Jump to content

[Επισημο] Samsung Ativ S

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα πως το παθανε??? αχαχαααχχαχχααχ

Το ειχα και εγω αυτο το θεμα με το ΦΒ και κατεβασα το ΒΕΤΑ μετα απο υποδειξη μελους...

ΥΓ. Μου εκανε 2 επανεκινησεις σε μια εβδομαδα...εσβησα 2 εφαρμογες οχι και τοσο καλες και ολα οκ...

σήμερα το έκανα επαναφορά αφού πέρασε καμιά ώρα λέω μια χαρά σταμάτησε να κάνει....τι το θελα ....το πρόβλημα παρέμεινε και δεν ξέρω τι να κάνω

To πήρα σήμερα απο σκρουτζομάγαζο

Για τα λεφτά που πετάει........

edit: εχω την 10327.77 .ειναι η τελευταια η εχει κι άλλη?

σε μένα δεν έχει βγάλει κάποια άλλη ..νομίζω είναι η τελευταία

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αλανια ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο στο antutu που ειχατε με αυτο το κινητο?

και κατι αλλο.υπαρχει κανενα προγραμματακι να βλεπω τα υπολοιπα που εχω στη whatsup?

αλανια ποιο ειναι το μεγαλυτερο ποσοστο στο antutu που ειχατε με αυτο το κινητο?

και κατι αλλο.υπαρχει κανενα προγραμματακι να βλεπω τα υπολοιπα που εχω στη whatsup?

για το δευτερο .αυτην

Edited by leftko

σε εμενα εβγαλε αυτο

http://imageshack.us/photo/my-images/33/h4ny.jpg

Edited by nionios4

To πήρα σήμερα απο σκρουτζομάγαζο

Για τα λεφτά που πετάει........

edit: εχω την 10327.77 .ειναι η τελευταια η εχει κι άλλη?

η τελευταια ειναι!

11301

Μηπως εχετε βρει καμια εφαρμογη για να αναβει ενα led της οθονης σαν Notification led(εννοειτε μονο οταν ειναι κλειστη η οθονη)?

απο τη σιγμη που εχει amoled ισως να γινοταν.

Παιδια βοηθεια μου εσπασε απο πτωση το γυαλι απο την οθονη μπροστα το εχει αλαξει κανεις και ποσο? η απο ebay η εκτος εταιριας?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Σήμερα απο το μεσημέρι έχει φάει φρίκη το whatsapp..εχει κανένας ίδιο θέμα?

Απ οτι διάβασα έπεσε θύμα hacking

b16b απο οτι ξερω αλλαζει μαζι με την οθονη φιλε μου γιατι ειναι κολημενα... Παρε ενα τηλεφωνο ομως στη samsung να ρωτησεις.το μπροστινο τζαμακι ειναι πολυ φθηνο αλλα πρεπει καποιος ειδικος να στο περασει απο 10 ευρω ξεκιναει στο ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=Ativ+s+digitizer&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21 Edited by Billeiros

b16b απο οτι ξερω αλλαζει μαζι με την οθονη φιλε μου γιατι ειναι κολημενα... Παρε ενα τηλεφωνο ομως στη samsung να ρωτησεις.το μπροστινο τζαμακι ειναι πολυ φθηνο αλλα πρεπει καποιος ειδικος να στο περασει απο 10 ευρω ξεκιναει στο ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=Ativ+s+digitizer&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21

δεν θα είναι το αυθεντικό με gorilla glass όμως.

b16b απο οτι ξερω αλλαζει μαζι με την οθονη φιλε μου γιατι ειναι κολημενα... Παρε ενα τηλεφωνο ομως στη samsung να ρωτησεις.το μπροστινο τζαμακι ειναι πολυ φθηνο αλλα πρεπει καποιος ειδικος να στο περασει απο 10 ευρω ξεκιναει στο ebay http://search.eim.ebay.gr/?kw=Ativ+s+digitizer&el=3&en=50&elc=-2&ep=1&es=21

εδώ μέσα το έχει επιχειρήσει κανεις; γιατι όλοι λένε είναι αδύνατο να την αλλάξεις η τεχνική σπάει η οθόνη γιατι είνα φλυδα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Μπορειτε να με βοηθηστε κ να μου πειτε αν η πλοηγηση που εχει το τηλεφωνο ειναι δωρεαν, (χωρις δηλαδη να συνδεομαι στο νετ οταν θα θελω να παω καπου), αν μπορειτε να διαβασετε pdf αρχεια, κ αν ειστε ικανοποιημενοι απο την καμερα του?

Μπορειτε να με βοηθηστε κ να μου πειτε αν η πλοηγηση που εχει το τηλεφωνο ειναι δωρεαν, (χωρις δηλαδη να συνδεομαι στο νετ οταν θα θελω να παω καπου), αν μπορειτε να διαβασετε pdf αρχεια, κ αν ειστε ικανοποιημενοι απο την καμερα του?

ναι και στα 3 :lol:

Φίλε για εμένα είναι αθλια ακουω καλά αλλα πρέπει να το σφηνώσω στο αυτί...επισης βγαινουν απο το αυτι συνεχώς και με κουράζουν...μιση ώρα κάθε πρωί που πάω για δουλεια τα βαζω και με πονάνε τα αυτια μου μετά...οχι απο την ένταση του ήχου....

Τελικά σήμερα πήγα και πήρα τα ακουστικά που δινει η Νοκια στα Λουμια...κατι πολύχρωμα είναι...καθονται τέλεια ακους γαματα και είναι και ξεκούραστα...

Αυτα εδω ειναι

http://cdn.conversations.nokia.com.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/05/Screen-Shot-2013-05-24-at-01.14.39.jpg

Edited by VXR_ZAP

Σε εμένα μιας και έχω το ativ s και το Lumia 920 τα ακουστικά του ativ s πιο δυνατά παίζουν και κάθονται στο αυτί καλύτερα.

Προσωπική γνώμη βέβαια.

Σε εμένα μιας και έχω το ativ s και το Lumia 920 τα ακουστικά του ativ s πιο δυνατά παίζουν και κάθονται στο αυτί καλύτερα.

Προσωπική γνώμη βέβαια.

Ναι νταξ ο καθενας εχει την γνωμη του...εμενα δεν με βολεψαν απο την πρωτη μερα...

Αμα σου χαλασουν στα χαριζω :lol::lol::lol::lol::lol:

ευχαριστω,βασικα το κινητο ειναι της κοπελας μου και σημερα(πρωτη φορα που θυμηθηκε να τα χρησιμοποιησει ) μου εκανε παραπονα,οτι δεν καθονται στο αυτι της,και τα κραταει για να μην πεσουν.και οτι δεν ακουει κι ολας,τα εχει τερμα και δεν ακουει καλα(αλλα ισως φταει οτι δεν καθονται και στο αυτι).επισης μου ειπε οτι ο ηχος οταν μιλας παει μεχρι 10,ενω στη μουσικη ειναι μεχρι 30.(στη μουσικη ειναι λεει καλυτερα αλλα οχι τελεια), τεσπα οπως και να εχει,θα τα δω εγω αυριο και θα τα δω.

Μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση?που οταν εχει ακουστικα μειωνετε ο ηχος?

Δεν νομιζω και εμενα μουσικη παει 30 και κλησεις πανε μεχρι 10...

Και στα 2 ακουω μια χαρα αλλα δεν με βολευει στο αυτι και οπως ειπε η κοπελα φευγουν συνεχως και ολο τα φτιαχνω και εγω...

Τα ακουστικά είναι τα ίδια με του s3 που είχα και δεν τα δοκίμασα καν.δεν κάθονται με τίποτα στο αυτί και η ποιότητα ήχου είναι αθλια....α ρε σαμμυ με τις κινεζιες σου.

καλησπερα παιδια.ειχα ενα θεμα σημερα το απογευμα.

ενω χθες ειχα τραβηξει κανονικα τα βιντεο μου,σημερα παω να τραβηξω βιντεο και δεν μου εχει ενεργη την επιλογη του βιντεο στη φωτογραφικη μηχανη.ξερετε τι να φταιει?