Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυριο θα ξεκαθαρισει η κατασταση, εχω κανει κρατηση ενα γκρι:D

:) Παρήγγειλα ένα Γκρι, γιατί δεν το έβρισκα διαθέσιμο για κράτηση...Μου είπαν πως λογικά μέχρι την Παρασκευή θα το έχουν...Ίδωμεν...

Πάντως κατι σε πρόωθηση για τα LTE Note II μου μυρίζει...:what:

Απλώς....Κωστας

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:) Παρήγγειλα ένα Γκρι, γιατί δεν το έβρισκα διαθέσιμο για κράτηση...Μου είπαν πως λογικά μέχρι την Παρασκευή θα το έχουν...Ίδωμεν...

Πάντως κατι σε πρόωθηση για τα LTE Note II μου μυρίζει...:what:

Aν μιλάμε για το κατάστημα "Γερμανός", τότε το ίδιο είπαν και σε μένα :D . Την παρασκευή, αλλά με κάποιες επιφυλάξεις...:worry:

Το ζητημά μου είναι μην με "κρεμάσει" ο Γερμανός. ενώ έχω "έτοιμο" για αύριο ένα γκρί κομμάτι στα 600 ευρώ...

Το πρωϊ θα αποφασίσω αν θα "πετάξω" ένα πενηντάρικο ή θα περιμένω την Παρασκευή με το όποιο ρίσκο...

Πάντως γενικά πιο value "πακέτο" απο αυτό, με την επιστροφή απο την samsung, δύσκολα θα ξαναβρούμε πρίν την κυκλοφορία του note 3 ..

..... Δηλαδή για εμάς που θα μπορέσουμε να το αγοράσουμε απο την επόμενη εβδομάδα μπορεί να μην το βρούμε λόγω έλλειψης αποθεμάτων ή να έχει λήξει η προσφορά της επιταγής των 150 ευρώ;:(
{What goes around comes around}

..... Δηλαδή για εμάς που θα μπορέσουμε να το αγοράσουμε απο την επόμενη εβδομάδα μπορεί να μην το βρούμε λόγω έλλειψης αποθεμάτων ή να έχει λήξει η προσφορά της επιταγής των 150 ευρώ;:(

Η προσφορά είναι μέχρι τις 31 του μήνα!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Φαντάζομαι ότι η δωροεπιταγή των 150 ευρώ πάει μαζί με την διαθεσιμότητα, κρίνοντας απο το φυλλάδιο του Γερμανού στο οποίο είναι "ταίρι" με το Note 2...

Oπως γράφω μερικά πόστ πρίν, σε επικοινωνία που είχα μου είπαν ότι η διαθεσιμότητα τους είναι χαμηλή, δηλαδη το απόθεμα τους εξαντλείτε σε λίγο καιρό όπως μου εξήγησαν, άρα απο εκεί και πέρα κανείς δεν γνωρίζει τι θα ισχύσει στην επομενή τους παραλαβή...

Γνώμη μου είναι να πάς αύριο σε κάποιο κατάστημα και να κάνεις μια κράτηση, ούτως ώστε όταν έρθει να το "δεσμεύσεις" με κάποια προκαταβολή και το παίρνεις αργότερα ! Θέλω να πιστεύω οτι γίνεται αυτό !

Φαντάζομαι ότι η δωροεπιταγή των 150 ευρώ πάει μαζί με την διαθεσιμότητα, κρίνοντας απο το φυλλάδιο του Γερμανού στο οποίο είναι "ταίρι" με το Note 2...

Oπως γράφω μερικά πόστ πρίν, σε επικοινωνία που είχα μου είπαν ότι η διαθεσιμότητα τους είναι χαμηλή, δηλαδη το απόθεμα τους εξαντλείτε σε λίγο καιρό όπως μου εξήγησαν, άρα απο εκεί και πέρα κανείς δεν γνωρίζει τι θα ισχύσει στην επομενή τους παραλαβή...

Γνώμη μου είναι να πάς αύριο σε κάποιο κατάστημα και να κάνεις μια κράτηση, ούτως ώστε όταν έρθει να το "δεσμεύσεις" με κάποια προκαταβολή και το παίρνεις αργότερα ! Θέλω να πιστεύω οτι γίνεται αυτό !

Το δικό σου σχόλιο διάβασα και γι'αυτό ρώτησα.Ευχαριστώ για την συμβουλή έχεις δίκιο....:)

{What goes around comes around}

Σήμερα διάβαζα εδώ

http://www.samsung.com/gr/cashback/

πως η ίδια η samsung επιστρέφει 100 ευρώ για όποιον αγοράσει το κινητό αυτό από 3 Δεκεμβρίου 2012 ως τις 11 Ιανουαρίου 2013.

Βέβαια λέει όχι από ηλεκτρονικά καταστήματα (skroutz)κλπ αλλά από μεγάλα καταστήματα κλπ

Όμως πχ ο γερμανός το έχει από 699 - 150(προσφορά γερμανού) - 100(η ίδια η samsung) = 449

Καλά δεν είναι ;

Σήμερα διάβαζα εδώ

http://www.samsung.com/gr/cashback/

πως η ίδια η samsung επιστρέφει 100 ευρώ για όποιον αγοράσει το κινητό αυτό από 3 Δεκεμβρίου 2012 ως τις 11 Ιανουαρίου 2013.

Βέβαια λέει όχι από ηλεκτρονικά καταστήματα (skroutz)κλπ αλλά από μεγάλα καταστήματα κλπ

Όμως πχ ο γερμανός το έχει από 699 - 150(προσφορά γερμανού) - 100(η ίδια η samsung) = 449

Καλά δεν είναι ;

Αν όντως ισχύει αυτό, είναι η καλύτερη τιμή μέχρι στιγμής που έχει βγει.

Χθές ένας φίλος ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε έτσι απο Γερμανό.Τσεκάρετε αν θέλετε εκεί...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αν όντως ισχύει αυτό, είναι η καλύτερη τιμή μέχρι στιγμής που έχει βγει.

Χθές ένας φίλος ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε έτσι απο Γερμανό.Τσεκάρετε αν θέλετε εκεί...;)

πριν 5 λεπτα μιλησα με καταστημα Γερμανου στην περιοχη μου και μου ειπε οτι οντως ισχυει η προσφορα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

καλημέρα,

Βρήκα το Galaxy Note II (άσπρο) 16GB από Γερμανία στα 483.99Ευρώ + 15Ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα (πληρωμή με paypal) σύνολο δηλαδή 499Ευρώ !

Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με υποστήριξη ελληνικών και με εγγύηση ?

Στο site αναγράφει : Deutschte Ware | Kein Simlock | Kein Branding

καλημέρα,

Βρήκα το Galaxy Note II (άσπρο) 16GB από Γερμανία στα 483.99Ευρώ + 15Ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα (πληρωμή με paypal) σύνολο δηλαδή 499Ευρώ !

Kαλημέρα.Μάλλον ισχύει μια πολύ καλή προσφορά αυτές τις μέρες.Διάβασε παρακάτω και μίλησε με ένα κατάστημα Γερμανός.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4432295#post4432295

Follow me on XDA

καλημέρα,

την προσφορα του γερμανου την ειδες δες σε συνδυασμο και με την προσφορα της samsung;);) θα σου βγει στα 450 ευρω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σίγουρα ρώτησα και εγώ στο γερμανό ισχύει , το θέμα είναι ο συνδυασμός είναι οκ και από samsung ;

Στο γερμανο δυσκολο να βρεθει το ΝΟΤΕ και θα φερουν ξανα μετα της 25 ιανουαριου!

Αν καποιος το βρει τοτε ειναι τυχερος!!!!!!!!

Στο γερμανο δυσκολο να βρεθει το ΝΟΤΕ και θα φερουν ξανα μετα της 25 ιανουαριου!

Αν καποιος το βρει τοτε ειναι τυχερος!!!!!!!!

Ισχύει για όλες τις αλυσίδες που έχουν συσκευές μέσω Samsung hellas, άρα σε αγορά από οποιοδήποτε τέτοιο κατάστημα υπάρχει επιστροφή 100 ευρώ από τη Samsung.

Δεν είναι κι άσχημα...

Follow me on XDA

Τα -150 ευρω της προσφορας απο τον γερμανο ειναι σε δωροεπιταγη για επομενη αγορα οποτε δεν παει 699-150-100 αλλα 699-100 και δωροεπιταγη 150 ευρω γαι επομενη αγορα
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Εγώ έτσι το αγόρασα από Γαλλία με 70 ευρώ έκπτωση. Υπόψιν ότι τουλάχιστον εδώ τα δίνεται κανονικά τα λεφτά και σας τα επιστρέφουν μέσα σε 10 βδομάδες αν θυμάμαι καλά.

Τα -150 ευρω της προσφορας απο τον γερμανο ειναι σε δωροεπιταγη για επομενη αγορα οποτε δεν παει 699-150-100 αλλα 699-100 και δωροεπιταγη 150 ευρω γαι επομενη αγορα

Δεν ισχυει αυτο.Μπορεις να την χρησιμοποιησεις αμμεσα και να στην αφαιρεσουν απο την τιμη της συσκευης ή μπορεις να την κρατησεις για μελλοντικες αγορες.Τσεκαρισμενο. Παντως τωρα η συσκευη ειναι τρομερο value for money.Και ολο λεω να βρω καμια αφορμη να μην το παρω αλλα παντα το αντιθετο γινεται.

παντως παιδια εγω που το κρατησα τη Δευτερα δινοντας και προκαταβολη φυσικα,μου ειχαν πει οτι η διαθεσιμοτητα αυτη τη στιγμη ειναι υψηλη.Αρα για να λενε τωρα σε αλλα παιδια μολις 1 μερα μετα οτι ειναι χαμηλη,σημαινει οτι το πηραν ειδηση και εχει οντως υψηλη ζητηση.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Μιλησα με καταστημα Γερμανου και ειπαν οτι μπορει η δωροεπιταγη να χρησιμοποιηθει αμεσως για το ΝΟΤΕ και να σου κοψουν τα €150 αλλα δεν εχει συσκευες ο Γερμανος.

Το παραγγειλα απο Πλαισιο μετα που οι ιδιοι στο Πλαισιο μου ειπαν για την προσφορα της Samsung Hellas αφου ηταν ενημερωμενοι. Στο Πλαισιο κοστιζει €599 με δωρο τους χαρτες Ginius και με τα -100 θα κατεβει €500.

700 (germanos) - 150 (κουπονι germanos) - 100 (samsung cashback) = 450 ευρω. σωστα? :blink:

Όπως είπα εδώ στην Γαλλία, την επιστροφή από την Samsung την παίρνεις μετά από κάποιο διάστημα στο τραπεζικό σου λογαριασμό, κάνεις αίτηση όπου συμπληρώνεις τραπεζικό λογαριασμό και λοιπά και λένε μέσα σε 10 βδομάδες τα επιστρέφουν. Από το site της samsung δηλώνεις το ποσό που πλήρωσες στο μαγαζί και βγάζει την επιστροφή που για μένα ήταν εξαρχής 70 ευρώ. Τώρα αν στην Ελλάδα πουν μείνο 100 επί τόπου στο ταμείο δεν ξέρω αλλά δεν το νομίζω. Απολαμβάνω ωστόσο που βλέπω τόσους αγοραστές.

Μόλις πήρα τηλ στο κέντρο εξυπηρέτησης του Γερμανού να ρωτήσω αν υπάρχουν διαθέσιμα note 2 γιατί δεν πρόλαβα να ρωτήσω στον Γερμανό της περιοχής μου. Η απάντηση που μου έδωσαν είναι ότι δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα της Ελλάδας διαθέσιμο note!!!! :X Είναι δυνατόν να εξαντλήθηκαν όλα τα note???? :worry: Εγώ πάντως θα πάω αύριο το απόγευμα να ρωτήσω!!!

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Μόλις πήρα τηλ στο κέντρο εξυπηρέτησης του Γερμανού να ρωτήσω αν υπάρχουν διαθέσιμα note 2 γιατί δεν πρόλαβα να ρωτήσω στον Γερμανό της περιοχής μου. Η απάντηση που μου έδωσαν είναι ότι δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα της Ελλάδας διαθέσιμο note!!!! :X Είναι δυνατόν να εξαντλήθηκαν όλα τα note???? :worry: Εγώ πάντως θα πάω αύριο το απόγευμα να ρωτήσω!!!

Δυστυχως δεν εχει ο Γερμανος άλλα ΝΟΤΕ για αυτο το πηρα απο Πλαισιο .Μπορει να ειναι €50 ακριβοτερο αλλα εχει και χαρτες Ginius επανω .