Jump to content

[Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον κατι τετοιο. Οπως και να χει η αυτονομία του είναι υπεραρκετή.

Εγω πάντως πήρα το Lumia για να το χρησιμοποιώ παράλληλα, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βγω έξω χωρίς το Note, ακόμα κι αν δεν χρειαστώ κάτι που απαιτεί μεγάλη οθόνη.

Κωστα εγω εκοψα την twin sim, γιατι απλα δεν πηγαινα πουθενα χωρις το note. Απλα εχει γινει αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μου (κλισε, αλλα η απολυτη αληθεια).

Η μπαταρια ειναι υπεραρκετη για οποιοδηποτε σεναριο χρησης.

Μου αρκει να πεφτω για υπνο και να μην με εχει "κρεμασει". Κι ας φορτιζω καθημερινα, αυτο δεν ειναι προβλημα...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγω έχω το galaxy nexus για έξω αλλά το noteli πάντα στο τσαντάκι μαζί μου η στο αυτοκίνητο καθώς η εμπειρία note είναι κορυφαία σε οθόνη,κάμερα,browsing μπαταρία και και και :-)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Μάλλον κατι τετοιο. Οπως και να χει η αυτονομία του είναι υπεραρκετή.

Εγω πάντως πήρα το Lumia για να το χρησιμοποιώ παράλληλα, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βγω έξω χωρίς το Note, ακόμα κι αν δεν χρειαστώ κάτι που απαιτεί μεγάλη οθόνη.

Κωστα εγω εκοψα την twin sim, γιατι απλα δεν πηγαινα πουθενα χωρις το note. Απλα εχει γινει αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μου (κλισε, αλλα η απολυτη αληθεια).

Η μπαταρια ειναι υπεραρκετη για οποιοδηποτε σεναριο χρησης.

Μου αρκει να πεφτω για υπνο και να μην με εχει "κρεμασει". Κι ας φορτιζω καθημερινα, αυτο δεν ειναι προβλημα...

Κι εγώ το ίδιο παιδιά. Δεν έχω άλλη συσκευή, μόνο το Note II παντού και πάντα. Προχτές άνοιξα λίγο το iPhone για να κάνω clear settings και να το ετοιμάσω για πούλημα και δεν πίστευα πόσο μικρό μου φάνηκε... Δεν νομίζω να μπορώ να την παλέψω πλέον με οθόνη κάτω από 5"... :)

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Κι εγώ το ίδιο παιδιά. Δεν έχω άλλη συσκευή, μόνο το Note II παντού και πάντα. Προχτές άνοιξα λίγο το iPhone για να κάνω clear settings και να το ετοιμάσω για πούλημα και δεν πίστευα πόσο μικρό μου φάνηκε... Δεν νομίζω να μπορώ να την παλέψω πλέον με οθόνη κάτω από 5"... :)

Αστα Κωστα, εγω πλεον πονταρω να δω 6'' στο επερχομενο 1080p note και μπαταρια 3500. Αλλιως δε θα καλυφθω :lol:

Το Nexus 4 το πηρα με την προϋποθεση να το παλεψω λιγες ημερες (για την ποιοτητα του και το pure android) μηπως και καταφερνε να αντικαταστησει το νοτελι, αλλα σε 15 ωρες αλλαξε χερια ;)

Αστα Κωστα, εγω πλεον πονταρω να δω 6'' στο επερχομενο 1080p note και μπαταρια 3500. Αλλιως δε θα καλυφθω :lol:

Το Nexus 4 το πηρα με την προϋποθεση να το παλεψω λιγες ημερες (για την ποιοτητα του και το pure android) μηπως και καταφερνε να αντικαταστησει το νοτελι, αλλα σε 15 ωρες αλλαξε χερια ;)

Εγω αν μεγαλώσει κι άλλο δεν θα ακολουθήσω.

Είναι οριακό το μέγεθος. Ειδικα στο φάρδος.

Θα προτιμήσω ενα συνδιασμό S4 και Note 7 αν βγει τελικά. Και φυσικά 3-4 μήνες μετά την κυκλοφορία τους που θα έχουν πέσει αρκετά οι τιμές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα ρε παιδιά. Παλιά είχα 2% drain ενώ κοιμόμουν ενώ τώρα έχω τουλάχιστον 10%. Εδώ έχω screenshots για να μου πείτε αν γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό.

Θα προτιμήσω ενα συνδιασμό S4 και Note 7 αν βγει τελικά. Και φυσικά 3-4 μήνες μετά την κυκλοφορία τους που θα έχουν πέσει αρκετά οι τιμές.

Έτσι έλεγα κι εγώ για το Note II...

Ποτέ μη λες ποτέ... Βέβαια είναι γεγονός ότι οι διαστάσεις είναι οριακές για χρήση ως τηλέφωνο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι άσσο θα βγάλει απ' το μανίκι της η Samsung... Ίσως 6+" οθόνη αλλά με καλύτερη εκμετάλλευση της μπροστινής επιφάνειας. Σκέψου ότι το Note II είναι στενότερο απ' το I, πράγμα που σημαίνει ότι η Samsung προσέχει τον παράγοντα εργονομία/χρηστικότητα. Άσε να δούμε και αποφασίζουμε τότε. Πάντως μέχρι στιγμής δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου το μεγάλο μέγεθος. Βέβαια είναι ακόμα χειμώνας και πάντα υπάρχουν τσέπες να το βάλεις. Το καλοκαίρι θα φανεί αν το μέγεθος δημιουργεί πρόβλημα.

Φιλικά, Κώστας

Όλοι μας θα ακολουθήσουμε. Αν πριν 3-5 χρόνια μας έλεγαν ότι θα είχαμε 5.5" κινητό τότε θα λέγαμε ότι δεν γίνεται. Οπότε ποτέ μην λες ποτέ

Βέβαια. Κοίτα εδώ τα ss μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4440763

Εχεις awakes κατα τη διαρκεια του υπνου.Το θεμα ειναι οτι οση ωρα κοιμασαι δεν βλεπω απο το γραφημα πτωση 10%.Δες λιγο απο την εφαρμογη betterbattery stats το cpu states και τσεκαρε οταν η οθονη σου ειναι κλειστη οτι το κινητο πηγαινει σε deep sleep

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εχεις awakes κατα τη διαρκεια του υπνου.Το θεμα ειναι οτι οση ωρα κοιμασαι δεν βλεπω απο το γραφημα πτωση 10%.Δες λιγο απο την εφαρμογη betterbattery stats το cpu states και τσεκαρε οταν η οθονη σου ειναι κλειστη οτι το κινητο πηγαινει σε deep sleep

Οκ θα το τσεκαρω. Σου λεω 10 γιατι κοιμηθηκα με 73 και ξυπνησα με 64.

Οκ θα το τσεκαρω. Σου λεω 10 γιατι κοιμηθηκα με 73 και ξυπνησα με 64.

Πάντως έχει δίκιο ο Αργύρης, απ' το γράφημα στο screenshot σου η πτώση μοιάζει να είναι 4-5% και σίγουρα όχι 10%.

Φιλικά, Κώστας

Πάντως έχει δίκιο ο Αργύρης, απ' το γράφημα στο screenshot σου η πτώση μοιάζει να είναι 4-5% και σίγουρα όχι 10%.

Θα το δω και σήμερα μια να σιγουρευτώ. Πάντως το κινητό πέφτει κανονικά σε Depp sleep μόλις κλείσει η οθόνη

Έσβησα κάποιες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ και βλέπω ότι έχει κολλήσει στο 31% εδώ και ώρα, που πριν θα έπεφτε κάνα 2%

Καλημέρα. Χθες το βράδυ λοιπόν το φόρτισα 100%. Ξύπνησα και είχα 95. Είναι καλά τελικά; όταν πρωτοπήρα το κινητό μου έτρωγε 2%. Νομίζω τώρα ότι είναι οκ. :):)

Καλημέρα. Χθες το βράδυ λοιπόν το φόρτισα 100%. Ξύπνησα και είχα 95. Είναι καλά τελικά; όταν πρωτοπήρα το κινητό μου έτρωγε 2%. Νομίζω τώρα ότι είναι οκ. :):)

Αν ειναι απενεργοποιημενα τα δεδομενα και το wifi δεν είναι καλό γιατί βλέπω ξυπνήματα στο διάγραμα. Τόση κατανάλωση έχω εγώ που το αφήνω το βράδυ όπως είναι. Δηλ δεν κλείνω τίποτα και συνεχιζονται οι ενημερωσεις και οι συγχρονισμοί.

Επίσης δεν ξέρω κατα πόσο έχεις καλό σημα στο σπίτι σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν ειναι απενεργοποιημενα τα δεδομενα και το wifi δεν είναι καλό γιατί βλέπω ξυπνήματα στο διάγραμα. Τόση κατανάλωση έχω εγώ που το αφήνω το βράδυ όπως είναι. Δηλ δεν κλείνω τίποτα και συνεχιζονται οι ενημερωσεις και οι συγχρονισμοί.

Επίσης δεν ξέρω κατα πόσο έχεις καλό σημα στο σπίτι σου.

Δεν έχω καλό σήμα είναι η αλήθεια. Να δοκιμάσω gsm εν ώρα ύπνου;

Ναι. Αν συνεχίσει να σου τρώει 5% με όλα κλειστά τότε κάτι παίζεται.

Φιλικά, Κώστας

Υπάρχει περίπτωση ρε συ να φταίει το ότι όταν την πήρα την συσκευή , δεν του κάνα σωστά στην αρχή τις φορτίσεις που πρέπει; λέω να πάρω από τον Νίκο το dock με την μπαταρία αν είναι να δω μήπως τελικά η μπαταρία φταίει από λάθος χρήση

Υπάρχει περίπτωση ρε συ να φταίει το ότι όταν την πήρα την συσκευή , δεν του κάνα σωστά στην αρχή τις φορτίσεις που πρέπει; λέω να πάρω από τον Νίκο το dock με την μπαταρία αν είναι να δω μήπως τελικά η μπαταρία φταίει από λάθος χρήση

Δεν νομίζω. Ακόμα και να φταίει αυτό, μπορείς να το κάνεις τώρα, δεν είναι κάτι μόνιμο ούτε μπορεί να χαλάσει η μπαταρία σου απ' το ότι δεν το έκανες. Φορτοεκφόρτισέ τη 3 φορές και δες. Η γνώμη μου είναι να μην ξοδευτείς αγοράζοντας dock με extra μπαταρία. Δεν υπάρχει λόγος. Αν έχει κάτι καλό το νοτέλι μας είναι η μεγάλη μπαταρία του, δεν υπάρχει λόγος να έχεις δεύτερη (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Θα μετρήσω τη δική μου κατανάλωση σήμερα το βράδυ και θα σου πω αύριο πόσο μου καταναλώνει για να συγκρίνουμε.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Δεν νομίζω. Ακόμα και να φταίει αυτό, μπορείς να το κάνεις τώρα, δεν είναι κάτι μόνιμο ούτε μπορεί να χαλάσει η μπαταρία σου απ' το ότι δεν το έκανες. Φορτοεκφόρτισέ τη 3 φορές και δες. Η γνώμη μου είναι να μην ξοδευτείς αγοράζοντας dock με extra μπαταρία. Δεν υπάρχει λόγος. Αν έχει κάτι καλό το νοτέλι μας είναι η μεγάλη μπαταρία του, δεν υπάρχει λόγος να έχεις δεύτερη (κατά τη γνώμη μου πάντα).

Θα μετρήσω τη δική μου κατανάλωση σήμερα το βράδυ και θα σου πω αύριο πόσο μου καταναλώνει για να συγκρίνουμε.

Έγινε φίλε. Περιμένω νέα. Πήγαινε το 100, βγαλτο και κοιμήσου. Και πες το πρωί πόσο σ έφαγε. Όλα κλειστά. Εγώ θα σου ποσταρω την τελική μπαταρία που θα έχω. Σήμερα το πρωί ήμουν 95 και τώρα είναι 57.

Το πιθανότερο είναι το σήμα. Βάλε ένα toggles απο το μάρκετ να το κλείνεις το βράδυ. Ετσι κι αλλιώς αφού κλείνεις τα data.

Είπα παρόμοιο πρόβλημα στο πατρικό μου. Ίσα που έπιανα το 3g και χάνονταν συχνά. Αν το άφηνα το βράδυ διπλα στο παράθυρο είχα φυσιολογική κατανάλωση.

Μην κάνεις τιποτα αλλο. Δοκίμασε με gsm only και θα είσαι οκ.

Το πιθανότερο είναι το σήμα. Βάλε ένα toggles απο το μάρκετ να το κλείνεις το βράδυ. Ετσι κι αλλιώς αφού κλείνεις τα data.

Είπα παρόμοιο πρόβλημα στο πατρικό μου. Ίσα που έπιανα το 3g και χάνονταν συχνά. Αν το άφηνα το βράδυ διπλα στο παράθυρο είχα φυσιολογική κατανάλωση.

Μην κάνεις τιποτα αλλο. Δοκίμασε με gsm only και θα είσαι οκ.

Εγώ γενικά πουθενά δεν πιάνω 3g. Σπάνια να γράφει 3g , συνέχεια βλέπω H και H+

Εγώ γενικά πουθενά δεν πιάνω 3g. Σπάνια να γράφει 3g , συνέχεια βλέπω H και H+

Μα καλε μου ανθρωπε το H και το H+ σημαινει οτι εχεις καλο σημα.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to [Note series] Η εμπειρία σας από την μπαταρία