Jump to content

[Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλο το 7ωρο με σήμα μια γραμμή.παρόλα αυτά 31% το άφησα,31% το βρήκα...[ATTACH]40643[/ATTACH][ATTACH]40644[/ATTACH]

Πως γίνεται αυτό;;;; Εφαρμογές έχεις βάλει ή είναι γυμνό;;; Μπράβο πάντως....το ζηλεύω...

Υ.Γ: Στο 2ο screenshot, η εφαρμγοή λέγεται Battery Drain;

EDIT: Πρέπει να είναι το My Battery Drain Analyser, σωστά;

Edited by sakissalonika

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως γίνεται αυτό;;;; Εφαρμογές έχεις βάλει ή είναι γυμνό;;; Μπράβο πάντως....το ζηλεύω...

Υ.Γ: Στο 2ο screenshot, η εφαρμγοή λέγεται Battery Drain;

EDIT: Πρέπει να είναι το My Battery Drain Analyser, σωστά;

Ναι αυτό είναι...φίλε μου όσο τρελό κι αν σου ακουστεί έχω 114 εφαρμογές, μέσα σε αυτές Facebook, messenger, Skype, Twitter, συγχρονισμό με Dropbox και drive,2e mails συγχρονισμένα μόνιμα και γενικά δεν έχω κάνει καμία έκπτωση προς εξοικονόμηση μπαταρίας...Και εννοείται δεν το έχω βάλει στην εξοικονόμηση μπαταρίας.Τέλος να πω πως το τηλέφωνο είναι μαμα 4.3 αρουτάριστο και η μπαταρία ήδη μετράει 1 χρόνο και 1 μήνα στην πλάτη της...

Ναι αυτό είναι...φίλε μου όσο τρελό κι αν σου ακουστεί έχω 114 εφαρμογές, μέσα σε αυτές Facebook, messenger, Skype, Twitter, συγχρονισμό με Dropbox και drive,2e mails συγχρονισμένα μόνιμα και γενικά δεν έχω κάνει καμία έκπτωση προς εξοικονόμηση μπαταρίας...Και εννοείται δεν το έχω βάλει στην εξοικονόμηση μπαταρίας.Τέλος να πω πως το τηλέφωνο είναι μαμα 4.3 αρουτάριστο και η μπαταρία ήδη μετράει 1 χρόνο και 1 μήνα στην πλάτη της...

Και εγώ έχω τα ίδια με το δικό σου αλλά με τίποτα δεν έχω δει την διάρκεια που λες.

Τί είναι αυτό που κάνει την διαφορά.....άραγε;

Και εγώ έχω τα ίδια με το δικό σου αλλά με τίποτα δεν έχω δει την διάρκεια που λες.

Τί είναι αυτό που κάνει την διαφορά.....άραγε;

Έχω κάνει factory reset πριν και μετά την 4.3...εσυ;

Έχω κάνει factory reset πριν και μετά την 4.3...εσυ;

Εγώ έκανα μόνο μετά την 4.3 :rolleyes:

Εγώ έκανα μόνο μετά την 4.3 :rolleyes:

Άρα δεν έχουμε κοινή αφετηρία....:(

Ε όχι πια να θέλει factory reset και πρίν την εγκατάσταση....θα πηδηχτώ απο το παράθυρο :lol:

Ε όχι πια να θέλει factory reset και πρίν την εγκατάσταση....θα πηδηχτώ απο το παράθυρο :lol:

Είναι γνωστή η διαδικασία ρε συ εδώ και χρόνια...

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον λόγο που να χρειάζεται να γίνει factory reset ΠΡΙΝ την αναβάθμιση της ROM... Απ' τη στιγμή που γίνει factory reset μετά την αναβάθμιση της ROM, οτιδήποτε προϋπήρχε πριν την αναβάθμιση είναι παντελώς αδιάφορο. Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Είχες ανοιχτά δεδομένα εκείνη την ώρα?

Κοινή είναι. Δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά. Πέραν από την ψυχολογική! ;)

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον λόγο που να χρειάζεται να γίνει factory reset ΠΡΙΝ την αναβάθμιση της ROM... Απ' τη στιγμή που γίνει factory reset μετά την αναβάθμιση της ROM, οτιδήποτε προϋπήρχε πριν την αναβάθμιση είναι παντελώς αδιάφορο.

Έτσι είναι. Μην γινόμαστε και υπερβολικοί!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Όχι βέβαια ρε συ Ελένη...:lol: Είπαμε...όλα κλειστά, αλλά όχι σε flight mode. Το τηλέφωνο σε κατάσταση που δέχεται και κάνει κλήσεις.

Όσο για την ψυχολογική διαφορά που λες, την προτιμώ από τη ψυχολογική καταπόνηση που ακολουθεί προβλήματα μπαταρίας, αφού έχω κάτσει και έχω στήσει το κινητό απ την αρχή...:lol:

Όχι βέβαια ρε συ Ελένη...:lol: Είπαμε...όλα κλειστά, αλλά όχι σε flight mode. Το τηλέφωνο σε κατάσταση που δέχεται και κάνει κλήσεις.

Όσο για την ψυχολογική διαφορά που λες, την προτιμώ από τη ψυχολογική καταπόνηση που ακολουθεί προβλήματα μπαταρίας, αφού έχω κάτσει και έχω στήσει το κινητό απ την αρχή...:lol:

Εγώ το ξέρω αλλά πιθανότατα κάποιος που το βλέπει και ρωτάει για τις εφαρμογές να θεωρεί ότι ότι υπήρχε κάτι ανοιχτό. Χωρίς τίποτα ανοιχτό το λογικό είναι να μην τρώει.

Δεν φταίει το hard reset πριν την αναβάθμιση για τα προβλήματα μπαταρίας.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καρτα μνήμης.....

Απλα να κανω την εξης διευκρίνηση, στη 16αρα καρτα που ειχα το μονο που ειχα μεσα ήταν ο φάκελος του Sygic.

Οταν την έβγαλα και αφησα τη συσκευή χωρίς κάρτα μνήμης το αποτέλεσμα ήταν τα πιο πανω-πισω screen capture.

Έχεις καταλήξει μήπως στο άν έφταιγε το Sygic σαν πρόγραμμα ή η συγκεκριμένη κάρτα μνήμης ;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Εκανα μια δοκιμή και ξαναπέρασα χθες βραδυ τον φάκελο του Sygic στην 8αρα που ειχα βαλει προς αντικατασταση της προηγούμενης...

Απλα ξανατρελαθηκε η ένδειξη "Λειτουργικό συστημα Android"!! Σε 9 ωρες λειτουργιας εκτος οτι έπεσε στο 31% η μπαταρία η " παραμονή σε ενεργη κατάσταση" ηταν 6ωρες και 56λεπτα!!!

Τα πηρα στο κρανίο και ουτε screen capture δεν εβγαλα... του ξανατραβηξα ενα φορματ και το εβαλα στη φόρτιση!!

:mad:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

ovelix, τωρα που έχεις γίνει ειδικός, τι δεν πάει καλά με το δικό μου την τελευταία εβδομάδα (δες και τα προηγούμενα screenshots μου πιο πίσω σε αυτό το νήμα).

Σε 5 ώρες μέσα στην νύχτα που κοιμόμουνα έχασε 10% (!) μπαταρία διότι ενώ είχα την οθόνη ανοιχτή 10 λεπτά (όταν ξύπνησα), αυτό έμεινε 33 λεπτά awake, δηλ. μέσα στην νύχτα με κλειστή οθόνη ήταν 23 λεπτά ξύπνιο!!!

Δεν είναι φυσιολογικό γιατί δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή και ενώ έχανε 20% μπαταρία ανά ώρα οθόνης τώρα έχει εκτοξευτεί πάνω από 30% (επειδή μένει awake πολύ περισσότερη ώρα από ότι είναι screen on) και δεν καταλαβαίνω τι το βαστάει ξυπνιο)!

[ATTACH]40694[/ATTACH][ATTACH]40695[/ATTACH][ATTACH]40696[/ATTACH][ATTACH]40697[/ATTACH][ATTACH]40698[/ATTACH]

Εκανα μια δοκιμή και ξαναπέρασα χθες βραδυ τον φάκελο του Sygic στην 8αρα που ειχα βαλει προς αντικατασταση της προηγούμενης...

Απλα ξανατρελαθηκε η ένδειξη "Λειτουργικό συστημα Android"!! Σε 9 ωρες λειτουργιας εκτος οτι έπεσε στο 31% η μπαταρία η " παραμονή σε ενεργη κατάσταση" ηταν 6ωρες και 56λεπτα!!!

Τα πηρα στο κρανίο και ουτε screen capture δεν εβγαλα... του ξανατραβηξα ενα φορματ και το εβαλα στη φόρτιση!!

:mad:

Πάντως το Sygic κάνει και σε μένα διάφορα θέματα. Δηλαδή, εφόσον το ανοίξω για να το χρησιμοποιήσω, αυτό συνεχίζει και τρέχει στο background ακόμα και αν το κλείσω, καταναλώνοντας μου πολύ μπαταρία. Γι αυτό πολλές φορές πάω manually και το κάνω kill.

@ilpara, υπομονη.... ξεκινα με το να βγάλεις τη κάρτα μνημης...

Αν εχεις τον Sygic θεωρώ οτι και να σβήσεις το οποιο αρχείο εχει μεσα καποιο "σκουπίδι" μενει και δημιουργεί παλι πρόβλημα.

Επομένως πας για φορματ....

Ξαναεκανα φορματ οπως ειπα χθες βράδυ, το φορτισα, το αφησα κενο μεσα (μονο με το Dropbox) και τη κάρτα μνήμης την 8αρα (κενή και με φορματ της καρτας απο τη συσκευή, οχι τον υπολογιστή) και απο της 3 τα ξημερώματα μεχρι πριν λιγο σε κατάσταση αναμονής, ενεργό το wifi, ειχε φτάσει 72%!!!! :thumbdown:

Το εβαλα στη φόρτιση παλι...

Ξαναεβγαλα την sd...

Ίδωμεν :mad:

(σε παραπονα που εκανα σε "φιλο" με πολυ γνωστό ιντερντικο κατάστημα πάντως μου επιβεβαίωσε οτι μετα την αναβάθμιση στη 4.3 γίνεται της κακομοίρας στη Samsung με κρυφές κατανάλωσης της μπαταρίας....)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εμένα πάντως δεν ήταν η SD (thanks παρόλα αυτά φίλε οβελιξ για την βοήθεια σου). Με πολλή παρακολοούθηση στο better battery stats πετάει το τηλέφωνο στα kernel wakelocks το wlan_rx και τα deleted_wakelocks το οποίο έχει να κάνει (από ψάξιμο στο xda κλπ) με το wifi receiver κλπ. Η αύξηση σε αυτά τα locks παρατηρήθηκε μετά την 4.3 και στο ιντερνετ γενίκά παίζει πολύ θέμα με sammy και 4.3 για το συγκεκριμένο.

Παρόλα αυτά, πραγματικά κουράστηκα να το ψάχνω και απλά στο τέλος μου μένει μία σχετικά πικρή γεύση από το note 2. Περιμένω την επιδότηση και το nexus 5.

Όλη αυτή η κουβέντα για την μπαταρία νομίζω είναι άνευ ουσίας εκτός από λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε μπριζα για πάνω από 15 συνεχόμενες ώρες την ημέρα. (γιατί ότι και να κάνει κάποιος 15 ώρες φαντάζομαι βγάζει σε όλους μας το κινητό).

Και εγώ καθόμουν και το έψαχνα, έβαλα το better battery stats, το wakelock detector, το Batterybooster κτλ ώσπου στο τέλος βαρέθηκα και αγόρασα μια εξωτερική μπαταρία και λύθηκε το πρόβλημα αν δεν έχω πρόσβαση σε μπριζα για πάνω από 24 ώρες (τόσο ακριβώς μου κρατάει με τη χρήση που κάνω) αλλά αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια. Πάντα υπάρχει μια μπριζα κάπου κοντά. Οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ασχολείστε τόσο πολύ με το θέμα της μπαταρίας...

Να σου γιατι ασχολούμαι εγώ:

- Η μπαταρία είναι από τα σημεία του τηλεφώνου που με έκαναν να το αγοράσω

- Με εκνευρίζει να βλέπω μέσα σε 2-3 ώρες να έχω χάσει 25%. δεν συμβαίνει πάντα αλλά do the math

Το note 2 είναι μια συσκευή που αποδεδειγμένα έχει super μπαταρία. Δεν είναι άνευ ουσίας να επιθυμούμε η μπαταρία να στέκεται στο επίπεδο που ήταν επί σειρά μηνών!

Απο που μπορει κανεις να αγορασει μια αυθεντικη μπαταρια και να ειναι σιγουρος πως ειναι αυθεντικη; Κοιταω Amazon - ebay και τους εγχωριους πωλητες αλλα πολλοι λενε πως ειναι original ενω στις κριτικες βλεπω πως καθε αλλο ειναι παρα αυτο ειναι. Τα φωτα σας απο την εμπειρια σας παρακαλω.....

Sorry...Εδώ είναι το σωστό http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013225

Επίσης από οποιοδήποτε κατάστημα (και Amazon το ίδιο, όχι από άλλον πωλητή)

Λοιπόν...

Το θεμα της μπαταρίας συνεχίζεται...

Ευελπιστούσα οτι ηταν η κάρτα μνήμης αλλα δεν!!

Χθες εγινε και το εξης, το βάζω για φόρτιση αφου μετα απο 13ωρες μικρής χρήσης σχετικά, ειχε φτασει στο 9%....

Την ωρα που το βαζω του κανβ και μια επανεκκίνηση (παντα το εκανα ανα 4-5 μέρες) και βλεπω οτι κατα την εκκίνηση η ένδειξη της μπαταρία ειναι στο 64%!!! :eek:

Τι γίνεται δε μπορώ να καταλάβω και με κούρασε το θεμα....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Λοιπόν...

Το θεμα της μπαταρίας συνεχίζεται...

Ευελπιστούσα οτι ηταν η κάρτα μνήμης αλλα δεν!!

Χθες εγινε και το εξης, το βάζω για φόρτιση αφου μετα απο 13ωρες μικρής χρήσης σχετικά, ειχε φτασει στο 9%....

Την ωρα που το βαζω του κανβ και μια επανεκκίνηση (παντα το εκανα ανα 4-5 μέρες) και βλεπω οτι κατα την εκκίνηση η ένδειξη της μπαταρία ειναι στο 64%!!! :eek:

Τι γίνεται δε μπορώ να καταλάβω και με κούρασε το θεμα....

Μην ανησυχείς...το κάνει αυτό όταν το έχεις στην φόρτιση και του κάνεις επανεκκίνηση. Δεν είναι πρόβλημα...

• The title was changed to [Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία