη σου πω πως στην ανάγκη θα κατεβούμε και κάτω, αν φισκάρει πάνω! ;) plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) το παρκινγκ για 1 θεση στο κεντρο ισχυει. οποιο παιδι θελει ας στειλει μυνημα να κανονισουμε. θα προτιμηθουν κατοχοι android συσκευων με πανω απο 4in οθονη :p:lol: Y.Γ. το παρκινγκ ειναι ρεζερβε Edited December 13, 2012 by vassilis018 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Πιστεύω να καπνίζουν κανονικά στο μαγαζί ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 πιο κανονικα δε γινεται! στο ισογειο τουλαχιστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 το παρκινγκ για 1 θεση στο κεντρο ισχυει. οποιο παιδι θελει ας στειλει μυνημα να κανονισουμε. θα προτιμηθουν κατοχοι android συσκευων με πανω απο 4in οθονη :p:lol: Θα ερθω κι εγω..Νομιζω πως εχω αυτα που ζητας (Galaxy S3) ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 πιο κανονικα δε γινεται! στο ισογειο τουλαχιστον 99% και πάνω... plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Πως θα καταλάβω ποιοι είστε; Θα περιμένετε μέσα στο καφέ ή κάτω απο την Καμάρα; Θα μου στείλει κανένας το τηλ του να συνεννοηθώ ή θα κρατάτε κανένα πανό :P ; ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Πως θα καταλάβω ποιοι είστε; Θα περιμένετε μέσα στο καφέ ή κάτω απο την Καμάρα; Θα μου στείλει κανένας το τηλ του να συνεννοηθώ ή θα κρατάτε κανένα πανό :P ; Όντως πως θα σας βρούμε;;;;; Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Θα φροντίσουμε 2 άτομα τουλάχιστον να είμαστε στην Καμάρα για να μας βρείτε. Κάτι θα γίνει και για να ξεχωρίζουμε στο πλήθος, μην ανησυχείτε. Για όσους δεν έρθουν στις 6 θα υπάρχει αφίσα έξω από την καφετέρια (τζάμι πόρτας), για να την βρείτε αμέσως. Eίναι όλα στο σχέδιο, μην μου αγχώνεστε! :p plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Θα καταλάβεις εύκολα οταν δεις 2-3 κολλημένους με phablet Επειδή θα είμαστε πολλοί μην κάψουμε το μαγαζί με το καπνό :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ααααα μάλιστα....Εγώ θα έρθω με το πειραγμενο μου s2 Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Εγώ με το λαγκαρισμενο xt910 χτυπημένο 97mini :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Κουσουριάρικο e71, Nokia 8850, se K800i και βλέπουμε για 1-2 ακόμα εγώ! plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Καλά άμα είναι να τα φέρω όλα σε καμία σακούλα Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Εγώ δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Τα λέει όλα το avatar μου :P ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 ακυρο απο μενα παιδια και το ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω αλλα επεσε δουλεια για την κυριακη γμτ.:(θα τα πουμε στην επομενη. -1 iphone Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 όχι αύριο, ΜΕΘΑΥΡΙΟ :D κάνα wp8 θα χουμε στην παρέα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 όλο και κάτι θα έχουμε mol :happy: παιδιά μείνανε σχεδόν δύο ημέρες, οπότε δεν δεχόμαστε δικαιολογίες ότι το σκέφτεστε ακόμα. :D 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 κάνα wp8 θα χουμε στην παρέα; WP θα έχουμε πάντως, για 8άρι δεν ξέρω... ;) plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts