Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire X

Musitsa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 296
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και με την εφαρμογή tasker, αλλά πραγματικά δεν είμαι και σίγουρος.
Τhe end of an era...

Καλησπέρα σε όλους!

Όποιος μπορεί παρακαλώ ας βοηθήσει μιας και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ελληνική αντιπροσωπεία...

Τον Μάρτιο είχα στείλει το κινητό στην επίσημη αντιπροσωπεία της HTC, λόγω ενός εντόνου βουητού που εμφανιζόταν κάθε φορά που το κινητό αναπαρήγαγε οποιονδήποτε ήχο (είτε συνομιλούσες, είτε άκουγες μουσική κτλ). Η συσκευή όντως πέρασε από το service και αλλάχτηκε το ακουστικό, χωρίς όμως να μειωθεί στο παραμικρό το πρόβλημα.

Κατόπιν επικοινωνίας που είχα, και επειδή δεν ήθελα "να μπει κατσαβίδι" σε καινούργιο κινητό, ζήτησα αντικατάσταση συσκευής, την οποία και μου αρνήθηκαν επανειλημμένως.

Το θέμα έκλεισε, προσωρινά, κάπου εκεί.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, εντόπισα δεκάδες (ίσως και εκατοντάδες) ελαττωματικά pixels στη δεξιά μεριά της οθόνης. Το πρόβλημα ήταν πιο εμφανές σε μαύρο ή σκουρόχρωμο φόντο.

Επικοινώνησα άμεσα με την HTC, προκειμένου να τους ξαναστείλω το κινητό. Στην περιγραφή του προβλήματος, πλην των ελαττωματικών pixels, ζήταγα να επιλυθεί και το πρόβλημα με τον ήχο, αλλιώς να προχωρήσουν σε αντικατάσταση της συσκευής..

Το κινητό μου επεστράφη λίγες μέρες αργότερα, ακριβώς όπως τους το είχα στείλει, και στις παρατηρήσεις της απόδειξης αναγράφονταν, μεταξύ άλλων, ότι "δεν βρέθηκε πρόβλημα" και πως "η συσκευή λειτουργεί σύμφωνα με τα κατασκευαστικά standard".

Άμεσα ζήτησα αντικατάσταση, και μου είπαν πως γι αυτό θα πρέπει να περιμένω τρεις εώς πέντε εργάσιμες για να μιλήσω με τον υπεύθυνο.

Αφού, σήμερα, είχε φτάσει η 5η εργάσιμη και δεν είχε αξιωθεί κανένας να επικοινωνήσει μαζί μου, τους κάλεσα εγώ.

Στην επικοινωνία, κι αφού μου είπαν πως θα πρέπει να ξαναστείλω το κινητό μου για να ελεγχθεί, μεταξύ άλλων μου είπε ο υπεύθυνος ότι εφόσον έχω ελαττωματικά pixels, η συσκευή είναι εκτός εγγύησης!

Κάτι το οποίο βέβαια έρχεται να αναιρέσει όλες τις άλλες αντιπροσωπείες του κόσμου, οι οποίες σεβόμενες τους πελάτες τους έκαναν αλλαγή των οθονών τους, όπως φαίνεται εδώ.

Δυστυχώς δεν έχω καμμία όρεξη να αφήσω το κινητό μου έρμαιο στην HTC. Να έχω πληρώσει 300€ για ένα κινητό, και να το στέλνω επανειλημμένως στο επίσημο service το οποίο αδυνατεί να εντοπίσει πρόβλημα (πόσο μάλλον να το επιλύσει), προσωπικά το αρνούμαι.

Για μένα κάπου εδώ τελειώνει και η HTC σαν εταιρία.

Από το 2006 και μετά, αγόραζα και πρότεινα συσκευές της συγκεκριμένης εταιρίας, και ομολογώ ότι δεν περίμενα ποτέ να αντιμετωπίσω τέτοιου είδους ερασιτεχνική αντιμετώπιση.

Γι αυτό άλλωστε και εντός των ημερών θα προβώ για αρχή σε καταγγελία στο ΙΝΚΑ.

Αυτό που θέλω να μάθω, είναι τον τρόπο επικοινωνίας με τα κεντρικά της HTC για να τους εκθέσω αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετώπισα και για το οποίο ευθύνεται η επίσημη αντιπροσωπεία τους στην Ελλάδα.

Αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου είτε μέσω πμ ή ας το δημοσιεύσει εδώ.

Επίσης αν οι admins/mods μπορούν να δημιουργήσουν σε κάποια υποενότητα ένα νέο θέμα, για να το δει και περισσότερος κόσμος που ίσως γνωρίζει, θα με βοηθήσουν πολύ.

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές post.

εχει βρει κανεις λυση μετα την αναβαθμιση που το πληκτρολογιο στα μυνηματα οταν το γυριζεις πλαγια δεν δειχνει ολα τα γραμματα?του εχω κανει reset αλλα το ιδιο μενει

Έχω κάνει την αναβάθμιση, μόλις το δοκίμασα και το πληκτρολόγιο (το δικό του) εμφανίζεται κανονικά είτε είναι όρθιο είτε είναι πλάγιο...

Από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου έχω επιλέξει Τύπο Πληκτρολογίου "Στάνταρ (QWERTY)" και είναι απενεργοποιημένο το "Διαδραστικό Πληκτρολόγιο". Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις δε νομίζω να έχουν κάποια αξία...

Η μεγάλη ανανέωση του κόσμου δεν θα έρθει τη στιγμή που οι φτωχοί θα συμβιβαστούν με τη μοίρα τους, αλλά τη στιγμή που οι πλούσιοι θ' αρχίσουν να έχουν ηθικούς δισταγμούς για τη δική τους μοίρα!

Υπάρχει εφαρμογή αντίστοιχη με το Smart Connect της Sony; Δηλ. όταν συνδέεις ένα αξεσουάρ να ξεκινά αυτόματα μια εφαρμογή.

Τελικά μια χαρά δουλεύει και το Smart Connect.

Απο εχτες ειμαι κατοχος του εω λογο κινητου. πολυ ομορφο και για 249ε μια χαρα και απο χαρακτηριστικα. εκανε αμεσως το update και ολα καλα. Αντιμετοπιζω ομως το εξης προβλημα. Δεν μπορω με τιποτα να ενεργοποιησω το yahoo στο email και το κακο ειναι οτι μου ειναι απαραιτητο λογο δουλειας. απο ενα ψαξιμο που εκανα στο google βρηκα κατι ρυθμισεις τις εκανα αλλα τιποτα.

Ειναι ευκολο καποιος να βοηθησει?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν μπορω με τιποτα να ενεργοποιησω το yahoo στο email και το κακο ειναι οτι μου ειναι απαραιτητο λογο δουλειας. απο ενα ψαξιμο που εκανα στο google βρηκα κατι ρυθμισεις τις εκανα αλλα τιποτα.

Περίεργο αυτό, έχω κι εγώ yahoo και το ρύθμισα χωρίς πρόβλημα και εντελώς αυτοματοποιημένα, χωρίς να περάσω χειροκίνητα ρυθμίσεις. Πάντως αν με την ενσωματωμένη εφαρμογή δε βγάζεις άκρη, υπάρχει στο market η επίσημη Yahoo! Mail.

Γεια σε ολα τα παιδια..εκανα και την ενημερωση μου στο κινητακι μου( τι ηθελα και την εκανα), και απο τοτε αντιμετωπίζω τα εξης 2 προβληματα..Το 1ο οπως εχει ηδη αναφερθει ειναι στον πληκτρολογιο οταν γραφεις μηνυμα και το εχεις στην πλαγια θεση..Και το δευτερο πιο σημαντικο ειναι η φορτιση ,δεν φορτιζει το κινητο, το αφηνω βραδια ολοκληρα στην φορτιση και την επομενη μερα τπτ(εχει φορτισει ελαχιστα)..ΜΟυ βγαζει συνεχως οτι ειναι αδυνατη η φορτιση επειδη εχω πολλες ανοιχτες εφαρμογες ,αλλα δεν εχω τπτ..

καμια ιδεα κανεις, κατι..?

το εχω κανει reset και λεω να το ξανακανω μπας και αλλαξει τπτ..

Σε πρόβλημα που είχα με το ραδιόφωνο μετά την αναβάθμιση και αφού έστειλα μήνυμα στην HTC μου απάντησαν τα παρακάτω:

Σχετικά με το ζήτημά σας, έχοντας ενεργοποιημένη την συσκευή αφαιρέστε την μπαταρία και τοποθετήστε την ξανά. Στη συνέχεια πηγαίνετε στις εφαρμογές για να ελέγξετε αν εμφανίζεται η εφαρμογή του ραδιοφώνου.

Ελπίζουμε να μπορέσαμε να επιλύσουμε το ζήτημά σας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία ή δεν λυθεί το πρόβλημα της συσκευής σας, θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για να ανταπεξέλθουμε άμεσα. Ευχαρίστησή μας να είμαστε στην διάθεσή σας και να σας εξυπηρετούμε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 00800-126-878 και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα μας http://www.htc.com/gr. Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την συνεχή υποστήριξη.

Δεν το δοκιμάζεις;

Η μεγάλη ανανέωση του κόσμου δεν θα έρθει τη στιγμή που οι φτωχοί θα συμβιβαστούν με τη μοίρα τους, αλλά τη στιγμή που οι πλούσιοι θ' αρχίσουν να έχουν ηθικούς δισταγμούς για τη δική τους μοίρα!

καλημέρα.ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις που μπορώ να βάλω στο κινητό για να μπορώ να στέλνω mail χρησιμοποιώντας cyta λογαριασμό.έχω βάλει ρυθμίσεις και μπορώ να περνώ αλλά δεν μπορώ να στέλνω

καλησπερα φιλοι μου. ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο και αποτι βλεπω μετα την αναβαθμιση σε 4,1,1 σχεδον ολοι εχουν προβλημα. ισχυει κατι τετοιο? μπορω να το παρω σιγουρα η θα το μετανοιωσω αργοτερα? επισης θελω μα ρωτισω αν εχει κανει κανεις σας ροουτ την συσκευη του. γινετε ευκολα? και ναι με ποιον τροπο?

ευχαριστωωωωω,,,,,

καλησπερα φιλοι μου. ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο και αποτι βλεπω μετα την αναβαθμιση σε 4,1,1 σχεδον ολοι εχουν προβλημα. ισχυει κατι τετοιο? μπορω να το παρω σιγουρα η θα το μετανοιωσω αργοτερα? επισης θελω μα ρωτισω αν εχει κανει κανεις σας ροουτ την συσκευη του. γινετε ευκολα? και ναι με ποιον τροπο?

ευχαριστωωωωω,,,,,

Ποιος έχει πρόβλημα ρε παιδιά; Εγώ το θεωρώ σούπερ για τα χρήματά του, δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, το έχω rootάρει, αλλά θέλει να κάνεις unlock το bootloader πρώτα.

Το ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι να ειδα απαντηση παιδια....

Οταν συνδεω το κινητο με το pc πως γινεται να μην αρχιζει απο μονο του να κανει εγκατασταση τον HTC manager ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ποιος έχει πρόβλημα ρε παιδιά; Εγώ το θεωρώ σούπερ για τα χρήματά του, δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, το έχω rootάρει, αλλά θέλει να κάνεις unlock το bootloader πρώτα.[/quote

ενταξυ φιλε ευχαριστω. μπορεις να μασ βοηθισεις λιγο με το ροοταρισμα και με το unlock το bootloader. πως μπορουμε να το κανουμε κ εμεις?

Σημερα πηρα το κινητο μια χαρα αλλα εχω δυο αποριες.

1.Στο προηγουμενο μου κινητο (Samsung Galaxy) μολις εβαλα την καρτα μνημης πηγαινα στις εφαρμογες και εβρισκα το εικονιδιο sd card και ετσι ειχα προσβαση στους φακελους που ειχα δημιουργησει εκει( βιβλια κτλ)

Στο Desie X βαζω την καρτα μνημης αλλα δεν υπαρχει πουθενα το εικονιδιο ωστε να εχω προσβαση στα αρχεια που εχω εκει!

2.Υπαρχει η δυνατοτητα να δημιουργουμε φακελους;

Kαλησπέρα!

1. Φαντάζομαι εννοείς την εξερεύνηση αρχείων που έχουν ενσωματωμένη κάποια samsung κινητά. Η καλύτερη λύση είναι να εγκαταστήσεις έναν 3rd party file manager από το google play και να κάνεις τη δουλειά σου πολύ καλύτερα απ'ότι με τη samsung συσκευή σου.

2. Στις διάφορες επιφάνειες εργασίας, ναι. Στο μενού (app drawer) με όλες τις εφαρμογές, όχι, εκτός κι αν εγκαταστήσεις κάποιον άλλον launcher!

Τhe end of an era...

καλησπερα

μολις πηρα και εγω το εν λογω κινητο και εχω καποιες ερωτησεις

δεν βρισκω το power saver πουθενα

και γενικα λειπουν καποια μενου,που τα αναφερει η htc και στο ενσωαματωμενο tutorial και online

οπως πχ μηνυματα/ρυθμισεις/γενικα/προσαρμογη....η προσαρμογη πουθενα.....

???

καλησπερα

μολις πηρα και εγω το εν λογω κινητο και εχω καποιες ερωτησεις

δεν βρισκω το power saver πουθενα

και γενικα λειπουν καποια μενου,που τα αναφερει η htc και στο ενσωαματωμενο tutorial και online

οπως πχ μηνυματα/ρυθμισεις/γενικα/προσαρμογη....η προσαρμογη πουθενα.....

???

Εχεις κανει την αναβάθμιση σε 4.1.1 ???

δεν νομιζω,οχι

θα πρεπε?

δεν μου το ζηταει αυτοματα?

ε τοτε ειναι λογικό να μην βλέπεις το power saver και αλλα που υπαρχουν στην επομενη εκδοση απο τη δικιά σου, υποχρεωτικο δεν ειναι αλλα αφου εχει βγει νεοτερη εκδοση γιατι να μην την εχεις?

πως το κανω ομως?

στην ενημερωση λογισμικου κανει αναβαθμιση μονο στο κινητο

οχι το android

οταν την κανεις,χανεις τιποτα απ το κινητο,δεδομενα,πως το χεις στησει ο κινητο κτλ?

πως το κανω ομως?

στην ενημερωση λογισμικου κανει αναβαθμιση μονο στο κινητο

οχι το android

οταν την κανεις,χανεις τιποτα απ το κινητο,δεδομενα,πως το χεις στησει ο κινητο κτλ?

Οταν λεμε αναβαθμιση του κινητου εννοουμε του λογισμικού του, αρα του android.

οχι δεν χανεις τιποτα απο δεδομένα σεταρισμα κλπ