galanakop Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Λοιπόν όλα καλά...Δεν μου την άλλαζε γιατί έκανα περικοπή με άλλο πρόγραμμα και όχι με το μαμισιο της Sony... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Πήγα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και στους ήχους δεν μου βγάζει τα τραγούδι που θέλω να βάλω για Μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Πήγα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και στους ήχους δεν μου βγάζει τα τραγούδι που θέλω να βάλω για Μήνυμα καλησπερα σε ολους μπορει να βοειθειση καπειος οταν ενεργοπειω το GPS δεν βρισκη τιποτα και μου γραφη η εφαρμογη αυτη απαιτει ενεργη συνδεση δεδομενων τι πρεπη να κανω βοηθεια και ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) εκεί που είναι οι ήχοι μηνυμάτων, πάνω που έχει τη νότα, πάτα τη με το wifi όλα καλά, πλέον δεν έχω disconnections. Εξακολουθώ να έχω θέμα με το wifi hotspot. Όταν το ενεργοποιώ, σβήνει το wifi. To ίδιο μου συμβαίνει με το USB επίσης. Μόνο το bluetooth hotspot μου δουλεύει. Edited April 13, 2013 by papdoux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/261192186728?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παιδιά αυτο το lendaki δίπλα από την κάμερα στο πίσω μέρος τι είναι ??? Όχι το φλάς που είναι κάτω από την κάμερα, το άλλο εννοώ δίπλα από την κάμερα που είναι πιο μικρό... Ευχαριστώ... Νικο πόσες μερες σου εκανε να ερθει η παραγγελιά / Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Νικο πόσες μερες σου εκανε να ερθει η παραγγελιά / 8-9 μερες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδιά έχετε κανένα link με official rom για Ζ γιατί δεν βρίσκω κάτι, και αν κάνεις root μπορείς μετά να κάνεις unroot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Εδώ δεν αλλάζει... Κάποιο mod πρέπει να κάνει την ζημια... Είμαι με ολα modes και αλλάζει κανονικά. Ρυθμίσεις >οθόνη>οθόνη κλειδώματος >ταπετσαρία και επιλέγεις το θες για οθόνη κλειδώματος από άλμπουμ @johntsia Με sus και τα καθαρίζεις όλα. Το ρουτ βγαίνει και με το κλασικό τρόπο όπως το έβαλες και με sus που κάνει full wipe Delete it (συγγνώμη πάτησα παράθεση αντί επεξεργασία στο σχόλιο μου ) Edited April 14, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδιά έχετε κανένα link με official rom για Ζ γιατί δεν βρίσκω κάτι, και αν κάνεις root μπορείς μετά να κάνεις unroot ? Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος από τώρα να ψάχνεσαι για official Rom,αν όπως ακούγεται θα μας υποστηρίξει η Sony μέχρι και την έκδοση 5 του android τότε σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς.Αν πάραυτα θέλεις να ασχοληθείς πήγαινε εδώ να ψάξεις http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2087 . Όσον αφορά το root μπορείς να γίνεις unroot είτε με σβήσιμο της εφαρμογής είτε με επαναφορά του λειτουργικού με το sus. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) Έχει τύχει σε κανέναν όταν πέρνεις τηλέφωνο ή σε περνουν να σβήνει η οθόνη να μιλάς κανονικά αλλά να μην σε αφήνει να κάνεις τίποτα να κολλάει? Edited April 14, 2013 by legend7ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 καλησπερα σε ολους μπορει να βοειθειση καπειος οταν ενεργοπειω το GPS δεν βρισκη τιποτα και μου γραφη η εφαρμογη αυτη απαιτει ενεργη συνδεση δεδομενων τι πρεπη να κανω βοηθεια και ευχαριστω Το gps/a-gps μπορει να βρει το στιγμα σου και μονο αυτο. Μπορεις να δοκιμασεις να βρεις το στιγμα σου μια μια εφαρμογη πχ σαν αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaGFydGNyb3NzLmdwc3Rlc3QiXQ.. Απο τα γραφομενα σου νομιζω προσπαθεις να ανοιξεις και να δεις χαρτες με αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5hcHBzLm1hcHMiXQ.. σωστα? Αυτη η εφαρμογη μπορει να βρει το στιγμα σου χωρις συνδεση δεδομενων(θα δεις μια μπλε κουκιδα στο λευκο φοντο) αλλα για να δεις τους χαρτες θελει συνδεση δεδομενων για το λογο οτι οι χαρτες δεν ειναι αποθηκευμενοι μεσα στο τηλεφωνο και καθε φορα κατεβαινουν μεσω internet. Μπορεις ομως να κατεβασεις και να αποθηκευσεις καποια κοματια του χαρτη και να τα χρησιμοποιησεις αργοτερα, δεν ξερω πως. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδιά έχει βγει ήδη η θα βγει κάποιο calibration για την οθόνη; Η ξεθωριασμένη οθόνη είναι πρόβλημα H/W η S/W; Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Έχει τύχει σε κανέναν όταν πέρνεις τηλέφωνο ή σε περνουν να σβήνει η οθόνη να μιλάς κανονικά αλλά να μην σε αφήνει να κάνεις τίποτα να κολλάει? Σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει συμβεί..... Ακόμα. Παιδιά έχει βγει ήδη η θα βγει κάποιο calibration για την οθόνη; Η ξεθωριασμένη οθόνη είναι πρόβλημα H/W η S/W; Ξεθωριασμένη οθόνη; Τι εννοείς, γιατί μόνο ξεθωριασμένη δεν μπορείς να πεις την οθόνη από το Z. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ξεθωριασμένη οθόνη; Τι εννοείς, γιατί μόνο ξεθωριασμένη δεν μπορείς να πεις την οθόνη από το Z. Αυτά έχω ακούσει, αυτά λέω. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Αυτά έχω ακούσει, αυτά λέω. Συγγνώμη, το τηλ δεν το έχεις; Μιλάς δλδ χωρίς να έχεις το τηλ; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Πριν τρεις ημέρες ανακάλυψα ότι τα ακουστικά που έχει είναι ελαττωματικά! :cry: Τά ένα παίζει χαμηλά και το άλλο καθόλου. Έβαλα κάτι Philips των 10€ και παίζουν καλά. Ξέρει κανείς τι κάνω με τα ακουστικά; Είναι Ελληνικό από Πλαίσιο. έστειλα μέιλ στην Sony αλλά ακόμα δεν έχω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) Πριν τρεις ημέρες ανακάλυψα ότι τα ακουστικά που έχει είναι ελαττωματικά! :cry: Τά ένα παίζει χαμηλά και το άλλο καθόλου. Έβαλα κάτι Philips των 10€ και παίζουν καλά. Ξέρει κανείς τι κάνω με τα ακουστικά; Είναι Ελληνικό από Πλαίσιο. έστειλα μέιλ στην Sony αλλά ακόμα δεν έχω απάντηση. Τα κάνεις επιτόπου αλλαγή από εκεί που τα πήρες,Ο φίλος Minotavrs είχε το ίδιο πρόβλημα και τα έκανε άμεσα αλλαγή. Edited April 14, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Συγγνώμη, το τηλ δεν το έχεις; Μιλάς δλδ χωρίς να έχεις το τηλ; Όχι δεν το έχω, βλέπεις τι έχω από το avatar. Όπως είπα λέω ότι έχω ακούσει από χρήστες και reviews. Εσύ βλέπεις ξεθωριασμένα χρώματα; Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδιά από μπαταρία πώς τα πάει ψήνω με για την αγορά του, μετά από το S2, θα διαφωνήσω για την οθόνη του ότι είναι ξεπλυμένη ότι δεν έχει την τέλεια γωνία θέασης είναι αλήθεια αλλά ως εκεί, δεν ξέρω πως τα πάει από ένα πλήρες μαύρο φόντο (αν το δοκίμασε κανένας να μας το πει) αλλά έχει πολύ καλή απόδοση στον ήλιο δεν είναι και καμία plasma τηλεόραση να έχουμε το τέλειο μαύρο για να δούμε ταινία, αυτό που με χαλάει στην sony είναι η υποστήριξη και κάποια πράγματα στο software που θα ήθελα να υπάρχουν, έχουμε κανένα νέο για την 4.2.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Όχι δεν το έχω, βλέπεις τι έχω από το avatar. Όπως είπα λέω ότι έχω ακούσει από χρήστες και reviews. Εσύ βλέπεις ξεθωριασμένα χρώματα; Κοίτα amoled οθόνη που κάνει τα χρώματα ακόμη πιο χρώματα σίγουρα δεν έχει, αυτό που έχει και σίγουρα είναι το μεγάλο του συν είναι η φυσικότητα των χρωμάτων του, αν κάποιοι θεωρούν το φυσικό ως ξεθωριασμένο τότε μάλλον δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους το Z. Ελπίζω να σε κάλυψε η απάντηση μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) Αυτά έχω ακούσει, αυτά λέω. το λένε συνήθως χρήστες των amoled οθονών........ γιατί amoled αυξάνει ένταση των χρωμάτων (saturation) και contrast έτσι κάνει όλα να φαίνονται san photoshoped............. μετά αν χρησιμοποιήσεις άλλη οθόνη (φυσιολογική) σου φαίνεται ξεθωριασμένη δεν είναι lcd ξεθωριασμένες amoled είναι oversaturated και overcontrasted κανε το εξής test φτιάξε στο pc 2 κάρτες υψηλής ανάλυσης μια λαχανη και μια κίτρινη και βάλε τα πχ στο s3 το λαχανη φαίνεται καθαρά πράσινη και το κίτρινη κοντεύει προς λαχανη έτσι μετά οι χρήστες amoled βλέπουν οτιδήποτε φυσικό ξεψειριασμένο...... ακόμη και καλές ips οθόνες των υπολογιστών (εδώ ουδέν σχόλιο) Edited April 14, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 (edited) Σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει συμβεί..... Ακόμα. Βρήκα μια ρύθμιση στην προσβασιμότητα που μου επιτρέπει να κλείσω την ομιλία και ασ μην μπορώ να έχω πρόσβαση στο μενού. Ίσως να είναι θέμα κάποιας ρύθμισης αλλά ποια? Θέλω δηλαδή ενώ μιλάω στο τηλέφωνο να μπορώ να βλέπω και το μενού, εκανα μεχρι και restore αλλα τιποτα τοιδιο. με το που καλω αριθμο μαυριζει η οθονη , μιλαω κανονικα ή περιμενω να το σηκωσουν αλλα μαυρη μαυριλα. δεν κανει τιποτα δεν μπορω να μπω στο μενου Edited April 14, 2013 by legend7ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδιά η πιο φυσική οθόνη που έχω δει, ακόμα πιο φυσική και από του n4, το είχα και μπορώ να έχω άποψη... Το μόνο θέμα για κάποιους ίσως να είναι η γωνία θέασης αλλά αν το τηλέφωνο το κρατάς σωστά μπροστά σου δεν θα καταλάβεις το παραμικρό... Επίσης η θέαση στον ήλιο είναι εξαιρετική... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 παιδια το τηλέφωνο ειναι τέλειο εβαλα και το mod με τον ηχο και τωρα την ένταση την εχω στο μισό,τωρα με την οθονη δεν υπαρχουν λόγια τρομερη και με ηλιο κανενα θεμα νομίζω οτι εχω τελικα αυτο που θελω και στην παραλια κανενα θεμα το δοκίμασα σημερα καναμε μαζι το πρωτο μας μπανιο χαχαχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Πριν τρεις ημέρες ανακάλυψα ότι τα ακουστικά που έχει είναι ελαττωματικά! :cry: Τά ένα παίζει χαμηλά και το άλλο καθόλου. Έβαλα κάτι Philips των 10€ και παίζουν καλά. Ξέρει κανείς τι κάνω με τα ακουστικά; Είναι Ελληνικό από Πλαίσιο. έστειλα μέιλ στην Sony αλλά ακόμα δεν έχω απάντηση.Οπως είπε και ο duc bro ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα ... Πηγαινε τα πισω να στα αλλαξουν... Παιδιά έχετε κανένα link με official rom για Ζ γιατί δεν βρίσκω κάτι, και αν κάνεις root μπορείς μετά να κάνεις unroot ? Δες το link με τα must have και κατεβασε την... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts