galanakop Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Μπορώ να το περάσω όμως και με τον κλασικό τρόπο τρέχοντας μέσω cwm το αρχείο έτσι δεν είναι; Να κάνω install μέσω cwm. Όταν περαστεί αυτό, έχει τις επιλογές του cwm; Δλδ μπορούμε να κάνουμε backup κανονικά; Μπορούμε το backup που έχω κρατήσει από το cwm νατονα το κάνουμε επαναφορά; Γενικά έχει τις ρυθμίσεις που έχει το cwm; Κωστα ειναι σε μορφη apk δεν μπορείς να το περασεις με cwm... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Κωστα ειναι σε μορφη apk δεν μπορείς να το περασεις με cwm... Εχει 3 τροπους ειτε να το περασεις μεσω Μεσω συσκευης με το XZRecovery-1.0.apk, Μεσω CWM και του twrp-2.4.3.0-xz-locked-recovery.zip Μεσω windows (ADB) twrp-2.4.3.0-xz-locked.zip Μπορώ να το περάσω όμως και με τον κλασικό τρόπο τρέχοντας μέσω cwm το αρχείο έτσι δεν είναι; Να κάνω install μέσω cwm. Όταν περαστεί αυτό, έχει τις επιλογές του cwm; Δλδ μπορούμε να κάνουμε backup κανονικά; Μπορούμε το backup που έχω κρατήσει από το cwm νατονα το κάνουμε επαναφορά; Γενικά έχει τις ρυθμίσεις που έχει το cwm; Nαι φυσικα... αν θες διαβασε λιγο και το σχετικο thread για να εισαι σιγουρος οτι θα παιξει το backup σου.. Edited April 12, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Εχει 3 τροπους ειτε να το περασεις μεσω Μεσω συσκευης με το XZRecovery-1.0.apk, Μεσω CWM και του twrp-2.4.3.0-xz-locked-recovery.zip Μεσω windows (ADB) twrp-2.4.3.0-xz-locked.zip Οκ ....Δεν ειχα δει το zip Φρέσκο πράγμα από Κίνα!!! Edited April 12, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ωραία θήκη galanakop. Δίνεις μία λινκ; Πάντως το recovery πέρασα αυτό με το application. Ότι πιο εύκολο. Όμως παρατήρησα το εξής. Αν πάω από rom manager να μπω recovery δεν πιάνει. Το δοκίμασε κανένας άλλος; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Ωραία θήκη galanakop. Δίνεις μία λινκ; Πάντως το recovery πέρασα αυτό με το application. Ότι πιο εύκολο. Όμως παρατήρησα το εξής. Αν πάω από rom manager να μπω recovery δεν πιάνει. Το δοκίμασε κανένας άλλος; http://www.ebay.co.uk/itm/261192186728?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παιδιά αυτο το lendaki δίπλα από την κάμερα στο πίσω μέρος τι είναι ??? Όχι το φλάς που είναι κάτω από την κάμερα, το άλλο εννοώ δίπλα από την κάμερα που είναι πιο μικρό... Ευχαριστώ... Edited April 12, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ωραία θήκη galanakop. Δίνεις μία λινκ; Πάντως το recovery πέρασα αυτό με το application. Ότι πιο εύκολο. Όμως παρατήρησα το εξής. Αν πάω από rom manager να μπω recovery δεν πιάνει. Το δοκίμασε κανένας άλλος; Πριν κανω restore στις εργοστασιακες εχθες... επιανε μια χαρα... απο τοτε δεν ξαναεστησα το apk (καθως πλεον εχει μπει κανονικα το TWRP) και δεν ξερω τι παιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyhead Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλησπέρα. Κάτοχος του Z εδώ και δυο εβδομάδες πλέον και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί είχα συνηθήσει μέχρι τώρα με το iOS. 1) Έχω 3 λογάριασμούς email στο default mail app, αλλά δε βρίσκω τρόπο να ελέγχω για καινούργια mail όλους μαζί ταυτόχρονα, όπως επίσης να βάλω το combined view να είναι default με το που το ανοίγω (όπως είναι στο iOS). 2)Γίνεται να αλλάξω ποιά toggles θα βγαίνουν στο drop down menu; 3) Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω κάποια notifications που εμφανίζονται πχ κάθε φορά που βγάζω τη μπρίζα ή κάθε φορά που μπαίνω στο facebook που εμφανίζει ένα notification για xperia for facebook; 4) Γίνεται να μη μου εμφανίζει ΚΑΘΕ φορά αν θέλω να συγχρονίσω τις επαφές όταν μπαίνω στο facebook; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλησπέρα. Κάτοχος του Z εδώ και δυο εβδομάδες πλέον και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα γιατί είχα συνηθήσει μέχρι τώρα με το iOS. 1) Έχω 3 λογάριασμούς email στο default mail app, αλλά δε βρίσκω τρόπο να ελέγχω για καινούργια mail όλους μαζί ταυτόχρονα, όπως επίσης να βάλω το combined view να είναι default με το που το ανοίγω (όπως είναι στο iOS). 2)Γίνεται να αλλάξω ποιά εικονίδια θα βγαίνουν στο drop down menu; 3) Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω κάποια notifications που εμφανίζονται πχ κάθε φορά που βγάζω τη μπρίζα ή κάθε φορά που μπαίνω στο facebook που εμφανίζει ένα notification για xperia for facebook; 4) Γίνεται να μη μου εμφανίζει ΚΑΘΕ φορά αν θέλω να συγχρονίσω τις επαφές όταν μπαίνω στο facebook; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! 1. Κανονικα μπορεις να λαμβανεις ταυτοχρονα και τα 3 accounts εναλλακτικα κανε forward τα 2 email στο 3ο της επιλογης σου για να τα λαμβανεις σε ενα . 2. Για δες λιγο το must have της υπογραφης μου και μπες να δεις στο αντιστοιχο thread tou xda 3./??? 4. /?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παιδιά , υπάρχει στην συσκευή εφαρμογή anti theft ? Αν όχι τι προτείνεται να βάλω ? Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παιδιά , υπάρχει στην συσκευή εφαρμογή anti theft ? Αν όχι τι προτείνεται να βάλω ? Δεν έχει anti theft, προτείνω το Cerberus anti theft δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό, ο nick2crete το έχει στο δικό του xperia z μπορεί να σου πει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Avant mobile Security είναι δωρεάν και τα σπάει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Δεν έχει anti theft, προτείνω το Cerberus anti theft δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό, ο nick2crete το έχει στο δικό του xperia z μπορεί να σου πει. Εάν έχεις Cerberus ακυρώνει το stamina mode να ξέρετε. Το έχω και είναι απλά φοβερό Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλησπέρα, τώρα γράφω από το φοβερό Xperia z. Άλλη φάση. Όλα καλά αλλά με WiFi κάπου τραβάει ζόρι και κάνει disconnect. Αυτό συμβαίνει μόνο στο Google store app και όταν επιλέγεις να κάνει update όλα τα apps που εμφανίζει. Αν επιλέξεις το update ένα ένα τότε δεν το κάνει. Κουφό και περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas166 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Η καλύτερη θήκη όλων των εποχών! Πολύ λεπτή 0.35 μπαίνει και στο DOCK. http://dtstorehk.com/en/products/%252bsimplism-Ultra-Thin-Cover-Set-for-Xperia%E2%84%A2-Z.html Edited April 12, 2013 by andreas166 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Εάν έχεις Cerberus ακυρώνει το stamina mode να ξέρετε. Το έχω και είναι απλά φοβερό Μια εναλακτική αλλα κατ εμε πολύ καλη λυση για να μην χρεισιμοποιουμε το stamina ειναι το greenify δωρεαν απο το μαρκετ Του λες τι θελεις να παγωνει οταν η οθονη σου ειναι κλειστη και αυτο το κανει με τρομερη ευκολια... Δοκιμστε το αφοβα και θα δειτε πολυ καλα αποτελέσματα στην μπαταρια σας Η καλύτερη θήκη όλων των εποχών! Πολύ λεπτή 0.35 μπαίνει και στο DOCK. http://dtstorehk.com/en/products/%252bsimplism-Ultra-Thin-Cover-Set-for-Xperia%E2%84%A2-Z.html Παρα πολύ όμορφη και φαινεται και εξαιρετικά λεπτή... Είναι το στυλ μου πολύ αυτές οι θήκες, δεν κρύβει το μεγαλείο του z και αυτό μου αρέσει πολύ. Την έχεις πάρει μάτι σε κανένα ebay??? Αν ναι τότε δώσε λινγκ για να την πάρουμε.. Πάντως πριν 2 μέρες μου ήρθε το skin for sgp για το πίσω μέρος και σε συνδυασμό με τον screen protector ultra crystal για το μπροστινό έχω πια ησυχάσει με την γλυτσα που άφηνε η επαφή με τα χέρια και στην οθόνη αλλά κυρίως στο πίσω μέρος... Edited April 14, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas166 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Παρα πολύ όμορφη και φαινεται και εξαιρετικά λεπτή... Είναι το στυλ μου πολύ αυτές οι θήκες, δεν κρύβει το μεγαλείο του z και αυτό μου αρέσει πολύ. Την έχεις πάρει μάτι σε κανένα ebay??? Αν ναι τότε δώσε λινγκ για να την πάρουμε.. Πάντως πριν 2 μέρες μου ήρθε το skin for sgp για το πίσω μέρος και σε συνδυασμό με τον screen protector ultra crystal για το μπροστινό έχω πια ησυχάσει με την γλυτσα που άφηνε η επαφή με τα χέρια και στην οθόνη αλλά κυρίως στο πίσω μέρος... Είναι σίγουρα εξαιρετικά λεπτή. Έχω πάρει 3 θήκες από EBAY και η πιο λεπτή από αυτές (η οποία είναι κ αυτή που χρησιμοποιώ) ούτε κατά διάνυα δεν μπαίνει στο DOCK. Από όσο έψαξα έχει κάνει θραύση και έχει εξαντληθεί παντού! Θα έχουν ξανά κατά της 20 Απριλίου λένε. Άλλο ένα shop είναι: http://shop.brando.com/Simplism-Ultra-Thin-Cover-Set-for-Sony-Xperia-Z_p08858c0304d004.html Εδώ video: Είναι japan βεβαία! Edited April 12, 2013 by andreas166 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) παιδια καλησπερα μετα απο πολυμερες,πολυωρες,ωριμες σκεψεις εχω καταληξει να παραγγειλω το το Ζ(ημουν αναμεσα στο z kai s3)αν και αρχικα ημουν στο (Τ ΚΑΙ S3)anyway πιστευω να με δικαιωσει το μονο που ισως με χαλαει λιγο ειναι 3 σημεια 1) πρωτον και πολλυ σημαντικο εχει πολλυ ακτινοβολια σε σχεση με το S3 2)λιγο ο σχεδιασμος του(λιγο πανταφλακι)θα το χαρακτηριζα 3)δεν εχει κεντρικο κουμπι να με βγαζει στο αρχικο μενου(ξερω σας φαινεται χαζο) ας τα προσπερασουμε αυτα και ας μπουμε στο ζουμι 1)το κινητο αντεχει μια μερα με μετρια χρηση? 2)ειναι ευχρηστο οπως και τα αλλα smartphone andoid? 3)υπαρχει θηκη που αντεχει τουμπες?(αν τυχον μου πεσει το κινητο?)αν ναι ποια? 4)SCREEN-PROTECTOR ειναι αναγκαιο? 5)το κινητο τα σπαει ρε μαγγες?απογειωστε με να το παρω αυριο... ευχαριστω Edited April 12, 2013 by manostaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) παιδια καλησπερα μετα απο πολυμερες,πολυωρες,ωριμες σκεψεις εχω καταληξει να παραγγειλω το το Ζ(ημουν αναμεσα στο z kai s3)αν και αρχικα ημουν στο (Τ ΚΑΙ S3)anyway πιστευω να με δικαιωσει το μονο που ισως με χαλαει λιγο ειναι 3 σημεια 1) πρωτον και πολλυ σημαντικο εχει πολλυ ακτινοβολια σε σχεση με το S3 2)λιγο ο σχεδιασμος του(λιγο πανταφλακι)θα το χαρακτηριζα 3)δεν εχει κεντρικο κουμπι να με βγαζει στο αρχικο μενου(ξερω σας φαινεται χαζο) ας τα προσπερασουμε αυτα και ας μπουμε στο ζουμι 1)το κινητο αντεχει μια μερα με μετρια χρηση? 2)ειναι ευχρηστο οπως και τα αλλα smartphone andoid? 3)υπαρχει θηκη που αντεχει τουμπες?(αν τυχον μου πεσει το κινητο?)αν ναι ποια? 4)SCREEN-PROTECTOR ειναι αναγκαιο? 5)το κινητο τα σπαει ρε μαγγες?απογειωστε με να το παρω αυριο... ευχαριστω 1. δεν θυμαμαι του s3 aλλα αυτο εχει SAR US 1.05 W/kg (head) 0.56 W/kg (body) SAR EU 0.48 W/kg (head) 2. Αυτα ειναι γουστα προσωπικα το προτιμω 1000 φορες αποτ ο οβαλ S3 3. Kαθε ημερα βγανουν και περισσοτερες δες ενα ποστ πιο πανω μια πολύ ωραια... 4. Oχι δεν ειναι.... αλλα αυτο ειναι κατι υποκειμενικο και παλι... 5. Παρ' το χθες.... Είναι σίγουρα εξαιρετικά λεπτή. Έχω πάρει 3 θήκες από EBAY και η πιο λεπτή από αυτές (η οποία είναι κ αυτή που χρησιμοποιώ) ούτε κατά διάνυα δεν μπαίνει στο DOCK. Από όσο έψαξα έχει κάνει θραύση και έχει εξαντληθεί παντού! Θα έχουν ξανά κατά της 20 Απριλίου λένε. Άλλο ένα shop είναι: http://shop.brando.com/Simplism-Ultra-Thin-Cover-Set-for-Sony-Xperia-Z_p08858c0304d004.html Εδώ video: Είναι japan βεβαία! Η Θηκη αυτή σπέρνει ... μιλάμε για την επομενη μου αγορά./. Edited April 14, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 1. δεν θυμαμαι του s3 aλλα αυτο εχει SAR US 1.05 W/kg (head) 0.56 W/kg (body) SAR EU 0.48 W/kg (head) 2. Αυτα ειναι γουστα προσωπικα το προτιμω 1000 φορες αποτ ο οβαλ S3 3. Kαθε ημερα βγανουν και περισσοτερες δες ενα ποστ πιο πανω μια πολύ ωραια... 4. Oχι δεν ειναι.... αλλα αυτο ειναι κατι υποκειμενικο και παλι... 5. Παρ' το χθες.... Συμφωνω και εγω...Μια απο τις καλυτερες επιλογες που εχεις και αν ψαχτείς λιγο μπορείς να το βρεις και σε καλη τιμή... Αν ο ενδιασμός σου ηταν S3 end Xperia Z δεν το συζητάω καν...Πας καρφί για το z!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις σας παντως πιστευω οταν δινεις για ενα τηλεφωνο πανω απο 300-400 ευρο και δεν αδιαβροχο ειναι κατι το τραγικο για εμανα επαιξε πολλυ μεγαλο ρολο αυτο..το κινητο δεν ειναι μονο για την τσεπη.... εαν βρω και μια καλη θηκη να αντεχει τουμπιτσες θα ειμαι υπερ σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Μου έχει βγάλει ένα εικονίδιο επάνω δίπλα στο WiFi σαν στρογγυλό χρονόμετρο, ποια εφαρμογή είναι γιατί δεν ξέρω από που κλείνει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 το ξυπνητηρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Όχι δεν είναι το ξυπνητήρι το τσέκαρα. Είναι ολοστρογγυλο και σαν σταγονόμετρο μεσα Κανείς?μόνο εμένα το βγάζει? Edited April 14, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Όχι δεν είναι το ξυπνητήρι το τσέκαρα. Είναι ολοστρογγυλο και σαν σταγονόμετρο μεσα μηπως εννοεις το εικονιδιο Stamina ή το throw ? Edited April 12, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Κανείς?μόνο εμένα το βγάζει? Βακε ενα screan shot για να το δουμε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts