lazaross Δημοσιεύτηκε June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2004 please βοηθηστε με. θελω εναν swf viewer για να βλεπω τα flashakia. κατεβασα εναν αλλα στο flashaki με τον πιγκουινο για παραδειγμα δεν γινοταν να τον χτυπησω, επειδη δεν υποστηριζε το πληκτρολογιο, ηταν μονο για να βλεπεις τα flashakia. ειχα κατεβασει ενα τελειο προγραμμα απο το καζαα κατα τυχη αλλα το εσβησα. λεγοταν flash player 5. δεν μπορω να τον βρω μεσω google. ΠΣΟΣΟΧΗ! δεν θελω το macromedia flash player 5. εαν εχετε καποιο παρομοιο προγραμμα please δωστε μου το Link για να το κατεβασω.... θα λειπω για 5 μερες. pls βοηθηστε με, εχετε πολυ χρονο μπροστα σας.. Ευχαριστω εκ' των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Ο Internet Explorer δεν σου κάνει ; Ανοίγεις ένα παράθυρο και το κάνεις drop μέσα σε αυτό. Ως εκ θαύματος το SWF θα ανοίξει και θα παίξει χωρίς προβλήματα. Just my 2 cents. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Όχι, ο ΙΕ δεν παίζει από μόνος του swf αρχεία. Χρειάζεται και το flash plugin της Macromedia για να δεις shockwave/flash. Κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος standalone flash player είναι αυτός που μοιράζει η Macromedia, o οποίος ειρήσθω εν παρόδω, έχει φτάσει αισίως στην έκδοση 7. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Μια ερωτηση! Μεσα απο το flash δεν μπορεις να τα κανεις export σε κατι αλλο εκτος απο ΙΕ? (Εχω καιρο να το χρησιμοποιησω γι αυτο ρωταω) Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Irfan Viewer (ο οποίος ΙΜΟ είναι και ο καλύτερος image viewer+freeware). Κατέβασε και τα plugins και είσαι μια χαρά. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts