Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αυτή η "μόδα" με την αναγραφή του ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη,είναι μόνο απαίτηση της Samsung Ελλάς?

Ρωτάω γιατι μόλις κοίταξα τα κουτιά από 2 Galaxy S,Δύο Galaxy S2 και 2 Galaxy S3 και δεν έχουν πουθενά γραμμένο εξωτερικά το ΙΜΕΙ,πράγμα που σημαίνει ότι για να γράψει κάποιος το ΙΜΕΙ πάνω στην απόδειξη,πρέπει να ανοίξει το κουτι και στη συνεχεια να βάλει σε λειτουργία το τηλέφωνο.

To εχουν γραμμενο στα πλαγια του κουτιου...ειναι 4 αυτοκολητακια μικρα κιολας...Τουλαιχστον το note2 τοσα εχει..

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχετε δίκαιο για τα S2-S3 δεν τα είχα προσέξει.Στο S πάντως δεν το γράφει.

Νομικά πάντως δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να σου αρνηθούν την εγγύηση αφού η κοινοτική οδηγία δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ την υποχρεωτική αναγραφή του ΙΜΕΙ στην απόδειξη και από την στιγμή μάλιστα που αυτή έχει εκδοθεί από κατάστημα σε χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης.

Edited by autokinitakias

Εχετε δίκαιο για τα S2-S3 δεν τα είχα προσέξει.Στο S πάντως δεν το γράφει.

Νομικά πάντως δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να σου αρνηθούν την εγγύηση αφού η κοινοτική οδηγία δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ την υποχρεωτική αναγραφή του ΙΜΕΙ στην απόδειξη και από την στιγμή μάλιστα που αυτή έχει εκδοθεί από κατάστημα σε χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης.

Κατεβασα τον Ηρωα (S) απο το ραφι και σου παραθετω φωτο με το imei στο εξωτερικο του κουτιου.

Παντως δεν κανουν κι ασχημα που ζητανε κατι τετοιο και να σου πω κι εναν απο τους λογους:φαντασου να σου "σουφρωσει" καποιος τη συσκευη και να παει μετα στο servis να απαιτει και την εγγυηση, πως το βλεπεις?http://img.tapatalk.com/d/13/08/05/erude3yz.jpg

http://img.tapatalk.com/d/13/08/05/y6a4ymeg.jpg

Παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο και είναι μακράν το ομορφότερο τηλέφωνο της Samsung.

Tο καφέ το κάνει να φαίνεται μικρότερο και στυλάτο αναδυκνείοντας και ένα τόνο πολυτέλειας.

Το κουφό που συνέβει είναι ότι μόλις άνοιξα το wifi συνδέθηκε κατευθειαν χωρίς να μου ζητήσει

το WPA KEY.

370 ευρω.Το απο που μονο με pm για να μην θεωρηθει διαφήμιση.

Φίλε μου βάλτο εδώ για να το δούνε και άλλα παιδιά που πιθανόν να ενδιαφέρονται. Δεν νομίζω ότι παραβιάζεις κάποιον από τους κανόνες του forum. Εξάλλου, λίγο - πολύ, όλοι μας έχουμε αναφέρει μαγαζιά από τα οποία έχουμε κάνει αγορές :)

Παιδια δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία της επιχειρησης,όχι γιατι είμαι ψώνιο αλλά γιατι και η τιμή είναι φυσιολογική,κυρίως όμως επειδή η επιχείρηση είναι εισαγωγική με πελάτες καταστήματα.

Παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο και είναι μακράν το ομορφότερο τηλέφωνο της Samsung.

Tο καφέ το κάνει να φαίνεται μικρότερο και στυλάτο αναδυκνείοντας και ένα τόνο πολυτέλειας.

.

Καλοριζικο φιλε και χαιρομαι που σου αρεσε και σενα το χρωμα:)

Πριν το παρω το Μαιο το ειχα δει μονο απο φωτογραφιες και μου αρεσε ενω οι πιο πολλοι μου ελεγαν καλα θα δωσεις το ασπρο με τη σιελ γνησια flip cover και θα παρεις αυτο το χρωμα που ειναι σα..σκ@τουλι και ομως το ρισκαρα και διακαιωθηκα καθως ειναι πανεμορφο και προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ απ τα αλλα χρωματα που το ειχα ακριβως για αυτους τους λογους που ειπες κ εσυ!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ξέχασα να ρωτήσω....παίρνωντας το κινητό από skroutzομάγαζο με ΙΜΕΙ κανονικά....δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την λέψη σήματος επειδή είναι εισαγωγής,έτσι..!? :worry::worry:

Ξέχασα να ρωτήσω....παίρνωντας το κινητό από skroutzομάγαζο με ΙΜΕΙ κανονικά....δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την λέψη σήματος επειδή είναι εισαγωγής,έτσι..!? :worry::worry:

Φυσικά όχι.

• 3 weeks later...

Τελικά να πάρω το note 2 τώρα καινούριο στα 390 ή σε κάνα μήνα που θα κυκλοφορήσει το note 3 ι) είτε η τιμή θα πέσει κάτω από 350 , ιι) είτε θα βρίσκω καλά μεταχειρισμένα (πχ από παιδιά που γνωρίζω από εδώ μέσα) στα 250-290;;; Τι λέτε οι έμπειροι στις αγοραπωλησίες;;;

ΥΓ: θα είναι το δεύτερο note 2 για σύζυγο ...το δικό μου θα το κρατήσω έως το 4!

Τελικά να πάρω το note 2 τώρα καινούριο στα 390 ή σε κάνα μήνα που θα κυκλοφορήσει το note 3 ι) είτε η τιμή θα πέσει κάτω από 350 , ιι) είτε θα βρίσκω καλά μεταχειρισμένα (πχ από παιδιά που γνωρίζω από εδώ μέσα) στα 250-290;;; Τι λέτε οι έμπειροι στις αγοραπωλησίες;;;

ΥΓ: θα είναι το δεύτερο note 2 για σύζυγο ...το δικό μου θα το κρατήσω έως το 4!

Δεν θα πέσει.Για να κατεβει σε αυτη την τιμη που λες θα περασει πολυς καιρος, παρα πολυς...

Edited by truckman

Πιστεύω ότι αξίζει να περιμένεις.

Η τιμή του καινούριου δεν θα έχει πέσει πολύ, όμως μεταχειρισμένα θα υπάρξουν αρκετά, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του 3.

Οι χαμηλότερες τιμές πιστεύω θα είναι από συσκευές του εξωτερικού, ενώ τα ελληνικής προέλευσης θα είναι λίγο πιο ακριβά, οπότε και θα πουληθούν λίγο αργότερα, όταν οι αγγελίες για τα εισαγωγής θα έχουν λιγοστέψει και δεν θα τραβούν την αγορά προς τα κάτω...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παιδια καλησπερα.Ξερει κανεις να μου πει αν το Νοτε 2 στο ελληνικο εξπανσυς ερχεται με γερμανικη ρομ η οχι

Κ αν μπορω να το βρω σε μαγαζι απο το skroutz αλλα γερμανικο.Οποια βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω πολυ,

Γιαννης

Στο birdphone παραδώσανε 1) συσκευή σε σφραγισμένη συσκευασία, 2) Ευρωπαϊκό (Γερμανία) με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας (smartek), 3) IMEI στην απόδειξη, 4) αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης εντός 7 πρώτων ημερών και 5) ετοιμοπαραδοτο ...δηλ άριστο! Και από play247 η εξυπηρέτηση ήταν άριστη ...αλλά είχε ξεπουλήσει για σήμερα! Έχω την εντύπωση ότι κάτω από 400€ πουλάει τρελά το note 2.

Καλησπέρα,

έχεις κανείς άποψη για το συγκεκριμένο κατάστημα?

http://www.evergreenstoreonline.com

Έχει 290 το Note II με 16GB από USA και αναρωτιέμαι μήπως το κόλπο είναι στο τελωνείο.

Εκτός από το τι θα παιχτεί στο τελωνείο (δεν είμαι ειδική οπότε θα σου το πει και κάποιος που έχει ασχοληθεί), είσαι και χωρίς εγγύηση.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Η έδρα είναι αγγλια και οι αποστολές γίνονται από εκεί οποτε τελωνείο δεν έχει . Τώρα κατά πόσο στέλνει έλλαδα πρέπει να τους ρωτήσεις αλλά κυρίως το πιο σημαντικό είναι αν θα δεις ποτε το κινητό σου... πληρωσε μόνο με paypal ώστε να είσαι ασφαλής (θα μπορούσες να ρωτήσεις στο paypal κατά πόσο αξιοπιστοι είναι επίσης)
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Η έδρα είναι αγγλια και οι αποστολές γίνονται από εκεί οποτε τελωνείο δεν έχει . Τώρα κατά πόσο στέλνει έλλαδα πρέπει να τους ρωτήσεις αλλά κυρίως το πιο σημαντικό είναι αν θα δεις ποτε το κινητό σου... πληρωσε μόνο με paypal ώστε να είσαι ασφαλής (θα μπορούσες να ρωτήσεις στο paypal κατά πόσο αξιοπιστοι είναι επίσης)

εγώ αγόρασα πριν από 10 ημέρες από εδώ μαγαζί 390€. Το παραπάνω το βρήκε ένας φίλος και με ρώτησε την άποψή μου. Αυτό που θα του πω είναι αυτό που λες εσύ και η eltsele γιατί το μαγαζί δεν είναι γνωστό. Συγκρίνει λοιπόν τα 100€ με το ρίσκο του μαγαζιού και της εγγύησης και αποφασίζει.

Υ.Γ. τώρα που ψάχνω αναφορές βλέπω ότι η φήμη δεν είναι καλή οπότε μάλλον........δεν

Edited by mikedas

Καλησπέρα,

Έχει 290 το Note II με 16GB από USA και αναρωτιέμαι μήπως το κόλπο είναι στο τελωνείο.

Μα εγω διαβασα $350.00,oxi 290.00.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα,

Not Safe

http://www.scamadviser.com/check-website/www.evergreenstoreonline.com

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

(350 δολλάρια + 27 δολλάρια μεταφορικά) / 1,3 = 290 €

Kαι απο Τελωνειο,τι θα κανεις;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Θα ζητήσει να σταλεί με USPS, αν είναι δυνατόν και σε no-brand packaging, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα με τελωνείο κατά 99%