elteo Δημοσιεύτηκε June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2004 [imgalign=right]http://hp.msn.com/global/c/lg/msft_118x35.gif[/imgalign]H Ηotmail προτίθεται να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της προσφέροντας 250mb δωρεάν χώρο σε κάθε λογαριασμό. Παράλληλα θα προσφέρει και ένα νέο πακέτο με ετήσια συνδρομή περίπου στα $19,95 και αποθηκευτικό χώρο 2gb. Οπως φαίνεται ο ανταγωνισμός μόλις ξεκίνησε... :happy: Δωρεάν υπηρεσία - 250mb δωρεάν αποθηκευτικός χώρος για τα e-mail - 10mb όριο για κάθε επισυναπτόμενο αρχείο (attachment) - 'Eλεγχος e-mail με antivirus και καθαρισμός - Αν δεν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας μέσα σε 30 ημέρες, τότε αυτόματα θα διαγράφεται. Hotmail Plus - Ετήσια συνδρομή που αναμένεται περίπου στα 20 δολλάρια - 2gb αποθηκευτικός χώρος για τα e-mail - 20mb όριο για κάθε επισυναπτόμενο αρχείο (attachment) - Καμιά διαφήμιση η περιττά γραφικά - Κανένα χρονικό όριο σύνδεσης - Πρόσβαση σε ρυθμίσεις pop3 - 'Eλεγχος e-mail με antivirus και καθαρισμός Πηγή http://www.neowin.net/ Φωτό Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 kai pote ksekinaei/? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος brebosgeo (24 Ιούν. 2004 , 19:15) kai pote ksekinaei/? Νομίζω μέσα στον Ιούλιο ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Καλοκαιράκι αναφέρουν οι πηγές στο internet αλλά χωρίς να ξεκαθαρίζουν ακριβώς πότε.. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 wraios polemos aftos.na ginotan to idio kai me tis dsl syndeseis,e. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Άντε να δούμε...GMail vs Hotmail :) http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αυτο επιρρεαζει και τους παλιους χρηστες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi (24 Ιούν. 2004 , 20:38) Αυτο επιρρεαζει και τους παλιους χρηστες? Προφανώς ναι. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (24 Ιούν. 2004 , 20:17) Άντε να δούμε...GMail vs Hotmail :) HOTMAIL vs. YAHOO ennoeis!! giati to GMAIL asto de paizetai!!! 1GB FREE :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Mια ερώτηση μόνο. Θα μπορούμε να πέρνουμε τα mail μας απο το outlook ή μόνο άμα πληρώσουμε? Γιατί για pop3 είδα μόνο στην επι πληρωμή Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 To μόνο που μας λείπει είναι μια broadband σύνδεση, γιατί αν αγκομαχάς να επισυνάψεις αρχείο 10 ΜΒ με PSTN... Πάντως δεν είναι και άσχημη αναβάθμιση από τα 2 (Ολόκληρα) ΜΒ που δίνει σήμερα. Έτσι θα μπαίνω λιγότερο συχνά να σβήνω τα spam mails... :p Πάντως το εκνευριστικό όριο του ενός μήνα παραμένει... :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Χθές βράδυ σε ένα email ενός φίλου (της yahoo) του έστειλαν ειδοποίηση ότι από τις 00:00 από 6ΜΒ θα έχει 100ΜΒ Δωρεάν!!! Φυσικά στις 12 μπήκαμε να δούμε τι γίνετε, και όντως έχει 100ΜΒ χώρο!!! Έγινε σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;;; :eek: Στο δικό μου πάντως όχι :cry: κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Oύτε σε μένα... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mavrios (24 Ιούν. 2004 , 22:48) Χθές βράδυ σε ένα email ενός φίλου (της yahoo) του έστειλαν ειδοποίηση ότι από τις 00:00 από 6ΜΒ θα έχει 100ΜΒ Δωρεάν!!! Φυσικά στις 12 μπήκαμε να δούμε τι γίνετε, και όντως έχει 100ΜΒ χώρο!!! Έγινε σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;;; :eek: Στο δικό μου πάντως όχι :cry: Για το θέμα των 100ΜΒ στο Yahoo mail, μπορείς να δεις σ'αυτό το thread... Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisman Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Εμένα στο yahoo μου κάναν αυτόματα αναβάθμιση απο 6 σε 100 mb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Ωραία όλα αυτά, αλλά την ebox δεν την αλλάζω με τίποτα. Ούτε διαφημίσεις, ούτε spam και βλακείες. Κι έχει και pop3. Προς το παρών δε βλέπω να την αλλάζω. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisman (25 Ιούν. 2004 , 01:05) Εμένα στο yahoo μου κάναν αυτόματα αναβάθμιση απο 6 σε 100 mb Εμένα πάντως τπτ... Γκαντεμιά.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mavrios (24 Ιούν. 2004 , 22:48) Χθές βράδυ σε ένα email ενός φίλου (της yahoo) του έστειλαν ειδοποίηση ότι από τις 00:00 από 6ΜΒ θα έχει 100ΜΒ Δωρεάν!!! Φυσικά στις 12 μπήκαμε να δούμε τι γίνετε, και όντως έχει 100ΜΒ χώρο!!! Έγινε σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο;;; :eek: Στο δικό μου πάντως όχι :cry: Ουτε και σε μενα τπτ :( Ο φιλος σου εχει mail στο yahoo.gr ή στο yahoo.com?? γιατι νομιζω οτι αυτο γινεται μονο στο .com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Ypiresies calendar ua doyme? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thibaios Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 to yahoo mail exei hdh 100 mb apothikeutiko xwro k 10mb attachments... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thibaios (25 Ιούν. 2004 , 12:30) to yahoo mail exei hdh 100 mb apothikeutiko xwro k 10mb attachments... εμένα γιατί μου δείχνει ακόμα ότι είναι γεμάτο το 2% of 6.0MB??? :confused: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Το yahoo.gr είναι 100ΜΒ πλέον εδώ και 2 μέρες. Επιπλέον, σε αντίθεση με το yahoo.com υποστηρίζει POP3 και forwarding! Να και μια φορά που είμαστε καλύτεροι από τα αμερικανάκια. Πληροφοριακά, το ίδιο ισχύει και για τα .ca και .co.uk L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Bre paidia gia to hotmail milame edw oxi gia to yahoo! :) Aplos egw protimw to hotmail kai mpainw edw na dw nea gia to hotmail oxi gia to yahoo.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 ναι βρε RAAD αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ένα είναι ξεκομμένο από το άλλο. Φαντάζομαι ότι οι χρήστες το free email λογαριασμών ενδιαφέρονται για το τι δίνουν οι άλλοι. Νομίζω ότι είσαι μειοψηφία να μην θες να μάθεις τι γίνεται με τους άλλους providers. Στο κάτω-κάτω σε όλα τα forums εντός και εκτός Ελλάδας αυτή η είδηση δίνεται με αναφορά στο Gmail και στο Yahoo, καθώς ο ανταγωνισμός σου έδωσε 250ΜΒ στη Hotmail. L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (24 Ιούν. 2004 , 22:02) Mια ερώτηση μόνο. Θα μπορούμε να πέρνουμε τα mail μας απο το outlook ή μόνο άμα πληρώσουμε? Γιατί για pop3 είδα μόνο στην επι πληρωμή μπορείς να τα βλέπεις σίγουρα μέσω outlook express (όχι pop server αλλά http)... Υποθέτω ότι θα γίνεται και στο outlook αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts