intruder Δημοσιεύτηκε October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2012 ρε παιδια ξερει κανεις πως ενεργοποιω το συμβολο του ευρω στο πληκτρολογιο μου???? η αν ειναι ενεργοποιημενο ποιος συνδιασμος πληκτρων το εμφανιζει??? εχω windows 7 home premium ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ρε παιδια ξερει κανεις πως ενεργοποιω το συμβολο του ευρω στο πληκτρολογιο μου???? η αν ειναι ενεργοποιημενο ποιος συνδιασμος πληκτρων το εμφανιζει??? εχω windows 7 home premium ελληνικα. Νομιζω ctrl+alt+E ειναι ο συνδυασμος(ή shift+alt+E δεν θυμαμαι καλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. October 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 μεσα σε word με ctrl+alt+e αλλα αν πανω σε ενα αρχειο word πατησω f5 για μετονομασια και πατησω τον συνδιασμο αυτων των πληκτρων δεν κανει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Σε όνομα αρχείου δεν μπαίνουν όλοι οι χαρακτήρες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. October 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 μεσα σε word με ctrl+alt+e αλλα αν πανω σε ενα αρχειο word πατησω f5 για μετονομασια και πατησω τον συνδιασμο αυτων των πληκτρων δεν κανει τιποτα Δοκίμασε ξανά έχοντας γυρίσει πρώτα το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. November 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σε όνομα αρχείου δεν μπαίνουν όλοι οι χαρακτήρες. Δοκίμασε ξανά έχοντας γυρίσει πρώτα το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά. το εκανα ηδη αλλα κανενα αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Δοκίμασε και αυτό. Γυρισμένο στα Ελληνικά, πάτα το AltGR (δεξιά του space) και το e. €€€€€€€€€ Edited November 3, 2012 by piggosa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intruder Δημ. November 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Δοκίμασε και αυτό. Γυρισμένο στα Ελληνικά, πάτα το AltGR (δεξιά του space) και το e. €€€€€€€€€ φιλε εισαι αρχοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts