Minotavrs Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 παιδια καλησπερα. έχουμε ιδέα απο διαθεσιμότητα vodafone αυτού του κινητού? Το περιμενει ενα φιλαρακι πως και πως. Αντιγράφω απο εδώ Η συσκευή είναι διαθέσιμη στα περισσότερα καταστήματά μας. Εάν θέλεις βρες εδώ το κατάστημα που θέλεις για να επικοινωνήσεις μαζί τους σχετικά με τη διαθεσιμότητά της. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι διαθέσιμη και για Online αγορά από το eShop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Νίκο επηρεάζει και το ακουστικό του τηλεφώνου (Όχι τα hands free), δηλαδή όταν μιλάς με κάποιον ακούγεται πιο δυνατά από πριν? Ναι και εκεί,και επίσης έχω την εντύπωση πως έχω πλέον και καλύτερο αποτέλεσμα στην διαύγεια... Ας το επιβεβαιώσουν και τα άλλα παιδιά που το έχουν βάλει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Επηρεάζει ακόμα και τον ήχο του συνομιλητή, από το ακουστικό που ακούτε τον άλλον δλδ. Και ναι έχει πολύ καλύτερη διαύγεια Νίκο. Αλλά συνεχίζω να λέω πως σε συνεχόμενη χρήση και δυνατά το ηχείο δεν θα αντέξει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Επηρεάζει ακόμα και τον ήχο του συνομιλητή, από το ακουστικό που ακούτε τον άλλον δλδ. Και ναι έχει πολύ καλύτερη διαύγεια Νίκο. Αλλά συνεχίζω να λέω πως σε συνεχόμενη χρήση και δυνατά το ηχείο δεν θα αντέξει. Κώστα είπαμε... Μέχρι εκεί που το νοιώθεις θα το έχεις... Πιο πάνω Μην το δουλεύεις... Και εγώ μόνιμα στο 30% το έχω πλέον Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Κώστα είπαμε... Μέχρι εκεί που το νοιώθεις θα το έχεις... Πιο πάνω Μην το δουλεύεις... Και εγώ μόνιμα στο 30% το έχω πλέον Αν θέλετε ας δωσεςι καποιος τις ρυθμισεις του ηχου που εχει βαλει ανα κατηγορια με ενα snapshot για να τις ανεβασω στο συγκεντρωτικο ποστ... με την ενδειξη προσοχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εγώ δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση... Όπως ήταν μαμά το έχω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 καλημέρα, το πήρα και εγώ σε μαύρο τελικά από vnp, το έχω ακόμα με τις ζελατίνες, απλά το έβαλα μπρος για λίγο. άνοιξα και το wifi όπου έκανε update σε 434, αν θυμάμαι καλά το νούμερο. Δεν το έχω και μαζί μου τώρα. είναι εισαγωγής από γερμανία και είδα ότι έχει κάποια apps της vodafone. το κινητό είναι πολύ λεπτό, δεν το περίμενα τόσο και πολύ μεγάλο. Το προηγούμενο που είχα ήταν ένα HTC Desire S. Μπορώ να πω ότι το κινητό είναι υπέροχο και μέσα και έξω. Απλά έχω κάτι εργασίες στη σχολή και δε μπορώ να ασχοληθώ ακόμα με αυτό, τα νεύρα μου. Αυτά τα vodafone apps θέλω να τα διώξω. Έκανα uninstall το cloud και το web browser της vodafone. Τώρα έχει μείνει ένα widget και ένα app που λέγεται protect αν θυμάμαι καλά. Δε βρίσκω πως να τα κάνω uninstall οπότε και σκέφτομαι το root. Παραπάνω διάβασα ένα οδηγό που έχει μία σημείωση: "Τip2: Μην σβήσετε προς το παρόν καμιά εφαρμογή γιατί υπάρχει περίπτωση να μην μπορείτε να λάβετε Over the Air το επερχόμενο update του Android 4.2." Αυτό το tip με έβαλε σε σκέψεις. Με αυτά που έκανα uninstall ήδη (της vodafone) και αυτά που θέλω να κάνω uninstall (vodafone widget & protect), υπάρχει περίπτωση να μη λάβω Over the Air το επερχόμενο update του Android 4.2; Αλλά και πάλι θα μπορεί κάποιος να λάβει το update του Android 4.2 μέσω pc companion ή seus; Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 καλημέρα, το πήρα και εγώ σε μαύρο τελικά από vnp, το έχω ακόμα με τις ζελατίνες, απλά το έβαλα μπρος για λίγο. άνοιξα και το wifi όπου έκανε update σε 434, αν θυμάμαι καλά το νούμερο. Δεν το έχω και μαζί μου τώρα. είναι εισαγωγής από γερμανία και είδα ότι έχει κάποια apps της vodafone. το κινητό είναι πολύ λεπτό, δεν το περίμενα τόσο και πολύ μεγάλο. Το προηγούμενο που είχα ήταν ένα HTC Desire S. Μπορώ να πω ότι το κινητό είναι υπέροχο και μέσα και έξω. Απλά έχω κάτι εργασίες στη σχολή και δε μπορώ να ασχοληθώ ακόμα με αυτό, τα νεύρα μου. Αυτά τα vodafone apps θέλω να τα διώξω. Έκανα uninstall το cloud και το web browser της vodafone. Τώρα έχει μείνει ένα widget και ένα app που λέγεται protect αν θυμάμαι καλά. Δε βρίσκω πως να τα κάνω uninstall οπότε και σκέφτομαι το root. Παραπάνω διάβασα ένα οδηγό που έχει μία σημείωση: "Τip2: Μην σβήσετε προς το παρόν καμιά εφαρμογή γιατί υπάρχει περίπτωση να μην μπορείτε να λάβετε Over the Air το επερχόμενο update του Android 4.2." Αυτό το tip με έβαλε σε σκέψεις. Με αυτά που έκανα uninstall ήδη (της vodafone) και αυτά που θέλω να κάνω uninstall (vodafone widget & protect), υπάρχει περίπτωση να μη λάβω Over the Air το επερχόμενο update του Android 4.2; Αλλά και πάλι θα μπορεί κάποιος να λάβει το update του Android 4.2 μέσω pc companion ή seus; Ευχαριστώ πολύ :) Kαλοριζικο !! Το συγκεκριμενο tip αναφεθηκε εδω μεσα απο εναν φιλο που την "πατησε" με το συγκεκριμενο θεμα αλλα σε αλλη συσκευή . Κανε μια αναζητηση και στειλτου ενα pm για περισσοτερες λεπτομερειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 καλημέρα, το πήρα και εγώ σε μαύρο τελικά από vnp, το έχω ακόμα με τις ζελατίνες, απλά το έβαλα μπρος για λίγο. άνοιξα και το wifi όπου έκανε update σε 434, αν θυμάμαι καλά το νούμερο. Δεν το έχω και μαζί μου τώρα. είναι εισαγωγής από γερμανία και είδα ότι έχει κάποια apps της vodafone. το κινητό είναι πολύ λεπτό, δεν το περίμενα τόσο και πολύ μεγάλο. Το προηγούμενο που είχα ήταν ένα HTC Desire S. Μπορώ να πω ότι το κινητό είναι υπέροχο και μέσα και έξω. Απλά έχω κάτι εργασίες στη σχολή και δε μπορώ να ασχοληθώ ακόμα με αυτό, τα νεύρα μου. Αυτά τα vodafone apps θέλω να τα διώξω. Έκανα uninstall το cloud και το web browser της vodafone. Τώρα έχει μείνει ένα widget και ένα app που λέγεται protect αν θυμάμαι καλά. Δε βρίσκω πως να τα κάνω uninstall οπότε και σκέφτομαι το root. Παραπάνω διάβασα ένα οδηγό που έχει μία σημείωση: "Τip2: Μην σβήσετε προς το παρόν καμιά εφαρμογή γιατί υπάρχει περίπτωση να μην μπορείτε να λάβετε Over the Air το επερχόμενο update του Android 4.2." Αυτό το tip με έβαλε σε σκέψεις. Με αυτά που έκανα uninstall ήδη (της vodafone) και αυτά που θέλω να κάνω uninstall (vodafone widget & protect), υπάρχει περίπτωση να μη λάβω Over Air το επερχόμενο update του Android 4.2; Αλλά και πάλι θα μπορεί κάποιος να λάβει το update του Android 4.2 μέσω pc companion ή seus; Ευχαριστώ πολύ :) Καλορίζικο το κινητό σου φίλε μου, αυτό είχε συμβεί σε εμάς που είχαμε το Neo V και είχαμε σβήσει κάποιες εφαρμογές τις Google. Προσωπικά εγώ έσβησα πολύ πράμα αλλά όχι εφαρμογές της Google, οπότε άφοβα σβήσε ότι θέλεις και στην τελική αν δεν μπορείς για κάποιο λόγο να πάρεις την 4.2 υπάρχει και η λύση του sus που στο ξανακάνει όπως το αγόρασες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αν διαγραψεις μαμισιες εφαρμογες(στην περιπτωση σου της vodafone) δεν θα μπορεις να κανεις αναβαθμιση Over the Air, ομως θα μπορεις να κανεις αναβαθμιση με pc companion ή seus κανονικα. Αν θες να κανεις update Over the Air, κανε root > παρε backup με το titanium backup> κανε απεγκατασταση της εφαρμογες που θελεις(οχι διαγραφη). Οταν ερθει update κανεις επαναφορα της εφαρμογες που εχεις κανει απεγκατασταση και δοκιμαζεις Over the Air. Νομιζω μερικα update η sony δεν τα δινει Over the Air. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αν διαγραψεις μαμισιες εφαρμογες(στην περιπτωση σου της vodafone) δεν θα μπορεις να κανεις αναβαθμιση Over the Air, ομως θα μπορεις να κανεις αναβαθμιση με pc companion ή seus κανονικα. Αν θες να κανεις update Over the Air, κανε root > παρε backup με το titanium backup> κανε απεγκατασταση της εφαρμογες που θελεις(οχι διαγραφη). Οταν ερθει update κανεις επαναφορα της εφαρμογες που εχεις κανει απεγκατασταση και δοκιμαζεις Over the Air. Νομιζω μερικα update η sony δεν τα δινει Over the Air. Θανάση έχω την εντύπωση ότι αυτό ισχύει για τις εφαρμογές συστήματος μόνο.Αυτές που έσβησε ο φίλος (δεδομένου ότι δεν είναι root) είναι "απλές" εφαρμογές.Οπότε δεν θα έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Θανάση έχω την εντύπωση ότι αυτό ισχύει για τις εφαρμογές συστήματος μόνο.Αυτές που έσβησε ο φίλος (δεδομένου ότι δεν είναι root) είναι "απλές" εφαρμογές.Οπότε δεν θα έχει θέμα. Εγραψα για αυτο με τα εντονα Αυτά τα vodafone apps θέλω να τα διώξω. Έκανα uninstall το cloud και το web browser της vodafone. Τώρα έχει μείνει ένα widget και ένα app που λέγεται protect αν θυμάμαι καλά. Δε βρίσκω πως να τα κάνω uninstall οπότε και σκέφτομαι το root. Καλημερες :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 τόσες απαντήσεις τόσο γρήγορα δεν το περίμενα. ευχαριστώ πολύ. To over the air δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αφού υπάρχει το seus ή το pc companion και γίνονται οι αναβαθμίσεις από εκεί. Ευχαριστώ και πάλι, είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθώ το κινητό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αν δεν ξεκλειδωσεις bootloader και root να το κανεις, με seus γινεται παλι μαμα καινουριο.. Μιλαω εκ πειρας! Τοσα πειραματα που εχω κανει τα εχω δει ολα στο SXZ... Με το καλό να ερθει και το 4.2.Χ να δουμε και κανα αλλο φιξακι outOftheBox: ;) http://tinyurl.com/bpg4m63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλημέρα φίλοι μου... Μπορεί να πληρώνεις κάτι παραπάνω για την γνήσια σειρά της sgp αλλά φαίνεται πως αξίζει ο κόπος... Μετά από περίπου 9 ημέρες ήρθε το skin... Στην συσκευασία εκτός τον άλλον περιέχει και original screen protector ultra crystal. Με το αυτοκόλλητο του nfs στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, πως ξεκολλάει παιδιά??? Δοκίμασε κάνεις??? Για να κολλήσει το skin πρέπει αυτό να φύγει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα παίδες! Επειδή σκοπεύω και γω την αγορά του Ζ στους επόμενους 2-3 μήνες θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις. Επειδή διαβάζω για διάφορα προβλήματα πχ: ο ήχος από το μεγάφωνο είναι τόσο τραγικός;; κι επίσης με το wi-fi τι παίζει;; άλλοι λένε πως είναι πολύ καλό και άλλοι πως δεν έχει μεγάλη εμβέλεια. Θα ήθελα μια υπεύθυνη απάντηση γιατί είναι και πολλά τα ευρά εξάλλου!!! Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα παίδες! Επειδή σκοπεύω και γω την αγορά του Ζ στους επόμενους 2-3 μήνες θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις. Επειδή διαβάζω για διάφορα προβλήματα πχ: ο ήχος από το μεγάφωνο είναι τόσο τραγικός;; κι επίσης με το wi-fi τι παίζει;; άλλοι λένε πως είναι πολύ καλό και άλλοι πως δεν έχει μεγάλη εμβέλεια. Θα ήθελα μια υπεύθυνη απάντηση γιατί είναι και πολλά τα ευρά εξάλλου!!! Ευχαριστώ πολύ. Όσον αφορά τον ήχο, ίσως είναι ο πιο δυνατός από κάθε τηλέφωνο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, μετά την αναβάθμιση από το mod που έβγαλαν τα τζιμάνια του xda φυσικά (ας είναι καλά). Με το wifi δεν έχει αναφερθεί κανένα πρόβλημα από όσο ξέρω εδώ στο forum που το παρακολουθώ από την γένεση του. Όσον αφορά την προσωπική άποψη, είναι από τα καλύτερα wifi που έχω τύχει σε τηλέφωνο μέχρι τώρα συνδέεται παντού και δεν μου έχει κάνει καμία μα καμία αποσύνδεση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 παιδια οπως ειπα χθες ειμαι κατοχος ενος xperia z λευκου χρωματος!Αλλα δυστηχος ενω το κινητο ειναι πολυ ωραιο δεν μπορω να συνιθισω την αλλαγη απο samsung που ειχα τοσα χρονια σε sony.ειχα samsung wave,samsung note1 και μεχρι χθες samsung galaxy s3!Τωρα θα μου πειτε και γιατι το πηρα!Ενταξει μ@λακι@ μου το παραδεχομαι!για να μην παρεξηγηθω το κινητο ειναι πολυ καλο αλλα ολα ειναι θεμα γουστου!γι'αυτο και εγω αποφασισα να το πουλησω προς τα τελη Απριλιου που θα βγει το νεο s4.Σε πολυ καλη τιμη οποιος ενδιαφερεται 400 ευρω!ειναι με αποδειξη αγορας 9/4/2013(χθες) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ και φυσικα απροβληματιστο!οποιος ενδιαφερεται για αγορα προς τελος του μηνα ας μου στηλει μηνυμα για περισσοτερες πληροφοριες! Υ.Γ περιοχη Αττικης μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Όποιος μπορεί ας βοηθήσει λίγο. Αν φλασαρα το μοντ για την μπάρακαι χχάθηκαν όλες πάνω κάτω. Ότανμμπαίνω recovery δεν μπορώ να κάνω κλικ σε τίποτα είναι σαν να είναι παγωμένηη οοθόνη. Τι κάνω τώρα; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Όποιος μπορεί ας βοηθήσει λίγο. Αν φλασαρα το μοντ για την μπάρακαι χχάθηκαν όλες πάνω κάτω. Ότανμμπαίνω recovery δεν μπορώ να κάνω κλικ σε τίποτα είναι σαν να είναι παγωμένηη οοθόνη. Τι κάνω τώρα; Το cwm σου δουλεύει; είχες κρατήσεις backup; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δεν δουλεύει και δεν έχω μπακαπ... Κάτι μου λέει πως θέλει σουσ. Οι εργοστασιακες ρυθμίσεις παίζει να με σώσουν; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Δεν δουλεύει και δεν έχω μπακαπ... Κάτι μου λέει πως θέλει σουσ. Οι εργοστασιακες ρυθμίσεις παίζει να με σώσουν; Πιο mod πηγές να περάσεις; Είναι καλύτερα να το κάνεις sus από την αρχή αν δεν δουλεύει κάτι καλά, προσωπική άποψη. Και εγώ όταν έκανα μια χαζομάρα το έκανα sus. Edited April 10, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 κλαφτα χαραλαμπε.. σε προηγουμενο ποστ που βρηκα ενα παιδι να δινει λινκ για την μπαρα απο xda το εβαλα και boom .. κλαιω μιλαμε και χτες μολις ειχα στησει το κινητό .. αρχικες κτλ Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 κλαφτα χαραλαμπε.. σε προηγουμενο ποστ που βρηκα ενα παιδι να δινει λινκ για την μπαρα απο xda το εβαλα και boom .. κλαιω μιλαμε και χτες μολις ειχα στησει το κινητό .. αρχικες κτλ Το 18 toggles ή το Advanced status bar πηγές να περάσεις; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) στο blackbar. το 18toggle το ειχα εδω και καιρο. Edited April 10, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts