Minotavrs Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Λοιπόν παιδιά , πούλησα σήμερα το s3 μου και αύριο παραγγέλνω τη Ζετάρα.. Απο birdphone ειναι της vodafone branded. Θα μπορώ να περάσω μια μαμά ρομ μη branded και να παίρνω τις αναβαθμίσεις κανονικά;; Μπόρω να αγοράσω και απο άλλα μαγαζιά αλλα το birdphone , θεωρω το πιο αξιοπιστο :) Καλοριζικο.... και καλα μπανια... :) διαβασε για αρχη τον οδηγο της υπογραφης μου και στο καπακι κατεβασε απο το 2ο λινκ της υπογραφης μου το FTF αρχειο για να κανεις την συσκευη σου unbranded.. Μονο θα παρακαλεσω οσοι με brand συσκευες χρησιμοποιείτε το FTF αρχειο καντε ενα κοπο και γραψτε ενα σχόλιο στο XDA οσα και ποστ να χρειαστει να κανετε αν ειστε νεοι χρηστες ετσι ωστε να μεινει το thread ζωντανο και να εχουμε feedback ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Είναι η δεύτερη φορά που επεμβαίνω σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ότι γράφετε τη γνώμη σας, θα κάνω τα στραβά μάτια για τα offtopic posts σας αλλά δεν αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι συνεχίζετε τη διαμάχη σας (ειδικά στα πρώτα post μετά την πρώτη παρατήρηση). Σας παρακαλώ πολύ για ακόμα μια φορά να αλλάξει το κλίμα γιατί είναι κρίμα να περάσουμε στο άλλο άκρο. Υ.Γ.: Δόξα το Θεό το ZXRαράκι ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει, ούτε προβλήματα έχει! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Είναι η δεύτερη φορά που επεμβαίνω σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το ότι γράφετε τη γνώμη σας, θα κάνω τα στραβά μάτια για τα offtopic posts σας αλλά δεν αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι συνεχίζετε τη διαμάχη σας (ειδικά στα πρώτα post μετά την πρώτη παρατήρηση). Σας παρακαλώ πολύ για ακόμα μια φορά να αλλάξει το κλίμα γιατί είναι κρίμα να περάσουμε στο άλλο άκρο. Υ.Γ.: Δόξα το Θεό το ZXRαράκι ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει, ούτε προβλήματα έχει! Τελείωσε εδώ Γιώργο, μην ανησυχείς. Γμτ εμένα το Ducati δεν είναι να το ανεβαίνεις το καλοκαίρι. Αλλά πάλι αν δεν μπορώ και το Καλοκαίρι τι το κρατάω ακόμα; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Ερώτηση αν πάμε στην 253 εκτός από το ρουτ χάνουμε και όλα τα μοντ κτλ; (θέλει καθάρισμα μνήμης για να μπει; απλή αναβάθμιση δεν γίνεται; ) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ερώτηση αν πάμε στην 253 εκτός από το ρουτ χάνουμε και όλα τα μοντ κτλ; (θέλει καθάρισμα μνήμης για να μπει; απλή αναβάθμιση δεν γίνεται; ) Δυστυχώς Βασίλη τα χάνουμε όλα, μόνο όταν την δώσουν OTA δεν χάνεται τίποτα. Για εμένα αξίζει η αναμονή για OTA, εξάλλου το έχω στήσει όπως ακριβώς θέλω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ένα μείον ακόμα είναι πως δεν έχουν βγάλει εργαλείο για root, ούτε σαν σκέψη δεν το σκέφτομαι να περάσω την αναβάθμιση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλημέρα.Επειδή διαβάζω για αναβάθμιση κλπ κ επειδή έχει λίγο καιρό που Αφού το έκανα root πέρασα κ ότι έλεγε ο οδηγός πρώτον Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για αναβάθμιση επειδή είναι root το κινητό?κ δεύτερον έχει τόσο μεγάλες διορθώσεις που αξίζει να μπούμε στην όλη διαδικασία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλημέρα.Επειδή διαβάζω για αναβάθμιση κλπ κ επειδή έχει λίγο καιρό που Αφού το έκανα root πέρασα κ ότι έλεγε ο οδηγός πρώτον Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για αναβάθμιση επειδή είναι root το κινητό?κ δεύτερον έχει τόσο μεγάλες διορθώσεις που αξίζει να μπούμε στην όλη διαδικασία ? Καμία διαδικασία συγκεκριμένη δεν υπάρχει, το συνδέεις στον υπολογιστή σου και απλά κάνεις αναβάθμιση. Όπως γράφω και παραπάνω, δεν αξίζει να περάσεις στην επόμενη αναβάθμιση αν το τηλ σου δεν έχει πρόβλημα, σίγουρα από ότι διάβασα διορθώνει προβλήματα με το WiFi, κάτι όμως που το έχω λύσει εδώ και καιρό αλλάζοντας ένα αρχείο. Οπότε τουλάχιστον για εμένα δεν υπάρχει κανένα θέμα για αναβάθμιση, τουλάχιστον τώρα. Άσε που χάνουμε και το root, και δεν το θέλω με τπτ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ευχαριστώ φίλε μου.κ το θέμα του Wi-Fi το έχω λύσει χάρη σε σένα κ του φόρουμ κ ότι άλλο χρειαζόταν κ το κινητό πετάει.οπότε μένω εδώ μέχρι να δω εξελίξεις που να αξίζουν.Την Καλημέρα μου ξανά σε όλο το φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Οφείλω να πω σε όλους μια δημόσια συγγνώμη, σε όλους και στον elias26 στον Ηλία. Αν παρασύρθηκα-παραφέρθηκα κάποιες φορές με το θέμα που είχε, το σπάσιμο της οθόνης δλδ. Και στους υπόλοιπους που καθόταν και άκουγαν την διαμάχη μας. Αλλά πάλι λέω δεν θα υπήρχε κανένα θέμα αν καταφερνόταν κατά τις επίσημης αντιπροσωπείας εδώ στην Ελλάδα, και όχι κατά τις συσκευής. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Με τη καινούργια αναβάθμιση τα χρώματα της οθόνης μου φαίνονται πιο έντονα.Το πρόσεξε κανείς άλλος αυτός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εχθές το βράδυ προσπάθησα να την κάνω αλλά μου έβγαλε 8 ώρες. Το άφησα λοιπόν και στις 4 τα ξημερώματα που σηκώθηκα ήθελε άλλες 4,5 ώρες. Το ακύρωσα και θα δοκιμάσω πάλι σήμερα. Αντιμετώπισε κανείς κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Με τη καινούργια αναβάθμιση τα χρώματα της οθόνης μου φαίνονται πιο έντονα.Το πρόσεξε κανείς άλλος αυτός? Ο ηχος αλλαξε καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εχθές το βράδυ προσπάθησα να την κάνω αλλά μου έβγαλε 8 ώρες. Το άφησα λοιπόν και στις 4 τα ξημερώματα που σηκώθηκα ήθελε άλλες 4,5 ώρες. Το ακύρωσα και θα δοκιμάσω πάλι σήμερα. Αντιμετώπισε κανείς κάτι παρόμοιο; Λογικά θα πλάκωσαν όλοι να κάνουν την αναβάθμιση, και θα έπεσαν οι σέρβερ από την πολυκοσμία. Σήμερα θα μπορέσεις να την κάνεις κατά πάσα πιθανότητα πιο εύκολα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Μια ερωτηση Με το pc companion χανονται τα παντα στην αναβαθμιση? Με το seus χανονται και εκει? Θελω να κανω την αναβαθμιση χωρις να χρειαστει να ξανασεταρω το τηλ Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Μια ερωτηση Με το pc companion χανονται τα παντα στην αναβαθμιση? Με το seus χανονται και εκει? Θελω να κανω την αναβαθμιση χωρις να χρειαστει να ξανασεταρω το τηλ Χάνονται τα πάντα μόνο αν κάνεις την αναβάθμιση μέσω pc companion ή SEUS. Αν περιμένεις μέχρι να δωθεί η αναβάθμιση μέσω OTA (over the air) δλδ, τότε το πιθανότερο είναι να μην χάσουμε τίποτα.Ούτε καν το root. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kioq Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Πάντως στο xperia z ο κολλητός μου και είναι πολύ ικανοποιημένος για τα λεφτά που έχει δώσει . Κοίταξα λίγο την οθόνη και μου άρεσαν πολύ τα χρώματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Χάνονται τα πάντα μόνο αν κάνεις την αναβάθμιση μέσω pc companion ή SEUS. Αν περιμένεις μέχρι να δωθεί η αναβάθμιση μέσω OTA (over the air) δλδ, τότε το πιθανότερο είναι να μην χάσουμε τίποτα.Ούτε καν το root. περιεργο αν θυμαμαι καλα στην προηγουμενη αναβαθμιση που εκανα μεσω seus αν θυμαμαι καλα, δεν χαθηκε τιποτα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 περιεργο αν θυμαμαι καλα στην προηγουμενη αναβαθμιση που εκανα μεσω seus αν θυμαμαι καλα, δεν χαθηκε τιποτα Ναι έχεις δίκιο, έκανε απλά αναβάθμιση Προγράμματα και άλλα τέτοια δεν χάθηκε τίποτα. Συγγνώμη εγώ θυμόμουν λάθος γιατί εγώ δεν έκανα αναβάθμιση αλλά ουσιαστικά έκανα format με το SEUS, μιας και είχα κάνει χαζομάρα. Αλλά είχε χαθεί το root. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δεν χάνεται κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δεν χάνεται κάτι. Είσαι ακόμη root από την έκδοση 434; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Δυστυχώς Βασίλη τα χάνουμε όλα, μόνο όταν την δώσουν OTA δεν χάνεται τίποτα. Για εμένα αξίζει η αναμονή για OTA, εξάλλου το έχω στήσει όπως ακριβώς θέλω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ένα μείον ακόμα είναι πως δεν έχουν βγάλει εργαλείο για root, ούτε σαν σκέψη δεν το σκέφτομαι να περάσω την αναβάθμιση. Δεν την ήξερα αυτή τη διαφορά. Από συνήθεια του έκανα μόνο οτα οπότε δεν έχανα σχεδόν ποτέ τίποτα. Αρα για άλλη μια φορά περιμένουμε. Με την κάμερα περιμένω πως και πως το update. Με την αναβάθμιση από όσο διάβασα ουσιαστικά φτιάχνει κατά κύριο λόγο : -χρώμα οθόνης (αν και μου φαίνεται ωραίο, πιο φυσικό ) -μπαταρία Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Είσαι ακόμη root από την έκδοση 434; Εννοώ σε stock όπως είπε και ο φίλος. Το root θα χαθεί λογικά. Ακόμα. Α δεν έκανα την αναβάθμιση με το χθεσινό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κανω την αναβαθμιση τωρα μεσω seus Ενω εχει κατεβει το Update και ειναι στην φαση της εγκαταστασης,εχει κολησει η μπαρα ενα κλικ πριν το τελος εδω και 10 λεπτα,,,, ειναι φυσιολογικο αυτο? edit: μολις ολοκληρωθηκε επιτυχως Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliasgr Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Λοιπον για να τα παρουμε απο την αρχη.. Οσοι εισασταν root και κανετε αναβαθμιση ,θα χασετε το root αλλα θα παραμεινουν ολες οι εφαρμογες που ειχατε πριν.Υποψην δεν θα λειτουργουν οι εφαρμογες που θελουν δικαιωματα root. Επισης πιθανως να μην σας δουλευει το NFC. Οσοι δεν εισασταν root λογικα θα παιζουν ολα οπως πριν. Τα υπερ της αναβαθμισης . ανοιγει πλεον η κάμερα ποιο γρηγορα και αναφερουν οτι οι λήψεις είναι πολύ πιο καθαρές και ρεαλιστικές. Άλλες αλλαγές είναι η βελτίωση των χρωμάτων και της ισορροπίας λευκού ( που εαν διαβασετε τις οδηγιες του minotaurou θα δειτε τρομερες αλλαγες στα χρωματα στην οθόνη, η προσθήκη του Mini Apps εικονιδίου, ένα νέο skin για το πληκτρολόγιο και διάφορες ακόμη τροποποιήσεις αισθητικού χαρακτήρα. Πιθανως οσοι ειχατε προβλημα με το Wifi να εχει λυθει το προβλημα. Το ηχειο εξακολουθει να ειναι αδυναμο. Ισως η μπαταρια να κραταει περισσοτερο,( σημερα θα το δοκιμασω) Edited May 17, 2013 by Eliasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Αντε να γυρίσω σπίτι να την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts