lms Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2639659 Έκανα αυτό κ Τώρα δε δουλεύει το ημερολόγιο...Γράφει η Εφαρμογή τερματίστηκε....Κάποιος να βοηθήσει? Έκανα wipe cache/dalvic κ εκκαθάριση δεδομένων από την.εφαρμογή αλλά τίποτα Dialer sms Όλα οκ κ μαυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 [/color]επανερχομαι σε ενα θεμα που έθεσα λίγο καιρό πριν.Έχω αρκετές κλήσεις που κόβονται ενώ είμαι με φούλ σήμα και χωρίς 4g.Το παρατήρησα μετά το τελευταιο update χρονικά.Δεν λέω ότι φταιει αυτό αλλά το ψάχνω. Καμία βοήθεια? Δοκίμασες να ξαναπεράσεις την rom; Είναι σοβαρό το θέμα σου και στην θέση σου θα έκανα μια καθαρή εγκατάσταση. Την kitkat την περιμένουμε σε ενα μήνα περίπου και θα ήταν καλό και τότε να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση. Μπορείς να περιμένεις; Το θέμα είναι πως πρέπει να ξαναστήσεις την συσκευή απ'την αρχή. Αυτό καλά θα ήταν να το κάνεις με sus. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και repair μεσω pc companion που νομίζω δεν χάνεις κάτι. Ας με διορθώσουν οι παλιότεροι αν κάνω κάπου λάθος. @Ims Έχεις περάσει deodexed rom; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ναι deodexed είναι prerooted .569 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Τότε σωστά έκανες και τα wipes. Χτύπα και ένα reboot μπας και στρώσει. Αλλιώς δοκίμασε να ξαναπεράσεις το mod και να κάνεις πάλι wipe. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Το έκανα τρεις φορές .ξανά κ ξανά Αλλά το ίδιο.αν περάσω από backup την δική του εφαρμογή την άσπρη δηλαδή λες να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλό είναι πριν από πέρασμα mod να κρατάς backup όλη την rom. Aν δεν το έχεις κάνει θα μπορούσες να δοκιμάσεις αυτό που λες. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει. Στην θέση σου θα φλασαρα την rom ξανα από πάνω και θα έκανα wipe dalvik/cache(όχι data) αν δεν μπορούσα να το λύσω αλλιώς. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ναι δεν δούλεψε.να περάσω τη ρομ ξανά η να βάλω την τελευταία την .101? Δε θέλω όμως να το στήσω από την.αρχή.Θα χαθεί τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Πέρνα την ίδια και δες αν λύθηκε το προβλημά σου. Αν δεν κάνεις wipe data δεν θα χάσεις τίpοτα. Αν δεν έχεις θέμα μετά που θα την περάσεις, πάρε ένα backup όλη την rom και δοκίμασε να περάσεις από πάνω χωρις wipe data την 101 prerooted. Αν δεν σου κάτσει κάνεις επανάφορά το backup και όλα οκ. Το καλύτερο θα ήταν να παρεις με titanium backup όλες τις εφαρμογες σου και να περάσεις την 101 από την αρχή. Βάζεις τα settings με το χέρι και όλα τα άλλα με titanium. Υπόψιν πως με sony δεν έχω εμπειρία ακόμη αλλά νομίζω πως σε γενικές γραμμές τα ίδια είναι με άλλα android. Αν θέλεις περίμενε και απαντήσεις από πιο έμπειρους σε sony μην σε πάρω στο λαιμό μου. αν την περνάς με flashtool πολύ πιθανό να τα χάσεις όλα. Με την recovery την περνάς από πάνω; Edited March 28, 2014 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πέρνα την ίδια και δες αν λύθηκε το προβλημά σου. Αν δεν κάνεις wipe data δεν θα χάσεις τίpοτα. Αν δεν έχεις θέμα μετά που θα την περάσεις, πάρε ένα backup όλη την rom και δοκίμασε να περάσεις από πάνω χωρις wipe data την 101 prerooted. Αν δεν σου κάτσει κάνεις επανάφορά το backup και όλα οκ. Το καλύτερο θα ήταν να παρεις με titanium backup όλες τις εφαρμογες σου και να περάσεις την 101 από την αρχή. Βάζεις τα settings με το χέρι και όλα τα άλλα με titanium. Υπόψιν πως με sony δεν έχω εμπειρία ακόμη αλλά νομίζω πως σε γενικές γραμμές τα ίδια είναι με άλλα android. Αν θέλεις περίμενε και απαντήσεις από πιο έμπειρους σε sony μην σε πάρω στο λαιμό μου. Για την ώρα κατέβασα το ημερολόγιο από το player market της google που είναι ίδιο με το εργοστασιακό .πάγωσα το στοκ κ Όλα μια χαρά μέχρι να περάσω τη ρομ.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Αν δεν έχεις θέμα τότε μια χαρά. Με την 101 να σου πω την αλήθεια δεν θα έβλεπες και καμιά ουσιαστική διαφορά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2639659 Έκανα αυτό κ Τώρα δε δουλεύει το ημερολόγιο...Γράφει η Εφαρμογή τερματίστηκε....Κάποιος να βοηθήσει? Έκανα wipe cache/dalvic κ εκκαθάριση δεδομένων από την.εφαρμογή αλλά τίποτα Dialer sms Όλα οκ κ μαυρα Απλά περνάς το στοκ ημερολόγιο με αντιγραφή επικόλληση απευθείας μέσα στο system/app, αφού το έχεις βρει από κάπου αλλού, αν ψάξεις μέσα στους xda θα το βρεις σίγουρα, αλλιώς σου το στέλνω κι εγώ. Μια επανεκκίνηση και θα είσαι Οκ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αν σου είναι εύκολο στειλτο για να μην ψάχνω :cool: Καλημέρα στο φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αν σου είναι εύκολο στειλτο για να μην ψάχνω :cool: Καλημέρα στο φόρουμ Δώσε μου το email σου, Και θα σου το στείλω...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δώσε μου το email σου, Και θα σου το στείλω...... Σου το έστειλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Σου το έστειλα.. Κι εγώ, αμέσως μετά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Κι εγώ, αμέσως μετά. Οκ.Μόλις το κατέβασα κ δούλεψε. Ναι σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Οκ.Μόλις το κατέβασα κ δούλεψε. Ναι σαι καλά Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο.... Να είσαι καλά! Είδα ότι είμαστε και κοντά χιλιομετρικά, εγώ Δράμα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Είμαστε φίλοι κ στο google+ από ότι είδα Εγώ.. να ρωτήσω κάτι άλλο Τώρα.έχει κανείς άλλος το εξής πρόβλημα στο titanium backup? Να μην εμφανίζει καμία η πολλές εφαρμογές κ Όχι όλες Ενώ μετράει στην αρχή πόσες είναι εγκατεστημένες στη συσκευή?Όταν το κάνω εγκατάσταση δουλεύει κανονικά.Μετά από λίγες μέρες όμως πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδες μετα απο πολυ ψαξιμο και ερωτησεις κατεληξα σε αυτα τα handsfree: Sony stereo MH-410c. Αρκετα ικανοποιημενος. Με ακουνε και ακουω εξαιρετικα. Στην μουσικη εχει ικανοποιητικη ενταση και πολυ καλα μπασα. Δεν ξερω τι γινεται στο θεμα της κατασκευης αλλα θα δειξει με τον καιρο. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 ..............έχει κανείς άλλος το εξής πρόβλημα στο titanium backup? Να μην εμφανίζει καμία η πολλές εφαρμογές κ Όχι όλες Ενώ μετράει στην αρχή πόσες είναι εγκατεστημένες στη συσκευή?Όταν το κάνω εγκατάσταση δουλεύει κανονικά.Μετά από λίγες μέρες όμως πάλι τα ίδια Μπορώ να σου δώσω εγώ μια εξήγηση μιας και είχα αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, το έλυσα όταν πέρασα μια προγενέστερη έκδοση του Titanium. Θεωρώ ότι ήταν πρόβλημα τις συγκεκριμένης έκδοσης της εφαρμογής, οπότε το δοκιμάζεις και μας λες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δε λες κ ποια έκδοση πέρασες ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Τώρα είμαι στην 6.1.5.2 η οποία δουλεύει γαζί.... Για να δω πόσο παρατηρητικοί είστε. Edited March 29, 2014 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Τώρα είμαι στην 6.1.5.2 η οποία δουλεύει γαζί.... Για να δω πόσο παρατηρητικοί είστε. νοκ νοκ;;; ποιος χτυπαει;;;θελωωωωω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Κωστα αλητη μας εκλεισες το σπιτι. Δωσε info asap. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Κάτι γρήγορο και προς ενημέρωση. Το κινητό του είχα κλειστό όλο το βράδυ και στο φορτιστή. Το άνοιξα τώρα και η μπαταρία λέει 97%!!!και στο δευτερόλεπτο πέφτει 96. Πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts