taxudromos Δημοσιεύτηκε October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2012 καλησπερα σας , εχω ενα προβληματακι και ισως καποιος εδω εχει τις γνωσεις και μπορει να με βοη8ισει.. λοιπον , στο μαγαζι εχω κονεξ με το μοντεμ της huawei (μοιραζω και δωρεαν wifi) , το προβλημα ειναι πως οταν καποιος ερ8ει και κατεβασει πχ μια ταινια , 8α μου παρει ολη την ταχυτητα και το πσ μου δεν 8α μπορει να παιξει ουτε ραδιο.. αυτο που 8ελω εγω να κανω ειναι να βαλω ενα μοντεμ η καποιο προγραμμα ωπου να μπορω να το ρυ8μισω να δινω οση ταχυτατητα 8ελω εγω στο wifi μου , δηλαδη σε περιπτωση που εμενα ο υπολογιστης μου κλειδωνει στα 15 mb για το κοινο να δινω μονο τα 5... αυτο που 8ελω να κανω ειναι εφικτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Θα σου απαντήσουν και άλλοι, αλλά δες για αρχή αυτό το πρόγραμμα γιατί ΜΑΛΛΟΝ σου κάνει δουλειά Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Πιστεύω ότι όντως το netlimiter κάνει αυτό που θες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts