prytanis Δημοσιεύτηκε June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2004 Ακούω αρκετά συχνά φήμες που λένε ότι κάποια DSL modems “κολλάνε” και γενικά παρουσιάζουν προβλήματα με τα p2p προγράμματα. Θα ήθελα να μου πείτε αν όντως ισχύει αυτό ή είναι πράγματι φήμες. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 ego pantos den exo kanena problima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. June 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas443 (20 Ιούν. 2004 , 13:02) ego pantos den exo kanena problima τι dsl modem έχεις? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisman Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Προσωπικά ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 exo to efficient 5935 to pira apo ton OTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Με Thomson Speedtouch 530 εδώ και ένα μήνα δεν έχω κανένα πρόβλημα.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 ego exo to jetSpeed 520 pou to pira apo ton OTE, den exei kapio problima me efarmoges, to mono problima pou mporei na emfanisei einai na se aposindesei apo to internet, kai meta na kanei restart, alla auto antimetopizete me kenaourgous drivers apo to site tou kataskevasti, ego pantos etsi elisa to problima mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 eem apo tin intracom ti perimenes? Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Εγώ έχω εδώ και 2 μέρες το siemens xpresslinkd για isdn. Είναι συνδεδεμένο με τον dsl router Netgerar MR814v2 . Το έχω ξεσκίσει στα downloads και δεν καταλαβαίνει τίποτα :p Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts