Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο launcher δουλεύετε παιδιά στη Ζεταρα;;

Επίσης παίζει κανα καλο Wallpaper; ;-)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγήκε η καινούρια έκδοση της PureXAudio_XZ_ZeroInfinity_v17, την πέρασα και μαμεί....

Απο κατανάλωση πώς τα πάει Κώστα; σε σχέση με την 16αρα;

Μια ερώτηση.. Παίζει κανείς να ανακαλύψετε καμιά καλή θήκη η οποία να χωράει στο ντοκ;

.

Στον οδηγό, έχουν προταθεί ο Apex και ο Nova, είναι και οι δύο καταπληκτικοί στην Pro έκδοση τους και πολύ παραμετροποίησημοι.Τον Apex έχω εγώ τον Nova ο Minotavrs.

Για live wallpaper δεν ξέρω να σου πω, γιατί δεν ασχολούμαι.

Μια ερώτηση.. Παίζει κανείς να ανακαλύψετε καμιά καλή θήκη η οποία να χωράει στο ντοκ;

Κατανάλωση δεν είδα κάποια διαφορά, πάντως έχει φτάσει σε πολύ καλό σημείο όσον αφορά την απόδοση.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Οτι ειπε ο Duc για lunchers... οι 2 καλυτεροι κατ' εμε ειναι στον οδηγο...αλλα ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα... live wallpapers γιατι να βαλεις...για να σου ξελιγώνεται ακομα πιο γρηγορα η μπαταρια... ? btw δοκιμασε το xperia live wallpapers απο play καθως και τα κλασσικα για το nexus

H 17αρα δεν εχει power drain προβληματα πλεoν αλλα απο οτι λεγεται δεν παιζει με τα BT headsets... μεθαυριο που θα παραλαβω τα δικα μου απο amazon θα σας πω σιγουρα τι παιζει...

Για θηκη που να φορτιζει.. ειχα βρει μια αλλα ηταν εντελως της πλακας μονο θηκη δεν την ελεγες... εχω θεσει σχετικο ερωτημα εδω ψαξτο στην 41 σελιδα και δες τι μου απαντησαν

Edited by Minotavrs

Καλημερα μιας και μοιραζομαστε αρκετα στοιχεια με το Ζ και οσοι εχουν αρκετο καιρο το κινητο μπορειτε να μου πειτε το stamina mode τι ρολο βαραει τελικα.:p

Οσοι το εχετε ενεργοποιημενο ποια τα θετικα και αρνητικα του και αξιζει τελικα να το βαλω,απο την εννοια κερδιζεις τελικα στην πραξη κατι η οχι οσον αφορα την αποδοση της μπαταριας

Επισης να ρωτησω πως ρυθμιζω να εχω 170 χαρακτηρες στα μηνυματα.

Ευχαριστω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα, μια ερώτηση στην παρέα. Εμείς που έχουμε μείνει στην 434 παίζει σενάριο να μας δώσει κάποιος που αναβάθμισε σε 253 το APK της κάμερας να δοκιμάσουμε αν δουλεύει καλύτερα το focus?

Καλημερα μιας και μοιραζομαστε αρκετα στοιχεια με το Ζ και οσοι εχουν αρκετο καιρο το κινητο μπορειτε να μου πειτε το stamina mode τι ρολο βαραει τελικα.:p

Οσοι το εχετε ενεργοποιημενο ποια τα θετικα και αρνητικα του και αξιζει τελικα να το βαλω,απο την εννοια κερδιζεις τελικα στην πραξη κατι η οχι οσον αφορα την αποδοση της μπαταριας

Ευχαριστω.

Οι απόψεις διίστανται φίλε μου όσον αφορά τη λειτουργία stamina mode, σε εμένα προσωπικά κάνει, και το βλέπω μιας και το δουλεύω αρκετό καιρό,η απόδοση της μπαταρίας και ειδικά στην κατάσταση αναμονής, γιατί εκεί είναι το ζητούμενο είναι απείρως πιο καλή.

Τώρα για τους 160 χαρακτήρες, πήγαινε μηνύματα/Ρυθμίσεις/εξοικονόμηση κόστους και τίκαρε την επιλογή.Αν δεν έχει αυτή την επιλογή πες μου αν είσαι root να σου δώσω οδηγίες χειροκίνητα να ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή.

Καλημέρα, μια ερώτηση στην παρέα. Εμείς που έχουμε μείνει στην 434 παίζει σενάριο να μας δώσει κάποιος που αναβάθμισε σε 253 το APK της κάμερας να δοκιμάσουμε αν δουλεύει καλύτερα το focus?

Σωστός,ο dimitrissa έχει περάσει την .253 αλλά πρέπει να είσαι root για να τραβήξεις από το system/app το αρχείο της κάμερας, αλλά όπως θα ξέρεις root ακόμη δεν έχει βγει και ούτε θα βγει, οπότε στην αναμονή.

Edited by duc

Οι απόψεις διίστανται φίλε μου όσον αφορά τη λειτουργία stamina mode, σε εμένα προσωπικά κάνει, και το βλέπω μιας και το δουλεύω αρκετό καιρό,η απόδοση της μπαταρίας και ειδικά στην κατάσταση αναμονής, γιατί εκεί είναι το ζητούμενο είναι απείρως πιο καλή.

Τώρα για τους 160 χαρακτήρες, πήγαινε μηνύματα/Ρυθμίσεις/εξοικονόμηση κόστους και τίκαρε την επιλογή.Αν δεν έχει αυτή την επιλογή πες μου αν είσαι root να σου δώσω οδηγίες χειροκίνητα να ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή.

Οκ ευχαριστω.

Οσον αφορα τα μηνυματα δεν εχω τετοια επιλογη ''εξοικονομηση κοστους''

Με την 253 stock ειμαι που την περασα εχθες μεσω pc companion.

Ευχαριστω.

Το stamina mode εχει ορκισμενους οπαδους και αλλους τοσους εχθρούς... ολα εχουν να κανουν με την χρηση αλλη αυτονομια εχει στον νεο χρηστη που την ξελιγωνει στην αρχη για να την μαθει και αλλη στον casual user που κανει τα απαραιτητα...

προσωπικα το stamina το εχω ενεργοποιημενο (εχω βαλει και το hack με led ειδοποιησεις) και ειμαι ευχαριστημενος... κραταει 1 1/2 με 2 ημερες με καθημερινη χρηση 1 ωρας video και σερφαρισμα με full wifi - 3G..

Για τους 170 διαβασε τον οδηγο της υπογραφης μου

Σωστός,ο dimitrissa έχει περάσει την .253 αλλά πρέπει να είσαι root για να τραβήξεις από το system/app το αρχείο της κάμερας, αλλά όπως θα ξέρεις root ακόμη δεν έχει βγει και ούτε θα βγει, οπότε στην αναμονή.

Νομιζω εχει βαλει την root edition μεσω FTF αν ειναι ετσι επιβάλλεται να σηκώσει όλο το data σε ενα box cloud account (τσαμπα μας εδωσαν τα 50gb) για maximum αναλυση και τεσταρισματα... περαν της πλακας οποιος εχει κανει root την 253 ας ανεβασει καπου το apk για την camera να το δοκιμασουμε...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μπάμπη τις χειροκίνητες ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση των μηνυμάτων δεν τις έχεις βάλει στον οδηγό, είμαι σίγουρος ότι κάπου τις είχα δώσει μέσα στο φόρουμ, οπότε θα τις περάσω ξανά και εσύ τις ενσωματώνεις στον οδηγό.

1) Κάνουμε root

2) Εγκατάσταση του Root Explorer ή του yaffs η του solid.

3) Ανοίγουμε τον Root Explorer (αν χρησιμοποιείται αυτόν) και πατάμε οπωσδήποτε στο κουμπάκι επάνω που λεει R/W, το ίδιο ισχύει και για τον yaffs όχι όμως για τον solid (το κάνει μόνο του)

4) Κατόπιν ακολουθούμε το path

Κώδικας

data/data/com.sonyericsson.conversations/shared_prefs

και πατάμε παρατεταμένα πάνω στο αρχείο com.sonyericsson.conversations_preferences.xml

5) Στο μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε το "Open with" και κατόπιν επιλέγουμε "Text Editor"

6) Εντοπίζουμε τις γραμμές:

Κώδικας

<boolean name="semc_pref_key_character_conversion" value="false" />

Κώδικας

<boolean name="semc_pref_key_character_conversion_visibility" value="false" />

7) Αλλάζουμε τις τιμές false σε true. Για να μαθαίνουμε και μερικά πράγματα αλλάζοντας τις τιμές λέμε στο λειτουργικό να ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση κόστους (πρώτη γραμμή) και να μας εμφανίζει επίσης τη σχετική επιλογή στις επιλογές των μηνυμάτων.

8) Πατάμε μια φορά το πλήκτρο της επιστροφής (back button) ώστε να κλείσει το πληκτρολόγιο κι άλλη μια για να σώσουμε το αρχείο και να το κλείσουμε.

9)Υπάρχει περίπτωση σε κάποιους που θα προσπαθήσουν να το κάνουν με αυτό τον τρόπο να μην υπάρχει μια εν των δύο γραμμών, δεν υπάρχει πρόβλημα αλλάξτε στη μια την εντολή, θα δουλέψει μια χαρά.

10) Κάνουμε restart το κινητό και είμαστε έτοιμοι!

Edited by duc

Μπάμπη τις χειροκίνητες ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση των μηνυμάτων δεν τις έχεις βάλει στον οδηγό, είμαι σίγουρος ότι κάπου τις είχα δώσει μέσα στο φόρουμ, οπότε θα τις περάσω ξανά και εσύ τις ενσωματώνεις στον οδηγό.

Ωραιος ο Κώστας περιμένω...;)

Το stamina mode εχει ορκισμενους οπαδους και αλλους τοσους εχθρούς... ολα εχουν να κανουν με την χρηση αλλη αυτονομια εχει στον νεο χρηστη που την ξελιγωνει στην αρχη για να την μαθει και αλλη στον casual user που κανει τα απαραιτητα...

προσωπικα το stamina το εχω ενεργοποιημενο (εχω βαλει και το hack με led ειδοποιησεις) και ειμαι ευχαριστημενος... κραταει 1 1/2 με 2 ημερες με καθημερινη χρηση 1 ωρας video και σερφαρισμα με full wifi - 3G..

Το διαβασα αλλα δεν εχει τις συγκεκριμενες επιλογες η συσκευη μου

Ανεβαζω φωτο να δεις

http://img22.imageshack.us/img22/4523/screenshot2013053110301.png

http://img96.imageshack.us/img96/2297/screenshot2013053110302.png

Ανεβαζω φωτο να δεις

Nαι σου λείπει το εξοικονομηση κόστους στο μενού... εχεις ROM σαν την παλια του Κώστα κατσε να βρει ο Κωστας τις ρυθμισεις και θα βρεθει λυση

Ανεβαζω φωτο να δεις

Ακολούθησε τις οδηγίες που έδωσα πιο πάνω και σε λίγο θα έχεις μια χαρά υποστήριξή 160 χαρακτήρων.

Ακολούθησε τις οδηγίες που έδωσα πιο πάνω και σε λίγο θα έχεις μια χαρά υποστήριξή 160 χαρακτήρων.

Ευχαριστω αλλα επειδη δεν ειμαι root(δεν το κατεχω το αθλημα)υπαρχει καποιο εναλλακτικο προγραμμα sms που να εχει 160 χαρακτηρες.:p

Ευχαριστω αλλα επειδη δεν ειμαι root(δεν το κατεχω το αθλημα)υπαρχει καποιο εναλλακτικο προγραμμα sms που να εχει 160 χαρακτηρες.:p

Ε τότε αναγκαστικά φίλε μου πας σε πρόγραμμα από το play.

Δοκίμασε Go sms και Hancend sms.

Ε τότε αναγκαστικά φίλε μου πας σε πρόγραμμα από το play.

Δοκίμασε Go sms και Hancend sms.

οκ ευχαριστω θα τα δοκιμασω.

Στην τελευταία αναβάθμιση λειτουργεί κανονικά το λαμπάκι ειδοποίησης σε stamina.

Οδηγιες προστεθηκαν.. thanks dude :)

Περασε κανεις την τελευταια αναβαθμιση?

εγω θα μεινω με την 253,γιατι αυριο περιμενω ενα φιλο να μου το σενιαρει και να μου περασει AOSP 4.2.2

Περασε κανεις την τελευταια αναβαθμιση?

εγω θα μεινω με την 253,γιατι αυριο περιμενω ενα φιλο να μου το σενιαρει και να μου περασει AOSP 4.2.2

Δεν ξερω αν την περασε καποιος αλλα μολις περασεις την ΑΟSP θα πρεπει να μας κανεις port αρκετα απο τα καλουδια που θα φορας... σε πρωτη φαση το keyboard λενε οτι τα σπαει...

Έχω κάνει ήδη 3 προσπάθειες για update over the air και όλες αποτυχημένες

Είναι root με την ολλανδική Rom

Δεν ξερω αν την περασε καποιος αλλα μολις περασεις την ΑΟSP θα πρεπει να μας κανεις port αρκετα απο τα καλουδια που θα φορας... σε πρωτη φαση το keyboard λενε οτι τα σπαει...

Επειδη αλλος θα μου κανει ρουτ και περασμα aosp και επειδη ειμαι εκτος παιχνιδιου (ρουτ και τετοια) πολλα χρονια, εξηγησε μου τι ειναι το port

Επειδη αλλος θα μου κανει ρουτ και περασμα aosp και επειδη ειμαι εκτος παιχνιδιου (ρουτ και τετοια) πολλα χρονια, εξηγησε μου τι ειναι το port

port=transport να μας μεταφερεις δηλαδη καποιες απο τις εφαρμογες σου

πες στον δικο σου να μας κανει πορτ το build.prop και το keybοard και θα καταλαβει... τι χρειαζεται για να το κανει...

Μινώταυρε από όσο κατάλαβα δεν παίζει θήκη με τίποτα. Οπότε τι κάνουμε;

Εσύ πως έχεις βολευτεί;

.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ