orangel Δημοσιεύτηκε October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 27, 2012 SOS...Παλικαρια και κοπελες.... δεν ξερω τι να κανω Πριν καιρο κατεβασα την δοκιμαστικη εκδωση του Navigono select της Cosmote...και μου δουλευε κανονικα!! Εκεινη την περιοδο δεν ειχα την δυνατοτητα να το αγορασω κι ετσι το απεγκατεστησα. Οταν αποφάσισα να το αγοράσω η "θφηνη" έκδοση των 15 ευρω δεν μου εδειχνε καλα τους χαρτες... μου ειχε κι αλλη μια επιλογη για την premium εκδωση... την κατεβασα και εξακολουθεί να μου δειχνει τους χαρτες με "χιόνια" οπως ακριβος ηταν με την δοκιμαστική μετα την εγκατασταση της δευτερης φορας.. Κατεβασα το Navigon fresh...Εκανα ενημέρωση στους χαρτες...και δεν λεει να φτιαξει η εικονα ....ακομα χαλια!!! πειτε μου τι να κανω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ποιά συσκευή έχεις, και ποιά έκδοση λογισμικού συσκευής; Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangel Δημ. October 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Ποιά συσκευή έχεις, και ποιά έκδοση λογισμικού συσκευής; SAMSUNG GT-I5500 και έκδοση 2.2..... !!!! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satcaffe Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Κανε απεγκατάσταση του προγράμματος και σβήσε τον φάκελο η φακέλους navigon απο την συσκευή σου. Κανε ρεσταρτ και κατέβασε το πρόγραμμα ξανα. Ίσως με αυτόν τον τρόπο λυθεί το πρόβλημα σου Παράθεση Θέλω να Πηγαίνω Παντού Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Κανε απεγκατάσταση του προγράμματος και σβήσε τον φάκελο η φακέλους navigon απο την συσκευή σου. Κανε ρεσταρτ και κατέβασε το πρόγραμμα ξανα. Ίσως με αυτόν τον τρόπο λυθεί το πρόβλημα σου Πάρα πολύ σωστά, θέλει πλήρη απεγκατάσταση!:) Επίσης ''άνοιξε''-''τρέξε'' την εφαρμογή την πρώτη φορά, κατ' ευθείαν απο το Google Play.;) Επίσης κατέβασε την τελευταία αναβάθμιση του SAMSUNG σου απο το kies. Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts