Jump to content

Προβλημα στο Laptop

Expendable
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Εχω ενα Toshiba satelite A300 εδω και 4 χρονια περιπου.Στην αρχη ειχε τα vista και στο πρωτο service του περασε ο μαστορας τα windows7 home premium... Εδω και κατι μηνες και υστερα απο μια διαγραφη παλιων προγραμματων εσβησα κατα λαθος το Toshiba power saver (ετσι νομιζω δηλαδη...γιατι το να εφυγε μονο του ειναι δυσκολο!!!!!!). Απο τοτε στην εκινηση του υπολογιστη μου βγαζει οτι το συγκεκριμενο προγραμμα δεν λειτουργει. Εγω παταω ακυρωση και συνεχιζω κανονικα...Εψαξα στο σαιτ της Toshiba για αποκατασταση αλλα οποτε παει να ξεκινησει το κατεβασμα του προγραμματος μου γραφει οτι δεν ειναι συμβατο και σταματαει...

Πριν απο Μια εβδομαδα προσπαθησα να ανοιξω ενα αρχειο τορεντ που ειχα κατεβασει και μου εβγαλε το εξης μηνυμα..." Το στοιχειο εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει " και στην συνεχεια εκανε επανεκινηση των windows. Αυτο το εκανε σε ολα τα τορεντ που δοκιμασα να ανοιξω...Δεν του εδωσα και πολυ σημασια μιας και δεν ειχα κατι πολυ σοβαρο εκει μεσα...

Εδω και καποιες μερες ομως το προβλημμα αυτο εχει γινει αρκετα εντονο και σε οποιονδηποτε φακελο παω να ανοιξω στα windows...Ακομα και στο μενου "Υπολογιστης" που παω για να δω τους δισκους μου....Ανοιγει το μενου...κολλαει ο υπολογιστης και βγαζει το παραπανω μηνυμα !!!!!!!!!! Ιντερνετ και οτι εργασια κανω εκτος windows (συνδεση του κινητου, μεταφορα αρχειων απο το κινητο κ.τ.λ) την κανει κανονικα....Οτι ομως εχει σχεση με τα windows δημιουργει προβλημμα!!!!!

Ο κομπιουτερας μου δυστηχως εχει εξαφανισθει....Και το μαγαζι εκλεισε και το κινητο του δεν ισχυει!!!!!! Πηγα να μεταφερω οσα αρχεια εχω σε εναν εξωτερικο δισκο και δεν με αφηνει να μπω σε αυτα με τιποτα!!!!!!!

CD/DVD των Windows δεν εχω (μιας και τα ειχε περασει αυτος) αλλα και απο τα vista ειχαμε παρει ενα αντιγραφο σε cd που δεν ξερω αν λειτουργει (οταν αγορασα τον υπολογιστη δεν υπηρχαν CD μιας και ηταν ειδη περασμενα μεσα).

Προσπαθωντας να βρω μια λυση εχθες πετυχα ενα φορουμ (απο το επισημο σαιτ της Toshiba το οποιο απο οτι φαινεται εχει καιρο να λειτουργησει!!!!!!!!!) και ειχε μια λυση που μου φανηκε ευκολη και γρηγορη (στην εκινησει του υπολογιστη πατας f8 και σε βαζει σε ενα μενου για επιδιορθησει του υπολογιστη και επαναφορα του συστηματος) και ειπα να την ακολουθησω....Εις γνωση μου βεβαια οτι δεν προκειτε να σωσω κανενα απο τα αρχεια μου που εχει μεσα ο δισκος....Ομως φτανει σε ενα βημα (σχετικα στην αρχη) που ζηταει username και κωδικο προσβασης....Εγω δεν εχω κανεναν κωδικο και υποψιαζομαι οτι ισως να ειχε βαλει κωδικο ο κομπιουτερας μου.....αλλα οπως ειπαμε και πριν ειναι ......αφαντος!!!!!!!!!!

Φορματ δεν εχω ξανακανει σε κανεναν υπολογιστη που ειχα οποτε ειμαι αρκετα απειρος σε αυτο το κομματι....Ανσυγκροτηση δισκων κανω αρκετα συχνα (καθε δυο τρεις μηνες) .

Επειδη σε αυτο το φορουμ με εχετε βοηθησει παρα πολυ..πιστευω οτι και αυτο θα γινει τωρα....

Ευχαριστω

Φορματ ειναι λυση. Πες καποιον να σου δωσει το cd windows 7. Και βαλτο να μπουταρει απο το cdγια να περασεις τα windows
PaOk RE!!!!

Φορματ ειναι λυση. Πες καποιον να σου δωσει το cd windows 7. Και βαλτο να μπουταρει απο το cdγια να περασεις τα windows

ουπς συγγνώμη λαθος νόμιζα είμαι στο δικό μου θεμα και εγω προβλημα με toshiba sattellite a300d

Edited by tzivas31

• 2 weeks later...
Βασικό είναι να πάρεις τα αρχεία σου. :happy::happy: Κατέβασε το http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix combofix. Μπες με ασφαλή λειτουργία και σβήσε οποιοδήποτε antivirus εχεις. Βάλτο στο ιντερνετ και τρέξτο. Κάνε ότι σου γράψει. Κατα ενα 80% θα στρώσει το λαπτοπ σου ;););). Οσο αφορά το F8 δεν πρόκειται να κάνεις απολύτως τίποτα διότι πλέον δεν έχεις τα windows τα αρχικά. Οπότε αυτή η επιλογή δεν λειτουργεί..... :O

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως