overpower Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Άλλο όμως πριν 3 μέρες να μου κρατάει 2 μέρες και τώρα να πέφτει αμέσως. Μάλλον μπαταρια γιατί φορτησε σε μισή ωρα 25-30% που μου φαίνεται αρκετά γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Υπάρχει τρόπος να δούμε σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία μας? Αν για παράδειγμα εργοστασιακά είναι στο 100% τώρα που βρισκόμαστε από πλευράς υγείας της μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Μια ερώτηση: το Swype σας τρώει μπαταρία σε φυσιολογικά επίπεδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους.Μια ερώτηση: το Swype σας τρώει μπαταρία σε φυσιολογικά επίπεδα? Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Χθες το εγκατέστησα και δεν έχω προλάβει ακόμα να δω καταναλώσεις αλλά η beta έκδοση του Swype ήταν πολύ ελαφριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Χθες το εγκατέστησα και δεν έχω προλάβει ακόμα να δω καταναλώσεις αλλά η beta έκδοση του Swype ήταν πολύ ελαφριά. Σε αυτή την έκδοση αναφέρομαι στην beta εσύ λες κάποια άλλη; ok είδα ότι βγήκε στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Δεν φαντάζομαι όμως να είναι ενεργοβόρα εφαρμογή ένα απλό πληκτρολόγιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Δεν φαντάζομαι όμως να είναι ενεργοβόρα εφαρμογή ένα απλό πληκτρολόγιο.. ούτε εγώ, υπάρχουν άλλες εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία μην ανησυχείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Δεν ανησυχώ καθόλου! Ανησυχώ που δεν τις βρίσκω όμως! Ακούς εκεί 6 ώρες οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Δεν ανησυχώ καθόλου! Ανησυχώ που δεν τις βρίσκω όμως! Ακούς εκεί 6 ώρες οθόνη... Πες τα! Εγώ τώρα κλείνω 32 ώρες αναμονή με σχεδόν 3 ώρες οθόνη και είμαι στο 17%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 σε 7 ώρες αναμονή μονο με 3g έχω 73%μπαταρία 33%chrome 24%οθόνη 1ω15λ 12%συστημα android 10%λειτουργικό σύστημα android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 σε 7 ώρες αναμονή μονο με 3g έχω 73%μπαταρία 33%chrome 24%οθόνη 1ω15λ 12%συστημα android 10%λειτουργικό σύστημα android Πόσταρε μία φώτο, βασικά πως γίνεται το chrome να έχει παραπάνω από οθόνη; Αν ήταν εφαρμογή μουσικής θα το καταλάβαινα αλλά για να σερφάρεις δεν πρέπει να έχεις ανοιχτή οθόνη; Η οθόνη δείχνει ότι πας άνετα για 4ωρο μάλλον... Για μένα: Οθόνη 29% Android System 22% Android OS 8% Device Idle 7% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Δες τώρα πώς είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Δες τώρα πώς είναι... ok περίπου λογικό δεν χρησιμοποιώ chrome, σέρφαρες όντως για 51 λεπτά έτσι; Τα υπόλοιπα 19 λεπτά δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Σημερα χωρίς ιδιαιτερο λογο εχω πολυ κακη αυτονομία. Ενω δεν βγηκα απο το σπίτι εχασα 66% με μονο 3 ωρες οθόνη. Σε παρόμοιες συνθήκες είχα τουλάχιστον 6 ώρες οθόνη μέχρι να.παω στο 34%. Το μόνο που έχω αλλάξει είναι η προσθήκη του Swype που αγόρασα χθες. Το media server είναι 4%. Αφαιρώ το Swype και βλέπω πως θα πάει στο υπόλοιπο 34% Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Κώστα κάτι πρέπει να γίνεται με την gallery... Πολλά παιδιά έχουν θέμα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Κώστα κάτι πρέπει να γίνεται με την gallery... Πολλά παιδιά έχουν θέμα... Μα μέχρι χθες ήταν όλα μια χαρά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μα μέχρι χθες ήταν όλα μια χαρά. Όλοι κάπως έτσι αρχίζουν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Σημερα χωρίς ιδιαιτερο λογο εχω πολυ κακη αυτονομία. Ενω δεν βγηκα απο το σπίτι εχασα 66% με μονο 3 ωρες οθόνη. Σε παρόμοιες συνθήκες είχα τουλάχιστον 6 ώρες οθόνη μέχρι να.παω στο 34%. Το μόνο που έχω αλλάξει είναι η προσθήκη του Swype που αγόρασα χθες. Το media server είναι 4%. Αφαιρώ το Swype και βλέπω πως θα πάει στο υπόλοιπο 34% Χρησιμοποιείς το betterbatterystats ή κάποιο άλλο εργαλείο να κοιτάς την μπαταρία; Το swype το έχω ήδη και δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Κώστα κάτι πρέπει να γίνεται με την gallery... Πολλά παιδιά έχουν θέμα... Με media server στο 4% τι πρόβλημα να έχει; Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Σήμερα έλαβα αυτήν εδώ την μπαταρία. Έκανα την πρώτη φόρτιση και είμαι στη διαδικασία της πρώτης αποφόρτισης. Μόλις την σταθεροποιήσω θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Με media server στο 4% τι πρόβλημα να έχει; Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά Δεν φταίει ο media server, θα ήταν χρήσιμο να ποστάρει screenshots από κάποια εφαρμογή που ελέγχει τα wakelocks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Χρησιμοποιείς το betterbatterystats ή κάποιο άλλο εργαλείο να κοιτάς την μπαταρία; Το swype το έχω ήδη και δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα. Οχι δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την μπαταρία και αποφεύγω να βάζω εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. Θα δω πως θα τα πάει αυριο και μετά θα ψαχτώ. Με media server στο 4% τι πρόβλημα να έχει; Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά Οπως το γράφω, σημερα η αυτονομία της συσκευής μου επεσε στα καλά καθούμενα στο μισό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Οπως το γράφω, σημερα η αυτονομία της συσκευής μου επεσε στα καλά καθούμενα στο μισό. Ναι θα ήταν πρόβλημα αν ήταν 20% ας πούμε όπως και καλά μου είχε τύχει, τώρα που έχω 3-4% είναι μια χαρά. Με το betterbatterystats θα δεις π.χ. ποιο service τρώει μπαταρία. Θα μπορούσε να είχε κάνει κάποια χαζομάρα και το δίκτυο κινητής αλλά λογικά θα το είχες δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Οπως το γράφω, σημερα η αυτονομία της συσκευής μου επεσε στα καλά καθούμενα στο μισό. Δες το και αύριο. Βλέπεις πως πάει. Εγώ είμαι στις 5:30 ώρες στο 25% % τώρα, αλλά το έλιωσα όλη μέρα με 3G και δεδομένα. Βέβαια εγώ ποτε δεν πιάνω τους χρόνους σου. Όσο για το πρόβλημα με την gallery να το δούμε και αυτό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts