panosa12 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 κανω μεσω sus αυτη η διαδικασια θα επαναφερει τα αρχεια που τυχον πειραξα μεσω ροοτ explorer δηλ που εβαλα αλλο playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 κανω μεσω sus αυτη η διαδικασια θα επαναφερει τα αρχεια που τυχον πειραξα μεσω ροοτ explorer δηλ που εβαλα αλλο playstore Θα γίνει εντελώς στοκ.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 κανω μεσω sus αυτη η διαδικασια θα επαναφερει τα αρχεια που τυχον πειραξα μεσω ροοτ explorer δηλ που εβαλα αλλο playstore Θα είσαι έτοιμος μετά τι seus. Σαν καινούργιο θα στο κάνει ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που ίσως ακουστεί "κουφή": Έχετε ακούσει για την υδροφοβική επικάλυψη της Liquipel που ακόμα και κινητά σαν τα iPhone και τα Galaxy τα κάνει αδιάβροχα; Και χωρίς να έχουν πορτάκια σε ακουστικά και λοιπές θύρες γίνονται αδιάβροχα εντελώς κάτω από το νερό και δεν παθαίνουν τίποτα. Και μάλιστα μπορείς να τους στείλεις σχεδόν οποιοδήποτε κινητό! Άμα κάνουμε κάτι τέτοιο στο Ζ, δεν θα διορθωθεί το πρόβλημα με το "μπούκωμα" του ηχείου και δεν θα μπορεί να αντέξει και στο θαλασσινό νερό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionheart20 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) γεια σας παιδια. τελικα πηρα την spigen ultra capsule case αλμηρουτσικια 28.50 ευρω εψαξα και review κριτικες ειναι καταπληκτικη :D Edited June 2, 2013 by lionheart20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Κωστή το 1ο που λες μου θυμίζει το volume ace που έχω. Το άλλο αφού λες ότι δεν κάνει δουλειά άστο δεν πειραματιζομαι. Σου είναι εύκολο να μου κάνεις μια πάσα το κολπάκι με τα 3 κουμπιά για να τα αλλάξουμε σε γράμματα; Σκέφτομαι να πάρω την λεπτή θήκη για το dock. Όσοι πιστοί προσέλθετε για καμιά ομαδική παραγγελία; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που ίσως ακουστεί "κουφή": Έχετε ακούσει για την υδροφοβική επικάλυψη της Liquipel που ακόμα και κινητά σαν τα iPhone και τα Galaxy τα κάνει αδιάβροχα; Και χωρίς να έχουν πορτάκια σε ακουστικά και λοιπές θύρες γίνονται αδιάβροχα εντελώς κάτω από το νερό και δεν παθαίνουν τίποτα. Και μάλιστα μπορείς να τους στείλεις σχεδόν οποιοδήποτε κινητό! Άμα κάνουμε κάτι τέτοιο στο Ζ, δεν θα διορθωθεί το πρόβλημα με το "μπούκωμα" του ηχείου και δεν θα μπορεί να αντέξει και στο θαλασσινό νερό; Το θαλασσινό αλάτι είναι πολύ υπουλο πραγμα.. αντι να σκασεις ενα σκασμο λεφτά στην Liquipel παίρνεις μια πλαστική αδιαβροχη θήκη και βγαζεις photos μεσω αυτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ρε παιδια ειμαι στη 434 και εχω προβλημα στο playstore γραφει δεν υπαρχει συνδεση παταω επαναληψη αλλα τιποτα εκανα αναγκαστικη διακοπη απο εφαρμογες μεχρι και καταρργηση της ενημερωσης δεν βλεπω φως είχα αντίστοιχο πρόβλημα. το κουλό σε εμένα ήταν πως δε δούλευε μόνο στο σπίτι μου, ενώ στη δουλειά όλα ήταν οκ. η λύση τελικά ήταν στο dsl modem/router. δήλωσα dns server τους dns server της google (8.8.8.8 & 8.8.4.4) και το πρόβλημα λύθηκε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 επειδή δε βλέπω να παίρνω την αναβάθμιση από τον αέρα, έχει repair το pc companion; αν έχει να κάνω repair; χάνω έτσι το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 επειδή δε βλέπω να παίρνω την αναβάθμιση από τον αέρα, έχει repair το pc companion; αν έχει να κάνω repair; χάνω έτσι το root; Όχι repair, κανονικά θα σου περάσει. Εννοείται ότι χάνεται το root. Μόνο ΟΤΑ δεν χάνεται το root. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Όχι repair, κανονικά θα σου περάσει. Εννοείται ότι χάνεται το root. Μόνο ΟΤΑ δεν χάνεται το root. με το repair λέω μήπως φτιάξει και μετά από OTA να κάνει update. και απλά σκέφτομαι αν κάνω repair και χάσω το root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 με το repair λέω μήπως φτιάξει και μετά από OTA να κάνει update. και απλά σκέφτομαι αν κάνω repair και χάσω το root. Τι να φτιάξει; Και εμένα ακόμη δεν μου έχει έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση. Μην αγχώνεσαι όλα στην ώρα τους. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Τι να φτιάξει; Και εμένα ακόμη δεν μου έχει έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση. Μην αγχώνεσαι όλα στην ώρα τους. σε εμένα έχει έρθει αλλά δε γίνεται update, αποτυγχάνει πάντα έχω την Ολλανδική τη ρομ, ελπίζω να μην αποτυγχάνει επειδή είμαι Ελλάδα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 σε εμένα έχει έρθει αλλά δε γίνεται update, αποτυγχάνει πάντα έχω την Ολλανδική τη ρομ, ελπίζω να μην αποτυγχάνει επειδή είμαι Ελλάδα ... Καμία σχέση, εγώ έχω αγγλική. Τώρα τι να σου πω, μπορεί λόγω του ότι έχει βγει και πιο καινούρια αναβάθμιση, για αυτό να μην σε αφήνει να την κάνεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που ίσως ακουστεί "κουφή": Έχετε ακούσει για την υδροφοβική επικάλυψη της Liquipel που ακόμα και κινητά σαν τα iPhone και τα Galaxy τα κάνει αδιάβροχα; Και χωρίς να έχουν πορτάκια σε ακουστικά και λοιπές θύρες γίνονται αδιάβροχα εντελώς κάτω από το νερό και δεν παθαίνουν τίποτα. Και μάλιστα μπορείς να τους στείλεις σχεδόν οποιοδήποτε κινητό! Άμα κάνουμε κάτι τέτοιο στο Ζ, δεν θα διορθωθεί το πρόβλημα με το "μπούκωμα" του ηχείου και δεν θα μπορεί να αντέξει και στο θαλασσινό νερό; Ας υποθέσουμε ότι όντως λύνει το πρόβλημα με το ηχείο. Σκέψου τα εξής: - Σου είναι τόσο απαραίτητο να κάνεις κάτι τέτοιο; Λύνει κάποιο πρόβλημα ή ικανοποιεί κάποια ανάγκη σου; - Αυτά που θα ξοδέψεις αξίζουν για αυτά που θα πάρεις; - Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να πάει και να έρθει το κινητό αξίζει το όφελος που θα αποκομίσεις από μια τέτοια ιστορία; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ας υποθέσουμε ότι όντως λύνει το πρόβλημα με το ηχείο. Σκέψου τα εξής: - Σου είναι τόσο απαραίτητο να κάνεις κάτι τέτοιο; Λύνει κάποιο πρόβλημα ή ικανοποιεί κάποια ανάγκη σου; - Αυτά που θα ξοδέψεις αξίζουν για αυτά που θα πάρεις; - Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να πάει και να έρθει το κινητό αξίζει το όφελος που θα αποκομίσεις από μια τέτοια ιστορία; Η αδιαβροχοποίηση είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Βοηθάει αρκετά και με τη μέθοδο της Liquipel έχεις ακόμα μία έξτρα προστασία. Τις θήκες συνήθως δεν τις πάω καθόλου οπότε μια τέτοια λύση είναι πολύ δελεαστική. Από ότι έχω δει η βασική τους χρέωση είναι περίπου 50 ευρώ με την επικάλυψη αυτή, 2 μέρες θέλουν για να το κάνουν, 2 να το στείλεις και 2 να το λάβεις, πάει 1 εβδομάδα. Δεν είναι πολύς χρόνος. Αν μάλιστα δεις και demonstration αυτής της τεχνολογίας, που έχουν επικαλύψει κινητά όπως το iPhone5, Galaxy S3 και χωρίς να ε΄χουν προστατευτικά καπάκια, να τα βάζουν στο νερό ή στο χιόνι και να μην παθαίνουν τίποτα, είναι κάτι το ανεπανάληπτο! Ουσιαστικά σημαίνει, ότι θα μπορώ να έχω όποιο κινητό θέλω και να είναι αδιάβροχο σαν το Ζ! Δεν είναι και λίγο σαν ασφάλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Η αδιαβροχοποίηση είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Βοηθάει αρκετά και με τη μέθοδο της Liquipel έχεις ακόμα μία έξτρα προστασία. Τις θήκες συνήθως δεν τις πάω καθόλου οπότε μια τέτοια λύση είναι πολύ δελεαστική. Από ότι έχω δει η βασική τους χρέωση είναι περίπου 50 ευρώ με την επικάλυψη αυτή, 2 μέρες θέλουν για να το κάνουν, 2 να το στείλεις και 2 να το λάβεις, πάει 1 εβδομάδα. Δεν είναι πολύς χρόνος. Αν μάλιστα δεις και demonstration αυτής της τεχνολογίας, που έχουν επικαλύψει κινητά όπως το iPhone5, Galaxy S3 και χωρίς να ε΄χουν προστατευτικά καπάκια, να τα βάζουν στο νερό ή στο χιόνι και να μην παθαίνουν τίποτα, είναι κάτι το ανεπανάληπτο! Ουσιαστικά σημαίνει, ότι θα μπορώ να έχω όποιο κινητό θέλω και να είναι αδιάβροχο σαν το Ζ! Δεν είναι και λίγο σαν ασφάλεια! Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για ενα κινητό γτ εύκολα χαλάει και μετά κλαις τα ευρώ σου . Είναι σημαντικό πλεονεκτημά ότι το xperia z είναι αδιάβροχο καθώς δίνει περισσότερη ασφάλεια στον κάτοχο του κινητού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Η αδιαβροχοποίηση είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Βοηθάει αρκετά και με τη μέθοδο της Liquipel έχεις ακόμα μία έξτρα προστασία. Τις θήκες συνήθως δεν τις πάω καθόλου οπότε μια τέτοια λύση είναι πολύ δελεαστική. Από ότι έχω δει η βασική τους χρέωση είναι περίπου 50 ευρώ με την επικάλυψη αυτή, 2 μέρες θέλουν για να το κάνουν, 2 να το στείλεις και 2 να το λάβεις, πάει 1 εβδομάδα. Δεν είναι πολύς χρόνος. Αν μάλιστα δεις και demonstration αυτής της τεχνολογίας, που έχουν επικαλύψει κινητά όπως το iPhone5, Galaxy S3 και χωρίς να ε΄χουν προστατευτικά καπάκια, να τα βάζουν στο νερό ή στο χιόνι και να μην παθαίνουν τίποτα, είναι κάτι το ανεπανάληπτο! Ουσιαστικά σημαίνει, ότι θα μπορώ να έχω όποιο κινητό θέλω και να είναι αδιάβροχο σαν το Ζ! Δεν είναι και λίγο σαν ασφάλεια! Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα από όλα αυτά. Την τεχνολογία την έχω δει εδώ και ένα χρόνο. Ακόμα κι αν μου πεις ότι θες την αδιαβροχοποίηση για ψυχολογικούς λόγους ακόμα κι αν το κινητό σου είναι συνεχώς πάνω σε ένα γραφείο, το δέχομαι. Το μόνο που είπα (και το λεω πάντα) είναι να κοιτάμε τις ανάγκες μας και να αποφασίσουμε βάση αυτές. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ωραιος.... !! περιμενω να μου πεις τι παιζει με battery drain.... Για battery drain απο αύριο μεθαύριο. Εκ πρώτης όψεως μια χαρα εκτός απο κάτι μικρά όπως πχ δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις για τα υπο παρακολούθηση θέματα στο ταπατολκ. Περισσότερα συντόμως Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που ίσως ακουστεί "κουφή": Έχετε ακούσει για την υδροφοβική επικάλυψη της Liquipel που ακόμα και κινητά σαν τα iPhone και τα Galaxy τα κάνει αδιάβροχα; Και χωρίς να έχουν πορτάκια σε ακουστικά και λοιπές θύρες γίνονται αδιάβροχα εντελώς κάτω από το νερό και δεν παθαίνουν τίποτα. Και μάλιστα μπορείς να τους στείλεις σχεδόν οποιοδήποτε κινητό! Άμα κάνουμε κάτι τέτοιο στο Ζ, δεν θα διορθωθεί το πρόβλημα με το "μπούκωμα" του ηχείου και δεν θα μπορεί να αντέξει και στο θαλασσινό νερό; Για ποιο λόγο να αδιαβροχοποιήσουμε ένα ήδη αδιάβροχο τηλέφωνο; Και για πιο λόγο σώνει και καλά να το βάλουμε κάτω από το θαλασσινό νερό, θα συμφωνήσω με τον zxr κάποτε θέλαμε ένα τηλ που δε θα φοβόμαστε μη καεί αν φάει μερικές σταγόνες βροχής, και τώρα έχουμε ένα τηλ που το έχουν βάλει κάτω από νερό μέσα σε νερό μέσα σε βραστό νερό και άλλα πολλά, και πάλι δεν ήμαστε ευχαριστημένοι. Feregorn, νομίζω ότι είναι υπερβολή φίλε μου, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο τηλ.Για αλλά το συζητάμε. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Πριν λίγο , μου έπεσε για 2η φορά με την οθόνη προς το πάτωμα και δεν έπαθε ούτε σημαδάκι. Βέβαια , φοράει θήκη και προστατευτικό οθόνης ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Για ποιο λόγο να αδιαβροχοποιήσουμε ένα ήδη αδιάβροχο τηλέφωνο; Και για πιο λόγο σώνει και καλά να το βάλουμε κάτω από το θαλασσινό νερό, θα συμφωνήσω με τον zxr κάποτε θέλαμε ένα τηλ που δε θα φοβόμαστε μη καεί αν φάει μερικές σταγόνες βροχής, και τώρα έχουμε ένα τηλ που το έχουν βάλει κάτω από νερό μέσα σε νερό μέσα σε βραστό νερό και άλλα πολλά, και πάλι δεν ήμαστε ευχαριστημένοι. Feregorn, νομίζω ότι είναι υπερβολή φίλε μου, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο τηλ.Για αλλά το συζητάμε. Ακούγεται λίγο υπερβολικό, δεν λέω. Αλλά έχουν δοκιμάσει iphone5 με αυτή την επικάλυψη και δεν έπαθαν τίποτα οι δείκτες υγρασίας. Άμα όμως έβαζες το Ζ μέσα στο νερό χωρίς κλειστά τα καπάκια, όπου κάτω από το καθένα βρίσκεται και ένας δείκτης, όχι μόνο θα σου χάλαγε αλλά δεν θα σε κάλυπτε και καμμία εγγύηση! Μήπως, αναρωτιέμαι, συγκρινόμενη με τις "τσιμούχες" του Ζ, η τεχνολογία της Liquipel είναι ανώτερης προστασίας και συνεπώς αξίζει; Καλά, δεν το σκέφτομαι τόσο πολύ για το Ζ που είναι ήδη αδιάβροχο ή και για το Galaxy S4 ACtive που το σκεφτομαι, αλλά πιο πολύ για άλλα κινητά της Sony, όπως τα Xperia ZL,SP που μου αρέσουν και αυτά πολύ από τότε που τα είδα!:) Κανείς από Ελλάδα που να την έχει δοκιμάσει υπάρχει ή θα είμαι ο πρώτος;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Πριν λίγο , μου έπεσε για 2η φορά με την οθόνη προς το πάτωμα και δεν έπαθε ούτε σημαδάκι. Βέβαια , φοράει θήκη και προστατευτικό οθόνης ;) Προετοίμασε μας λίγο ρε συ Δημήτρη, τι λες και πονάω εγώ:lol: Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Προετοίμασε μας λίγο ρε συ Δημήτρη, τι λες και πονάω εγώ:lol: Χαχαχα ολα καλά ;) Η νέα μου lockscreen, ταίριαζε απόλυτα το πράσινο με την μπαταρία, όμορφο αποτέλεσμα θαρρώ :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Διαβάζοντας στο Φόρουμ για την 253 είπα να κάνω ένα τσεκ για αναβάθμιση λογισμικού και βλέπω ότι ήρθε. Να την κάνω; Χάνω ροοτ, δοκιμασμένα όχι υποθετικά? Edited June 3, 2013 by mss2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts