Jump to content

[Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να διαθέσω τόσο χρόνο. Ακόμα έχω το iPhone 4 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα αυτονομίας μπορεί να έτυχε αλλά ούτε δεν έκλεισα Wi-Fi και mobile internet. Επίσης δεν έχω παιχνίδια και δεν έχω ιδιαίτερα άγνωστες εφαρμογές. Οι πιο άγνωστες θα ήταν για το Bluetooth. Όπως και να έχει έβαλα Phoenix rom με λίγο κόπο και φαίνεται ότι το κάνει αστέρι. Εκτός από τα 240 dpi, πρώτη φορά δεν έχασα πολύ μπαταρία το βράδυ. Θα δω πλήρη αυτονομία στην επόμενη φόρτιση.

3 ρομ δοκίμασε, και όποια σου κάτσει καλά άφησε την για καμία εβδομάδα να την δεις καλύτερα...

Phoenix -amno - wannam όπως επίσης και τον κερνελ του perseus αλλά και του wannam...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

3 ρομ δοκίμασε, και όποια σου κάτσει καλά άφησε την για καμία εβδομάδα να την δεις καλύτερα...

Phoenix -amno - wannam όπως επίσης και τον κερνελ του perseus αλλά και του wannam...

Ευχαριστώ, έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για phoenix και μόλις τελείωσα φουλ φόρτιση οπότε ξεκινάει η δομική με κανονική χρήση. Προηγουμένως αν έβγαζα 30 ώρες έπρεπε να είμαι ευχαριστημένος. Έβαλα κερνελ perseus. Αυτό που άφησα εκτός ενώ το ήθελα αρχικά ήταν η ένωση του εσωτερικού χώρου με την sd αλλά έκανα δοκιμές για να φύγει από το bootloop και δεν το είχα επιλέξει. Δεν πειράζει. Προσωπικά αν δεν έχω παράπονα από αυτή δεν την αλλάζω. Πολλές βελτιώσεις γενικά σε σχέση με stock rom.

Σήμερα δοκίμασα να σβήσω ανοιχτό τον συγχρονισμό για το gmail και μέσα σε 1 ωρα είχε φάει 3% ειναι φυσιολογικό;
Θοδωρής

Σήμερα δοκίμασα να σβήσω ανοιχτό τον συγχρονισμό για το gmail και μέσα σε 1 ωρα είχε φάει 3% ειναι φυσιολογικό;

Ανά πόση ώρα το έβαλες να συγχρονίζει και κατά πόσο είχες μεγάλα emails; Γενικά δεν μου φαίνεται φυσιολογικό.

Ανά πόση ώρα το έβαλες να συγχρονίζει και κατά πόσο είχες μεγάλα emails; Γενικά δεν μου φαίνεται φυσιολογικό.

Δεν βλέπω στις ρυθμίσεις που λέει για το ποτε να κάνει update και δεν το πείραξα καθόλου. Που το κοιτάω αυτό;

Θοδωρής

Δεν βλέπω στις ρυθμίσεις που λέει για το ποτε να κάνει update και δεν το πείραξα καθόλου. Που το κοιτάω αυτό;

Χρησιμοποιώ μάλλον άλλη app, το gmail μάλλον σε ειδοποιεί όταν φτάνει το email χωρίς να του πεις ανά πόση ώρα (υποθέτω). Για πήγαινε system settings -> data usage και δες πόσο κατανάλωσε το gmail σήμερα αν είναι εφικτό. Λογικά αν σε βολεύει άλλη app καλύτερα να του λες να σε ειδοποιεί ανά μισή ή μία ώρα για παράδειγμα.

Χρησιμοποιώ μάλλον άλλη app, το gmail μάλλον σε ειδοποιεί όταν φτάνει το email χωρίς να του πεις ανά πόση ώρα (υποθέτω). Για πήγαινε system settings -> data usage και δες πόσο κατανάλωσε το gmail σήμερα αν είναι εφικτό. Λογικά αν σε βολεύει άλλη app καλύτερα να του λες να σε ειδοποιεί ανά μισή ή μία ώρα για παράδειγμα.

Χρησιμοποιώ το κλασικό στοk app αλλά είπα να δοκιμάσω το gmail γιατί δείχνει και τους φακέλους μου. Στην μπαταρια δεν δείχνει κατι αλλα αύριο το έφαγε και νομίζω το καταλαβαίνω από εδώ

Θοδωρής

Χρησιμοποιώ το κλασικό στοk app αλλά είπα να δοκιμάσω το gmail γιατί δείχνει και τους φακέλους μου. Στην μπαταρια δεν δείχνει κατι αλλα αύριο το έφαγε και νομίζω το καταλαβαίνω από εδώ

Αυτό είναι google plus, μήπως έχεις ανοιχτό το instant upload που φορτώνει τις φωτογραφίες στο google plus?

Αυτό είναι google plus, μήπως έχεις ανοιχτό το instant upload που φορτώνει τις φωτογραφίες στο google plus?

Χμμμ παίζει καπου το ειδα και τωρα δεν το βρίσκω. Ότι να ναι είμαι

Θοδωρής

Χμμμ παίζει καπου το ειδα και τωρα δεν το βρίσκω. Ότι να ναι είμαι

Μπαίνεις google plus, πατάς το αριστερό κουμπί δίπλα από το κεντρικό να ανοίξει το μενού, επιλέγεις ρυθμίσεις και κάπου λέει instant upload, μπες και απενεργοποίησε το.

Μπαίνεις google plus, πατάς το αριστερό κουμπί δίπλα από το κεντρικό να ανοίξει το μενού, επιλέγεις ρυθμίσεις και κάπου λέει instant upload, μπες και απενεργοποίησε το.

Αν σβήσω από εκεί τα accounts θα χάσουν τα πάντα. Δηλαδή αν σβήσω τον λογαριασμό μου στην google θα πρέπει να σεταρω από την αρχή και θα είναι ακριβώς το ίδιο

Θοδωρής

Παιδιά η οθόνη ειναι αυτη που τρωρι την μπαταρία.

Με πολυ μεγάλη χρήση βγάζω 7-8 ώρες οθόνη σε 18 ωρες συνολικο χρόνο απότην τελευταία φόρτιση. Το χρησιμοποιώ πολύ στην δουλειά μου αλλά και το βράδυ σαν tablet.

Εννοείται οτι εχω τα πάντα να συγχρονίζουν και το 3G δεν το κλείνω ποτέ.

Ένας αρνητικός παράγοντας οπως ειπα και σε προηγούμενο μήνυμα ειναι το κακο σήμα του 3g.

Δείτε το παρακάτω screen shot.

Εχω μια γραμμή σήμα.

Η οθόνη ειναι ανοικτή 2:10' και η μπαταρία εχει πέσει 29%.

Αν ήμουν σπίτι η κάπου έξω, με το ίδιο ποσοστό θα είχα σχεδόν 3 ωρες οθόνης. Οπότε καταλαβαινετε τι συμβαίνει όταν το σήμα είναι τόσο χάλια.

http://img138.imageshack.us/img138/4643/screenshot2013042213095.png

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν σβήσω από εκεί τα accounts θα χάσουν τα πάντα. Δηλαδή αν σβήσω τον λογαριασμό μου στην google θα πρέπει να σεταρω από την αρχή και θα είναι ακριβώς το ίδιο

Δοκίμασε πρώτα αυτό, μου έτυχε και εμένα, απλά το απενεργοποίησα και δεν είχα θέμα. Αν δεν κάνει κάτι βγάλε την εφαρμογή google plus και βλέπεις τι γίνεται.

Παιδιά η οθόνη ειναι αυτη που τρωρι την μπαταρία.

Με πολυ μεγάλη χρήση βγάζω 7-8 ώρες οθόνη σε 18 ωρες συνολικο χρόνο απότην τελευταία φόρτιση. Το χρησιμοποιώ πολύ στην δουλειά μου αλλά και το βράδυ σαν tablet.

Εννοείται οτι εχω τα πάντα να συγχρονίζουν και το 3G δεν το κλείνω ποτέ.

Ένας αρνητικός παράγοντας οπως ειπα και σε προηγούμενο μήνυμα ειναι το κακο σήμα του 3g.

Δείτε το παρακάτω screen shot.

Εχω μια γραμμή σήμα.

Η οθόνη ειναι ανοικτή 2:10' και η μπαταρία εχει πέσει 29%.

Αν ήμουν σπίτι η κάπου έξω, με το ίδιο ποσοστό θα είχα σχεδόν 3 ωρες οθόνης. Οπότε καταλαβαινετε τι συμβαίνει όταν το σήμα είναι τόσο χάλια.

Συμφωνώ όταν δεν υπάρχει άλλο θέμα. Εμένα ήταν awake όταν έκλεινα την οθόνη οπότε ήταν μεγάλο πρόβλημα.

Edited by giorgaras

Το εκανα και εσβησε ο λογαριασμός μου παιδιά.

Δεν ξερω τι να κανω.

Δεν καταλαβαίνω με το instant upload δεν σβήνει ο λογαριασμός, σβήνει το αυτόματο upload των φωτογραφιών που τραβάς από την μηχανή. Έσβησες κάτι από το gmail; Άλλο το google plus, άλλο το gmail.

Δεν καταλαβαίνω με το instant upload δεν σβήνει ο λογαριασμός, σβήνει το αυτόματο upload των φωτογραφιών που τραβάς από την μηχανή. Έσβησες κάτι από το gmail; Άλλο το google plus, άλλο το gmail.

Σε αυτη την επιλογη μου βγαζει αυτο. Ειναι απενεργοποημενο αν ενεργοποιήσω τον συγχρονισμό απο την μπαρα ειδοποιήσεων ενεργοποιεί και αυτο. Κατι δεν καταλαβαινω και κανω λαθος

Θοδωρής

Σε αυτη την επιλογη μου βγαζει αυτο. Ειναι απενεργοποημενο αν ενεργοποιήσω τον συγχρονισμό απο την μπαρα ειδοποιήσεων ενεργοποιεί και αυτο. Κατι δεν καταλαβαινω και κανω λαθος

Αυτό προφανώς το θες ενεργοποιημένο. Τρέξε την εφαρμογή google plus και από εκεί μέσα πήγαινε στις ρυθμίσεις και δες αν είναι ενεργοποιημένο το instant upload.

Αυτό προφανώς το θες ενεργοποιημένο. Τρέξε την εφαρμογή google plus και από εκεί μέσα πήγαινε στις ρυθμίσεις και δες αν είναι ενεργοποιημένο το instant upload.

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Το instant upload ή αλλιως άμεση μεταφόρτωση επειδη το εχω στα ελληνικά δεν μου εχει επιλογη ενεργοποιησης. Οταν το παταω μου βγάζει την εικονα που παρέθεσα παραπανω.

Μπηκα ομως στις ρυθμίσεις και εβγαλα τις Ειδοποιήσεις που ειναι μονες τους να δω μήπως φταιει αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Θοδωρής

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Το instant upload ή αλλιως άμεση μεταφόρτωση επειδη το εχω στα ελληνικά δεν μου εχει επιλογη ενεργοποιησης. Οταν το παταω μου βγάζει την εικονα που παρέθεσα παραπανω.

Μπηκα ομως στις ρυθμίσεις και εβγαλα τις Ειδοποιήσεις που ειναι μονες τους να δω μήπως φταιει αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Τίποτα, η άμεση μεταφόρτωση καλό είναι να είναι απανεργοποιημένο για να μην ανεβαίνουν οι φωτογραφίες αυτόματα στο google plus και να μην τρώει μπαταρία.

edit 1: Εντάξει φαίνεται πως η sd card κάνει πρόβλημα τελικά... Βασικα θα περιμένω μήπως απλά αργεί το media scanner αλλιώς μάλλον πρέπει να πάρω καινούρια.

edit 2: Τελικά έσβησα 1000 και κάτι αρχεία του titanium backup από την sd και τώρα δείχνει να μην έχει θέμα...

Edited by giorgaras

Τελικά και εγώ απενεργοποιωντας τις ειδοποιήσεις του google + δεν έχω θέμα με την μπαταριά και τους συγχρονισμους
Θοδωρής

Τίποτα, η άμεση μεταφόρτωση καλό είναι να είναι απανεργοποιημένο για να μην ανεβαίνουν οι φωτογραφίες αυτόματα στο google plus και να μην τρώει μπαταρία.

edit 1: Εντάξει φαίνεται πως η sd card κάνει πρόβλημα τελικά... Βασικα θα περιμένω μήπως απλά αργεί το media scanner αλλιώς μάλλον πρέπει να πάρω καινούρια.

edit 2: Τελικά έσβησα 1000 και κάτι αρχεία του titanium backup από την sd και τώρα δείχνει να μην έχει θέμα...

Μπράβο αυτό είναι πολύ πιθανό.

Οσο ήμουν root είχα καμια 10 gb καλυμμένα με nand backup και titanium:)

Ησύχασα πλέον με το carbon που το εχω ρυθμίσει να κρατά μόνο τα δεδομένα των εφαρμογών και τις ρυθμίσεις τα οποία δεν πιάνουν χώρο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπράβο αυτό είναι πολύ πιθανό.

Οσο ήμουν root είχα καμια 10 gb καλυμμένα με nand backup και titanium:)

Ησύχασα πλέον με το carbon που το εχω ρυθμίσει να κρατά μόνο τα δεδομένα των εφαρμογών και τις ρυθμίσεις τα οποία δεν πιάνουν χώρο.

ολόκληρη επιστήμη έχει γίνει το θέμα :) Τουλάχιστον τώρα φαίνεται καλά αν και καθάρισα εφαρμογές του bluetooth που θα ξαναπεράσω. Τώρα δεν έχω backup ίσως βάλω κάποιο αλλά είναι τα πιο πολλά cloud φάση.

Παρατηρώ πολλές αφυπνίσεις, και αδύναμο τηλεφωνικό σήμα. Για το μεν πρώτο θα επιληφθεί το Greenify, για το δε δεύτερο ήδη έχω αλλάξει το σήμα σε GSM οπού βλέπετε πόσο καλύτερα πάει το σήμα αφού είναι μονίμως πράσινο. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί μου κάνει αυτό το σκαλοπατάκι στην αρχή του διαγράμματος. Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι;

ολόκληρη επιστήμη έχει γίνει το θέμα :) Τουλάχιστον τώρα φαίνεται καλά αν και καθάρισα εφαρμογές του bluetooth που θα ξαναπεράσω. Τώρα δεν έχω backup ίσως βάλω κάποιο αλλά είναι τα πιο πολλά cloud φάση.

Τι εννοεις εφαρμογες του bluetooth???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τα πράγματα είμαι απλά.....

Root, απεγκατάσταση εφαρμογών συστήματος που δε χρειαζόμαστε, greenify (φυσικά) και deep sleep battery saver.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2030696

Η μπαταρία δε τελειώνει ποτέ....

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to [Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία