Jump to content

Σας παρέχεται η ταχύτητα που πληρώνετε στον ΟΤΕ(DSLAM);

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τη δευτέρα έχει πρόβλημα το dslam Καλαμαριάς...

Ανεξαρτήτως ISP.

Upload κανονικότατο, Download απογοητευτικότατο. Έχει τέτοιο packet loss (30%) που στο speedtest της forthnet μου έβγαλε 10 kbps download speed (στα 384).

Οτιδήποτε παιζει με μεγάλα πακέτα, σέρνεται (και δεν πολυ-παίζει στην τελική). Όσο για συνολική ταχύτητα, κάπου στα 12 KB/s download...

Το δικό μου - OTENET ONDSL HOME 1024 - κατεβάζει με 107 kb/sec και έχει upload 77 KBPS, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΟΤΕ, που έχω στο pc μου.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

@gkantemis

Kai ego kai enas filos mou exei to idio problima,basika eimaste se slam tis ermou,oute autoi exoune brei to problima akoma,asta na pame!i katastasi einai apelpistiki!

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Φιλε μου,ακριβως το ιδιο πραγμα ειχα παθει κ ακριβως με την OTEnet μολις ειχα ενεργοποιηση την DSL γραμμη μου (Ιαν 04) σε ΟΤΕnet 384/128 dymanic flate rate αοριστου

Επειδη ψιλιαστηκα την κατασταση απο τις πρωτες κιολας μερες,εκανα παραπονα 2 η 3 φορες στα κεντρικα DSLAM της Θεσ/νικης (ΟΤΕ),οπου συνδεεται η Β.Ελλαδα,για χαμηλες ταχυτητες κ τετοια κ τεκμηρια για το πως το καταλαβα

Απο οτι καταλαβα,ηταν ενα "κακο" κολπο του ΟΤΕ για να αυξηθουν οι users στο διαθεσιμο bandwidth που υπηρχε τοτε,καθως ειχε αρχισει το "μεγαλο" κυμα νεων συνδεσεων κ επρεπε να τους χωρεσουν ολους στην υπαρχουσα γραμμη

Μετα την παρατηρηση,η ταχυτητα πηγε εκει που επρεπε (42-43 kb/sec) κ επανηλθε ακομα στα παλια επιπεδα (21-24kb/sec) καποια περιοδο κ με νεες παρατηρησεις απο τοτε δεν ειχα ποτε ξανα προβλημα με τον bandwidth της γραμμης μου

Προτινω να το ελεχγει ο καθενας με bandwidth meters http://www.dumeter.com για να ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι του παρεχεται η ταχυτητα που πληρωνει....

Ριξτε μια ματια κ εσεις,ποτε δεν ξερετε...

Υπαρχει αυτο το προγραμματακι η ο κωδικος του πουθενα free;;Εαν ναι pm me plz......

[sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! !

@anle ο φίλος μας έδωσε το λινκ απτην ιστοσελίδα.Πολύ απλά πατας "downloads"και το κατεβάζεις

@gantemis δεν νομίζω.

Εγώ δεν βρήκα καμιά διαφορα.(384 by otenet)και είμαι καλαμαριά.Κανένα πρόβλημα ταχύτητας.

Υπαρχει αυτο το προγραμματακι η ο κωδικος του πουθενα free;;Εαν ναι pm me plz......

Σχεδόν το ίδιο αλλά σε free έκδοση είναι το Netmeter!

http://readerror.gmxhome.de/