dimfot Δημοσιεύτηκε June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2004 ΠΡΟΣΟΧΗ ! :!: Προσοχή στις τιμες που σας λενε τηλεφωνικως ! Πριν λιγες μερες, μου τηλεφωνησαν απο την εταιρια Χ και μου ειπαν για τις τιμες τους. Οταν τους ειπα πως ειμαι στην εταιρια Υ, ο κυριος απαντησε πως η Χ ειναι πολυ καλυτερη απο την Υ και φθνοτερη αφου χρεωνουν τις κλησεις σε κινητα με 0,18 ευρώ ΧΩΡΙΣ ελαχιστο χρονο χρεωσης. Οταν επεμεινα πως αλλα ελεγαν οι τιμοκαταλογοι της εταιριας στο internet μου ειπαν πως ειναι παλαιοι. Πήρα στο τηλεφωνικο κεντρο της Χ και μου εδωσαν τις τιμες που ηταν online. Οταν τους ειπα οτι με καλεσε ο κυριος Ζ με αριθμο τηλ. τάδε, μου ειπαν πως αυτοι ειναι dealers. Ρωταω : "Εχουν δυνατοτα για καλυτερες τιμες ?" Λεει : "Δεν ξερω.Ισως. Αφηστε τηλ. και θα σας παρουν απο τα κεντρικα σε λιγο" Μετα απο 2 μερες ακομα δεν με ειχαν παρει τηλεφωνο. Ξαναπαιρνω στους dealers το σηκωνει μια κυρια. Της λεω πως ενδιαφερομαι να συνδεθω σε καποιο δικτυο και αφου με ρωταει σε ποιο δικτυο σκεφτομαι, της λεω το Υ. Αφου το ψιλοεθαψε, μου λεει και αυτη πως χρεωνουν τις κλησεις σε κινητα με 0,19 ευρω ΧΩΡΙΣ ελαχιστο χρονο χρεωσης. Οταν τις εδειξα πως το κατεχω το θεμα, μου λεει "Μισο λεπτο... Αχ ναι ! Δικιο εχετε ! Η ελαχιστη χρεωση ειναι 30".Δεν μας ειχαν ενημερωσει πως αλλαξε ο καταλογος !" Βεβαια ο προηγουμενος καταλαγος ειχε αλλαξει τον ΜΑΡΤΙΟ και η χρεωση ηταν στα 0,20 ευρω ΧΩΡΙΣ ελαχιστη χρέωση. Ωστοσο η κυρια επεμενε πως ειναι απο την Χ εταιρια και δεν παραδεχοταν πως ηταν dealers. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : 1. Η εταιρια Χ ΔΕΝ ενημερωνει τους συνεργατες της για τις αλλαγες τιμων -> Αδιαφορια -> Ελλειψη σοβαροτητας 2. Η εταιρια Χ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ενημερωνει τους συνεργατες της για τις αλαγες με σκοπο την αυξηση της πελατειας -> ΑΠΑΤΗ 3. Βεβαια, πως γινεται ακομα και με το προηγουμενο τιμοκαταλογο που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΩΣΗΣ η εταιρια Χ να λεει 0,20 ευρω και oi dealers να δινουν 0,18 και 0,19, ειναι ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ. 3. Η εταιρια Χ δεν εχει τον ελεγχο στους συνεργατες της -> Χυμαδιο 4. Ο απλος υποψηφιος πελατης πιστευει στα λεγομενα των πωλητων και τελικα ΑΛΛΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ. ΟΠΟΤΕ : ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ! ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ Η ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!! Δε με ενδιαφερει αν ειναι εμπορικοι συνεργατες της εταιριας ή η ιδια η εταιρια. ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ Χ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ. Δεν αναφερω ποια εταιρια ηταν γιατι ισως εχω προβλημα, αλλα οποιος δυσπιστος, υπαρχουν τα απαντα καταχωρημενα. Ονοματα, τηλεφωνα κ.α. Για οποιον δεν καταλαβαινει τη θα πει dealers ή συνεργατες, εξηγουμαι : Οι εταιριες οι ιδιες δεν εχουν ισως τμημα τηλεφωνικων πωλησεων οποτε απευθυνονται σε εξειδικευμενες εταρειες που ασχολουνται αποκλειστικα με τηλεφωνικες πωλησεις ωστε να προωθησουν τα προιοντα. Οι υπαλληλοι εχουν μια υποτυπωδη εκπαιδευση (τι θα λενε σε καθε περιπτωση) και μοναδικο σκοπο, την τηλεφωνικη πωληση του προιοντος της εταιρειας. Ετσι ειναι πολυ ευκολο η εταιρια Χ να πει "ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ". Βεβαια το αν θα το διορθωσουν ή οχι ειναι στη σοβαροτητα και στο κυρος της καθε εταιρειας. Το οφελος απο κατι τετοια "λαθακια" ειναι τρομερα προσδοφορο για την εταιρια Χ, αφου εμφανιζεται η φτηνοτερη απο ολες ! (Ειχαν το θρασος να μου πουν πως η ιδια η εταιρια Υ παραδεχεται στους συγκριτικους πινακες που βγαζει, πως η εταιρια Χ ειναι φθηνοτερη !!!) ΕΛΕΟΟΟΟΣ ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΟΧΕΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ. Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ, ΠΕΡΑΣΕ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 xaras sto kouragio sou dimfot pou ekatses kai egrapses ola afta. pantws einai gegonos pws aftoi oi dealers to exoun parakshlwsei.thn prwth fora pou ebala enallaktiko apo dealer eixa paei se mia etaireia me thn opoia den eixa parapono kai me enhmerwne me timokatalogous gia tis 2 ,3 etaireies pou ekproswpouse. alles omws etaireies pou me xoun parei thlefwno,oxi mono gia sindeseis enallaktikwn alla kai gia pistwtikes kai alla,einai toso sxetikoi oso kserw egw apo diasthmoploia. kako gia tis etaireies pou epilegoun tetoious karagiozhdes pou se pairnoun kai dalla meshmeri. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfot Δημ. June 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ !!! :eek: Παιρνω τηλεφωνο την εταιρια Υ η οποια δεν εχει ελαχιστο χρονο χρεωσης στα κινητα αλλα τις αστικες τις χρεωνει ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ, για να ρωτησω πως πληρωνω τους λογαριασμους. Εκανα το ΛΑΘΟΣ (???) :D να ρωτησω να μου πει τις χρεωσεις, αν και τις γνωριζα. Ενω μου τα ειπε ολα καλα κι ολα ωραια, μου ειπε πως στα αστικα ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ χρεωσης ειναι τα 60 sec και μετα χρεωση ανα sec. :blink: Εμεινα καγκελο. Του λεω "Καλε μου ανθρωπε εισαι σιγουρος ?". Αφου μου απανταει με υφος χιλιων καρδιναλίων πως ειναι 100% σιγουρος, τα περνω ολιγον στο κρανιον και του λεω για την εταιρια Χ που μου ελεγε αλλανταλλον, για το θαψιμο που εριξε στην Υ και για διαφορα σχολια περι παραπληροφορησης, αδιαφοριας, εξαπατησης κτλ. Για το θαψιμο δεν εδωσε σημασια (σαμπως δικια του ειναι η εταιρια ???). Οταν ομως ειδε πως ειμαι αγυριστο κεφαλι, λεει (ευγενικα παντα, για να μην παρεξηγουμαστε) "Μισο λεπτο κυριε, να το τσεκαρω αυτο που λετε..." Ως δια μαγειας (!) μου απαντα : "Ναι κυριε, δικιο εχετε ! Η χρεωση ειναι ανα λεπτο και οχι ανα δευτερολεπτο" :cry: Τι να πω... Τα σχολια περιττευουν... :whistle: :!: ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 egw meta apo poly kairo se 1-2 etaireies apofasisa na 3anagyrisw ston OTE... sta8era einai ta idia kinhta pairnw apo to kinhto mou mono yperastika elaxista kai synh8ws pairnw apo th douleia ka8ws kai e3wteriko... OTE is back for me... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimfot (26 Ιούν. 2004 , 15:18) :!: ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΜΕΣ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ. Όντως, έτσι είναι! Και στην Web telecommunications επέβαλαν ελάχιστη χρέωση 30'' στις κλήσεις προς κινητά, χωρίς καν να ενημερώσουν... :blink: Μετά "έκαναν τους Κινέζους"... :wacko: Είπαν στο τηλέφωνο, όταν τους ρώτησα: "Μα δεν λάβατε τον ενημερωτικό τιμοκατάλογο με τον τελευταίο λογαριασμό"??? (μλκσ*@#) "Θα σας τον στείλουμε!" (κατόπιν εορτής... :mad: ) Όσο τον είδατε εσείς, άλλο τόσο κι εγώ... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 giati h teledome pou xrewnei 1 euro gia thn ekdosh logariasmou kai de to elege pouthena?ase pou eblepa kai thlefwna ta opoia den eixan ginei pote.gia afto ton pou%$,oxi tha mas koroidevoun aftoi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (27 Ιούν. 2004 , 17:39) giati h teledome pou xrewnei 1 euro gia thn ekdosh logariasmou kai de to elege pouthena?ase pou eblepa kai thlefwna ta opoia den eixan ginei pote.gia afto ton pou%$,oxi tha mas koroidevoun aftoi. Eγω οταν πηρα τηλεφωνω να ρωτησω "χρεωνετε η εκδοση λογαριασμου'' και με απαντησε η κοπελα ''ΟΧΙ'' ξαναρωταω "τοτε τη ειναι το 1ε " απανταει "οχι 1ε αλλα 0.99ε & αυτο ειναι για την αποστολη λογαριασμου" ΔΗΛ. ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ!!!!! την αλλη φορα που 8α παρω θα τους πω να μη στελνουν λογαριασμο να το κρατανε και να το πληρωνουν κιολλας!!!!!!!!!!!!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 oxi egw pou tous to eipa mou leei den anaferetai sthn analitikh katastash klhsewn,dld kai na mhn blepeis pou ekanes ta thlefwna to euro to plhrwneis.ekei einai h pou$%^^ trelenesai h den trelenesai?gia na mou peis poso tha se plhrwsw na se plhrwsw kiolas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Πραγματικά η Teledome είναι απαράδεκτη στο θέμα της χρέωσης για την αποστολη λογαριασμου! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό είναι και νόμιμο, καθώς η ΕΕΤΤ υποχρεώνει τις εταιρείες να παρέχουν δωρεάν την αποστολή αναλυτικού λογαριασμού συνεπώς δεν δικαιολογείται καμμία χρέωση για ταχυδρομείο και άλλα τέτοια φαιδρά... Κάποιος από εσάς που έχετε παράπονο ας κάνει ένα ερώτημα στην Teledome μέσω ΕΕΤΤ (περιγράφοντας ακριβώς ό,τι του είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών, ότι δηλαδή υπάρχει χρέωση όχι για την έκδοση αλλά για την αποστολή λογαριασμού)... Σίγουρα η Teledome λοιπόν θα χρειαστεί να δικαιολογήσει τη στάση της και πιθανώς να καταργήσει και τη χρέωση αμέσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foukou Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΜΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ PROBANK ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfot Δημ. June 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Σχετικα με την TELEDOME, ο πελατης υποχρεουται να λαμβανει τον αναλυτικο λογαριασμο, αρα πρεπει να πληρωνει τα 0,99 euro + 18%. Τους ειπα πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μου στελνουν αναλυτικο λογαριασμο, αλλα να τον παραλαμβανω απο τα γραφεια τους, αλλα μου ειπαν και παλι πως υπαρχειη ιδια χρεωση. :wacko: ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ - ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ : Στον τιμοκαταλογο τους αναφερει : "Μηνιαια εξοδα ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ λογαιρασμου 0,99 euro" Αυτο συνεπαγεται πως το κοστος ΕΚΔΟΣΗΣ λογαρισμου ειναι 0. Αφου 0,99 - 0,99 = 0. :blink: Βεβαια απο την αλλη δεν μπορεις να αρνηθεις την παραλαβη του αναλυτικου λογαριασμου ! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος foukou (28 Ιούν. 2004 , 12:26) ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΜΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ PROBANK ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Δεν είναι το ίδιο... Στις υπηρεσίες τηλεφωνίας υπάρχει ρητή απόφαση της ΕΕΤΤ που αναφέρει ότι η έκδοση και η αποστολή αναλυτικού λογαριασμού είναι υποχρεωτικά ΔΩΡΕΑΝ! Επαναλαμβάνω ότι κάποιος πρέπει να στείλει ερώτημα μέσω της ΕΕΤΤ για το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfot Δημ. June 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Μην ανησυχεις... Εστειλα ηδη report στην EETT. :D Για να δουμε... Για να δούμε ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfot Δημ. June 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Επικοινωνησα με την ΕΕΤΤ και μου ειπαν πως οι εταριες εχουν το δικαιωμα να χρεωνουν την αποστολη λογαριασμου, αν ομως δεν ειναι αναλυτικος και εσεις θελετε αναλυτικο τοτε δε σας επιβαρυνουν επιπροσθετα. Το προβλημα ειναι πως σε χρεωνουν ακομα και αν ΔΕΝ επιθυμεις την αποστολη του λογαριασμου σπιτι σου. :) Η TELEDOME ισχυριζεται πως τα εξοδα αποστολης ειναι τα ταχυδρομικα τελη που πληρωνουμε (αληθεια, ποσο εχει ενα γραμματοσημο ?) και πως επειδη γινεται μαζικα, δεν μπορει να μας τον βγαλει χωρια τον δικο μας λογαριασμο ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 gia afto exw thn eixa mono gia ena mhna kai hsyxasa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Απλά στείλε τους ένα γράμμα και πες τους "bye bye"! Τέτοια μιζέρια από μία εταιρεία που θέλει να αποκτήσει και ιδιόκτητο δίκτυο, τρομάρα της, δεν την περίμενα! Ούτε ο μπακάλης της γειτονιάς μου δεν θα είχε τέτοια περίεργη άποψη στις σχέσεις του με τους καταναλωτές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 me liga logia olh h giftia kai to pliatsiko se ena logariasmo.den pistevw pws tsigounevetai kaneis to evropoulo alla h praksh einai pou einai #$%#$%.kai meta anarrwtiountai giati patwnoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM_TS Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Oson afora ta e3oda apostolhs log/smou ths Teledome einai pera gia pera nomima afou exoun dhmosieytei ston timokatalogo ths teledome ston typo kai exoun koinopoih8ei sthn eett kai ANAGRAFETAI panw sthn aithsh pou ypografei o pelaths kai OXI me psila grammata. Rwthste thn eett :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Τελικά το θέμα δεν είναι αν είναι νόμιμα ή όχι. Το θέμα είναι ότι αποτελεί κάποιο είδος ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΠΑΓΙΟΥ το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα άλλο εναλλακτικό (έτσι νομίζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 simfwnw me ton spartak einai giftia na xrewneis thn ekdosh logariasmou.gi afto kai thn ekopsa sto 2o mhna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM_TS Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Psa3te to ligo kalytera. An 8elete na to lete mhniaio pagio peite to an kai den einai. Toulaxiston h teledome den sas kryvei auth th xrewsh enw alles "sovares" etairies pou mporei na mhn exoun kapoia paromoia xrewsh exoun polles kryfes xrewseis. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KM_TS (13 Ιούλ. 2004 , 10:20) Psa3te to ligo kalytera. An 8elete na to lete mhniaio pagio peite to an kai den einai. Toulaxiston h teledome den sas kryvei auth th xrewsh enw alles "sovares" etairies pou mporei na mhn exoun kapoia paromoia xrewsh exoun polles kryfes xrewseis. :happy: Εφόσον στις εταιρίες αυτές πρέπει να πληρώνουμε μόνο ότι κλήσεις πραγματοποιούμε, τότε κάθε επιπλέον χρέωση πέρα από τις κλήσεις, είναι απαράδεκτη. :mad: Μπορώ να σου αναφέρω διάφορες εταιρίες που και διαφάνεια έχουν, και ανακοινώνουν ξεκάθαρα και έγκαιρα οποιαδήποτε τιμολογιακή αλλαγή, και σου προσφέρουν τρόπους πληρωμής χωρίς χρέωση: Lannet, Telepassport κλπ. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Ξαναλέω ότι δυστυχώς για αυτήν η teledome είναι η μοναδική(από τις γνωστές εταιρίες τουλάχιστον) που χρεώνει ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ για την έκδοση αναλυτικού λογαριασμού. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δικαιολογείται μια τέτοια πρακτική....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM_TS Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (13 Ιούλ. 2004 , 14:59) Ξαναλέω ότι δυστυχώς για αυτήν η teledome είναι η μοναδική(από τις γνωστές εταιρίες τουλάχιστον) που χρεώνει ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ για την έκδοση αναλυτικού λογαριασμού. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δικαιολογείται μια τέτοια πρακτική....... O analytikos log/smos den xrewnetai sthn teledome. Ta e3oda apostolhs 0.99 den aforoun ton analytiko, afora e3oda apostolhs log/smou (taxydromika k.lp.) kai oxi e3oda xrewshs analytikou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts