Flamenerve Δημοσιεύτηκε June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2004 Ποιο από τα δύο metal bands με γυναικεία φωνητικά προτιμάτε και γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Ε οχι και μεταλ ρε φιλε goth rock ειναι οι Evanescence, τωρα οι Nightwish δεν ειναι και παρα πολυ μεταλ οποτε δεν ξερω. Βασικα προτιμω nightwish επειδη δεν ειναι εμπορικοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Δε θέλει ρώτημα. :whistle: Evanescence με τα χίλια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 xmm...katarxhn oi evanescence einai nu metal kai an dld.. einai poly light sxetika kai exoun paraginei emporikoi.. sth sunavlia htan ola ta 10xrona me tous goneis tous...oi nightwish de mou aresoun katholou...opote protimw evanescence an kai exei paraginei to kako me autous... :mad: Παράθεση °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Evanescence με χίλια Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Και τους δύο (ναι, μου αρέσουν τα πιασάρικα εμπορικά και δεν ντρέπομαι καθόλου γι'αυτό)! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αν οι Evanescence είναι Nu Metal τί να πουν και τα Nu Metal groups... Έχουν στοιχεία, δεν λέω... Αλλά... Αφήστε που είναι πιστή αντιγραφή των Lacuna Coil. Όσοι έχουν ακούσει, καταλαβαίνουν. Όσο για τους Nightwish, σαφώς και είναι metal group. Επειδή είναι πιο... soft από τους Marduk or τους Slayer, δεν τους κάνει λιγότερο metal. Ισορροπούν μεταξύ του Goth και του Power έχοντας χαρακτηριστικό στοιχείο τα opera vocals της άξιας φωνής της Tarja που αμέσως μπορείς να τους εντάξεις και σε Symphonic Metal. Btw, metal δεν είναι μόνο το Black, Death, Power... Μεταξύ των δύο, μιας και καλούμαστε να επιλέξουμε, θα προτιμήσω τους Nightwish αν και μου αρέσουν και οι Evanescence. Ο λόγος είναι το παρελθόν τους το οποίο εκτιμώ και σέβομαι. Οι δουλειές τους που είναι σαφώς πιο ώριμες. Ο χαρακτήρας που έχουν δείξει τόσα χρόνια ουδεμία σχέση έχει με το ψώνιο της μικρής και ανόητης παιδούλας, Amy Lee. Θα έχουν μέλλον, οι Evanescence, αν ξεκακαβαλήσουν το καλάμι βέβαια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Νightwish φυσικά. Ποιοι evanesence? Oi alloi exoun istoria. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (23 Ιούν. 2004 , 23:37) Αν οι Evanescence είναι Nu Metal τί να πουν και τα Nu Metal groups... Έχουν στοιχεία, δεν λέω... Αλλά... Αφήστε που είναι πιστή αντιγραφή των Lacuna Coil. Όσοι έχουν ακούσει, καταλαβαίνουν. Όσο για τους Nightwish, σαφώς και είναι metal group. Επειδή είναι πιο... soft από τους Marduk or τους Slayer, δεν τους κάνει λιγότερο metal. Ισορροπούν μεταξύ του Goth και του Power έχοντας χαρακτηριστικό στοιχείο τα opera vocals της άξιας φωνής της Tarja που αμέσως μπορείς να τους εντάξεις και σε Symphonic Metal. Btw, metal δεν είναι μόνο το Black, Death, Power... Μεταξύ των δύο, μιας και καλούμαστε να επιλέξουμε, θα προτιμήσω τους Nightwish αν και μου αρέσουν και οι Evanescence. Ο λόγος είναι το παρελθόν τους το οποίο εκτιμώ και σέβομαι. Οι δουλειές τους που είναι σαφώς πιο ώριμες. Ο χαρακτήρας που έχουν δείξει τόσα χρόνια ουδεμία σχέση έχει με το ψώνιο της μικρής και ανόητης παιδούλας, Amy Lee. Θα έχουν μέλλον, οι Evanescence, αν ξεκακαβαλήσουν το καλάμι βέβαια... :) Γειά στο στόμα σου...εχμ...στα χέρια σου!!! ;) Και εγώ Nightwish ψηφίζω γιατί είναι με διαφορά καλύτερη η φωνή της Tarja από της άλλης (δεν ξέρω πως τη λένε). Εκτός από τη φωνή είναι και καλύτερες οι συνθέσεις των τραγουδιών όσο αφορά την ενορχήστρωση. Όσο για το αν είναι metal οι Nightwish σας απάντησε με τον καλύτερο τρόπο η Cristina, όσοι πήγαν στο rockwave και τους είδαν θα κατάλαβαν. Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (23 Ιούν. 2004 , 23:37) Αν οι Evanescence είναι Nu Metal τί να πουν και τα Nu Metal groups... Έχουν στοιχεία, δεν λέω... Αλλά... Αφήστε που είναι πιστή αντιγραφή των Lacuna Coil. Όσοι έχουν ακούσει, καταλαβαίνουν. Όσο για τους Nightwish, σαφώς και είναι metal group. Επειδή είναι πιο... soft από τους Marduk or τους Slayer, δεν τους κάνει λιγότερο metal. Ισορροπούν μεταξύ του Goth και του Power έχοντας χαρακτηριστικό στοιχείο τα opera vocals της άξιας φωνής της Tarja που αμέσως μπορείς να τους εντάξεις και σε Symphonic Metal. Btw, metal δεν είναι μόνο το Black, Death, Power... Μεταξύ των δύο, μιας και καλούμαστε να επιλέξουμε, θα προτιμήσω τους Nightwish αν και μου αρέσουν και οι Evanescence. Ο λόγος είναι το παρελθόν τους το οποίο εκτιμώ και σέβομαι. Οι δουλειές τους που είναι σαφώς πιο ώριμες. Ο χαρακτήρας που έχουν δείξει τόσα χρόνια ουδεμία σχέση έχει με το ψώνιο της μικρής και ανόητης παιδούλας, Amy Lee. Θα έχουν μέλλον, οι Evanescence, αν ξεκακαβαλήσουν το καλάμι βέβαια... :) θα συμφωνησω και εγω απολυτα μαζι σου!!μια ψηφο στους nightwish!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (23 Ιούν. 2004 , 23:37) Αν οι Evanescence είναι Nu Metal τί να πουν και τα Nu Metal groups... Έχουν στοιχεία, δεν λέω... Αλλά... Αφήστε που είναι πιστή αντιγραφή των Lacuna Coil. Όσοι έχουν ακούσει, καταλαβαίνουν. Όσο για τους Nightwish, σαφώς και είναι metal group. Επειδή είναι πιο... soft από τους Marduk or τους Slayer, δεν τους κάνει λιγότερο metal. Ισορροπούν μεταξύ του Goth και του Power έχοντας χαρακτηριστικό στοιχείο τα opera vocals της άξιας φωνής της Tarja που αμέσως μπορείς να τους εντάξεις και σε Symphonic Metal. Btw, metal δεν είναι μόνο το Black, Death, Power... Μεταξύ των δύο, μιας και καλούμαστε να επιλέξουμε, θα προτιμήσω τους Nightwish αν και μου αρέσουν και οι Evanescence. Ο λόγος είναι το παρελθόν τους το οποίο εκτιμώ και σέβομαι. Οι δουλειές τους που είναι σαφώς πιο ώριμες. Ο χαρακτήρας που έχουν δείξει τόσα χρόνια ουδεμία σχέση έχει με το ψώνιο της μικρής και ανόητης παιδούλας, Amy Lee. Θα έχουν μέλλον, οι Evanescence, αν ξεκακαβαλήσουν το καλάμι βέβαια... :) Συμφωνώ απόλυτα. Και οι Linkin Park nu metal είναι αλλά δε μπορούν να συγκριθούν με τπτ με τους Εβανέσενς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 fusika kai einai nu metal oi evanescence.an den einai oi evanescence nu metal ti einai mhpws gothic? mh trelathoume...dustuxws einai nu metal k to exoun kseftilisei,giati to nu metal den einai mono emporiko ... Παράθεση °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Οι Evanescence Nu Metal; Ζμποινγκ!! :wacko: Αν οι Evanescence είναι Nu Metal εγώ είμαι ο Πάπας... :whistle: Σύμφωνα ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ είναι Epic/Dramatic/Dark Alternative Hard Rock... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 dld ama lene oti einai gothic einai gothic?kai oi linkin park mhpws einai kai autoi alternative kai oxi nu metal?kai mh mou peite pws molis prwtoakousate to bring me to life den htan san na akoute tous linkin park me gunaikeia fwnhtika...egw de kserw kanena pou na pistevei oti den einai nu metal...alla ti shmasia exei o kathenas oti thelei pistevei kai gnwmh tou einai...edw exw akousei na lene oti oi him paizoun love metal.. :p eleosss Παράθεση °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Κάποιος που γνωρίζει αρκετά καλά την Metal σκηνή και γνωρίζει και την πορεία των Evanesence μέσα στον χρόνο (το 'Bring Me To Life' δεν ήταν το 1ο τους τραγούδι, απλώς με αυτό έγιναν ευρέως γνωστοί στο κοινό), σίγουρα θα έκανε μέγα λάθος να τους κατατάξει στα Nu Metal groups. Δώσανε την εντύπωση του Nu Metal group με το 'Bring Me To Life' κι επειδή ήταν το τραγούδι που τους καθιέρωσε εξ αιτίας του 'DareDevil', έχει μείνει αυτό να τους κυνηγάει μέχρι σήμερα. Είμαι σίγουρη πως ελάχιστοι γνωρίζουν την πορεία τους. Κάπου στα τέλη του 1998, αν δεν με απατά η μνήμη μου, έβγαλαν το 1ο τους EP (θα ψάξω να βρω κάποιο σχετικό site). Ουδέποτε δώσανε την εντύπωση του Nu Metal τότε. Αντιθέτως, θα έλεγα πως κινήθηκαν πιο πολύ σε Goth Rock πλαίσια. Όπως και συνεχίζουν να κάνουν, χωρίς όμως να μπορούν να χαρακτηρηστούν αποκλειστικά Goth Rock group. Φανερές επιρροές από Linkin Park αλλά και από Type-O-Negative. Για τους Lacuna Coil... Τί να πω; Λες και είναι δικό τους project, οι Evanesence. Όσοι δεν έχετε ακούσει Lacuna Coil, κάντε το και θα το διαπιστώσετε. Όσο αδόκιμος είναι ο όρος 'Love Metal' 'αλλο τόσο αδόκιμος είναι και ο όρος 'Nu Metal'. Οι ανάγκες της μουσικής εξέλιξης, όμως, μας αναγκάζουν να εφευρίσκουμε νέους όρους που θα εκπροσωπούν τα νέα ακούσματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περιορίζουμε ένα group σε ένα και μόνο είδος όταν έχει στοιχεία από περισσότερα. Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τις ταμπέλες των ειδών, μα είναι αναγκαίο κακό για να μπορούμε να συνενοούμαστε. Όπως ανέφερε και ο john_vla, η περιγραφή 'Epic/Dramatic/Dark Alternative Hard Rock' νομίζω πως είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Βέβαια, βλέποντας το 'Hard Rock' θα ετοιμαστείτε να διαφωνήσετε γιατί αυτό σας παραπέμπει σε Def Leppard, Bad Company, Guns N' Roses, κλπ. Είπαμε όμως... Η μουσική είναι ζωντανός οργανισμός και εξελίσσεται. :) Αυτά! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Από το "Angels Fall First" μέχρι το τελευταίο "Once" οι Nightwish έχουν δείξει την αξία τους. Στο Rockwave2004 ήταν φοβεροί, αν και ο ήχος τους αδίκησε αρκετά. Και η TArja είναι κουκλάρα! Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Εγώ πάλι προτιμώ τους Evanesence. Έχουν ένα ξεχωριστό στυλ το οποίο και προκαλεί πολλές αμφισβητήσεις για το μουσικό τους είδος. Είναι ένα μίγμα Nu metal και gothic πράγμα που βοήθησε στην κοινή αποδοχή από τους φαν των 2 ειδών. :cool: Με το πρώτο τους cd πίστεψα πως θα είναι μια μεγάλη αποτυχία αλλά τώρα με το Fallen έχω μείνει κατάπληκτος!!!! Τραγούδια εμπορικά μεν αλλά δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα απολύτως για την ποιότητα και τον στοίχο. :blink: Τους Nightwish δεν τους ξέρω τόσο καλά αλλά και τα τραγούδια τους που έχω ακούσει δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα. :p Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 οι evanescence ειναι το κλασσικο one hit band....και θεωρω προσβολλη για τους nightwish να τους συγκρινουμε με τετοια γκρουπακια στυλ εβανεσενς.... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. June 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Θα συμφωνήσω με τον pipitop@pi (παρότι εγώ άνοιξα το thread :p ). Οι Nightwish είναι κλασική αξία και διατηρούν κάποιο επίπεδο. Aν και με το Once είναι 1οι στα charts πολλών χωρών, δεν πρόκειται ποτέ να εμπορευματοποιηθούν σε τέτοιο γελοίο βαθμό όπως συνέβη με τους Evanescence. Ακόμα και από τα albums φαίνεται αυτό. Το Fallen πωλείται σε τιμή 18 ευρώ, ενώ το Once 14 ευρώ και μάλιστα σε Limited Edition. Μπορεί και οι δύο να έχουν ωραία τραγούδια, αλλά οι Nightwish έχουν σαφώς ανώτερες συνθέσεις. Και για τους υπέρμαχους των Evanescence, έχω να πω ότι μόνο ο χρόνος δείχνει αν ένα συγκρότημα αξίζει. Και οι Nightwish πέρασαν επιτυχώς από αυτή τη "δοκιμασία", οι Evanescence όμως όχι ακόμα... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. June 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (25 Ιούν. 2004 , 14:45) Λες και είναι δικό τους project, οι Evanesence. Όσοι δεν έχετε ακούσει Lacuna Coil, κάντε το και θα το διαπιστώσετε. Ενδεικτικά μερικά γνωστά κομμάτια από τους γείτονες (γεωγραφικά) Lacuna Coil: Heaven's A Lie Stars The Prophet Said Daylight Dancer Angels Punishment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (23 Ιούν. 2004 , 19:44) Δε θέλει ρώτημα. :whistle: Evanescence με τα χίλια! Συμφωνω....και παντα τερμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (25 Ιούν. 2004 , 16:01) οι evanescence ειναι το κλασσικο one hit band....και θεωρω προσβολλη για τους nightwish να τους συγκρινουμε με τετοια γκρουπακια στυλ εβανεσενς.... Όπα ρε μεγάλε χαλάρωσε! συζήτηση κάνουμε! Μήπως να στέλναμε και επιστολή στους nightwish για να απολογηθούμε που τολμήσαμε να τους συγκρίνουμε με τους evanescence; (αίσχος αίσχος ουυυυυ) :alien: Αυτό που θα θελα να πω πέρα από την όποια πλάκα είναι ότι καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι όταν κρίνουμε συγκροτήματα γιατί πάντα η κρίση μας βασίζεται στο υποκειμενικό μας γούστο κι έτσι εκ των πραγμάτων κάποιοι ενδέχεται να έχουν άλλη γνώμη. ;) Επίσης δε μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο λόγος να αναλωνόμαστε σε αέναες συζητήσεις γύρω από τις ταμπέλες που χωρίζουν τη μουσική σε είδη. Σήμερα περισσότερο από ποτέ τα όρια μεταξύ συγγενικών ειδών όπως το gothic rock ai to nu metal είναι δυσδιάκριτα και άρα είναι ανούσιο να προσπαθούμε να κατατάξουμε τα πάντα σε κατηγορίες με βάση τον τρόπο που εμείς πιστεύουμε ότι γίνεται αυτή η κατάταξη. Τελικά αυτό που μετράει περισσότερο είναι να αγαπάμε αυτό που ακούμε (ξέρω άτομα που ακούνε ορισμένα γκρουπ για να το παίξουν μεταλάδες και γκουρού της μουσικής :whistle: ) και να μας εκφράζει. Άρα το ερώτημα του θρεντ είναι ποιο από τα 2 γκρουπ μας αρέσει περισσότερο (κι όχι πιο είναι λιγότερο εμπορικό ή πιο παλιό κτλ) Απάντηση στη δημοσκόπηση δεν μπορώ να δώσω γιατί αν έδινα θα ταν υπέρ των evanescence και θα τανε άδικο προς τους nightwish, αφού δεν έχω ακούσει όλα τα τραγούδια τους ώστε να έχω όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Το γκρουπακι που λεει ο φιλος εχει το καλυτερο αλμπουμ της χρονιας ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Όπως τα λέει ο kostas@sl45i είναι. Η αλήθεια είναι οτι οι Evanescence έχουν εμπορευματοποιηθεί τελείως πλέον. Αυτό βέβαια δε σημαίνει και πτώση της ποιότητας. Το Fallen ήταν τρομερό album, αλλά έγινε σούπα. Έχει αρχίσει και με χαλάει αυτή η δημοσιότητα. Όταν άκουγα πέρυσι τέτοιο καιρό My Immortal, οι περισσότεροι γελούσαν. Φέτος παίζει μέχρι και στο πιο παρακμιακό μαγαζί. Αυτή είναι η βλακεία της υπόθεσης για μένα, σε σχέση με τους Nightwish. Υπερβολική δημοσιότητα και προώθηση, σε βαθμό αηδίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Φταιει το συγκροτημα γι'αυτο η μεγαλη απηχηση που εχει στον κοσμο?? (κοιτα ρε να μην μπορω να συμφωνησω σε τιποτα με αυτον τον τυπο....) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts