Jump to content

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα προστασίας ασύρματου δυκτίου

Mpasketmbolistas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τους τελευταίους μήνες στις ρυθμίσεις ασύρματου δυκτίου του router μου έχω παρατηρήσει ότι εκτός από τους υπολογιστές που συνδέονται στο δίκτυο υπάρχει και μια "άγνωστη συσκευή". Παρόλο που άλλαξα κωδικό και όνομα στο δίκτυο αρκετές φορές συνεχίζει να εμφανίζεται αυτή η "άγνωστη συσκευή". Δοκίμασα να την μπλοκάρω από τις ρυθμίσεις του router άλλα δεν τα κατάφερα.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να βλέπω την κίνηση του δικτύου μου ποιος και πότε μπαίνει δηλαδή και μόλις βρίσκω κάποια συσκευή άγνωστη να μπορώ να την μπλοκάρω από το δίκτυο?

Δεν ξέρω για αυτό που ζητάς, αν όμως βάλεις κρυπτογράφηση WPA2 και έναν κωδικό με περισσότερους από 24 χαρακτήρες* είναι πρακτικά αδύνατον να "σπάσει" ο κωδικός.

*οι οποίοι έχουν ανακατεμένα κεφάλαια-μικρά-σύμβολα-αριθμούς

ΥΓ: Αν φοβάσαι ότι θα ξεχάσεις κι εσύ ο ίδιος τον κωδικό, γράψε τον σε ένα .txt και κάνε τον copy-paste

I can only write about personal stuff, about my point of view.

Αν το ρουτερ υποστηρίζει την αλλαγή της ισχύος του ασύρματου, δοκίμασε να το χαμηλώσεις πολύ για να δεις αν ακόμα θα παραμείνει συνδεδεμένη η άγνωστη συσκευή.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τους τελευταίους μήνες στις ρυθμίσεις ασύρματου δυκτίου του router μου έχω παρατηρήσει ότι εκτός από τους υπολογιστές που συνδέονται στο δίκτυο υπάρχει και μια "άγνωστη συσκευή". Παρόλο που άλλαξα κωδικό και όνομα στο δίκτυο αρκετές φορές συνεχίζει να εμφανίζεται αυτή η "άγνωστη συσκευή". Δοκίμασα να την μπλοκάρω από τις ρυθμίσεις του router άλλα δεν τα κατάφερα.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να βλέπω την κίνηση του δικτύου μου ποιος και πότε μπαίνει δηλαδή και μόλις βρίσκω κάποια συσκευή άγνωστη να μπορώ να την μπλοκάρω από το δίκτυο?

Ποιο ρουτερ εχεις; Γιατί έχει συμβεί και σε μένα με το Thomson της Cyta και τελικά ήταν αθώο, μαλλον το Bluetooth αν θυμάμαι καλά, θα το ξαναδώ όμως... Τις MAC Address δες και συγκρινε

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1