bujinkan Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 εγω παλι γιατι νομιζω οτι δεν ειναι θεμα ηχειου,αλλα θεμα αδιαβροχοποιησης? για να ειναι αδιαβροχο το κινητο λογικα θα υπαρχουν υλικα που δεν αφηνουν να περασει το νερο στην τρυπα του ηχειου, αρα αυτοματα η ενταση μειωνεται Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Από διάφορα τεστ σχετικά με την μπαταρία παρατηρώ ότι σε σχέση με τον στοκ launch ο nova καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία... Σε κύκλο χρήσης μιας ημέρας η διαφορά είναι πάνω από 1 ώρα ενεργή οθόνη... Κάποιος άλλος που έχει παρατηρήσει κάτι σχετικά ??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Από διάφορα τεστ σχετικά με την μπαταρία παρατηρώ ότι σε σχέση με τον στοκ launch ο nova καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία... Σε κύκλο χρήσης μιας ημέρας η διαφορά είναι πάνω από 1 ώρα ενεργή οθόνη... Κάποιος άλλος που έχει παρατηρήσει κάτι σχετικά ??? αυτόν είχα στην αρχή και εγώ. Είχα πάθει ψυχολογικά με την μπαταρία και την απόδοση.. (αλλα ισως ηταν επειδη ηταν αρχή ακομα) επειδη ημουν να το βαλω παλι , θα το περάσω και θα σου πω σιγουρα σε μερικες μερες. εγω παλι γιατι νομιζω οτι δεν ειναι θεμα ηχειου,αλλα θεμα αδιαβροχοποιησης? για να ειναι αδιαβροχο το κινητο λογικα θα υπαρχουν υλικα που δεν αφηνουν να περασει το νερο στην τρυπα του ηχειου, αρα αυτοματα η ενταση μειωνεται καλα αυτό αναμενομενο ηταν κακα τα ψεματα . Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Και όμως... Είμαι βέβαιος πως ο nova μου έκανε ζημιά στην μπαταρία... Τέλος πάντων αν το δοκιμάσεις μου λες, έτσι για να μου φύγει από το κεφάλι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Και όμως... Είμαι βέβαιος πως ο nova μου έκανε ζημιά στην μπαταρία... Τέλος πάντων αν το δοκιμάσεις μου λες, έτσι για να μου φύγει από το κεφάλι... Έγινε. σημερα το βράδυ θα το κάνω .. θα κανω 3-4 κυκλους ζωής οπότε προς Τριτη θα σου πω σίγουρα. μήπως έβαλες πακέτο κανένα άλλο πρόγραμμα ή widget ? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Έγινε. σημερα το βράδυ θα το κάνω .. θα κανω 3-4 κυκλους ζωής οπότε προς Τριτη θα σου πω σίγουρα. μήπως έβαλες πακέτο κανένα άλλο πρόγραμμα ή widget ? Τα ίδια widget έχω και τώρα με τον στοκ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Από διάφορα τεστ σχετικά με την μπαταρία παρατηρώ ότι σε σχέση με τον στοκ launch ο nova καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία... Σε κύκλο χρήσης μιας ημέρας η διαφορά είναι πάνω από 1 ώρα ενεργή οθόνη... Κάποιος άλλος που έχει παρατηρήσει κάτι σχετικά ??? Εγώ πάντως Νίκο έβαλα αυτόν τον launcher http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2103403 ο οποίος είναι ίδιος με τον μαμά, η μόνη διαφορά του έγκειται στο ότι έχει ρυθμίσεις, άπειρες ρυθμίσεις για να τον κάνεις όπως εσύ θέλεις. Και πιστεύω ότι είναι και ο καλύτερος. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Εγώ πάντως Νίκο έβαλα αυτόν τον launcher http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2103403 ο οποίος είναι ίδιος με τον μαμά, η μόνη διαφορά του έγκειται στο ότι έχει ρυθμίσεις, άπειρες ρυθμίσεις για να τον κάνεις όπως εσύ θέλεις. Και πιστεύω ότι είναι και ο καλύτερος. Μου φαίνεται άκυρος ο νοβα. Φαίνεται καλός αυτός και μοιάζει με τον μαμα της σονυ που μου αρέσει. Έχετε να προτείνετε καμιά κάρτα μνήμης μεγάλης χωρητικότητας; γιατί βλέπω εδώ μερικοί λένε ότι δεν τους διαβάζει τις κάρτες Edited April 5, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Μου φαίνεται άκυρος ο νοβα. Φαίνεται καλός αυτός και μοιάζει με τον μαμα της σονυ που μου αρέσει. Έχετε να προτείνετε καμιά κάρτα μνήμης μεγάλης χωρητικότητας; γιατί βλέπω εδώ μερικοί λένε ότι δεν τους διαβάζει τις κάρτες Είναι πολύ καλός και φοβερά παραμετρόποιήσιμος ο συγκεκριμένος που παρέθεσα πιο πάνω, κατάργησα τον στοκ και στην θέση του έβαλα αυτόν ο οποίος είναι ο στοκ αλλά τον έχουν φτιάξει με ρυθμισεις. Εγώ για κάρτα μνήμης πήρα μια 32gb της toshiba made in japan, την οποία την διάβασε χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί format κι αν είναι και πολύ γρήγορη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλημέρα!Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος του Xperia z!Ο ήχος είναι όντως χαμηλός από το ηχείο του αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο!Έκανα την αναβάθμιση που μου έβγαλε και θέλω να ρωτήσω σε αυτή την έκδοση γίνεται ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Είναι πολύ καλός και φοβερά παραμετρόποιήσιμος ο συγκεκριμένος που παρέθεσα πιο πάνω, κατάργησα τον στοκ και στην θέση του έβαλα αυτόν ο οποίος είναι ο στοκ αλλά τον έχουν φτιάξει με ρυθμισεις. Εγώ για κάρτα μνήμης πήρα μια 32gb της toshiba made in japan, την οποία την διάβασε χωρίς κανένα πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί format κι αν είναι και πολύ γρήγορη. Τον εχω κατεβάσει αλλα δεν τον ειχα βαλει Κωστα αυτόν... πες μου λιγο οσον αφορα τους φακελους εχουν κανει καμια αλλαγη οι τους εχουν αφησει οπως και στον στοκ??? (Αν μπορείς βαλε κανενα screan για να τον δουμε) Επίσης δειτε και την παρακάτω καρτα...Την εχω 6 μηνες και ειναι απλα κορυφή... http://www.memoryc.com/flashmemorycards/microsd/64gbteammicrosdxcmobilecl10uhs1.html Edited April 5, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Καλημέρα!Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος του Xperia z!Ο ήχος είναι όντως χαμηλός από το ηχείο του αλλά προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο!Έκανα την αναβάθμιση που μου έβγαλε και θέλω να ρωτήσω σε αυτή την έκδοση γίνεται ρουτ? Πήγαινε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 κατέβασε εκεί που λέει v. 26 RunMe.bat και επιλογή 3,και να κοιτάς τηλέφωνο και τερματικό πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις στο τηλ και στον υπολογιστή. Τον εχω κατεβάσει αλλα δεν τον ειχα βαλει Κωστα αυτόν... πες μου λιγο οσον αφορα τους φακελους εχουν κανει καμια αλλαγη οι τους εχουν αφησει οπως και στον στοκ??? Επίσης δειτε και την παρακάτω καρτα...Την εχω 6 μηνες και ειναι απλα κορυφή... http://www.memoryc.com/flashmemorycards/microsd/64gbteammicrosdxcmobilecl10uhs1.html Ειναι ακριβώς όπως ο στοκ, απλά έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις για να κάνεις. Edited April 5, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Τον εχω κατεβάσει αλλα δεν τον ειχα βαλει Κωστα αυτόν... πες μου λιγο οσον αφορα τους φακελους εχουν κανει καμια αλλαγη οι τους εχουν αφησει οπως και στον στοκ??? (Αν μπορείς βαλε κανενα screan για να τον δουμε) Επίσης δειτε και την παρακάτω καρτα...Την εχω 6 μηνες και ειναι απλα κορυφή... http://www.memoryc.com/flashmemorycards/microsd/64gbteammicrosdxcmobilecl10uhs1.html Είναι το UI όπως των xperia αλλά έχει το συν ότι παίρνει πολύ παράμετροποίηση. Περίπου σα το nova και έχει και τα gestures που πάντα μου άρεσαν πράγματα που λείπουν απ το στοκ. Και στο note 2 τρέχει μια χαρά αλλά είναι ελάχιστα πιο laggy απ το nova Να και 1 που μόλις ανέβασα στο Dropbox http://db.tt/tWVtCAOk Edited April 5, 2013 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfeas_7 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Μου φαίνεται ότι δεν έχει κάποια widget όπως walkman εργαλεία καιρός ρολόγια σημειώσεις φωτογραφίες και βίντεο. Σωστά η μου φαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Μου φαίνεται ότι δεν έχει κάποια widget όπως walkman εργαλεία καιρός ρολόγια σημειώσεις φωτογραφίες και βίντεο. Σωστά η μου φαίνεται? Σωστά τα λες αλλα τα εχει στο τελος του thread για νατα προσθεσεις αν θελεις σε μορφη apk... Ειναι ακριβως πριν απο το download του launcher στην ενοτητα Xperia Z widgets.. Edited April 5, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfeas_7 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Έχεις δίκαιο τώρα το είδα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Είναι το UI όπως των xperia αλλά έχει το συν ότι παίρνει πολύ παράμετροποίηση. Περίπου σα το nova και έχει και τα gestures που πάντα μου άρεσαν πράγματα που λείπουν απ το στοκ. Και στο note 2 τρέχει μια χαρά αλλά είναι ελάχιστα πιο laggy απ το nova Να και 1 που μόλις ανέβασα στο Dropbox http://db.tt/tWVtCAOk Μανο τελικά το κράτησες το z??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Μανο τελικά το κράτησες το z??? Μπα Νίκο, έπρεπε ή αυτό ή το note και λόγο χρήσης που του κάνω ( mini tablet ) προτίμησα το note. Πάντως φίλε είναι πολύ καλό ειδικά για καλοκαίρι και για όποιον δεν έχει εθιστεί στο note. Ειδικά η οθόνη έξω αλλά και το αδιάβροχο της υπόθεσης είναι όλα τα λεφτά. Απ την άλλη κατακρίνω τη Sony που ενώ ήταν ο κυρίαρχος στον ήχο ή απ τους καλύτερους τέλος πάντων ( live with Walkman, neo v για να θυμηθώ τα πρόσφατα ) μετά τη νέα φουρνιά με το sola και ύστερα μας τα χάλασε. Όσα πήρα είχαν θέμα, όπως το Τ ή το Ζ δηλαδή μέτρια ακουστικά και ηχεία. Ελπίζω να το κοιτάξει αυτό γιατί βγάζει πανέμορφες συσκευές και τη γουστάρω σαν εταιρία Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Hd widget end stock launch... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 εγω παλι γιατι νομιζω οτι δεν ειναι θεμα ηχειου,αλλα θεμα αδιαβροχοποιησης? για να ειναι αδιαβροχο το κινητο λογικα θα υπαρχουν υλικα που δεν αφηνουν να περασει το νερο στην τρυπα του ηχειου, αρα αυτοματα η ενταση μειωνεται Εισαι πολυ σωστος φιλε ετσι ειναι τα πραγματα τωρα ειμαι και εγω κατοχος αυτου του υπεροχου κινητου,πουλησα το Note2 και το αγορασα το τλφ ειναι ερωτας μεγαλος παιδια,λοιπον εκανα unlock το bootloader περασα TWRP recovery, custom rom αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2175903 και στο τελος φλασαρα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190558 για τον ηχο,το αποτελεσμα αλλο κινητο πεταει πραγματικα και ο ηχος ειναι οπως τα παλια καλα sony,οποιος το εχει ρουταρει ας κανει τον κοπο να περασει το sound mode και θα με θυμηθει Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Εισαι πολυ σωστος φιλε ετσι ειναι τα πραγματα τωρα ειμαι και εγω κατοχος αυτου του υπεροχου κινητου,πουλησα το Note2 και το αγορασα το τλφ ειναι ερωτας μεγαλος παιδια,λοιπον εκανα unlock το bootloader περασα TWRP recovery, custom rom αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2175903 και στο τελος φλασαρα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190558 για τον ηχο,το αποτελεσμα αλλο κινητο πεταει πραγματικα και ο ηχος ειναι οπως τα παλια καλα sony,οποιος το εχει ρουταρει ας κανει τον κοπο να περασει το sound mode και θα με θυμηθει Παναγιωτη οντως μεγαλη αποφαση να αποχωριστείς ρε θηρίο το Noteli...Εγω δεν μπορω βασικά χρειάζομαι δυο κινητα λογω δουλειάς αλλα αν για κάποιο θα το αποχωριζομουν ισως να ηταν για το S4 και αφου πρωτα το επερνα στα χερια μου και το δουλευα... Στα δικα μας τωρα... Το mod pureXaudio αφου το εγκαταστησεις θέλει και ρυθμίσεις μετά??? Αν ναι ειναι ευκολες η συνθετες??? Το blut σου δουλεύει κανονικά η εχει θεματα??? Και το δευτερο την ρομ πως την βλέπεις σε σχεση με την στοκ που ειχε πρίν???(Μπαταρία-σμουθ-κοληματα κτλ) Ευχαριστω και περιμένω απαντησεις σου... Edited April 5, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Παναγιωτη οντως μεγαλη αποφαση να αποχωριστείς ρε θηρίο το Noteli...Εγω δεν μπορω βασικά χρειάζομαι δυο κινητα λογω δουλειάς αλλα αν για κάποιο θα το αποχωριζομουν ισως να ηταν για το S4 και αφου πρωτα το επερνα στα χερια μου και το δουλευα... Στα δικα μας τωρα... Το mod pureXaudio αφου το εγκαταστησεις θέλει και ρυθμίσεις μετά??? Αν ναι ειναι ευκολες η συνθετες??? Το blut σου δουλεύει κανονικά η εχει θεματα??? Και το δευτερο την ρομ πως την βλέπεις σε σχεση με την στοκ που ειχε πρίν???(Μπαταρία-σμουθ-κοληματα κτλ) Ευχαριστω και περιμένω απαντησεις σου... Νικο το νοτελι πραγματικα ισως το καλυτερο τλφ ever αλλα κατω απο τον ηλιο δεν εβλεπα σχεδον τιποτα τωρα η μοντια για τον ηχο απλως την φλασαρεις χωρις ρυθμισεις συνθετες η απλες αυξανει τον ηχο κατα 30-40% πιο πανω πιο clear πιο δυνατος,η ρομ του dev που ανεφερα πιο πανω μεχρι στιγμης δουλευει αψογα χωρις κολληματα την μπαταρια την τσεκαρω ειναι νωρις για battery drain και κατι off the topic σημερα δεν ηταν να δωσεις το θηριο?το μετανοιωσες?:lol: Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 (edited) Νικο το νοτελι πραγματικα ισως το καλυτερο τλφ ever αλλα κατω απο τον ηλιο δεν εβλεπα σχεδον τιποτα τωρα η μοντια για τον ηχο απλως την φλασαρεις χωρις ρυθμισεις συνθετες η απλες αυξανει τον ηχο κατα 30-40% πιο πανω πιο clear πιο δυνατος,η ρομ του dev που ανεφερα πιο πανω μεχρι στιγμης δουλευει αψογα χωρις κολληματα την μπαταρια την τσεκαρω ειναι νωρις για battery drain και κατι off the topic σημερα δεν ηταν να δωσεις το θηριο?το μετανοιωσες?:lol: Είμαι εσωκλειστος στο Μοριά... Χαχαχα... Θα σε πάρω τηλέφωνο μετά... Είμαι εσωκλειστος στο Μοριά... Χαχαχα... Θα σε πάρω τηλέφωνο μετά... Να και ενα screenshoot με light χρηση [ATTACH]31430[/ATTACH] Edited April 5, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Να και ενα screenshoot με light χρηση [ATTACH]31430[/ATTACH] Πλεον εχω απο 4΄30-5΄00 οθόνη σε περιπου 2 μερες χρησης,μια χαρα ειναι η στοκ παναγιωτη γι αυτο σε ρωταω αν η custom πάει ακομη καλυτερα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Πλεον εχω απο 4΄30-5΄00 οθόνη σε περιπου 2 μερες χρησης,μια χαρα ειναι η στοκ παναγιωτη γι αυτο σε ρωταω αν η custom πάει ακομη καλυτερα... Νικο μολις εχθες το απογευμα την περασα ειναι νωρις για αποτελεσματα αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει να εχει μεγαλη διαφορα απο μαμα μιας και φοραει τον ιδιο κερνελ τωρα το αποτελεσμα στο antuntu ειναι γυρω στις 300-400 μοναδες πιο πανω απο μαμα εαν αυτο σου λεει κατι Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts