lazaross Δημοσιεύτηκε June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2004 δεν αναγνωριζει τις δισκετες που βαζω. ξαφνικα εγινε αυτο. γιατι? τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Να το πετάξεις και να πας να πάρεις άλλο. Είναι τόσο φτηνά που δεν αξίζει να ψάξεις για να βρεις το πρόβλημα. Το καλύτερο βέβαια είναι να πάρεις ένα CDRW Drive και να μην ξανασχοληθείς με δισκέτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 εχω τα παντα. με τις δισκετες ασχολειται η μητερα μου ομως για την δουλεια της. και ειναι επειγον. πρεπει να βρω μια λυση τουλαχιστον μεχρι το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 pane pare allo...................5 euro exi.. (oute 5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αν έγινε πολύ ξαφνικά μετά από εγκατάσταση κάποιου άλλου hardware ίσως να οφείλεται σε conflict IRQ. Το είχα συναντίσει σε ένα υπολογιστή ενός σχολείου που θα έφτιαχνα ως χάρη για μια γνωστή μου. Πήρα καινούριο floppy αλλά τελικά έφταιγε μια κάρτα της πλάκας poy ;htan modem και κάρτα ήχου μαζί.Όταν την αφαίρεσα όλα δούλεψαν μιά χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Το πιο πιθανό είναι να έχει χαλάσει το drive. Τι μήνυμα λάθους σου εμφανίζει ; Προσπάθησες να κάνεις format μία κενή δισκέττα ; Δούλεψε ; Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (22 Ιούν. 2004 , 13:44) δεν αναγνωριζει τις δισκετες που βαζω. ξαφνικα εγινε αυτο. γιατι? τι μπορω να κανω? Πετα το μικρε και παρε αλλο!!Εχεις πολυ καιρο να το χρησιμοποιησεις και το καημενο σε χαιρετησε!!Φαντασου τι σκονη εχει κολλησει!!Ανοιξε και το κουτι μηπως βγηκε κανα καλωδιο συνδεσης με m/b η τροφοδοσια!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 τι ειναι αυτα ρε? την τυφλα μου δεν ξερω... ελα να μου τα κανεις εσυ... οχι δεν εγκατεστησα hardware τοτε, για σκονη δεν ξερω, παντως οταν ειχα βαλει μιια δισκετα δεν εβγαινε. ουτε format μπορω να κανω δισκετα. αφου δεν αναγνωριζει οτι ειναι μεσα και ενω εχω βαλει μια μου λεει να τοποθετησω μια δισκετα! Off topic... start, μπες msn end. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (22 Ιούν. 2004 , 23:15) τι ειναι αυτα ρε? την τυφλα μου δεν ξερω... ελα να μου τα κανεις εσυ... οχι δεν εγκατεστησα hardware τοτε, για σκονη δεν ξερω, παντως οταν ειχα βαλει μιια δισκετα δεν εβγαινε. ουτε format μπορω να κανω δισκετα. αφου δεν αναγνωριζει οτι ειναι μεσα και ενω εχω βαλει μια μου λεει να τοποθετησω μια δισκετα! Off topic... start, μπες msn end. οταν λες εβαλες μια δισκετα και δεν βγηκε , πηγες να βαλεις και αλλη μεσα? :blink: :confused: , εν βγηκε η πρωτη βγηκε ολοκληρη? μπορει να εμεινε και κανενα κομματι μεσα. Οπως σου ειπε και ο φιλος λιγο πιο πανω πετα το και παρε καινουργιο. [offtopic] ΥΓ ισως θα επρεπε να διορθωσεις λιγακι την συμπεριφορα σου προς τα αλλα μελη, με εκφρασεις του στυλ "ρε" κτλ δεν προκεται να σε λαβει κανενας σοβαρα υποψη του - φιλικη συμβουλη αυτη ;) [/offtopic] Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (22 Ιούν. 2004 , 23:30) οταν λες εβαλες μια δισκετα και δεν βγηκε , πηγες να βαλεις και αλλη μεσα? :blink: :confused: , εν βγηκε η πρωτη βγηκε ολοκληρη? μπορει να εμεινε και κανενα κομματι μεσα. Οπως σου ειπε και ο φιλος λιγο πιο πανω πετα το και παρε καινουργιο. οχι δεν εβαλα και δευτερη δισκετα μεσα. απλως ειχε κολλησει η δισκετα και αναγκαστηκα να την βγαλω με τα χερια μου. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (22 Ιούν. 2004 , 23:30) [offtopic] ΥΓ ισως θα επρεπε να διορθωσεις λιγακι την συμπεριφορα σου προς τα αλλα μελη, με εκφρασεις του στυλ "ρε" κτλ δεν προκεται να σε λαβει κανενας σοβαρα υποψη του - φιλικη συμβουλη αυτη ;) [/offtopic] αν δεν εχω με το ξαδερφακι μου μια οικειοτητα με ποιον θα εχω; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Καταρχάς σταμάτα να προσπαθείς να διαβάσεις άλλες δισκέτες με το drive γιατί πιθανόν να τις χαλάσει. 2ον) Τρέχα στο κοντινότερο πλαίσιο και πάρε ένα νέο floppy 3ον) Πες στην μητέρα σου να αρχίσει να χρησιμοποιεί USB sticks ή cd-roms. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 To ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ κάποτε. Δοκίμασα τα πάντα, πήρα και νέο φλόπυ, τελικά μόνο φορμάρισμα (του πισι) έδωσε την λύση... Μετά τα έβλεπε κανονικά και τα δυο, άρα δεν ήταν θέμα σκόνης.. Και έχω και ένα σωρό συσκευές πάνω. Δοκίμασε να αλλάξεις θέση στις καλωδιοταινίες, δοκίμασε όμως να χρησιμοποιήσεις πρώτα κάποια καθαριστική δισκέτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 για το hardware που ειπε καποιος στην διαχειριση συσκευων με βγαζει μια συσκευη με θαυμαστικο, μαλλον δεν υπαρχει και λεγεται : Αλλες συσκευες / Ελεγκτης διαυλου SM. αυτο φταει μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Το πιο πιθανό είναι να φταίει αυτό κατά τη γνώμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 και τι ειναι αυτο? υπαρχει μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Στο google λέει κάτι για μεταφορά δεδομένων...Δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις τους Drivers. Είναι το System Management Bus Controler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Σε εμένα πριν απο καιρό στα καλά καθούμενα μου σβήστηκε το εικονίδιο της δισκέτας απο το "Ο Υπολογιστής μου", και ήταν σαν να μην υπήρχε τίποτα μέσα. Έκανα τα πάντα. Πήρα άλλο floppy, πείραξα τα καλώδια, έκανα format, τίποτα. Ένας ειδικός μου είπε ότι ούτε και αυτός δεν ήξερε σίγουρα, αλλά η μόνη εκδοχή που έμεινε, είναι να έχει καεί πάνω στην μητρική η είσοδος για τα καλώδια της δισκέτας κλπ. Τί να πω δεν ξέρω. Απο τότε δεν έχω καθόλου δισκέτα. Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaross Δημ. June 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 drivers? sorry, αλλα δεν ξερω που βρισκονται. κανω ενημερωση αλλα δεν βρισκει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Πω πω πω το φορμαρισμα δεν το γλιτωνεις και παλι ξαδερφακι!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Είναι πιθανόν οι σχετικοί drivers να υπάρχουν στο cd που ήρθε με την μητρική που έχεις. Αν δεν υπάρχουν εκεί, ρίξε μια ματιά εδώ http://www.driverforum.com/controller4/2868.html Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts