kkostass Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Λοιπόν δύο είναι οι εφαρμογές για root,αυτός με την νεκροκεφαλή ονόματι super user και η άλλη ονόματι super su. Υπάρχει και τρίτη,open source,εφαρμογή εν ονόματι superuser(χωρίς κενό) απο τον κύριο clockworkmod! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.superuse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 το εκανα κ αυτο.τελος παντων θα προσπαθησω στο μελλον ξανα καποια στιγμη. εχω κανει ρουτ s2 ,galaxy pad εχω ξεκληδωσει iphone και εχω κολλησει στο z :mad: ευχαριστω οπως κ να εχει για τις απαντησεις Δλδ ακόμη δεν το έχεις κάνει; Ερώτηση,USB debaging τικαρισμένο το έχεις; Έχω τρελαθεί, δεν είναι δυνατόν να μη μπορείς να το κάνεις root. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Βασίλη πήγαινε εδώ και Κατέβασε την τελευταία έκδοση του flashtool, από εδώ εδώ κατέβασε την rom που σου προτείνω και μετά εδώ ακολουθείς τις οδηγίες (πρόσεξε την εικόνα με τους drivers πως τους κάνεις εγκατάσταση) και κάνεις μια ολοκληρωτική επαναφορά μιας καινούριας rom. Root από εδώ ξέρεις τον τρόπο και πέρνα και το TWRP και θα είσαι οκ. Τα back-up μπαίνουν μια χαρά αρκεί να έχεις κρατήσει :lol::lol::lol: Πιστεύω μετά από αυτό θα είσαι οκ με ένα καινούργιο και όπως πρέπει να είναι Fablet. Τι εννοείς να μην σου αρέσει; Μια rom είναι για όλο τον κόσμο. Δεν βάζεις custom, την μαμα βάζεις!! EDIT:Όποιος θέλει τα winget καιρού από Asus από Acer και LG optimus στέλνει ΠΜ με το email του, και του στέλνω. Δοκιμασμένα και δουλεύουν μια χαρά. Μετά από την ερώτηση φίλου και συμφορουμοίτη όσον αφορά τον Apex launcher, κάθησα και τον δούλεψα λίγο και έμεινα εντυπωσιασμένος, έχω περάσει την έκδοση 2.0.0 beta 1 και είναι ότι καλύτερο από launcher έχω δοκιμάσει στο κινητό, πολύ γρήγορος και smooth,Και με πάρα παρά πολλές ρυθμίσεις για όλα τα γούστα. Γράψε λάθος νόμισα ήταν custom. Αντε πάλι να στήσουμε το κινητό. Τελικά έκανα το backup σε 3 κομμάτια το καθένα χωριστά και έγινε. Όταν πήγα να το κάνω όλο μαζί πάλι κολλούσε. Αυτό με το μόντεμ τώρα θυμήθηκα είχα το ίδιο θέμα για μια περίοδο και στο s3 μου. Αλλά ποτέ δεν διορθώθηκε. Ενώ συνδέεται, δεν κατεβάζει δεδομένα μέσω μόντεμ. Καμία ιδέα ; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Όταν λες άλλη εφαρμογή super user τι εννοείς duc τι να κανω μετο wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Γράψε λάθος νόμισα ήταν custom. Αντε πάλι να στήσουμε το κινητό. Τελικά έκανα το backup σε 3 κομμάτια το καθένα χωριστά και έγινε. Όταν πήγα να το κάνω όλο μαζί πάλι κολλούσε. Αυτό με το μόντεμ τώρα θυμήθηκα είχα το ίδιο θέμα για μια περίοδο και στο s3 μου. Αλλά ποτέ δεν διορθώθηκε. Ενώ συνδέεται, δεν κατεβάζει δεδομένα μέσω μόντεμ. Καμία ιδέα ; Δεν μπόρεσα να καταλάβω το back - up στα τρία που είπες, εγώ ξέρω ότι με CWM αλλά και με TWRP ένα γίνεται. Όσο για το modem το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και η διάγνωση από τη wind ήταν πως είχε πρόβλημα το modem,αύριο θα τοποθετήσω το καινούριο και θα τσεκάρω ακόμα καλύτερα ότι δοκιμάζω. duc τι να κανω μετο wifi Δοκίμασες αυτό που σου είπα για αλλαγή channel;Είναι το πρώτο που μπορείς να κάνεις και να τσεκάρεις στα σίγουρα ότι δεν έχει πρόβλημα το modem σου,νομίζω είπες ότι βλέπει άλλα router εκτός το δικό σου.Είναι δουλειά μερικών λεπτών, κάνε το δεν χάνεις τίποτα άλλα έχεις να κερδίσεις πολλά. Δε Θέλω να σε βάλω στη διαδικασία να πειράξεις μέρη του συστήματος σου αλλά και το build.prop. Edited April 28, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δεν μπόρεσα να καταλάβω το back - up στα τρία που είπες, εγώ ξέρω ότι με CWM αλλά και με TWRP ένα γίνεται. Όσο για το modem το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και η διάγνωση από τη wind ήταν πως είχε πρόβλημα το modem,αύριο θα τοποθετήσω το καινούριο και θα τσεκάρω ακόμα καλύτερα ότι δοκιμάζω. Δοκίμασες αυτό που σου είπα για αλλαγή channel;Είναι το πρώτο που μπορείς να κάνεις και να τσεκάρεις στα σίγουρα ότι δεν έχει πρόβλημα το modem σου,νομίζω είπες ότι βλέπει άλλα router εκτός το δικό σου.Είναι δουλειά μερικών λεπτών, κάνε το δεν χάνεις τίποτα άλλα έχεις να κερδίσεις πολλά. Δε Θέλω να σε βάλω στη διαδικασία να πειράξεις μέρη του συστήματος σου αλλά και το build.prop. και πως θα αλαξω τις ρυθμισεις στο rooter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) και πως θα αλαξω τις ρυθμισεις στο rooter Αν δεν ξέρεις από μόνος σου,Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση Πελατών που είσαι συνδρομητής και θα σε οδηγήσουν αυτοί, δουλεύουν 24ωρο. EDIT:Μόλις βγήκε η V13 της PureXAudio v13, την κατεβάζετε από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190558, θα τη δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις.Πλέον σε όποιον δεν αρέσει έχει και revert Για να το επαναφέρει στην αρχική κατάσταση. Edited April 28, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Αν δεν ξέρεις από μόνος σου,Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση Πελατών που είσαι συνδρομητής και θα σε οδηγήσουν αυτοί, δουλεύουν 24ωρο. EDIT:Μόλις βγήκε η V13 της PureXAudio v13, την κατεβάζετε από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190558, θα τη δοκιμάσω και θα πω εντυπώσεις. εαν το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις θα γινη κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Έχεις περάσει κάποιο mod; Δοκίμασε το αν και δε νομίζω να καταφέρεις κάτι, εκτός κι αν έχεις περάσει κάποιο mod που σου κάνει ζημιά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 εαν το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις θα γινη κατι Ποιο ρουτερ εχεις και απο ποιον παροχο ? κανε ενα ρισταρτ στο Ζ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Έχεις περάσει κάποιο mod; Δοκίμασε το αν και δε νομίζω να καταφέρεις κάτι, εκτός κι αν έχεις περάσει κάποιο mod που σου κάνει ζημιά. τιποτα δεν εχω περασει πριν2 ωρες ηταν ενταξει μολις εγινε η αναβαθμιση δεν το βλεπει το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Το έστειλα τελικά για αντικατάσταση λόγω καμμένων πίξελς και περιμένω απάντηση. Υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπισε πρόβλημα με αυτό, να του αρνηθούν τελικά την αντικατάσταση της συσκευής; Ή είναι πολιτική όλων των καταστημάτων να το δέχονται; Γιατί δε μου είπαν σίγουρα αν θα το αλλάξουν και έχω λίγο άγχος...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) τιποτα δεν εχω περασει πριν2 ωρες ηταν ενταξει μολις εγινε η αναβαθμιση δεν το βλεπει το wifi Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια ξανά, δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου λέω με το router. Κι αν συνεχίσει να μη το βλέπει τότε κανείς μια επαναφορά ρυθμίσεων. Γεμίζουμε το forum με πράγματα που επαναλαμβάνονται άσκοπα. Το έστειλα τελικά για αντικατάσταση λόγω καμμένων πίξελς και περιμένω απάντηση. Υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπισε πρόβλημα με αυτό, να του αρνηθούν τελικά την αντικατάσταση της συσκευής; Ή είναι πολιτική όλων των καταστημάτων να το δέχονται; Γιατί δε μου είπαν σίγουρα αν θα το αλλάξουν και έχω λίγο άγχος...:worry: Θα σου το αλλάξουν σίγουρα, ειδικά αν ήταν μέσα στις πρώτες 7 ημέρες έχεις δικαίωμα για αλλαγή μέσω doa. Edited April 28, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Το έστειλα τελικά για αντικατάσταση λόγω καμμένων πίξελς και περιμένω απάντηση. Υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπισε πρόβλημα με αυτό, να του αρνηθούν τελικά την αντικατάσταση της συσκευής; Ή είναι πολιτική όλων των καταστημάτων να το δέχονται; Γιατί δε μου είπαν σίγουρα αν θα το αλλάξουν και έχω λίγο άγχος...:worry: Μην μασας ,απο 2 και πανω καμμένα κολλημένα δικαιούσαι αντικατάσταση ,παρε την Σονυ αυριο τηλ κι πες τους για το προβλημα σου και ρωτησε τους για το καθεστώς εγγύησης ,να επιμενεις γιατι εχεις δικιο παντα κοσμια χωρις φωνες υπερβολες κτλ .. Ενημερωσε μας Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μην μασας ,απο 2 και πανω καμμένα κολλημένα δικαιούσαι αντικατάσταση ,παρε την Σονυ αυριο τηλ κι πες τους για το προβλημα σου και ρωτησε τους για το καθεστώς εγγύησης ,να επιμενεις γιατι εχεις δικιο παντα κοσμια χωρις φωνες υπερβολες κτλ .. Ενημερωσε μας Τι εννοείς κολλημένα; Γιατί στο δικό μου είχα 5 (τουλάχιστον τόσα μέτρησα εγω) αλλά όχι στη σειρά, σε διαφορετικά σημεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Τι εννοείς κολλημένα; Γιατί στο δικό μου είχα 5 (τουλάχιστον τόσα μέτρησα εγω) αλλά όχι στη σειρά, σε διαφορετικά σημεία! Ναι οκ ,το ιδιο κανει .. Edited April 28, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Δεν μπόρεσα να καταλάβω το back - up στα τρία που είπες, εγώ ξέρω ότι με CWM αλλά και με TWRP ένα γίνεται. Όσο για το modem το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και η διάγνωση από τη wind ήταν πως είχε πρόβλημα το modem,αύριο θα τοποθετήσω το καινούριο και θα τσεκάρω ακόμα καλύτερα ότι δοκιμάζω. Από το TWRP αν παρατηρήσεις όταν πας για backup σου δείχνει 3 πράματα που σου κάνει. Τα data, system & boot. Και από δίπλα επιλέγεις ποια θες. Εάν τα βάλω όλα μαζί κολλάει και δεν γίνεται. Αν τα επιλέγω ένα ένα τότε γίνεται κανονικά. Το νέο μόντεμ στο δώσανε από την wind; forthnet έχω εγώ και μου είχαν δώσει στο παρελθόν ένα Siemens εδώ και 3 χρόνια αυτό έχω. Δες τι παίζει και ενημέρωσε μας. ΥΣ. Με το νέο mod ήχου τι παίζει; πως σου φάνηκε; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Από το TWRP αν παρατηρήσεις όταν πας για backup σου δείχνει 3 πράματα που σου κάνει. Τα data, system & boot. Και από δίπλα επιλέγεις ποια θες. Εάν τα βάλω όλα μαζί κολλάει και δεν γίνεται. Αν τα επιλέγω ένα ένα τότε γίνεται κανονικά. Το νέο μόντεμ στο δώσανε από την wind; forthnet έχω εγώ και μου είχαν δώσει στο παρελθόν ένα Siemens εδώ και 3 χρόνια αυτό έχω. Δες τι παίζει και ενημέρωσε μας. ΥΣ. Με το νέο mod ήχου τι παίζει; πως σου φάνηκε; Λοιπόν, ναι το νέο Modem μου το δώσανε από την wind δωρεάν. Αφού τους πήρα τουλάχιστον 4 φορές τηλ τελικά κατάλαβαν ότι είναι πρόβλημα του Modem και όχι όλων των συσκευών που δεν συνδεόταν. Το πρόβλημα ήταν ότι ενώ είχα σήμα δεν μπορούσα να πάρω αλλά και να στείλω δεδομένα. Το καλό βέβαια ήταν ότι ακριβώς από κάτω μου μένει ο κουμπάρος μου και ξέρω τον κωδικό του rooter οπότε μόλις σταματούσε να δουλεύει με το δικό μου συνδεόμουν εκεί και όλα καλά. Δεν ζορίστηκα και πολύ να τους πείσω και τους είπα μάλιστα ότι προτίθεμαι μόλις παραλάβω τον καινούριο εξοπλισμό να τους στείλω το δικό μου χαλασμένο με δικά μου έξοδα για να το δουν. Σήμερα θα το πάρω. Όσον αφορά για το νέο mod ήχου, ναι αυτό είναι το καλύτερο που έχει βγει. Έχει τα πάντα πλέον, πολύ καλός ήχος χωρίς φόβο για τπτ, και με πολλές ρυθμίσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Λοιπόν, ναι το νέο Modem μου το δώσανε από την wind δωρεάν. Αφού τους πήρα τουλάχιστον 4 φορές τηλ τελικά κατάλαβαν ότι είναι πρόβλημα του Modem και όχι όλων των συσκευών που δεν συνδεόταν. Το πρόβλημα ήταν ότι ενώ είχα σήμα δεν μπορούσα να πάρω αλλά και να στείλω δεδομένα. Το καλό βέβαια ήταν ότι ακριβώς από κάτω μου μένει ο κουμπάρος μου και ξέρω τον κωδικό του rooter οπότε μόλις σταματούσε να δουλεύει με το δικό μου συνδεόμουν εκεί και όλα καλά. Δεν ζορίστηκα και πολύ να τους πείσω και τους είπα μάλιστα ότι προτίθεμαι μόλις παραλάβω τον καινούριο εξοπλισμό να τους στείλω το δικό μου χαλασμένο με δικά μου έξοδα για να το δουν. Σήμερα θα το πάρω. Όσον αφορά για το νέο mod ήχου, ναι αυτό είναι το καλύτερο που έχει βγει. Έχει τα πάντα πλέον, πολύ καλός ήχος χωρίς φόβο για τπτ, και με πολλές ρυθμίσεις. Γρήγορα στο άλλαξαν. Συνήθως σου βγάζουν την ψυχή πρώτα. Πάω να βάλω νέο μοντ ήχου. Τελευταίες 2 μέρες παρατήρησα ότι η μπαταρία μου πέφτει κατακόρυφα. Με 2 ώρες οθόνη και είναι 43% (αν και 2g ελπίζω να φταίει το σήμα, επειδή δεν είναι καλό, γενικά το Ζ ρουφάει αν δεν βρει σήμα από ότι έχω καταλάβει ) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Γρήγορα στο άλλαξαν. Συνήθως σου βγάζουν την ψυχή πρώτα. Πάω να βάλω νέο μοντ ήχου. Τελευταίες 2 μέρες παρατήρησα ότι η μπαταρία μου πέφτει κατακόρυφα. Με 2 ώρες οθόνη και είναι 43% (αν και 2g ελπίζω να φταίει το σήμα, επειδή δεν είναι καλό, γενικά το Ζ ρουφάει αν δεν βρει σήμα από ότι έχω καταλάβει ) Σε δυο μέρες από την στιγμή που το κατέγραψαν σαν βλάβη. Βάλε το mod είναι πολύ καλό. Ναι φυσιολογικά τραβάει όταν δεν έχει καλό σήμα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnovatraxi Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Το έστειλα τελικά για αντικατάσταση λόγω καμμένων πίξελς και περιμένω απάντηση. Υπάρχει κάποιος που να αντιμετώπισε πρόβλημα με αυτό, να του αρνηθούν τελικά την αντικατάσταση της συσκευής; Ή είναι πολιτική όλων των καταστημάτων να το δέχονται; Γιατί δε μου είπαν σίγουρα αν θα το αλλάξουν και έχω λίγο άγχος...:worry: Φιλε μου περαστικα σου. Το εχω στειλει εδω και 3 βδομαδες με 3 καμμενα πιξελ και ακομα το περιμενω. Το ειδα την πρωτη μερα που το ανοιξα και απο τοτε ακομα περιμενω απαντηση. Η σονυ ειναι απλα για τον .........!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΟΝΥ!!!!!!!!!!!!!!! Edited April 29, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Φιλε μου περαστικα σου. Το εχω στειλει εδω και 3 βδομαδες με 3 καμμενα πιξελ και ακομα το περιμενω. Το ειδα την πρωτη μερα που το ανοιξα και απο τοτε ακομα περιμενω απαντηση. Η σονυ ειναι απλα για τον ........!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΟΝΥ!!!!!!!!!!!!!!! Παλικάρι μου δεν είναι θέμα της sony αλλά από εκεί που αγόρασες το τηλ. Εμένα φίλος που μπορεί να το επιβεβαιώσει το αγόρασε από wind νομίζω είδε ότι είχε καμμένα pixel και του άλλαξαν μέσα σε πέντε ή έξι εργάσιμες ημέρες. Δεν φταίει η sony αλλά οι άλλοι οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες. Edited April 29, 2013 by zxr Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnovatraxi Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παλικάρι μου δεν είναι θέμα της sony αλλά από εκεί που αγόρασες το τηλ. Εμένα φίλος που μπορεί να το επιβεβαιώσει το αγόρασε από wind νομίζω είδε ότι είχε καμμένα pixel και του άλλαξαν μέσα σε πέντε ή έξι εργάσιμες ημέρες. Δεν φταίει η sony αλλά οι άλλοι οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες. Και εγω απο wind το εχω αγορασει. Και η wind μου λεει οτι ειναι θεμα της sony. Οτι δεν τους εχει απαντησει ακομα η σονυ. Ειναι ακριβως 3 βδομαδες που περιμενω απαντηση. Πηγα σπιτι το ανοιξα ειδα οτι εχει καμμενα πιξελ το γυρισα και ακομα περιμενω για κινητο 700ΕΥΡΩ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Και εγω απο wind το εχω αγορασει. Και η wind μου λεει οτι ειναι θεμα της sony. Οτι δεν τους εχει απαντησει ακομα η σονυ. Ειναι ακριβως 3 βδομαδες που περιμενω απαντηση. Πηγα σπιτι το ανοιξα ειδα οτι εχει καμμενα πιξελ το γυρισα και ακομα περιμενω για κινητο 700ΕΥΡΩ!!!! Εγώ το έστειλα την περασμένη βδομάδα με κουριερ και με πήραν σήμερα από το κατάστημα και με ρώτησε ο τεχνικός πού ακριβώς είδα τα καμμένα πίξελς(!). Άντε να του εξηγήσω από το τηλέφωνο... Μου είπε ότι θα το στείλουν στην αντιπροσωπία και θα με ειδοποιήσουν σε 3 μέρες.αν όντως είναι καμμένα θα το αντικαταστήσουν....γιατί όμως έχω την εντύπωση ότι όλως τυχαίως ο τεχνικός δε θα δεί τίποτα το ανησυχητικό;;; Το μετάνιωσα που το έστειλα, δεν είναι να μπλέκεις με αυτά τα πράματα στην Ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Και εγω απο wind το εχω αγορασει. Και η wind μου λεει οτι ειναι θεμα της sony. Οτι δεν τους εχει απαντησει ακομα η σονυ. Ειναι ακριβως 3 βδομαδες που περιμενω απαντηση. Πηγα σπιτι το ανοιξα ειδα οτι εχει καμμενα πιξελ το γυρισα και ακομα περιμενω για κινητο 700ΕΥΡΩ!!!! Ζόρισε τους κι άλλο, δεν μπορεί κάποιοι να είναι σωστοί και κάποιοι άλλοι να είναι αντί επαγγελματίες. Η sony δεν θέλει να σπιλώσουν το όνομα της με τέτοιες καταστάσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts