navouxodonosoras Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Καλημέρα. Αφού συμπλήρωσα ένα μήνα που έχω το κινιτό στην κατοχή μου, και αφού βρήκα λίγο χρόνο, είπα να γράψω δύο πραγματάκια για την μέχρι τώρα εμπειρία μου με το τηλέφωνο. Καταρχήν είναι πανέμορφο. Πραγματικά δεν χορταίνω να το βλέπω και σίγουρα τραβάει όλα τα βλέματα κάθε φορά που το βγάζω από την τσέπη. Η οθόνη του εξαιρετική, και αυτό με τις γωνίες θέασης πραγματικά εγω δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Η μπαταρία του και ενώ με την 4.4.2 το είχε πάρει η κάτω βόλτα, τώρα μου βγάζει δύο μέρες άνετα με μέτρια χρήση. Η καμερά του πάρα πολύ καλή σε νορμάλ συνθήκες φωτισμού. Από λαγκαρίσματα εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι μέχρι τώρα. Από θέμα ανθεκτικότητας, μου έχει πέσει κάτω δύο φορές και ούτε γρατσουνιά (αυτό βέβαια έχει να κάνει κατα πολύ και με την τύχη). Το θέμα με την υπερθέρμανση πραγματικά υπάρχει αλλά δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Αυτό που με ενοχλεί κάπως είναι το ηχείο του. Η θέση του ηχείου είναι λάθος αλλά και η έντασή του είνα λίγη για εμένα μιας και στο παρελθόν πολλά από τα κινιτά μου είχαν πολύ καλό ήχο π.χ Nokia 5800 XpressMusic κ.τ.λ.π. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι υπερευχαριστημένος, και στην τιμή του 250 ευρώ, πιστέυω ότι είναι ότι καλήτερο υπάρχει αυτήν τη στιγμή ! ! ! Τώρα ποια έκδοση έχεις;Γιατί κάπου αναφέρεις ότι είχες την 4.4.2 Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 καλημέρα, από εχθές το βράδυ δεν φορτίζει το κινητό με κανένα φορτιστή που έχουμε στο σπίτι, ενώ στο δικό μου φορτίζουν κανονικά. Δοκίμασα να καθαρίσω τη θύρα με λίγο βαμβάκι και οινόπνευμα, και τη πείραξα και λίγο με το μαχαίρι μπας και αλλά τίποτα. Είδα στο ίντερνετ ότι σε αρκετούς έχει βγάλει τέτοιο θέμα η θύρα usb, αλλά κυρίως με ενδιαφέρει αν ξέρει κανένας αν εμπίπτει στην εγγύηση η επισκευή του ή να πάρω κανένα charging dock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 @robostavros Όταν έχεις εγγήυση δεν πειράζεις την θύρα με μαχαίρι και δεν βάζεις οινόπνευμα. Σε κάθε θύρα υπάρχει δείκτης αδιαβροχοποίησης( αν το λένε έτσι :lol: ). Αν βραχεί γίνετε κόκκινος από άσπρος. Στείλτο arvato. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannaras Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 καλησπερα σε ολους μολις πειρα το ζετακι απο καιζερσοπ και δεν ειχε στη συσκευασια το ντεκ για επιτραπεζια φορτιση οποτε οποιος σκεφτεται απο εκει να το εχει υποψην θα ηθελα μια απαντηση στο αν θα επρεπε η οχι να κανω την αναβαθμιση στο 4.3 ,στο δικο μου η μπαταρια βγαζει μια μερα ετσι και αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Τώρα ποια έκδοση έχεις;Γιατί κάπου αναφέρεις ότι είχες την 4.4.2Την 4.4.2 έχω ακόμα απλα της πήρε μία μερικές μέρες για να στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έπρεπε να το είχα πάει πίσω από τον πρώτο καιρό. Το θέμα που είχα που κόβονται οι κλήσεις υπάρχει και επανήλθε σε μεγάλο βαθμό. Αχ ρε ζετακι. Τώρα έχω ξεκλειδώσει bootloader και είμαι με cm11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μήπως έχεις καμιά εφαρμογή που σου κάνει το πρόβλημα; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μήπως έχεις καμιά εφαρμογή που σου κάνει το πρόβλημα; Τι να σου πω. Έχω αλλάξει πόσες ρομ με clean Install. Έχω αλλάξει και δίκτυο ενδιάμεσα από βοντα σε Wind. Απλά όταν το πιάνει είναι απελπισία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragila Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Γεια σας παίδες θα ήθελα να μου πειτε αν συμφέρει η αγορά αυτού του κινητού μιας και το max που μπορώ να δώσω ειναι 250 ευρώ το κινητό το θέλω περισσότερο για internet και για παιχνίδια εεε και για κάνα τηλέφωνο :lol::p:D sry αν εγραψα το θέμα σε λάθος μέρος Τι λέτε λοιπον!!! Edited August 25, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Κρίνοντας απ το z ultra που εχω πιστεύω ότι και το μικρό του αδελφάκι θα ναι πολύ καλό χτυπά το άφοβα. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragila Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 σκέφτομαι και το Z1 με 60 ευρώ παραπάνω εχει καλύτερο CPU και GPU και μπαταριά :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αν μπορεις να ανέβεις αλλά 60 τότε χτυπά το ζ1 είναι τούμπανο από specs και σαφώς καλύτερο παντως για παιχνίδια και ίντερνετ που θες θα σ καλύψει και το Ζ πιστεύω. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Μήπως έχει κάποιος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα με εμένα; αρχίζω και απελπιζομαι. Υπάρχει τρόπος να το κλειδώσω πάλι και να ισχύει η εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Γύρνα από lte σε 3g το χεις δοκιμάσει Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Με 3g είμαι τώρα και χειρότερευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αν έχεις κρατήσει backup το .ta partition, ξανακλειδώνει η συσκευή. Το αν θα το ψάξουν δεν το ξέρω. Μπορούν να το δούν πάντως αν θέλουν αν ξεκλειδώθηκε. Πες μας και εντυπώσεις από cm. Δοκίμασες και άλλες rom; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Με 3g είμαι τώρα και χειρότερευει 2g δοκιμασε ασε τα 3g μονο για το internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) Αύτο δεν το είχα σκεφτεί. Τελευταία λύση της απελπισίας. Είμαι με cm11. Αν ξέρεις να μου συστήσεις τουλάχιστον κάνα διακόπτη 2g 3g να το εχω στην αρχική οθόνη γιατί μέσα έξω δεν παίζει. Ευχαριστώ πολύ πάντως ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν έχεις κρατήσει backup το .ta partition, ξανακλειδώνει η συσκευή. Το αν θα το ψάξουν δεν το ξέρω. Μπορούν να το δούν πάντως αν θέλουν αν ξεκλειδώθηκε. Πες μας και εντυπώσεις από cm. Δοκίμασες και άλλες rom; Φανταστική ρομ με μεγάλες καινοτομίες και ευκολίες. Όπως ο dialer. Είμαι ευχαριστημενος. Επίσης έχει ρύθμιση εντός μενού για το απόρρητο και ρυθμίζεις ότι εσύ θες να βλέπει κάθε εφαρμογή. Είχα βάλει μια άλλη σαν της σονυ δεν θυμάμαι ακριβώς συγνώμη. Έχει διακόπτη 2g 3g από μόνο του το cm11 Edited August 16, 2014 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Το 3g αν δεν έχει σήμα προκαλεί προβλήματα εγώ μόνιμα είμαι 2g κ γυρνάω 3g μόνο για Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Πειρα κι εγω το Ζ αρκετα ευχαριστημενος θα ελεγα.Με 250 ευρω τετοιο κινητο..ουτε του παπα.. Απο την πρωτη μερα το εκανα root.Δηλαδη αν παθει κατι και το παω για service τι πρεπει να κανω βρε παιδια? Πως θα φυγει το root? Eπισης αυτο που ειδα ηταν οτι το ειχα να φωρτιζει και ανοιξα το internet και ταυτοχρονα το hot spot για να μοιραζω internet και σε αλλες συσκευες μου εβγαλε μυνημα οτι δεν προλαβαινει να φορτιζει.Συμβαινει και σε αλλους?Πρεπει να παρω μεγαλυτερο φορτιστη?πχ 2 Α? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Πειρα κι εγω το Ζ αρκετα ευχαριστημενος θα ελεγα.Με 250 ευρω τετοιο κινητο..ουτε του παπα.. Απο την πρωτη μερα το εκανα root.Δηλαδη αν παθει κατι και το παω για service τι πρεπει να κανω βρε παιδια? Πως θα φυγει το root? Eπισης αυτο που ειδα ηταν οτι το ειχα να φωρτιζει και ανοιξα το internet και ταυτοχρονα το hot spot για να μοιραζω internet και σε αλλες συσκευες μου εβγαλε μυνημα οτι δεν προλαβαινει να φορτιζει.Συμβαινει και σε αλλους?Πρεπει να παρω μεγαλυτερο φορτιστη?πχ 2 Α? μεγεια, να το χαρεις! Αν εισαι ρουτ και σπασει πχ οθονη, μπορει να το παρουν χαμπαρι μπορει και οχι, εγω ξερω και περιπτωσεις που την αλλαξαν και δεν το ειδαν, παλιοτερα, τωρα δεν ξερω αν τα ψαχνουν πιο πολυ για να πετανε εκτος εγγυησης συσκευες. Οταν λες οτι σου εβγαλε μηνυμα οτι δεν προλαβαινει να φορτιζει, εννοεις οτι ηταν στο 0% και εσβηνε? δε θυμαμαι να υπαρχει τετοιο μηνυμα. Τελος, θα σου ελεγα να μην καταστρεψεις την μπαταρια βαζοντας δυνατους φορτιστες..γιατι για να την αλλαξεις θα πρεπει να πας σερβις. Βεβαια καθε κινητο τραβαει οση ενεργεια θελει, οποτε και πιο δυνατο να βαλεις ισως να μην αλλαξεις τιποτα, αλλα δε θα το ρισκαρα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Σ ευχαριστω φιλε μου Εννοω οτι ειναι στο 70% και δεν ανεβαινει οταν εχω ανοιχτο το internet και το hot spot. Εχθες μου εβγαλε ενα μυνημα δεν θυμαμε ακριβως αλλα αυτο εννοουσε,οτι δηλαδη η φορτιση που εχει δεν επαρκει για την καταναλωση που κανει. Μηπως εχεις επιχυρησει να τραβηξεις φωτογραφια κατω απο την θαλασσα και μετα να το ξεπλυνεις με γλυκο νερο?ασχετο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Σ ευχαριστω φιλε μου Εννοω οτι ειναι στο 70% και δεν ανεβαινει οταν εχω ανοιχτο το internet και το hot spot. Εχθες μου εβγαλε ενα μυνημα δεν θυμαμε ακριβως αλλα αυτο εννοουσε,οτι δηλαδη η φορτιση που εχει δεν επαρκει για την καταναλωση που κανει. Μηπως εχεις επιχυρησει να τραβηξεις φωτογραφια κατω απο την θαλασσα και μετα να το ξεπλυνεις με γλυκο νερο?ασχετο.. Φίλε μου ξέρω τι λες και δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που σου λέει είναι ότι καταναλώνεις πολύ ενέργεια περισσότερο από όσο το φορτίζεις. Καλό είναι όταν φορτίζει να κλείνεις τις εφαρμογές αυτές. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάπου κάποιος είχε αναφέρει μια εφαρμογή που κατεγραφε την ποιότητα του σήματος της κεραίας. Ξέρει κανείς; να δω εκεί που κόβεται τι θα μου βγάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, για να ενεργοποιήσω το my experia πρέπει να έχω την κίνηση δεδομένων και την τοποθεσία ανοιχτά; Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι κάποιες φορές το τηλέφωνο θα συνδέεται στο internet και θα μου τρώει την κάρτα; Και αν ναι, πόσο πολύ σε βοηθάει πραγματικά το my xperia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Φανταστική ρομ με μεγάλες καινοτομίες και ευκολίες. Όπως ο dialer. Είμαι ευχαριστημενος. Επίσης έχει ρύθμιση εντός μενού για το απόρρητο και ρυθμίζεις ότι εσύ θες να βλέπει κάθε εφαρμογή. Είχα βάλει μια άλλη σαν της σονυ δεν θυμάμαι ακριβώς συγνώμη. Ρωτούσα περισσότερο για το αν δοκίμασες άλλες που θέλουν ξεκλείδωτο bootloader(dirty unicorns πχ). Αυτό που λες , για να ρυθμίζεις τι βλέπει κάθε εφαρμογή πρέπει να είναι σαν το appops module. Το βάζεις και με απλό root και xposed framework. Πειρα κι εγω το Ζ αρκετα ευχαριστημενος θα ελεγα.Με 250 ευρω τετοιο κινητο..ουτε του παπα.. Απο την πρωτη μερα το εκανα root.Δηλαδη αν παθει κατι και το παω για service τι πρεπει να κανω βρε παιδια? Πως θα φυγει το root? Eπισης αυτο που ειδα ηταν οτι το ειχα να φωρτιζει και ανοιξα το internet και ταυτοχρονα το hot spot για να μοιραζω internet και σε αλλες συσκευες μου εβγαλε μυνημα οτι δεν προλαβαινει να φορτιζει.Συμβαινει και σε αλλους?Πρεπει να παρω μεγαλυτερο φορτιστη?πχ 2 Α? Καλορίζικο φίλε. Αν είναι να πας service και αν είναι δυνατόν(ανάλογα την βλάβη), flashαρεις την μαμά sony rom με flashtool. Δες για ποιά χώρα είναι η συσκευή σου και ψάχνεις για την ανάλογη rom σε .ftf στο xda. Δεν βάζουμε όποια στοκ θέλουμε. Θα μπορούσες να το κάνεις και μόνος σου το .ftf αλλά δεν ξέρω αν επηρεάσει την διαδικασία το ότι έκανες ήδη root. Ώπως σου είπε ο Νίκος, μην βάλεις πιο δυνατό φορτιστή καλύτερα. Θα μειώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σου. Μηπως εχεις επιχυρησει να τραβηξεις φωτογραφια κατω απο την θαλασσα και μετα να το ξεπλυνεις με γλυκο νερο?ασχετο.. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις , καλά θα είναι να το δοκιμάσεις σε γλυκό νερό πρώτα. Αν τύχει και πάρει νερό από πρόβλημα κατασκευής, με θαλασσινό νερό δεν θα έχεις εγγύηση. Τώρα για την ζημιά που μπορεί να κάνει το θαλασσινό νερό και το αν το ξέπλυμα με γλυκό νερό είναι αρκετο.....δεν ξέρω. Το δικό μου δεν το έβρεξα ποτέ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts