Jump to content

[Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις ανοιχτά δεδομένα βλέπω κ μάλιστα 2.5G ε?

Τα δεδομένα το γονατίζουν το τηλέφωνο γενικά,κάπου είχε αναφέρει ο φίλος te salat ότι αναλόγως το σήμα,ενδέχεται και το 2g καμιά φορά να καταναλώνει περισσότερο από το 3g.Άν είσαι stock δε βγάζει νόημα αλλιώς ..

Μα δεν τα ανοιγω.Μονο τωρα τα ανοιξα για να ανεβασω φωτογραφια εδω.

Δηλαδη μου λες να το εχω σε 3G mode?

δεν νομιζω να εχω προβλημα εχω δει καλα νουμερα αλλα οχι και 8.5 ωρες.

Τηλεφωνο ποσες ωρες εχεις.Εγω εχω 1 ωρα ας πουμε

Θοδωρής

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημέρα και πάλι στην παρέα. Μετά απο ένα hard reset που έκανα γιατι είχα περάσει διάφορές ********, πέρασα μέσα μονο τα απαραίτητα και έκανα μια καλή φορτιση για να δω πόσο κρατάει η μπαταρία.

Λοιπόν με 4 λογαριασμούς mail, το pulse, το skype, το chaton ανοιχτο, αρκετο browsing και το bluetooth , wifi ανοικτό συνεχεια....

2 Μέρες γεμάτες χωρίς να το στερηθώ καθόλου...

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

καλημέρα και πάλι στην παρέα. Μετά απο ένα hard reset που έκανα γιατι είχα περάσει διάφορές ********, πέρασα μέσα μονο τα απαραίτητα και έκανα μια καλή φορτιση για να δω πόσο κρατάει η μπαταρία.

Λοιπόν με 4 λογαριασμούς mail, το pulse, το skype, το chaton ανοιχτο, αρκετο browsing και το bluetooth , wifi ανοικτό συνεχεια....

2 Μέρες γεμάτες χωρίς να το στερηθώ καθόλου...

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό;Εμένα μια μέρα με το ζόρι...

{What goes around comes around}

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό;Εμένα μια μέρα με το ζόρι...
και εμένα αν δε το λιωσω σε βίντεο κλήσεις Skype,hd βιντεο κλπ βγαζει 2 μερες ανετα και λίγες ώρες παραπάνω. Ακόμα και αν το λιώσω βγάζει μιαμιση μέρα δλδ κανα 15 λεπτο video calling Skype, κανα μισαωρο hd βίντεο και καμιά ωρα σε απλη ανάλυση, 20 λεπτα gps, mp3 να ακουω άλλο τόσο, και φυσικά viber,whatsup να δουλεύουν σε μνμ κανα ωρα καθε μερα σίγουρα .βαλε και κανα δυωρο ακομα σε πλοηγηση και εφαρμογές απλές στυλ pdf για να διαβάζω διαφάνειες της δουλειάς. Για να κρατήσει μια μερα πρέπει ολα τα παραπάνω να τα κανω +60%χρήση τουλάχιστον Edited by KOPRINIOTIS
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν... με προβληματίσατε λίγο με την μπαταρία. Και μιας και το δικό μου τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει και πολύ καλά... σχέφτομαι να κάνω ένα full wipe, να φύγει η σαβούρα γιατί η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό πέρασα αρκετές από αυτές.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος;

Να το κάνω από τα settings -> Factory reset?

Να το κάνω περνώντας ξανά την ROM?

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Επίσεις... παρατήρησα στο running applications μερικά περίεργα πράγματα...

Έχει δύο φορές το Maps και ένα MAPServiceSamsung όπως και το remote controls... δεν θυμάμαι αν αυτά τα έτρεχε από την αρχή. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων βρε παιδιά.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

και εμένα αν δε το λιωσω σε βίντεο κλήσεις Skype,hd βιντεο κλπ βγαζει 2 μερες ανετα και λίγες ώρες παραπάνω. Ακόμα και αν το λιώσω βγάζει μιαμιση μέρα δλδ κανα 15 λεπτο video calling Skype, κανα μισαωρο hd βίντεο και καμιά ωρα σε απλη ανάλυση, 20 λεπτα gps, mp3 να ακουω άλλο τόσο, και φυσικά viber,whatsup να δουλεύουν σε μνμ κανα ωρα καθε μερα σίγουρα .βαλε και κανα δυωρο ακομα σε πλοηγηση και εφαρμογές απλές στυλ pdf για να διαβάζω διαφάνειες της δουλειάς. Για να κρατήσει μια μερα πρέπει ολα τα παραπάνω να τα κανω +60%χρήση τουλάχιστον

Ζηλεύω...Τι δεν κάνω σωστά η άτιμη;;Ότι έχω διαβάσει από εδώ το έχω κάνει!:(

Ζηλεύω...Τι δεν κάνω σωστά η άτιμη;;Ότι έχω διαβάσει από εδώ το έχω κάνει!:(
Ειτε εχεις πολλες εφαρμογες που τρεχουν ειτε δεν εχει κανει η μπαταρια σου τους πρωτους πληρεις κυκλους φορτισης της για να ''στρωσει''.Εμενα τις πρωτες 2 βδομαδες κρατουσε εμφανως λιγοτερο απο τωρα.Με το ζορι εβγαζε την μερα,ενω τωρα 1,5 μερα με την ιδια χρηση.

Λοιπόν... με προβληματίσατε λίγο με την μπαταρία. Και μιας και το δικό μου τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει και πολύ καλά... σχέφτομαι να κάνω ένα full wipe, να φύγει η σαβούρα γιατί η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό πέρασα αρκετές από αυτές.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος;

Να το κάνω από τα settings -> Factory reset?

Να το κάνω περνώντας ξανά την ROM?

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Επίσεις... παρατήρησα στο running applications μερικά περίεργα πράγματα...

Έχει δύο φορές το Maps και ένα MAPServiceSamsung όπως και το remote controls... δεν θυμάμαι αν αυτά τα έτρεχε από την αρχή. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων βρε παιδιά.

Αν περάσεις από πάνω την Rom η συσκευή σου θα μείνει όπως ήταν.

Οι χάρτες δεν ευθύνονται. Επειδή χρησιμοποιώ αποκλειστικά τους google maps για πλοήγηση, δεν τους παγώνω ποτέ. Δεν υπάρχει σημαντική κατανάλωση. Τις περισσότερες φορές δεν εμφανίζεται καν η κατανάλωση τους στο status.

Πρέπει να κοιτάτε την συνολική συμπεριφορά της μπαταρίας ανάλογα με την χρήση που κάνετε.

Όσο κι αν το έχω ψάξει για να ξεφύγει μια συσκευή από τα καθιερωμένα, θα πρέπει κάποια κακή εφαρμογή από το μάρκετ η κάποιο tweak αν είσαι rooted, να κρατά απασχολημένη την cpu για μεγάλο διάστημα.

Συνεπώς μια συσκευή χωρίς tweaks και κακές εφαρμογές όπως πχ το gps stats που δεν σταματά να τρέχει με τίποτα, δεν δικαιολογεί υπερβολική κατανάλωση.

Αν όμως κανείς συνεχές browsing ειδικά παίζεις παιχνίδια για μεγάλα διαστήματα, μετακινήσαι όλη μέρα σε διάφορα σημεία της πόλης όπου το 3g είναι χάλια φυσικό είναι να μην πιάσεις 8 ώρες οθόνη.

Εγώ στο Note2 αλλά και στο Siii, όσο δεν πειραματιζόμουν με custom & modes δεν είχα τέτοια πρόβλημα.

Για να καταλάβετε έχω να κλείσω το Note μου 10 μέρες. Και λειτουργεί σαν να προέρχεται από φουλ wipe.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ειτε εχεις πολλες εφαρμογες που τρεχουν ειτε δεν εχει κανει η μπαταρια σου τους πρωτους πληρεις κυκλους φορτισης της για να ''στρωσει''.Εμενα τις πρωτες 2 βδομαδες κρατουσε εμφανως λιγοτερο απο τωρα.Με το ζορι εβγαζε την μερα,ενω τωρα 1,5 μερα με την ιδια χρηση.

Στην περίπτωση της μπαταρίας αν τελικά αυτό φταίει τι μπορώ να κάνω για να συνέλθει;

Αν περάσεις από πάνω την Rom η συσκευή σου θα μείνει όπως ήταν.

Οι χάρτες δεν ευθύνονται. Επειδή χρησιμοποιώ αποκλειστικά τους google maps για πλοήγηση, δεν τους παγώνω ποτέ. Δεν υπάρχει σημαντική κατανάλωση. Τις περισσότερες φορές δεν εμφανίζεται καν η κατανάλωση τους στο status.

Πρέπει να κοιτάτε την συνολική συμπεριφορά της μπαταρίας ανάλογα με την χρήση που κάνετε.

Όσο κι αν το έχω ψάξει για να ξεφύγει μια συσκευή από τα καθιερωμένα, θα πρέπει κάποια κακή εφαρμογή από το μάρκετ η κάποιο tweak αν είσαι rooted, να κρατά απασχολημένη την cpu για μεγάλο διάστημα.

Συνεπώς μια συσκευή χωρίς tweaks και κακές εφαρμογές όπως πχ το gps stats που δεν σταματά να τρέχει με τίποτα, δεν δικαιολογεί υπερβολική κατανάλωση.

Αν όμως κανείς συνεχές browsing ειδικά παίζεις παιχνίδια για μεγάλα διαστήματα, μετακινήσαι όλη μέρα σε διάφορα σημεία της πόλης όπου το 3g είναι χάλια φυσικό είναι να μην πιάσεις 8 ώρες οθόνη.

Εγώ στο Note2 αλλά και στο Siii, όσο δεν πειραματιζόμουν με custom & modes δεν είχα τέτοια πρόβλημα.

Για να καταλάβετε έχω να κλείσω το Note μου 10 μέρες. Και λειτουργεί σαν να προέρχεται από φουλ wipe.

Το μόνο που έχω περάσει τώρα τελευταία είναι το tasker (αγορασμένο κανονικά) αλλά όλοι λένε ότι δεν επιρεάζει την μπαταρία εφόσον δεν κάνεις αυτοματισμούς που να χρειάζονται GPS ή τέλος παντων να απασχολεί συνέχεια τον επεξεργαστή.

Αυτό που υποψιάζομαι ότι φταίει είναι πως τις τελευταίες μέρες το φορτίζω από το pc... χωρίς να το φτάνω στο 100%. Θα δοκιμάσω κανα δύο πλήρεις φορτίσεις από τον φορτιστή να δω πως θα πάει.

Ευχαριστώ πάντως.

Το μόνο που έχω περάσει τώρα τελευταία είναι το tasker (αγορασμένο κανονικά) αλλά όλοι λένε ότι δεν επιρεάζει την μπαταρία εφόσον δεν κάνεις αυτοματισμούς που να χρειάζονται GPS ή τέλος παντων να απασχολεί συνέχεια τον επεξεργαστή.

Αυτό που υποψιάζομαι ότι φταίει είναι πως τις τελευταίες μέρες το φορτίζω από το pc... χωρίς να το φτάνω στο 100%. Θα δοκιμάσω κανα δύο πλήρεις φορτίσεις από τον φορτιστή να δω πως θα πάει.

Ευχαριστώ πάντως.

Οι ημιτελείς φορτίσεις συνήθως δεν ανταποκρίνονται στο ποσοστό που εμφανίζει η μπαταρία. Είναι κάτι που έχω παρατηρήσει σε όλες τις συσκευές μου τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα στο iPhone είχα μια εφαρμογή που έδειχνε την πορεία της φόρτισης.

Έγραφε πλήρης φορτιση σχεδόν 20 λεπτά μετά από την ένδειξη της συσκευής ότι πήγε στο 100%.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κι εγώ με την μπαταρία κανένα πρόβλημα. Μάλλον πολύ καλύτερα κι από τα πιο τρελά μου όνειρα. Βέβαια 8 ώρες οθόνη δεν έχω δει ποτέ. Το μέγιστο είναι κοντά στις 6.30 με 1 ημέρα και κάτι χρήση. Διαφορετικά μπορώ να πάω σε πάνω από 1,5 μέρα αλλά με λιγότερη οθόνη. Βέβαια έχω μόνιμα ανοιχτό WiFi,πάντα ανοιχτά δεδομένα κινητής (συνήθως σε G), push σε Gmail, Yahoo κ Hotmail με την official εφαρμογή για τα 2 πρώτα κ την stock για το τελευταίο. Facebook, Twitter, Viber, Voxer, WhatsApp, εφαρμογή καιρού να ανανεώνεται και πάει λέγοντας. Με σχεδόν τα μισά από αυτά με το ζόρι να έβγαζα τη μέρα με οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Έχει ανέλπιστα καλή μπαταρία.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Στην περίπτωση της μπαταρίας αν τελικά αυτό φταίει τι μπορώ να κάνω για να συνέλθει;
To εχεις πανω απο 2 βδομαδες το τηλεφωνο?Αν οχι η αυτονομια θα ανεβει τις επομενες βδομαδες.Αν ναι τους πρωτους κυκλους φορτισης τους εκανες πληρεις?Αν και δε νομιζω να μετραει ιδιαιτερα,απλα στην αρχη στους πρωτους 2 με 3 κυκλους φορτισης καλο ειναι να το αφηνες να φορτισει λιγο πριν κλεισει.Εγω την πρωτη φορτισει με το που το πηρα την εκανα αφου το αφησα να σβησει εντελως.Τωρα το φορτιζω γυρω στο 15% ποτε δε το αφηνω να πεσει κατω απο 10% και τις περισσοτερες φορες το φορτιζω κλειστο,δε νομιζω βεβαια το τελευταιο να παιζει κανενα ρολο. Edited by KOPRINIOTIS

Κι εγώ με την μπαταρία κανένα πρόβλημα. Μάλλον πολύ καλύτερα κι από τα πιο τρελά μου όνειρα. Βέβαια 8 ώρες οθόνη δεν έχω δει ποτέ. Το μέγιστο είναι κοντά στις 6.30 με 1 ημέρα και κάτι χρήση. Διαφορετικά μπορώ να πάω σε πάνω από 1,5 μέρα αλλά με λιγότερη οθόνη. Βέβαια έχω μόνιμα ανοιχτό WiFi,πάντα ανοιχτά δεδομένα κινητής (συνήθως σε G), push σε Gmail, Yahoo κ Hotmail με την official εφαρμογή για τα 2 πρώτα κ την stock για το τελευταίο. Facebook, Twitter, Viber, Voxer, WhatsApp, εφαρμογή καιρού να ανανεώνεται και πάει λέγοντας. Με σχεδόν τα μισά από αυτά με το ζόρι να έβγαζα τη μέρα με οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Έχει ανέλπιστα καλή μπαταρία.

Μήπως κάνεις πολύ χρήση ίντερνετ μέσω 3g?

Εγώ τις 8+ ώρες οθόνης τις πιάνω σχεδόν καθημερινά με 17 ώρες περίπου χρήση.

Το 3g και τα δεδομένα δεν τα κλείνω ποτέ.

Καιρός ανά 2ωρο, FB ανά ώρα, twitter ανά 1 ώρα, Viber, Gmail από την δική του εφαρμογή κλπ.

Το μόνο που κάνω ασυναίσθητα είναι να βγαίνω με το κουμπί επιστροφής από τις εφαρμογές εκτός της περίπτωσης που χρησιμοποιώ 2-3 εφαρμογές ταυτόχρονα.

Αν όμως κάνω αρκετή χρήση με 3g αντί wifi πέφτω στην δική σου αυτονομία.

Σημαντικός παράγοντας το σήμα στο σημείο που βρίσκεσαι τις περισσότερες ώρες της μέρας.

Καιρός ανά 2ωρο, FB ανά ώρα, twitter ανά 1 ώρα, Viber, Gmail από την δική του εφαρμογή κλπ.

Το μόνο που κάνω ασυναίσθητα είναι να βγαίνω με το κουμπί επιστροφής από τις εφαρμογές εκτός της περίπτωσης που χρησιμοποιώ 2-3 εφαρμογές ταυτόχρονα.

Σημαντικός παράγοντας το σήμα στο σημείο που βρίσκεσαι τις περισσότερες ώρες της μέρας.

Συμφωνω...αλλα ν αναφερω οτι το 3g τις κάθε εταιρείας "καιει"διαφορετικα την μπαταρια...

To εχεις πανω απο 2 βδομαδες το τηλεφωνο?Αν οχι η αυτονομια θα ανεβει τις επομενες βδομαδες.Αν ναι τους πρωτους κυκλους φορτισης τους εκανες πληρεις?Αν και δε νομιζω να μετραει ιδιαιτερα,απλα στην αρχη στους πρωτους 2 με 3 κυκλους φορτισης καλο ειναι να το αφηνες να φορτισει λιγο πριν κλεισει.Εγω την πρωτη φορτισει με το που το πηρα την εκανα αφου το αφησα να σβησει εντελως.Τωρα το φορτιζω γυρω στο 15% ποτε δε το αφηνω να πεσει κατω απο 10% και τις περισσοτερες φορες το φορτιζω κλειστο,δε νομιζω βεβαια το τελευταιο να παιζει κανενα ρολο.

Το έχω ένα μήνα...έχω πάντα ανοιχτό το ίντερνετ είτε WiFi είτε 3g.Εφαρμογές όπως Facebook Twitter pulse yahoo gmail κτλ...

Συνήθως φορτιζω στο 20% .Οι πρώτες φορτίσεις ήταν νορμάλ.Κάτι άλλο θα είναι...

Εγω το εχω ξαναγραψει δεν βαζω ποτε 3G Δεν εχω wigdets ουτε συχρονισμους και δεν βλεπω 8+ ωρες.Θα δω 1 ημερακαι 15 ωρες και οθονη 7.5 ωρες.

Δεν ξερω αν κανω λαθος κατι wifi ανοιγω μονο οταν το δουλευω.Και σε χρηση με ανοιχτη οθονη πεφτει 1% καθε 5-6 λεπτα. Πειτε μου αν ειανι φυσιολογικα να μην ψαχνομαι αλλο

Θοδωρής

Κώστα, επειδή είμαι σε χωριό πλέον μόνιμα όπου το 3g είναι τραγικό, το έχω μόνιμα σε απλό G. Ανοίγω 3g όταν είμαι εκτός χωριού κ έχει νόημα. Η τυπική χρήση είναι να είμαι σχεδόν όλη τη μέρα με wifi on κ συνδεδεμένη. Ίσως επειδή τρέχουν πιο πολλές εφαρμογές. Εμένα το Twitter πχ είναι με push κ αυτό. Απλά αυτές τις μέρες το Internet σέρνεται κ ζορίζεται πολύ όταν σερφάρει κ έχω την εντύπωση ότι έχει χειροτερέψει λίγο. Ας πούμε τώρα είμαι στο 79% με 3 ώρες και 10 λεπτά χρήση αλλά 60% οθόνη. Δεν το θεωρώ κ παράλογο. Ίσως αν δεν είχα τόσα να τρέχουν να ήμουν στους χρόνους που λες. Αλλά 8 ώρες με 17 χρήση εννοείς 17 πριν φορτίσεις ξανά ή κατάλαβα κάτι λάθος?

Λοιπόν συνεχίζουμε εδώ.

Ελένη Σήμερα έχω κάνει πιο σκληρή χρήση απ ότι συνηθίζω.

Έπαιξα μια ώρα games, παρακολούθησα άλλο τόσο βίντεο στο YouTube και ως τις 16:30 ότι έκανα ήταν με H+.

Είναι στο 18% που σημαίνει μιά ώρα και 15 λεπτά οθόνη ακόμα (το λιγότερο εφόσον δεν παίξω παιχνίδια) και θέλω 9' για να συμπληρώσω 7 ώρες με 16 ώρες χρήση.

Σπίτι-γραφείο και διαδρομή πήγαινε έλα μιας ώρας. A και μια ώρα super market:).

Θα το αφήσω να πιάσει τους 8 και θα ανεβάσω screen shot.

Να πω ότι το σήμα στο σπίτι και στο γραφείο είναι στο 3g στις δύο γραμμές αλλά σταθερό και με καλές ταχύτητες.

Λοιπόν συνεχίζουμε εδώ.

Ελένη Σήμερα έχω κάνει πιο σκληρή χρήση απ ότι συνηθίζω.

Έπαιξα μια ώρα games, παρακολούθησα άλλο τόσο βίντεο στο YouTube και ως τις 16:30 ότι έκανα ήταν με H+.

Είναι στο 18% που σημαίνει μιά ώρα και 15 λεπτά οθόνη ακόμα (το λιγότερο εφόσον δεν παίξω παιχνίδια) και θέλω 9' για να συμπληρώσω 7 ώρες με 16 ώρες χρήση.

Σπίτι-γραφείο και διαδρομή πήγαινε έλα μιας ώρας. A και μια ώρα super market:).

Θα το αφήσω να πιάσει τους 8 και θα ανεβάσω screen shot.

Να πω ότι το σήμα στο σπίτι και στο γραφείο είναι στο 3g στις δύο γραμμές αλλά σταθερό και με καλές ταχύτητες.

Α, μιλάς για αρκετά διαφορετική χρήση αν μου λες για 16 ώρες με πάνω από 7 από αυτές οθόνη. Δεν έχω δοκιμάσει το max του screen on. Το χθεσινό ας πούμε που πήγε 1 ημέρα και 1 ή 2 ώρες ήταν με όλα αυτά που σου έγραψα συν 2h15m ταινία. Βέβαια εγώ δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. Αλλά κ πάλι max που έχω δει ήταν κοντά στις 7 ώρες πάρα κάτι.

Α, μιλάς για αρκετά διαφορετική χρήση αν μου λες για 16 ώρες με πάνω από 7 από αυτές οθόνη. Δεν έχω δοκιμάσει το max του screen on. Το χθεσινό ας πούμε που πήγε 1 ημέρα και 1 ή 2 ώρες ήταν με όλα αυτά που σου έγραψα συν 2h15m ταινία. Βέβαια εγώ δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. Αλλά κ πάλι max που έχω δει ήταν κοντά στις 7 ώρες πάρα κάτι.

Τελικά είναι στο 6% και έχει πιάσει 8 ώρες παρά 4' λεπτά οθόνη σε 17 ώρες μακριά από την πρίζα.

http://img209.imageshack.us/img209/6409/screenshot2013013002133.png

Τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς από ένα smartphone με τέτοια αυτονομία και με τόσο σκληρή χρήση.

Και τέτοια είναι που σε κάνουν μετά από το Note να μην μπορείς να πας σε καμία άλλη συσκευή δεν πανα είναι από γυαλί και σίδερο :p

Έχω πιάσει και 36 ώρες με 8 ώρες οθόνη αλλά ήταν weekend χωρίς μετακίνηση και όλη η χρήση με Wi-Fi (χωρίς να κλείνω το 3g εννοείται).

Στα χωριά καμία φορά λόγο βουνών ούτε το gsm δεν έχει καλό σήμα. Οπότε παίζει κι αυτό.

Με βάλατε κ εμένα στο τριπάκι να μετράω τις ώρες :p

Λοιπόν εδώ έχουμε μια νέα μέτρηση παιδιά κ ιδού τα αποτελέσματα..

Ξεκίνησα με μια ταινία 720p που μετέφερα από το pc - η διάρκεια ήταν γύρω στη 1.5 ώρα κ κάτι..συνέχισα με 45λεπτο επεισόδιο από ξένη σειρά κ αυτό 720p.

Μόλις τελείωσαν αυτά τα δύο,η μπαταρία είχε φτάσει στο 67% η στο 57%,δεν θυμάμαι ακριβώς..δεν κλείνω ποτέ wifi,έχω πάντα ανοιχτό το συγχρονισμό σε 4 accounts και χρησιμοποίησα μόνο gsm στη συγκεκριμένη μέτρηση.

Λοιπόν μόλις τελείωσαν η ταινία κ το επεισόδιο,το έχω λιώσει το τηλέφωνο σε tapatalk μέχρι αυτή την ώρα που γράφω ετούτες τις γραμμές,με ελάχιστο browsing με chrome κ καθόλου κλήσεις.

Δείτε τα αποτελέσματα :p

Υ.Γ.Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση του tapatalk.

Edited by nfeel
me > you

Καλημέρα....

Ρε παιδιά μήπως τελικά δεν είναι όλες οι μπαταρίες ίδιες 100%... εννοώ μήπως τελικά είναι και λίγο λαχείο η απόδοση τις μπαταρίας;

Τελικά είναι στο 6% και έχει πιάσει 8 ώρες παρά 4' λεπτά οθόνη σε 17 ώρες μακριά από την πρίζα.

http://img209.imageshack.us/img209/6409/screenshot2013013002133.png

Τι άλλο μπορεί να θέλει κανείς από ένα smartphone με τέτοια αυτονομία και με τόσο σκληρή χρήση.

Και τέτοια είναι που σε κάνουν μετά από το Note να μην μπορείς να πας σε καμία άλλη συσκευή δεν πανα είναι από γυαλί και σίδερο :p

Έχω πιάσει και 36 ώρες με 8 ώρες οθόνη αλλά ήταν weekend χωρίς μετακίνηση και όλη η χρήση με Wi-Fi (χωρίς να κλείνω το 3g εννοείται).

Στα χωριά καμία φορά λόγο βουνών ούτε το gsm δεν έχει καλό σήμα. Οπότε παίζει κι αυτό.

Εξήγησε μου λίγο το παίζει με το 3g

Εγώ το έχω συνέχεια 2g με φουλ σήμα τους περισσότερες φορές.

Τώρα είμαι 1ημερα και 7 ωρες κοντά. Ανοιχτή οθόνη 4ωρες και 20 λεπτά

Και 40 λεπτά τηλέφωνο. Στο 45% η μπαταρία.

Επίσης σε έχω ξαναρωτήσει. Πέφτει 1% ανά 5-6 λεπτά χρήσης browsing δεν είναι φυσιολογικό;

Θοδωρής

Εξήγησε μου λίγο το παίζει με το 3g

Εγώ το έχω συνέχεια 2g με φουλ σήμα τους περισσότερες φορές.

Τώρα είμαι 1ημερα και 7 ωρες κοντά. Ανοιχτή οθόνη 4ωρες και 20 λεπτά

Και 40 λεπτά τηλέφωνο. Στο 45% η μπαταρία.

Επίσης σε έχω ξαναρωτήσει. Πέφτει 1% ανά 5-6 λεπτά χρήσης browsing δεν είναι φυσιολογικό;

Είσαι μια χαρά. Αν με 4+20' οθόνη είσαι στο 45% με 31 ώρες χρήση, άνετα αν συνεχίσεις με την ίδια χρήση θα πας 7,5 ώρες οθόνης.

Το 1% ανά 5-6 λεπτά browsing είναι φυσιολογικό.Σημαίνει 10-11% ανά ώρα. Πολύ καλό αν το συγκρίνουμε με άλλες συσκευές που πιάνουν 20-25% ανά ώρα.

Συνεπώς δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Η χρήση 3g έχει αυξημένη κατανάλωση.

Φαίνεται και στους χρόνους ομιλίας που δίνουν οι κατασκευαστές. Συνήθως ο χρόνος με χρήση μόνο gsm είναι 50% μεγαλύτερος απ ότι με χρήση 3g δικτύου.

• The title was changed to [Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία