Γιάννης Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Δεν ξερω γιατι αλλα το παλιο εβγαζε και διεθυνση κατοχου που δεν βγαζει το νεο . Επισης εχω 3 κινητα στο ονομα μου και οταν καλω απο το ενα το αλλο μονο στον ενα αριθμο εμφανιζει τον καλουντα ενω δεν εχω βαλει περιορισμο σε καποιο αριθμο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Παλι αρχισε τα τελευταια προβληματα... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Από εχθές το απόγευμα σταμάτησε πάλι να δουλεύει... Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση της εφαρμογής. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση της εφαρμογής. Νίκος Δουλευει σωστα τωρα ? Εμενα δεν μου ηρθε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ναι δουλεύει μια χαρά, ίσως αργεί λίγο στην εύρεση. Δοκίμασε να καλέσεις το κινητό σου από ένα αλλο νούμερο και λογικά θα σου βγάλει την ειδοποίηση. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ναι δουλεύει μια χαρά, ίσως αργεί λίγο στην εύρεση. Δοκίμασε να καλέσεις το κινητό σου από ένα αλλο νούμερο και λογικά θα σου βγάλει την ειδοποίηση. Νίκος Αυτο εκανα και μου εκανε κι εμενα αναβαθμιση ...Ευχαριστω. Πολυ καλη εφαρμογη και αξιζει να μην εχει τετοια προβληματα . Διευθυνση καλουντος σου βγαζει ??? Εμενα μονο παλια μου εβγαζε. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Αυτο εκανα και μου εκανε κι εμενα αναβαθμιση ...Ευχαριστω. Πολυ καλη εφαρμογη και αξιζει να μην εχει τετοια προβληματα . Διευθυνση καλουντος σου βγαζει ??? Εμενα μονο παλια μου εβγαζε. Ναι μου βγάζει κανονικά. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την αναβάθμιση αφού καλώντας το κινητό μου από άλλο τηλέφωνο δεν μου έρχεται αν και έχω ενεργή την εφαρμογή και την ενημέρωση αυτής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει την αναβάθμιση αφού καλώντας το κινητό μου από άλλο τηλέφωνο δεν μου έρχεται αν και έχω ενεργή την εφαρμογή και την ενημέρωση αυτής. Εχεις την τελευταια εκδοση που εχει βαλει ο φιλος πιο πανω ?? Την ανεβασα κι εδω για οποιον δεν την εχει http://www.easybytez.com/ga9526sbnoih Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Εχεις την τελευταια εκδοση που εχει βαλει ο φιλος πιο πανω ?? Την ανεβασα κι εδω για οποιον δεν την εχει http://www.easybytez.com/ga9526sbnoih Αυτή είναι η προηγούμενη έκδοση 2.0 που δεν δουλεύει πια. Την καινούργια αναβάθμιση που σας ήρθε τώρα αν μπορείται να ανεβάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ορίστε παιδιά ή τελευταία https://www.dropbox.com/s/quj6ubg2jvgve8k/GR%20Caller_2.1.apk?dl=0 Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Ευχαριστώ Γιάννη και Νίκο (χρόνια σου πολλά παρεπιπτόντως!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Απο εχθές δεν μου δουλεύει πάλι το gr caller, και βγάζει κενά στην αναζήτηση. Ίσως χρειάζεται μια αλλαγή στο server πάλι για να δουλέψει...Περιμένουμε λοιπόν... Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Απο εχθές δεν μου δουλεύει πάλι το gr caller, και βγάζει κενά στην αναζήτηση. Ίσως χρειάζεται μια αλλαγή στο server πάλι για να δουλέψει...Περιμένουμε λοιπόν... Νίκος Και σε εμενα το ιδιο . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 εμενα δε δουλευει εδω και καιρο. το ειχα ξεχασει τελειως οτι υπαρχει εγκατεστημενο στη συσκευη μου. δε το εχω απενεργοποιημενο ουτε τικαρισμενο στο greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μεχρι πριν 4-5 μερες μου δουλευε .Τωρα κι εγω το εχω απενεργοποιησει . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Δεν δουλεύει η 2.1...Βγάζει κάποια errors σε σχέση με τους servers που προσπαθεί να συνδεθεί. Ξέρει κανείς κάποια αξιόπιστη εναλλακτική εφαρμογή που να δουλεύει και να είναι και σχετικά ενημερωμένη ; Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Δεν δουλεύει η 2.1...Βγάζει κάποια errors σε σχέση με τους servers που προσπαθεί να συνδεθεί. Ξέρει κανείς κάποια αξιόπιστη εναλλακτική εφαρμογή που να δουλεύει και να είναι και σχετικά ενημερωμένη ; Δοκίμασε την Ελληνικό Caller ID https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Εξαιρετικό. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 (edited) Θα παρακαλούσα το κατασκευαστή της εφαρμογής (xrystos) να την κάνει να δουλεύει ξανά. Ειναι ότι καλύτερο είχε βγει στη κατηγορία του. Βγαζει νεα εκδοση 2,2 αλλα δεν γινετε αναβαθμηση, αν το εχει καποιος ας στειλει ενα λινκ Edited October 5, 2015 by manolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Βγάζει πρόβλημα με το αρχείο και δεν κάνει εγκατάσταση. Ίσως προσπαθεί να το φτιάξει. Να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμη και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Έκδοση 2.2 http://www.filedropper.com/grcaller Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Έκδοση 2.2 http://www.filedropper.com/grcaller Καλημέρα xrysto, το κατέβασα το αρχείο, αλλά και πάλι δεν γίνεται εγκατάσταση. Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος και να μας ενημερώσει. Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Μια χαρα μπηκε και δουλευει σε εμενα αφου εβγαλα πρωτα το παλιο. Edited October 7, 2015 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts