JOHN_STMTS Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Μπα πως το παθανε??? αχαχαααχχαχχααχ Το ειχα και εγω αυτο το θεμα με το ΦΒ και κατεβασα το ΒΕΤΑ μετα απο υποδειξη μελους... ΥΓ. Μου εκανε 2 επανεκινησεις σε μια εβδομαδα...εσβησα 2 εφαρμογες οχι και τοσο καλες και ολα οκ... σήμερα το έκανα επαναφορά αφού πέρασε καμιά ώρα λέω μια χαρά σταμάτησε να κάνει....τι το θελα ....το πρόβλημα παρέμεινε και δεν ξέρω τι να κάνω To πήρα σήμερα απο σκρουτζομάγαζο Για τα λεφτά που πετάει........ edit: εχω την 10327.77 .ειναι η τελευταια η εχει κι άλλη? σε μένα δεν έχει βγάλει κάποια άλλη ..νομίζω είναι η τελευταία Edited October 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 αλανια ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο στο antutu που ειχατε με αυτο το κινητο? και κατι αλλο.υπαρχει κανενα προγραμματακι να βλεπω τα υπολοιπα που εχω στη whatsup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) αλανια ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο στο antutu που ειχατε με αυτο το κινητο? και κατι αλλο.υπαρχει κανενα προγραμματακι να βλεπω τα υπολοιπα που εχω στη whatsup? για το δευτερο .αυτην Edited October 6, 2013 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) αλανια ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο στο antutu που ειχατε με αυτο το κινητο? και κατι αλλο.υπαρχει κανενα προγραμματακι να βλεπω τα υπολοιπα που εχω στη whatsup? σε εμενα εβγαλε αυτο http://imageshack.us/photo/my-images/33/h4ny.jpg Edited October 6, 2013 by nionios4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 To πήρα σήμερα απο σκρουτζομάγαζο Για τα λεφτά που πετάει........ edit: εχω την 10327.77 .ειναι η τελευταια η εχει κι άλλη? η τελευταια ειναι! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 αλανια ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο στο antutu που ειχατε με αυτο το κινητο? και κατι αλλο.υπαρχει κανενα προγραμματακι να βλεπω τα υπολοιπα που εχω στη whatsup? 11301 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Μηπως εχετε βρει καμια εφαρμογη για να αναβει ενα led της οθονης σαν Notification led(εννοειτε μονο οταν ειναι κλειστη η οθονη)? απο τη σιγμη που εχει amoled ισως να γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 σε εμενα εβγαλε αυτο http://imageshack.us/photo/my-images/33/h4ny.jpg 11988 σημερα ,οτι θελει βγαζει :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδια βοηθεια μου εσπασε απο πτωση το γυαλι απο την οθονη μπροστα το εχει αλαξει κανεις και ποσο? η απο ebay η εκτος εταιριας? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Σήμερα απο το μεσημέρι έχει φάει φρίκη το whatsapp..εχει κανένας ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Σήμερα απο το μεσημέρι έχει φάει φρίκη το whatsapp..εχει κανένας ίδιο θέμα? Απ οτι διάβασα έπεσε θύμα hacking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Απ οτι διάβασα έπεσε θύμα hacking Aντε να το φτιαξουν μου εσπασε τα νευρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) b16b απο οτι ξερω αλλαζει μαζι με την οθονη φιλε μου γιατι ειναι κολημενα... Παρε ενα τηλεφωνο ομως στη samsung να ρωτησεις.το μπροστινο τζαμακι ειναι πολυ φθηνο αλλα πρεπει καποιος ειδικος να στο περασει απο 10 ευρω ξεκιναει στο ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=Ativ+s+digitizer&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21 Edited October 9, 2013 by Billeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 b16b απο οτι ξερω αλλαζει μαζι με την οθονη φιλε μου γιατι ειναι κολημενα... Παρε ενα τηλεφωνο ομως στη samsung να ρωτησεις.το μπροστινο τζαμακι ειναι πολυ φθηνο αλλα πρεπει καποιος ειδικος να στο περασει απο 10 ευρω ξεκιναει στο ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=Ativ+s+digitizer&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21 δεν θα είναι το αυθεντικό με gorilla glass όμως. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 b16b απο οτι ξερω αλλαζει μαζι με την οθονη φιλε μου γιατι ειναι κολημενα... Παρε ενα τηλεφωνο ομως στη samsung να ρωτησεις.το μπροστινο τζαμακι ειναι πολυ φθηνο αλλα πρεπει καποιος ειδικος να στο περασει απο 10 ευρω ξεκιναει στο ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=Ativ+s+digitizer&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21 εδώ μέσα το έχει επιχειρήσει κανεις; γιατι όλοι λένε είναι αδύνατο να την αλλάξεις η τεχνική σπάει η οθόνη γιατι είνα φλυδα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μπορειτε να με βοηθηστε κ να μου πειτε αν η πλοηγηση που εχει το τηλεφωνο ειναι δωρεαν, (χωρις δηλαδη να συνδεομαι στο νετ οταν θα θελω να παω καπου), αν μπορειτε να διαβασετε pdf αρχεια, κ αν ειστε ικανοποιημενοι απο την καμερα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Μπορειτε να με βοηθηστε κ να μου πειτε αν η πλοηγηση που εχει το τηλεφωνο ειναι δωρεαν, (χωρις δηλαδη να συνδεομαι στο νετ οταν θα θελω να παω καπου), αν μπορειτε να διαβασετε pdf αρχεια, κ αν ειστε ικανοποιημενοι απο την καμερα του? ναι και στα 3 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ειστε ευχαριστημενοι με τα ακουστικα που ηταν στην συσκευασια? ακουτε καλα και δυνατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Φίλε για εμένα είναι αθλια ακουω καλά αλλα πρέπει να το σφηνώσω στο αυτί...επισης βγαινουν απο το αυτι συνεχώς και με κουράζουν...μιση ώρα κάθε πρωί που πάω για δουλεια τα βαζω και με πονάνε τα αυτια μου μετά...οχι απο την ένταση του ήχου.... Τελικά σήμερα πήγα και πήρα τα ακουστικά που δινει η Νοκια στα Λουμια...κατι πολύχρωμα είναι...καθονται τέλεια ακους γαματα και είναι και ξεκούραστα... Αυτα εδω ειναι http://cdn.conversations.nokia.com.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/05/Screen-Shot-2013-05-24-at-01.14.39.jpg Edited October 10, 2013 by VXR_ZAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Σε εμένα μιας και έχω το ativ s και το Lumia 920 τα ακουστικά του ativ s πιο δυνατά παίζουν και κάθονται στο αυτί καλύτερα. Προσωπική γνώμη βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Σε εμένα μιας και έχω το ativ s και το Lumia 920 τα ακουστικά του ativ s πιο δυνατά παίζουν και κάθονται στο αυτί καλύτερα. Προσωπική γνώμη βέβαια. Ναι νταξ ο καθενας εχει την γνωμη του...εμενα δεν με βολεψαν απο την πρωτη μερα... Αμα σου χαλασουν στα χαριζω :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ευχαριστω,βασικα το κινητο ειναι της κοπελας μου και σημερα(πρωτη φορα που θυμηθηκε να τα χρησιμοποιησει ) μου εκανε παραπονα,οτι δεν καθονται στο αυτι της,και τα κραταει για να μην πεσουν.και οτι δεν ακουει κι ολας,τα εχει τερμα και δεν ακουει καλα(αλλα ισως φταει οτι δεν καθονται και στο αυτι).επισης μου ειπε οτι ο ηχος οταν μιλας παει μεχρι 10,ενω στη μουσικη ειναι μεχρι 30.(στη μουσικη ειναι λεει καλυτερα αλλα οχι τελεια), τεσπα οπως και να εχει,θα τα δω εγω αυριο και θα τα δω. Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση?που οταν εχει ακουστικα μειωνετε ο ηχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Δεν νομιζω και εμενα μουσικη παει 30 και κλησεις πανε μεχρι 10... Και στα 2 ακουω μια χαρα αλλα δεν με βολευει στο αυτι και οπως ειπε η κοπελα φευγουν συνεχως και ολο τα φτιαχνω και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Τα ακουστικά είναι τα ίδια με του s3 που είχα και δεν τα δοκίμασα καν.δεν κάθονται με τίποτα στο αυτί και η ποιότητα ήχου είναι αθλια....α ρε σαμμυ με τις κινεζιες σου. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 καλησπερα παιδια.ειχα ενα θεμα σημερα το απογευμα. ενω χθες ειχα τραβηξει κανονικα τα βιντεο μου,σημερα παω να τραβηξω βιντεο και δεν μου εχει ενεργη την επιλογη του βιντεο στη φωτογραφικη μηχανη.ξερετε τι να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts