Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά θα βγεί OTA η .235 ή τσάμπα περιμένουμε εμείς που δε θέλουμε να χάσουμε root?

Μήπως τελικά να περάσω την pre-rooted .235 που κυκλοφορεί στο xda? Απ' ότι διαβάζω τα διάφορα προβλήματα με reboots σε αλλαγές στο system partition έχουν λυθεί...

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά θα βγεί OTA η .235 ή τσάμπα περιμένουμε εμείς που δε θέλουμε να χάσουμε root?

Μήπως τελικά να περάσω την pre-rooted .235 που κυκλοφορεί στο xda? Απ' ότι διαβάζω τα διάφορα προβλήματα με reboots σε αλλαγές στο system partition έχουν λυθεί...

Αν βιάζεσαι τόσο πολύ πέρασε την, εδώ σε εμένα ακόμη δεν έχει έρθει επίσημη μέσω pc companion.

Καλησπέρα φόρουμ μπορεί να μου ξηγήσει κάποιος γιατί τα κείμενα που μου έρχονται στο Word τα βγάζει με γράμματα που λείπουν; Επισης στο instagram στις επικεφαλιδες των μενου παλι λειπουν κάποια γράμματα όπως και σε πολλά άλλα σημεία και εφαρμογές στα κεφαλαία γράμματα μπαίνει τόνος. Είναι θέμα android γιατι απείχα αρκετά απ αυτό. Αυτό πάντως με τα συνημμένα είναι θέμα. Εχω stock rom ελληνικη να ξέρετ αν βοηθαει

Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο θέμα με το δικό μου Android.

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πως γινεται μονο σε μενα το κανει με τα ελληνικα αυτο; Μπορω να πειραξω απο καπου κατι οσον αφορα το Polaris ή κάτι άλλο; Μηπως θελει τιποτα παραπανω εγκατασταση τι να πω

Πως γινεται μονο σε μενα το κανει με τα ελληνικα αυτο; Μπορω να πειραξω απο καπου κατι οσον αφορα το Polaris ή κάτι άλλο; Μηπως θελει τιποτα παραπανω εγκατασταση τι να πω

Μιλάς μόνο για έγγραφα δλδ για αρχεία που τα ανοίγεις με πρόγραμμα όπως το office; Νομίζω ότι το Polaris τέτοιο είναι.

Δοκίμασε να αλλάξεις την κωδικοποίηση του εγγράφου μέσα από τις ρυθμίσεις.

Δοκίμασε να ανοίξεις τα έγγραφα με καπό οπό άλλο πρόγραμμα.

Στο instagram πχ οταν πας στην εξευρενηση στην επικεφαλιδα πανω δεν φαινεται το Υ γραφει ΕΞΕΡΕ ΝΗΣΗ λογικο αυτό;

Στο instagram πχ οταν πας στην εξευρενηση στην επικεφαλιδα πανω δεν φαινεται το Υ γραφει ΕΞΕΡΕ ΝΗΣΗ λογικο αυτό;

Έλα μην αγχώνεσα,προβλημα του Instagram είναι.Και εμένα στα κεφαλαία λείπουν γράμματα,αλλά μόνο στα κεφαλαία.

Οκ αρα να δοκιμασω να αλλαξω κωδικοποιηση στο Polaris να τα βγαζει καλά ή να βάλω καποιον άλλον viewer. Τι προτεινετε οποτε για viewer εγγράφων;

Οκ αρα να δοκιμασω να αλλαξω κωδικοποιηση στο Polaris να τα βγαζει καλά ή να βάλω καποιον άλλον viewer. Τι προτεινετε οποτε για viewer εγγράφων;

Δοκίμασε πρώτα να αλλάξεις κωδικοποίηση,και μετά πέρνα κάποιο άλλο πρόγραμμα για άνοιγμα εγγράφων.Για εμένα το καλύτερο με διαφορά είναι το Microsoft office.

Έχει τύχει σε κανέναν την ώρα που τραβάει βίντεο να του πετάει έξω από την εφαρμογή?σήμερα σε μια εκδήλωση μου το έκανε πέντε φορές κ σε φωτο κ σε βίντεο .Στις φωτο μάλιστα έβγαζε κ μήνυμα σφάλματος

Έχει τύχει σε κανέναν την ώρα που τραβάει βίντεο να του πετάει έξω από την εφαρμογή?σήμερα σε μια εκδήλωση μου το έκανε πέντε φορές κ σε φωτο κ σε βίντεο .Στις φωτο μάλιστα έβγαζε κ μήνυμα σφάλματος

Έχεις κάνει αναβάθμιση στην 253;Αν ναι ,τότε ίσως είναι πρόβλημα στο λογισμικό.Πες μου αν θέλεις να σου στείλω το δικό μου από την 434.

Έχεις κάνει αναβάθμιση στην 253;Αν ναι ,τότε ίσως είναι πρόβλημα στο λογισμικό.Πες μου αν θέλεις να σου στείλω το δικό μου από την 434.

Δεν έχω κάνει αναβάθμιση .Την 434 εχω

Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό.. Κάνε μερικές δοκιμές επί τόπου.. Δεν είναι νορμάλ

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

:blink:

Δεν έχω κάνει αναβάθμιση .Την 434 εχω

Ίσως είναι πρόβλημα του προγράμματος, αν είσαι root πες μου να σου στείλω από το δικό μου system/app το πρόγραμμα της φωτογραφικής να το δοκιμάσεις.

Στις οδηγίες που σου είχα δώσει το γράφει ξεκάθαρα, Ρυθμίσεις ίντερνετ και mms.Και μόλις το έκανα ξανά και πήρα για μία ακόμα φορά τις ρυθμίσεις και μου λέει πως έγινε κανονικά η εγκατάσταση.

ναι, μόνο που εμένα στις ρυθμίσεις δεν λέει πουθενα ρυθμίσεις ίντερνετ και mms το τηλέφωνο!! :confused:

στην κατηγορία xperia που μου είπες έχει μόνο: mirrorlink, throw, κατοπτρισμος οθόνης, συνδεσιμότητα usb και κάτι που λέει pplaystation certified!

τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ τις βρίσκω μόνο στα "ασύρματο και δίκτυα" οπου και πάλι μου έχει: vpn, tathering κ hotspot, nfc και ένα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που εκεί πάω για να ρυθμίσω τα σημεία πρόσβασης που από μόνο του δεν είχε κανένα!

ναι, μόνο που εμένα στις ρυθμίσεις δεν λέει πουθενα ρυθμίσεις ίντερνετ και mms το τηλέφωνο!! :confused:

στην κατηγορία xperia που μου είπες έχει μόνο: mirrorlink, throw, κατοπτρισμος οθόνης, συνδεσιμότητα usb και κάτι που λέει pplaystation certified!

τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ τις βρίσκω μόνο στα "ασύρματο και δίκτυα" οπου και πάλι μου έχει: vpn, tathering κ hotspot, nfc και ένα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που εκεί πάω για να ρυθμίσω τα σημεία πρόσβασης που από μόνο του δεν είχε κανένα!

Καλά είναι δυνατόν, πως γίνεται σε εμένα να έχει αυτό το μενού ενώ σε εσένα να μη το έχει; Έκανες επαναφορά, νομίζω κάποιος σου το πρότεινε σαν λύση.

Αν δεν βγάλεις άκρη, σου προτείνω να περάσεις στην λύση του φλασαρίσματος με το flashtool, και σε μια Rom η οποία είναι πολύ σταθερή.

:blink:

Ίσως είναι πρόβλημα του προγράμματος, αν είσαι root πες μου να σου στείλω από το δικό μου system/app το πρόγραμμα της φωτογραφικής να το δοκιμάσεις.

Root Είμαι φίλε μου

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, πόση ώρα παίρνει το φλασάρισμα μιας ROM μέσω CWM/TWRP?

Κάνω την διαδικασία για να περάσω την .235 μέσω TWRP και συνειδητοποίησα οτι έχει περάσει σχεδόν μισάωρο και είμαι στο 50%... Η μπάρα κάτω πάντως δείχνει activity, οτι δεν έχει κολλήσει, αλλά δε βλέπω φως.. Τι στην ευχή. Να περιμένω ή reboot και ξανά;

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Root Είμαι φίλε μου

Αύριο θα σου στείλω το δικό μου από το system/app,το περνάς μέσα απλά κάνοντας μια αντιγραφή και επικόλληση και δίνοντας τα σωστά permittions. Στείλε μου το E-mail σου.

Καλά είναι δυνατόν, πως γίνεται σε εμένα να έχει αυτό το μενού ενώ σε εσένα να μη το έχει; Έκανες επαναφορά, νομίζω κάποιος σου το πρότεινε σαν λύση.

Αν δεν βγάλεις άκρη, σου προτείνω να περάσεις στην λύση του φλασαρίσματος με το flashtool, και σε μια Rom η οποία είναι πολύ σταθερή.

αλήθεια! δείτε, μόνο αυτα έχει.... και το έψαχνα και εγώ γιατί στην υποστήριξη που έχει το κινητό το ίδιο μου λέει αλλά δεν την έχει την επιλογή! τώρα να ρωτήσω μια...τι? σε ένα τι? για το υπόλοιπο ή θα με βρίσετε? :p

αλήθεια! δείτε, μόνο αυτα έχει.... και το έψαχνα και εγώ γιατί στην υποστήριξη που έχει το κινητό το ίδιο μου λέει αλλά δεν την έχει την επιλογή! τώρα να ρωτήσω μια...τι? σε ένα τι? για το υπόλοιπο ή θα με βρίσετε? :p

Ε Ναι,το πιθανοτερο είναι ότι για αυτό έχεις και πρόβλημα εμένα το μενού είναι διαφορετικό. Μάλλον δεν έχεις γνώση περί flashtool και φλασαρίσματος Rom.Ξεκίνα να διαβάζεις.

Edited by duc

Αύριο θα σου στείλω το δικό μου από το system/app,το περνάς μέσα απλά κάνοντας μια αντιγραφή και επικόλληση και δίνοντας τα σωστά permittions. Στείλε μου το E-mail σου.

Loizoskal@gmail.com

Ευχαριστώ

Ε Ναι,το πιθανοτερο είναι ότι για αυτό έχεις και πρόβλημα εμένα το μενού είναι διαφορετικό. Μάλλον δεν έχεις γνώση περί flashtool και φλασαρίσματος Rom.Ξεκίνα να διαβάζεις.

Μάλλον δεν έχω ιδέα να λες.... για να δουμε.....

Μάλλον δεν έχω ιδέα να λες.... για να δουμε.....

Πιο εύκολο δεν μπορούσε να είναι, πίστεψε με.

Η τιμή του πάντως στα σκρουτζομάγαζα έγινε πολύ ελκυστική:

479 !

Και πολύ πιο συμφέρουσα από τις άλλες ναυαρχίδες S4 & One.

596 και 685 αντίστοιχα.

Παρά τα γνωστά ζητηματάκια (που δεν ενοχλούν και όλους) αξίζει σοβαρά να το σκεφτεί κανείς.

ερωτήσεις: αυτή η διαδικασία τι θα αλλάξει δηλαδή στο τηλέφωνο? (το πως γίνεται το κατάλαβα από οσα διαβασα)

αν την κανω να υποθέσω θα χαθεί ότι έχω σωστά?

και επίσης, θα πρέπει να έχω κάνει τιποτα άλλο πρώτα? γιατί δεν εχω πειράξει τίποτα μέχρι στιγμής....

σορρυ για το πρήξιμο!

• The title was changed to Sony Xperia Ζ