vagosofron Δημοσιεύτηκε November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 10, 2012 (edited) Απο σημερα διατιθεται για προπαραγγελια στο http://www.etotalk.com στα 229.99 δολλαρια. Μολις μιλησα ζωντανα με καποιον απο αυτους και μου ειπε οτι σε λιγο καιρο θα μπορουν να το ξεκλειδωσουν ετσι ωστε να ειναι συμβατο με την 3G συχνοτητα της Ελλαδας. Αναμενουμε λοιπον... Y.Γ. Σε περιπτωση που δεν ειναι συμβατο στην 3G συχνοτητα, μπορει να λειτουργησει σε 2G? Edited November 10, 2012 by vagosofron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 περιμενε λιγο καιρο η τιμη τους τσιμπαει μια και ειναι και presale ,η ιδια η εταιρια ζτε το πουλα 99ευρω Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Αν το παρω οπως ειναι, χωρις συμβατη 3G συχνοτητα, τι προβληματα θα αντιμετωπισω? Επισης, δεν το βρισκω στην εταιρια... Edited November 10, 2012 by vagosofron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) παραγγειλα και εγω ενα απο περιεργεια ,εχω ψαξει σε κινεζικα forum και εχουν βγει και καποιες custom rom . εγω το πηρα απο pandawill γιατι ειχα ενα κουπονι εκπτωτικο 30 δολλαρια οποτε μου βγηκε 210 με τα μεταφορικα .αν το παρεις απο etotalk και σου δωσουν συνδεσμο για την rom θα θελα να του ριξω μια ματια γιατι το δικο μου δεν θα χει μαρκετ ενω στο etotalk το χουν οπως και ελληνικα στην ερωτηση σου κανενα δεν θα χεις απλα δεν θα χεις 3g συνδεση περισοτερες πληροφοριες μια και το εψαξα ακομα λιγο.το κινητο φτιαχνεται απο την zte για λογαριασμο της beidu wirelless ,ηδη υπαρχουν σε κινεζικα site και ρομς και ρουταρισματα κλπ ,η αρχικη εκδοση δεν εχει google play αλλα bloatwares ενω τωρα με τις custom miui κλπ εχει προστεθει και μαρκετ και εγινε πιο γρηγορο.οταν το εχω στα χερια μου αν κανεις εχει αποριες ας ρωτησει Edited January 8, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darabara Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ενδιαφερομαι και εγω για το ZTE U950. το βρηκα στο etotalk. μπορεις να μας πεις ποσο πληρωσες στο τελωνειο? τα εξοδα αποστολης και σε ποσο καιρο ηρθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 τελικα το παρελαβε κανεις να μας πει εντυπωσεις?? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 (edited) παιδες επειδη εμενα μου ρχεται με το ταχυδρομειο μαλλον τον αλλο μηνα θα το παραλαβω οποτε και θα χετε και ενημερωση σχετικα για να δουμε οταν ερθει Edited January 8, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 το κινητό φαίνεται καλό σε τιμή φοβερή,το οτι δεν έχει market είναι ενα θέμα αλλα λογικά θα κατεβαίνουν εφαρμογές απο browser ,για εμάς που δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με custom rom klp Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) εμενα φανηκε στο ταχυδρομειο τεταρτη πεμπτη θα το εχω στα χερια μου,ωστοσο δεν ειναι δυσκολο να περασεις μια custom rom οταν το παρω θα δωσω ενα οδηγο για φλασαρισμα τουλαχιστο για να εχουμε το market το πήρα σήμερα έδωσα και ενα 25 αρι στο τελωνειο μια και κυπρο οτι και να περασει οτι και να ναι δηλωμενο ελεγχεται.Συγκεντρωσα στο xda ενα οδηγο για το πως νατο κανετε ροοτ ,φλασαρετε και να εγκαταστησετε μια ρομ εκ πρωτης οψης στιβαρη κατασκευη και γρηγορο,καποια παιχνιδακια επαιζαν με ανεση ,μειονεκτημα εχει μονο κινεζικα και αγγλικα και για να βαλω αλλες γλωσσες θα περιμενω κανα μηνα να ανακατεψει και κανεις αλλος.το ρουτ ηταν πολυ ευκολο παντως. εχει και μια εφαρμογη για συγχρονισμο μεταξυ κινητου και υπολογιστη στα αγγλικα ευτυχως Edited January 11, 2013 by dragonmaster Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παιδιά τί παίζει με το κινητό? Εντυπώσεις κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super8 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Γεια σας παιδιά! Εντυπώσεις κανείς για το ZTE U950; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Εγω το πηρα 150 ευρω μαζι με EMS μεταφορικα,τριτη θα το εχω.Εχω βρει recovery στα Αγγλικα μερικες custom roms και πως να περασεις το μαρκετ.Οποιος θελει πληροφορίες να μου στειλει ενα mail να του δωσω τα links.Ολα τα site με τα links ειναι στα Κινεζικα αλλα ας ειναι καλα το google translate. Edited April 21, 2013 by Damned7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkot73 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Το κινητό μου κατά την διάρκεια του booting εμφανίζει το logo της ZTE μετά άσπρη οθόνη επαναλαμβανόμενα. Δεν μπορώ να μπω στον boot loader (Power και Volume +). Θέλω να ρωτήσω γνωρίζετε κάποια λύση για το πρόβλημα μου, μήπως ξέρετε εάν υπάρχει flash tool ή κάτι παρόμοιο για το ZTE U950. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδια κανενα αξιοπιστο site να βρουμε φτηνα το ZTE u950 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Συνάδέλφοι ποιός μπορεί να μου πει τις εντυπώσεις του από την συσκευή; ψάχνομαι για αγορά γι αυτό ρωτάω Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 μακρυα ,αρκετα μοντελα ειχαν προβλημα με την κεραια το δικο μου τα εφτυσε εντος 3 μηνων ,σε επικοινωνια με το site μου τα μασουσανε και ετσι μου εμεινε η συσκευη ,δουλευει κανονικα αλλα δεν εχει σημα στο xda εχει και τοπικ με το τι ακριβως ειχαν τα πλειστα u950 Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts