Minotavrs Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Οσοι είστε με ξεκλειδωτους bootloaders και custom recovery κατεβαστε το τελευταίο flashtool και ετοιμαστείτε για αναβαθμισεις σε 4.2.2 UPDATE: Εδω και η υπο διαρροή [?] ROM Edited June 13, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) Έλα ρε φιλαράκι, είσαι Θεός.....πες μου ότι αυτό έκανες, να συνδέσεις το dock στον υπολογιστή για να σου φορτίσει. Σαφέστατα δεν πρόκειται να κάνει τπτ, θα είναι σαν νεκρό.Μόνο για την πρίζα είναι. ανάλογα τον υπολογιστή και πόσο ρεύμα μπορεί να δώσει στη usb του. π.χ. σε asus netbook και usb 3 θύρα με usb charge λειτουργία , φορτίζει κανονικά με το dock ;) Οσοι είστε με ξεκλειδωτους bootloaders και custom recovery κατεβαστε το τελευταίο flashtool και ετοιμαστείτε για αναβαθμισεις σε 4.2.2 UPDATE: Εδω και η υπο διαρροή [?] ROM τελικά θα είναι με 3.4 kernel? γιατί λέγανε για 3.6 ... Edited June 13, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 αυτός είναι και ο λόγος που βάζω ερωτηματικο στο υπό διαρροή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 το εικονιδιο στο φυλλαδιο για το ντοκ δειχναι το ανθρωπακι να το συνδεει και στον υπολογιστη,επισης και σε διαφορα σαιτ αναφερουν πως ειναι και για υπολογιστη,πολυ κουφο δεν ειναι;να ειναι αχρηστο για υπολογιστη και συγχρονως οι μπριζες να ειναι μακρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) το εικονιδιο στο φυλλαδιο για το ντοκ δειχναι το ανθρωπακι να το συνδεει και στον υπολογιστη,επισης και σε διαφορα σαιτ αναφερουν πως ειναι και για υπολογιστη,πολυ κουφο δεν ειναι;να ειναι αχρηστο για υπολογιστη και συγχρονως οι μπριζες να ειναι μακρια... Έχω μιλήσει με το σέρβις της Sony επειδή είχα κάποιο πρόβλημα με το dock και ήταν κατηγορηματικοί πως δεν φορτίζει μέσω υπολογιστή, παρά μόνο από πρίζα. Μήπως να ξεκλειδώσουμε κι εμείς κανένα bootloader μπας και δούμε την 4.2.2. Edited June 13, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ωραια λυθηκε το θεμα με το ντοκ,ευχαριστω παιδια.να ρωτησω κατι αλλο, στην 253 εχω προβλημα με το wifi,μεσα στο σπιτι μου και δεν πιανει,με το S πετουσε,θελω να περασω την 307 με φλαστουλ,διαβασα οτι διορθωνεται το θεμα με το wifi,δεν θελω ρουτ,μπορω να βρω καπου το αρχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ωραια λυθηκε το θεμα με το ντοκ,ευχαριστω παιδια.να ρωτησω κατι αλλο, στην 253 εχω προβλημα με το wifi,μεσα Υστο σπιτι μου και δεν πιανει,με το S πετουσε,θελω να περασω την 307 με φλαστουλ,διαβασα οτι διορθωνεται το θεμα με το wifi,δεν θελω ρουτ,μπορω να βρω καπου το αρχειο? Χωρίς ρουτ, αδύνατο να καταφέρεις να κάνεις τπτ φίλε μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 α ναι ε,το λεω επειδη και στο S περνουσαμε εκδοσεις με φλασ τουλ χωρις να ειμαστε ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 α ναι ε,το λεω επειδη και στο S περνουσαμε εκδοσεις με φλασ τουλ χωρις να ειμαστε ρουτ. Με έχεις μπερδέψει, Ναι αυτό μπορείς να το κάνεις και χωρίς να είσαι ρουτ. Νόμιζα πως εννοούσες να πειράξεις κάποιο αρχείο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 χαχα ναι σορυ,εχω 253 και θελω να περασω 307 με φλασ τουλ,που μπορω να βρε την 307? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 χαχα ναι σορυ,εχω 253 και θελω να περασω 307 με φλασ τουλ,που μπορω να βρε την 307? Εδώ μπορείς να την κατεβάσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2320149 Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ωραια ,ευχαΡιστω,λες να εχω προβλημα που λεει η 307 vodafone uk,εννοω θα μου περασει και ολα της βονταφον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) ωραια ,ευχαΡιστω,λες να εχω προβλημα που λεει η 307 vodafone uk,εννοω θα μου περασει και ολα της βονταφον? Ώπα μισό λεπτό, περίμενε να βρω μια unbranded. Εδώ βελγική http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2313378 Και εδώ ισπανική http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2321329 Edited June 13, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 αα νασε καλα ,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Εδώ Φωτογραφίες από την 4.2.2 Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Εδώ Φωτογραφίες από την 4.2.2 Πωω απίστευτο. Θέλω 4.2.2 και ροοτ τώρα :-P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Πωω απίστευτο. Θέλω 4.2.2 και ροοτ τώρα :-P Το κακό είναι πως θέλει ξεκλείδωτο boot loader Δημήτρη, άντε πες μου τώρα το ξεκλειδώνειςμ με ότι αυτό συνεπάγεται; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Το κακό είναι πως θέλει ξεκλείδωτο boot loader Δημήτρη, άντε πες μου τώρα το ξεκλειδώνειςμ με ότι αυτό συνεπάγεται; Είναι επίσημη αυτή η ρομ;; Δεν ξερω τι να πω, είναι καινούργιο για να τον ξεκλειδώσω ακόμα :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Είναι επίσημη αυτή η ρομ;; Δεν ξερω τι να πω, είναι καινούργιο για να τον ξεκλειδώσω ακόμα :p Έτσι λέει, ότι είναι επίσημη.Εγώ πάντως θα περιμένω την επίσημη από την sony. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ..this Rom is not meant to be a daily driver ...so don't go expecting everything will work, however..bla bla Xperia Blog Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Περιμένουμε λοιπόν ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Κώστα αν είναι από Δευτέρα λογικά λέω να πάρω. Μήπως έχεις το site πρόχειρο γιατί το ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω σε παλιά post. Για την 4.2.2 μάλλον βλέπω να περιμένω. Με το καλημέρα unlock δεν μου πάει η καρδιά να κάνω. (αυτό μέσω της σονυ γίνεται και χάνεις εγγύηση, σωστά; ) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Κώστα αν είναι από Δευτέρα λογικά λέω να πάρω. Μήπως έχεις το site πρόχειρο γιατί το ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω σε παλιά post. Για την 4.2.2 μάλλον βλέπω να περιμένω. Με το καλημέρα unlock δεν μου πάει η καρδιά να κάνω. (αυτό μέσω της σονυ γίνεται και χάνεις εγγύηση, σωστά; ) Χάνεις την εγγύηση ναι. Περιμένουμε για 4.2.2, πιστεύω θα δικαιωθουμε :rolleyes: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Κώστα αν είναι από Δευτέρα λογικά λέω να πάρω. Μήπως έχεις το site πρόχειρο γιατί το ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω σε παλιά post. Για την 4.2.2 μάλλον βλέπω να περιμένω. Με το καλημέρα unlock δεν μου πάει η καρδιά να κάνω. (αυτό μέσω της σονυ γίνεται και χάνεις εγγύηση, σωστά; ) Εδώ Δημήτρη http://shop.brando.com/Simplism-Ultra-Thin-Cover-Set-for-Sony-Xperia-Z_p08858c0304d004.html η σελίδα για την θήκη. Ναι χάνεις εγγύηση Ξεκλειδώνοντας bootloader, οπότε περιμένουμε και όπως είπε και ο Δημήτρης θα δικαιωθούμε σύντομα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Καλημέρα.Όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το system clean app σταματάει η εγκατάσταση κ μου βγάζει ότι Ο δίσκος είναι γεμάτος.να ελευθερωσω χώρο.Ενώ σε άλλα προγράμματα δε το κάνει.τι συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts