Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οκ.θα το κάνω τωρα

Κάνε το και μετά κάνε και μια επανεκκίνηση, και θα δεις θα δουλεύει μια χαρά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κάνε το και μετά κάνε και μια επανεκκίνηση, και θα δεις θα δουλεύει μια χαρά.

Μια χαρά δουλεύει.Ευχαριστώ.Τώρα που επιτέλους είναι root Υπάρχει πουθενά κάποιος οδηγός που να δείχνει τι μπορούμε_πρέπει να αλλάξουμε ?

Μια χαρά δουλεύει.Ευχαριστώ.Τώρα που επιτέλους είναι root Υπάρχει πουθενά κάποιος οδηγός που να δείχνει τι μπορούμε_πρέπει να αλλάξουμε ?

Φυσικά υπάρχει πήγαινε εδώ η πάτησε πάνω στην υπογραφή μου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4673291

καλησπερα σε ολους δυστυχως η εμπειρια μου με το xperia z οσο ομορφα και εντυπωσιακα ξεκινησε τελειωσε αδοξα και ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το κινητο.τελικα και η δευτερη συσκευη πηγε για doa αφου το προβλημα με τα νερα ητανε τελικα δυσλειτουργια δε θα ξαναπαρω το ιδιο αλλα θα καταληξω στο galaxy s4 η to htc one x δεν εχω αποφασισει ακομα το θεμα ειναι τοι h sony βιαστηκε να βγαλει το κινητο για να προλαβει την samsung kai thn htc και αυτο φανηκε οποιος ενδιαφερεται πουλαω δυο θηκες μια μαυρη την tpu και μια puro silicon cover επιπλεον εχω μια ζελατινα προστασιας για την οθονη puro antiglare antifinger καινουργια ειναι ματ ολα μαζι 20 ευρω οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm την θηκη την δουλεψα 4 μερες.εαν ηξερα οτι θα την πατησω με το xperia δε θα πουλουσα ποτε το galaxy s3 για να παρω to s4 : (( ευχαριστω

καλησπερα σε ολους δυστυχως η εμπειρια μου με το xperia z οσο ομορφα και εντυπωσιακα ξεκινησε τελειωσε αδοξα και ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το κινητο.τελικα και η δευτερη συσκευη πηγε για doa αφου το προβλημα με τα νερα ητανε τελικα δυσλειτουργια δε θα ξαναπαρω το ιδιο αλλα θα καταληξω στο galaxy s4 η to htc one x δεν εχω αποφασισει ακομα το θεμα ειναι τοι h sony βιαστηκε να βγαλει το κινητο για να προλαβει την samsung kai thn htc και αυτο φανηκε οποιος ενδιαφερεται πουλαω δυο θηκες μια μαυρη την tpu και μια puro silicon cover επιπλεον εχω μια ζελατινα προστασιας για την οθονη puro antiglare antifinger καινουργια ειναι ματ ολα μαζι 20 ευρω οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm την θηκη την δουλεψα 4 μερες.εαν ηξερα οτι θα την πατησω με το xperia δε θα πουλουσα ποτε το galaxy s3 για να παρω to s4 : (( ευχαριστω

Παναγιώτη τα συζητήσαμε αυτά, σε όλους το κάνει αυτό που έκανε σε εσένα, αν είναι δυσλειτουργία τότε η Sony έχει σοβαρό πρόβλημα πουλώντας ήδη 5.000.000 προβληματικές συσκευές. Πραγματικά αναρωτιέμαι πάντως.....

Παναγιώτη τα συζητήσαμε αυτά, σε όλους το κάνει αυτό που έκανε σε εσένα, αν είναι δυσλειτουργία τότε η Sony έχει σοβαρό πρόβλημα πουλώντας ήδη 5.000.000 προβληματικές συσκευές. Πραγματικά αναρωτιέμαι πάντως.....

κωστα ακομη και αν δεν ειναι δυσλειτουργια και ειναι "φυσιολογικο" το θεωρω απαραδεκτο σε ενα κινητο 700 ευρω να κανει κατι τετοιο η οθονη,δεν νοειται απλα.δεν εχω δει αλλο high end κινητο να το κανει ουτε τα iphone που ειχα ουτε το galaxy s3 πιστεωυ οτι η sony θα αντικαταστησει πολλες οθονες με αυτο το προβλημα στο μελλον οταν η οθονη σε εκινο το σημειο που κανει νερα θα αποχρωματιστει

Στο δικό μου πάντως δεν εμφανίζει κάτι τέτοιο.

τυχερος εισαι αρα καταληγουμε στο αυτονοητο εαν ενα κινητο δεν το κανει και το κανει ενα αλλο ειναι προβλημα η ειναι φυσιολογικο???

τυχερος εισαι αρα καταληγουμε στο αυτονοητο εαν ενα κινητο δεν το κανει και το κανει ενα αλλο ειναι προβλημα η ειναι φυσιολογικο???

Ούτε το δικό μου το κάνει, ούτε τα άλλα 6 που έχω δει μέχρι τώρα :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι να πω. Στα καταστήματα τα εκθεσιακά το κάνουν; Έχεις δει; Από εκεί που το παραλαβές γιατί δεν το άνοιξες εκεί να μην το παραλάβεις από την πρώτη στιγμή;

Τι να πω. Στα καταστήματα τα εκθεσιακά το κάνουν; Έχεις δει; Από εκεί που το παραλαβές γιατί δεν το άνοιξες εκεί να μην το παραλάβεις από την πρώτη στιγμή;

Ρε παιδιά το κάνει μη τρελαθούμε, απλά για να το κάνει πρέπει να στρεβλώσεις το τηλ. Τώρα θα μου πείτε ποιος ο λόγος να στρεβλώσεις ένα τηλ, δεν ξέρω να σας απαντήσω, πάντως κάποιοι έτσι το έκαναν και αντιλήφθηκαν ότι έχει "πρόβλημα". Μάκη x8diesel, θύμισε μου όταν σε δω ξανά να σου δείξω το δικό μου πως το κάνει, και να το κάνω και στο δικό σου.....χαχαχαχα. Εμένα πάντως ποσός με απασχολεί που το κάνει αυτό. Μάκη αν στα έξι που έχεις δει μέχρι τώρα βάζεις και το δικό μου, βγάλτο εμένα το κάνει, αντίθετα θα πω κι εγώ το εξής, στα τέσσερα που έχω δει μέχρι τώρα τα τρία το κάνουν, εκτός το δικό σου Μάκη. Δλδ πρέπει να είναι ελαττωματικές οι οθόνες;

EDIT:Αν αποδειχθεί στην πορεία ότι η οθόνη είναι Ελαττωματική, τότε πάει για μεγάλο κάζο η Sony, 5.000.000 μύρια συσκευές έχει διαθέσει μέχρι σήμερα. Και πως παίρνεις τηλ στην Sony και πως τους περιγράφεις πως διέγνωσες το πρόβλημα; Θα σε πουν και τρόμπα αν τους πεις ότι δεν είχα τι να κάνω και πήρα το τηλ και το στρέβλωνα.

Edited by duc

Ρε παιδιά το κάνει μη τρελαθούμε, απλά για να το κάνει πρέπει να στρεβλώσεις το τηλ. Τώρα θα μου πείτε ποιος ο λόγος να στρεβλώσεις ένα τηλ, δεν ξέρω να σας απαντήσω, πάντως κάποιοι έτσι το έκαναν και αντιλήφθηκαν ότι έχει "πρόβλημα". Μάκη x8diesel, θύμισε μου όταν σε δω ξανά να σου δείξω το δικό μου πως το κάνει, και να το κάνω και στο δικό σου.....χαχαχαχα. Εμένα πάντως ποσός με απασχολεί που το κάνει αυτό. Μάκη αν στα έξι που έχεις δει μέχρι τώρα βάζεις και το δικό μου, βγάλτο εμένα το κάνει, αντίθετα θα πω κι εγώ το εξής, στα τέσσερα που έχω δει μέχρι τώρα τα τρία το κάνουν, εκτός το δικό σου Μάκη. Δλδ πρέπει να είναι ελαττωματικές οι οθόνες;

EDIT:Αν αποδειχθεί στην πορεία ότι η οθόνη είναι Ελαττωματική, τότε πάει για μεγάλο κάζο η Sony, 5.000.000 μύρια συσκευές έχει διαθέσει μέχρι σήμερα. Και πως παίρνεις τηλ στην Sony και πως τους περιγράφεις πως διέγνωσες το πρόβλημα; Θα σε πουν και τρόμπα αν τους πεις ότι δεν είχα τι να κάνω και πήρα το τηλ και το στρέβλωνα.

Κωστα δωσε more info για το πως γινεται αυτο για να αναπαραγω το bug καθως δεν μου το κανει η εγω δεν το κανω σωστα...

Κωστα δωσε more info για το πως γινεται αυτο για να αναπαραγω το bug καθως δεν μου το κανει η εγω δεν το κανω σωστα...

Αν με τα 3 δαχτυλα του ενος χεριου κρατας την επανω μερια της οθονης και με τα 3 δαχτυλα του αλλου χεριου κρατας το κινητο απο χαμηλα, και περιστρεψεις το κινητο σου στην επανω πλευρα πχ δεξια και στην κατω πλευρα αριστερα θα δεις τοτε στην κατω μερια της οθονης κυματιστα νερα που διαρκουν οσο ασκεις πιεση (μικρη εννοειται). Στο δικο μου το κανει αλλα δεν με κανει να ανησυχω γιατι δεν ειναι μια συνθηκη που βρισκεται το κινητο μονο του καθε τρεις και λιγο.

Αν με τα 3 δαχτυλα του ενος χεριου κρατας την επανω μερια της οθονης και με τα 3 δαχτυλα του αλλου χεριου κρατας το κινητο απο χαμηλα, και περιστρεψεις το κινητο σου στην επανω πλευρα πχ δεξια και στην κατω πλευρα αριστερα θα δεις τοτε στην κατω μερια της οθονης κυματιστα νερα που διαρκουν οσο ασκεις πιεση (μικρη εννοειται). Στο δικο μου το κανει αλλα δεν με κανει να ανησυχω γιατι δεν ειναι μια συνθηκη που βρισκεται το κινητο μονο του καθε τρεις και λιγο.

ειδα και το σχετικο video ακολουθησα και τις οδηγιες σου... ή εγω δεν κανω κατι σωστα η δεν το κανει το δικο μου... οπως και να εχει ειναι κατι που δεν με απασχολει... και δεν το θεωρω προβλημα :)

ειδα και το σχετικο video ακολουθησα και τις οδηγιες σου... ή εγω δεν κανω κατι σωστα η δεν το κανει το δικο μου... οπως και να εχει ειναι κατι που δεν με απασχολει... και δεν το θεωρω προβλημα :)

Το δικο μου το κανει,αλλα δεν ειναι προβλημα,δηλ γιατι "σονυ" και καλα να στραμπουλαμε την συσκευη?

Εξαλλου και με αλλους τροπους μπορεις να το χαλασεις εαν θες,γιατι κολησαμε σε αυτον?

sks13 :alien:

Το δικο μου το κανει,αλλα δεν ειναι προβλημα,δηλ γιατι "σονυ" και καλα να στραμπουλαμε την συσκευη?

Εξαλλου και με αλλους τροπους μπορεις να το χαλασεις εαν θες,γιατι κολησαμε σε αυτον?

Δεν κατάλαβες καλά μάλλον, αυτό είπα κι εγώ ποιος ο λόγος να το κάνω αυτό; Το θέμα είναι το εξής, γιατί σε κάποιους να μην το κάνει ενώ σε άλλους να το κάνει, γιατί τότε έχουμε θέμα. Ειδικά αφού σε κάποιον από εδώ μέσα που πήγε στο κατάστημα από όπου και το αγόρασε και του επιβεβαίωσαν ότι έχει πρόβλημα.

Και κάτι άλλο γιατί χρήζει σημασίας και αναφέρθηκε και χθες, εδώ να πω ξανά πως μετά το πείραγμα του build.prop έχω μηδενική κατανάλωση όταν το τηλ είναι στην κατάσταση αναμονής, με όσο τοις εκατό το αφήνω με τόσο το ξανά βρίσκω και την επόμενη ημέρα.

EDIT:πωπω τι θυμήθηκα τώρα, Μπάμπη που είναι εκείνο το τεστ που κάναμε για τις οθόνες; Μπορεί από εκεί να ξεκινήσουμε και να βγάλουμε μια άκρη η Sony είχε επιλέξει οθόνες από δύο κατασκευαστές, μήπως παίζει κάποιο ρόλο.

Edited by duc

Ηρθε το dock ,31Ε με τα μεταφορικα απο εδω..

http://www.e-sakelaris.gr/index.php?route=common/home

ειχα την εντυπωση οτι εχει και καλωδιο μεσα ,βολικο ειναι παντως

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

καλημέρα 2 απορίες ..... η μπροστινή κάμερα μου δείχνει κάπως σαν να κάνει νερά και έχω την εντύπωση ότι η ποιότητα εικόνας είναι χάλια σε σχέση με τα reviw video που έχω δει στο youtub ... και δεύτερον πως κάνεις φάκελο για να βάζεις μέσα τις φωτογραφίες ?

Φώτο από τον apex

Φώτο από τον apex,Δεν μπορώ να τις ανεβάσω γμτ είναι σχεδόν 3Mb.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Σε λιγο ανεβαινει... στον οδηγο :) τι εχει επανω Κωστα ?

Oσο για την φωτο ανεβασετην εδω http://tinypic.com/

Ηρθε το dock ,31Ε με τα μεταφορικα απο εδω..

http://www.e-sakelaris.gr/index.php?route=common/home

ειχα την εντυπωση οτι εχει και καλωδιο μεσα ,βολικο ειναι παντως

Έψαξα στο λινκ αλλά δεν το βρήκα το dock. Το βγάλαν κιόλας;

.

Έψαξα στο λινκ αλλά δεν το βρήκα το dock. Το βγάλαν κιόλας;

παρε τηλ λογικα το εχει ,δεν προλαβε καν να το ανεβασει

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Minotavrs,Μπάμπη νομίζω πως μπορούμε να προτείνουμε και τον Apex launcher Pro ως μια από τις πολύ καλές επιλογές για έναν default launcher.Τον δοκιμάζω εδώ και αρκετές ημέρες και θεωρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή.

Προστεθηκε στον οδηγο !!

Apex launcher Pro

http://img254.imageshack.us/img254/4918/41135258.png

Για Nova launcher snapshots εδώ

Edited by Minotavrs

Αρχικά Χριστός ανέστη. Καλό κουράγιο/δύναμη για αύριο με τα κρεατα.

Έχει βρει κανείς ζελατίνες matte για το ΠΊΣΩ μέρος του κινητού;

ψάχνω εδώ και μέρες αλλά τίποτα.

.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ