ioterl Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 μήπως δοκίμασες να δεις αν χωράει μαζί με θήκη?πόσες μέρες έκανε να έρθει,την αγόρασα 26/4? Εγώ το αγόρασα 25/4 και το παρέλαβα σήμερα. Αυτές τις ημέρες θα το παραλάβεις. Γράψε και τις εντυπώσεις σου. Δεν έχω βάλει θήκη για να το δοκιμάσω, αλλά νομίζω πως δεν χωράει. Θέλει λίγο πίεση για να κάνει ένα πολύ ελαφρύ κούμπωμα. Γενικά πάντως είναι πιο όμορφη από την τετράγωνη αυθεντική, και δείχνει ποιοτική. Έχει και το καλώδιο στη συσκευασία. Επίσης το μπλε λαμπάκι που ανάβει όταν η βάση είναι στο ρεύμα, είναι ωραίο. Όλα αυτά με λιγότερο από 9€. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Εγώ το αγόρασα 25/4 και το παρέλαβα σήμερα. Αυτές τις ημέρες θα το παραλάβεις. Γράψε και τις εντυπώσεις σου. Δεν έχω βάλει θήκη για να το δοκιμάσω, αλλά νομίζω πως δεν χωράει. Θέλει λίγο πίεση για να κάνει ένα πολύ ελαφρύ κούμπωμα. Γενικά πάντως είναι πιο όμορφη από την τετράγωνη αυθεντική, και δείχνει ποιοτική. Έχει και το καλώδιο στη συσκευασία. Επίσης το μπλε λαμπάκι που ανάβει όταν η βάση είναι στο ρεύμα, είναι ωραίο. Όλα αυτά με λιγότερο από 9€. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και πως να μην εισαι, εγω πληρωσα 31 για να ερθει απο το Ηρακλειο μια ωρα δρομο σε 1 μερα, Βεβαια εμπεριεχει και λιγο ρισκο γενικα η ολη κινηση αν το καλοσκεφτει κανεις ,αλλα τι να λεμε τωρα .. Edited May 13, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damsel Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 καλησπερα σας! νεος στο φορουμ και με αποριες φυσικα! εδω και κάτι εβδομάδες είμαι κάτοχος του z πολύ ικανοποιημένος από το τηλ φοβερό θα έλεγα το μονό που με προβληματίζει είναι ότι μπαινοβγενη αρκετές φορές απο το wi fi στο ίδιο σημείο που το s3 της κοπελιάς μ δουλεύει άριστα μήπως έχει πρόβλημα να το στείλω στο service??? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 καλησπερα σας! νεος στο φορουμ και με αποριες φυσικα! εδω και κάτι εβδομάδες είμαι κάτοχος του z πολύ ικανοποιημένος από το τηλ φοβερό θα έλεγα το μονό που με προβληματίζει είναι ότι μπαινοβγενη αρκετές φορές απο το wi fi στο ίδιο σημείο που το s3 της κοπελιάς μ δουλεύει άριστα μήπως έχει πρόβλημα να το στείλω στο service??? ευχαριστω!! Αναβάθμιση στην 434 έχεις κάνει; Είσαι από τους λίγους που παραπονιέται για αποσυνδέσεις στο wifi, αν είσαι root στείλε μου το email σου για να σου στείλω κάτι να το διορθώσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damsel Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 το κινητό ειναι εργοστασιακό δεν έχω πειράξει τπτ και εχει την 10.1.Α.1.434 ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 το κινητό ειναι εργοστασιακό δεν έχω πειράξει τπτ και εχει την 10.1.Α.1.434 ευχαριστώ!! Ωραία, μόλις λοιπόν αποφασίσεις να το κάνεις root τότε το συζητάμε ξανά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damsel Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 δηλαδή για να φτιάξει το πρόβλημα πρέπει να γίνει root δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα !! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 δηλαδή για να φτιάξει το πρόβλημα πρέπει να γίνει root δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα !! :( Κοίτα, ίσως να γίνεται και χωρις να χρειάζεται να γίνεις root, αύριο πρωί θα σου στείλω ότι χρειάζεται για το φτιάξεις. Ελπίζω να μπορείς δίνοντας σου οδηγίες να καταφέρεις να κάνεις μια μικρή αλλαγή σε ένα αρχείο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damsel Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Σε ευχαριστώ μακάρι να το φτιάξουμε !!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δοκμαστε να παιξετε και με τα καναλια του ρουτερ.. Με το wifi analyzer βλεπετε ποια καναλια ειναι crowded και ετσι διαλεγετε να βαλετε ενα καναλι που δεν χρησιμοποιουν πολλα routers της περιοχης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδιά πηρε κανεις απο skroutz και ηταν branded; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δοκμαστε να παιξετε και με τα καναλια του ρουτερ.. Με το wifi analyzer βλεπετε ποια καναλια ειναι crowded και ετσι διαλεγετε να βαλετε ενα καναλι που δεν χρησιμοποιουν πολλα routers της περιοχης + απειρο !!! Eπίσης must have εργαλείο είναι και το wifi overview 360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim56 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 To xperia z από ότι παρατηρώ έπεσε η τιμή του στα 482 ευρώ στο σκρούτζ . Σε λίγες μέρες ετοιμάζομαι να το πάρω ....και από ότι βλέπω και από συζητήσεις είναι και αδιάβροχο . ότι πρέπει τώρα στο καλοκαιράκι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Μπάμπη δικά σου η φώτο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Μπάμπη δικά σου η φώτο. thanks m8 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδιά, το μαγαζί city shop που υπάρχει στο skroutz είναι αξιόπιστο;; Θα παραγγείλω μάλλον απο εκει το Ζετακι Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Παιδιά, το μαγαζί city shop που υπάρχει στο skroutz είναι αξιόπιστο;; Θα παραγγείλω μάλλον απο εκει το Ζετακι Για σένα μόνο και μόνο θα είναι :) Ερώτηση εκείνη την λίστα που είχε ανέβει με το ποια προγραμματα μπορούμε να σβήσουμε την έχει κανένας ; γιατί το σύστημα ανδροιντ μου καει την μπαταρία αβέρτα Edited May 14, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LestatMK Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Oσοι θέλουν την τελευταία stock rom (κατεβασμενη εχθες με SEUS (12-05-2013) και converted σε FTF μεσω flashtool) για τις συσκευες τους μπορουν να την πάρουν απο τα παρακατω links... -=C6603_UNBRANDED_10.1.A.1.434 GR, with no modifications =- This firmware are ideal for Greeks due to branding, country, carrier etc. reasons ("Virgin" Stock ROM), completely stock and unbranded from Sony. Ideal for people who wants to restore Xperia Z to stock (locked bootloader) for warranty reasons or in a situation where they are semi bricked their device. Two parts, in an rar archive -=Info=- Completely stock, not branded. Stock Taken (from scratch) with SEUS and converted to FTF file with Flashtool Πολύ καλό ευχαριστούμε πολύ μόλις την πέρασα, όντως αναβαθμίζει το NFC, ίσως βλέπω κάτι καλύτερο όσον αφορά την ομαλότητα του stock launcher, περισσότερες εντυπώσεις μέσα στις μέρες, δεν βλέπω κάτι άλλο προ το παρόν :thanks: Σήμερα πέρασα την νεώτερη 434 Minotavrs, ευχαριστούμε πολύ. Ίσως λίγο πιο ομαλός ο stock launcher, αναβάθμισε το NFC, περισσότερες εντυπώσεις παρατηρήσεις στην πορεία! :thanks: Edited May 14, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Για σένα μόνο και μόνο θα είναι :) Ερώτηση εκείνη την λίστα που είχε ανέβει με το ποια προγραμματα μπορούμε να σβήσουμε την έχει κανένας ; γιατί το σύστημα ανδροιντ μου καει την μπαταρία αβέρτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092792#post4092792 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Πολύ καλό ευχαριστούμε πολύ μόλις την πέρασα, όντως αναβαθμίζει το NFC, ίσως βλέπω κάτι καλύτερο όσον αφορά την ομαλότητα του stock launcher, περισσότερες εντυπώσεις μέσα στις μέρες, δεν βλέπω κάτι άλλο προ το παρόν :thanks: Σήμερα πέρασα την νεώτερη 434 Minotavrs, ευχαριστούμε πολύ. Ίσως λίγο πιο ομαλός ο stock launcher, αναβάθμισε το NFC, περισσότερες εντυπώσεις παρατηρήσεις στην πορεία! :thanks: Χαίρομαι πολύ !! Να είσαι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Για σένα μόνο και μόνο θα είναι :) Κάποιος που να έχει αγοράσει απο city shop; ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 τι σε αγχωνει ακριβως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garyfallos Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 κάποιος για βοήθεια.απο την οθόνη κλειδώματος εχει χαθεί το χειριστήριο της κάμερας.πώς θα το επαναφέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 κάποιος για βοήθεια.απο την οθόνη κλειδώματος εχει χαθεί το χειριστήριο της κάμερας.πώς θα το επαναφέρω; Αν δεν εχεις πειραξει κατι κανε το sweep κανονικα προς τα μεσα και αριστερα στο υψος που θα ηταν η καμερα και λογικα θα σου ανοιξει... αν δεν τοτε κατι εχεις πειραξει (locksreen.kati.allo) μεσα στο /apps και θα πρεπει να μας πεις τι για να σου ανεβασουμε το stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092792#post4092792 Ευχαριστώ. Μια γρήγορη παρατήρηση. Έχω το μοντ για τα toggle και παρατήρησα ότι αφού βάλω το κινητό στο ντοκ, μετά όταν το βγάλω και κατεβάσω το μενού τα toggle μένουν αρκετά μεγάλα (όπως όταν ήταν στο ντοκ ) και πρέπει να σκρολλαρω πλάγια για να βρω μερικά. Θέλει η επανεκκίνηση ή ανοίγεις το μενού των ρυθμίσεων του μοντ και βάζεις βγάζεις ένα τυχαίο. (για ντοκ έκανα μόνο την σειρά στο build, δεν άλλαξα το αρχείο που ήθελε download μιας που δεν είχε κάποιο θέμα σε μένα ) Έφαγα και ένα υπέροχο boot loop στο μοντ 15 του ήχου. Να ναι καλά το μπακ απ. Θα δοκιμάσω αύριο πάλι. (στοκ ρομ και εγώ όπως και άλλοι στο xda ) Edited May 15, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts