Jump to content

Turbo-X Smart Phone G500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα εχω το κντ και θελω να ξερω αν ειπαρχη τροπος να βαλω το androidmarket αν γεινεται θα ηθελα και οδιγειες ευχαριστω προκαταβολικα

Κυκλοφορεί αυτή τη βδομάδα στα περίπτερα.

Καλημερα εχω το κντ και θελω να ξερω αν ειπαρχη τροπος να βαλω το androidmarket αν γεινεται θα ηθελα και οδιγειες ευχαριστω προκαταβολικα

Το να είσαι ειρωνικος δεν αρμόζει σε αυτό το forum, και είσαι χειρότερος απο αυτους που κορόιδευεις.Το λιγοτερο που πρεπει να κανεις, είναι να ζήτησεις συγνώμη.

Edited by tyel

Απλά απαράδεκτος.........:mad:

............βδομάδα.....--->>>Εβδομάδα......:X

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• 1 month later...
Κανε μια αναζητιση στο browser σου στιν εφαρμογη 1mobile ειναι το αντιστοιχο androidmarket!!!!!;)

Το κανονικό το Play Store μπορεί να εγκατασταθεί;

Εντάξει καλά τα εναλλακτικά markets, αλλά βολεύει η σύνδεση του google play από το web interface το με την εφαρμογή play store στο κινητό (για να κάνω push ενημερώσεις και τέτοια)

Γίνεται;

Οχι φίλε μου δεν εχω καταφερη κατι άλλο το εχει ο μπατσανακης μου και του το μαρκαλεβο οταν εχω ελευθερο χρονο οσω για τισ ενημερωσεις τισ κανει κανονικα ;) Edited by andy

• 2 months later...

Έχει κανείς την original ROM του Πλαισιου,

(e1809c_v75_gq1008_ov5647_turbo_x αν δεν κάνω λάθος), γιατί με τα φλασαρίσματα χάθηκε το backup που είχα πάρει...

• 3 weeks later...

Χαιρετώ όλη την παρέα του my forum...........

Και εγώ έδωσα 250 Euro στο Πλαίσιο, τον Δεκέμβρη του 2012. Αλλά το μετάνιωσα με αυτό που ανακάλυψα, βάζοντας τον αριθμό του μοντέλου (e1809c_v75_gq1008_ov5647).

παραλείποντας στο τέλος το (_turbo_x).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.cellphonemic.com/star-i9220-pad-mtk6575-android-4.0-wcdma-3g-capacitive-smart-phone

Χαιρετώ όλη την παρέα του my forum...........

Και εγώ έδωσα 250 Euro στο Πλαίσιο, τον Δεκέμβρη του 2012. Αλλά το μετάνιωσα με αυτό που ανακάλυψα, βάζοντας τον αριθμό του μοντέλου (e1809c_v75_gq1008_ov5647).

παραλείποντας στο τέλος το (_turbo_x).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.cellphonemic.com/star-i9220-pad-mtk6575-android-4.0-wcdma-3g-capacitive-smart-phone

Το μονο ισως + φιλε μου ειναι η εγγυηση απο Ελλαδα (δλδ δεν τρεχεις με μεταφορικα κτλ),κατα τα αλλα τοκινητο ειναι για......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......