K_stam Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ok!μάλλον αυτό ήταν!! κάτι άλλο που παρατήρησα τώρα...με το που έκανα install δεν έκανε reboot σε καινούριο cwm recovery...απλά έγραψε install from sd card complete!!!βρίσκομαι σε version 6.0.1.5 cwm recovery!είναι το σωστό? η όχι? να συνεχίσω? άντε να το κάνω αυτό το reboot να τελειώνω για απόψε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δε σου έκανε reboot στο νεο recovery γιατι ησουν ηδη στο νεο :p σωστο ειναι. Βαλε και τα slim gapps και εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_stam Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 εντάξει!!! :) ευχαριστώ τον nikospot για την βοήθεια του και φυσικά για τον οδηγό του!!! από ότι βλέπω δεν έχει ύπνο οπότε δεν τον κούρασα πολύ :P καλή συνέχεια... θα συνεχίσω το ψάξιμο αύριο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καλησπέρα! Υπάρχει αναλυτικός οδηγός εγκατάστασης για μη έμπειρους χρήστες; Το δικό μου το έχω με τη στοκ 2.6 GB. Θα χαθούν τα δεδομένα (πχ τηλεφωνικός κατάλογος). Αξίζει η μανούρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καλησπέρα! Υπάρχει αναλυτικός οδηγός εγκατάστασης για μη έμπειρους χρήστες; Το δικό μου το έχω με τη στοκ 2.6 GB. Θα χαθούν τα δεδομένα (πχ τηλεφωνικός κατάλογος). Αξίζει η μανούρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στην πρωτη σελιδα φιλε μου... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Στην πρωτη σελιδα φιλε μου... Είναι ότι πιο αναλυτικό υπάρχει; Μετά το πέρας της διαδικασίας θα χαθούν τα δεδομένα του τηλεφώνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Είναι ότι πιο αναλυτικό υπάρχει; Μετά το πέρας της διαδικασίας θα χαθούν τα δεδομένα του τηλεφώνου; Νομιζω ειναι αναλυτικος και κατατοπιστικοτατος ο οδηγος, πες μας τι δεν καταλαβαινεις..; Btw, και με τον 2.4.4s συνεχιζει να πεταει ο γαλαξιας :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Πρέπει να κάνω 500 πράγματα τα οποία δεν ξέρω μέχρι να είμαι έτοιμος να περάσω το slim... Στο ZTE blade πιο εύκολα γινόταν!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Πρέπει να κάνω 500 πράγματα τα οποία δεν ξέρω μέχρι να είμαι έτοιμος να περάσω το slim... Στο ZTE blade πιο εύκολα γινόταν!! :p Εγω παντως πιο ευκολο φλασαρισμα απο του galaxy s και γενικως τους γαλαξιες δεν εχω ξαναδει :p το οτο πρεπει να κανεις 500 πραγματα δε σημαίνει οτι ειναι και δυσκολα. Το αγχος της πρωτης φορας ειναι. Βαλε εναν semaphore για gingerbread που εχεις τωρα (αν εχεις ics value pack rom θα βαλεις τον 2.7.4) και τοτε θα αποκτησεις cwm recovery και θα κυλισουν ολα τα βηματα του οδηγου νερακι. Αφου περασεις semaphore γίνεσαι και ροοτ οποτε μπορεις να κρατησεις και backup εφαρμογων με το titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εγω παντως πιο ευκολο φλασαρισμα απο του galaxy s και γενικως τους γαλαξιες δεν εχω ξαναδει :p το οτο πρεπει να κανεις 500 πραγματα δε σημαίνει οτι ειναι και δυσκολα. Το αγχος της πρωτης φορας ειναι. Βαλε εναν semaphore για gingerbread που εχεις τωρα (αν εχεις ics value pack rom θα βαλεις τον 2.7.4) και τοτε θα αποκτησεις cwm recovery και θα κυλισουν ολα τα βηματα του οδηγου νερακι. Αφου περασεις semaphore γίνεσαι και ροοτ οποτε μπορεις να κρατησεις και backup εφαρμογων με το titanium backup. semaphore? Τόση ώρα έψαχνα για CF-root για να μπορέσω να κάνω back-up και να πάρω το efs για να εγκαταστήσω το CM10 πριιιινν εγκαταστήσω τη slim. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αα δε πειραζει ασε cfroot. Απλα εμεις εδω παντα προτεινουμε semaphore. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αα δε πειραζει ασε cfroot. Απλα εμεις εδω παντα προτεινουμε semaphore. :) Και εγώ ακολουθώ την πρόταση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Και εγώ ακολουθώ την πρόταση :) Απλά λέμε semaphore γιατί είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις από custom kernel (για χρήση της συσκευής), αλλά ακόμα και για λίγο να τον θες είναι ότι πιο εύκολο. Σε αντίθεση με cfroot που πρέπει να ψάχνεις ακριβώς τι έκδοση θες για την συγκεκριμένη ρομ που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Απλά λέμε semaphore γιατί είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις από custom kernel (για χρήση της συσκευής), αλλά ακόμα και για λίγο να τον θες είναι ότι πιο εύκολο. Σε αντίθεση με cfroot που πρέπει να ψάχνεις ακριβώς τι έκδοση θες για την συγκεκριμένη ρομ που έχεις. Έβαλα το semaphore αλλά η συσκευή αναβοσβήνει στην οθόνη Galaxy S GT-I9000.... edit: Έβαλα λάθος έκδοση semaphore :-) Edited October 22, 2012 by Prosagon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Έβαλα το semaphore αλλά η συσκευή αναβοσβήνει στην οθόνη Galaxy S GT-I9000.... edit: Έβαλα λάθος έκδοση semaphore :-) Κλειστο, μπες σε recovery και φλασαρε τον semaphore 2.4.4.tar με odin. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Βγάλε βάλε μπαταρία μπες download mode και βάλε τον σωστό. Αλλά αφου πας για φλασάρισμα τι το πείραξες το cf-root :lol: Ηρακλή από ότι κατάλαβα δεν έχει βάλει ακόμα jelly bean για να βάλει τον semaphore που του λες :) Για gingerbread είναι ο 2,5 ή 2,7,4 (για value pack firmwares) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Βγάλε βάλε μπαταρία μπες download mode και βάλε τον σωστό. Αλλά αφου πας για φλασάρισμα τι το πείραξες το cf-root :lol: Ηρακλή από ότι κατάλαβα δεν έχει βάλει ακόμα jelly bean για να βάλει τον semaphore που του λες :) Για gingerbread είναι ο 2,5 ή 2,7,4 (για value pack firmwares) Ναι σωστα, προτρεξα:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Βγάλε βάλε μπαταρία μπες download mode και βάλε τον σωστό. Αλλά αφου πας για φλασάρισμα τι το πείραξες το cf-root :lol: Ηρακλή από ότι κατάλαβα δεν έχει βάλει ακόμα jelly bean για να βάλει τον semaphore που του λες :) Για gingerbread είναι ο 2,5 ή 2,7,4 (για value pack firmwares) Ναι σωστα, προτρεξα:) Κλειστο, μπες σε recovery και φλασαρε τον semaphore 2.4.4.tar με odin. Ευχαριστώ, έβαλα την semaphore 2.5 και όλα καλά!! Που είναι ο efs; Τον ψάχνω με το ES file explorer αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ευχαριστώ, έβαλα την semaphore 2.5 και όλα καλά!! Που είναι ο efs; Τον ψάχνω με το ES file explorer αλλά τίποτα... Πρέπει στις ρυθμισεις του να ενεργοποιησεις τις επιλογες root να δωσεις δικαιωματα για να βλεπει τα αρχεια του συστήματος. Μετα πατας το αστερακι πανω αριστερα και πας τηλεφωνο. Εκει θα τον δεις. Αν δεν εχεις την εφαρμογη superuser βαλτην απο το μαρκετ. Χρειαζεται για root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_stam Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Γεια σας και πάλι... ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι??ύστερα από δύο cm10 και SlimBean που πέρασα έχω ακόμα φακέλους από εφαρμογές που είχα πριν.... ύστερα από τόσα Wipe data/factory reset, Wipe cache δεν έπρεπε να έχουν σβηστεί αυτά??? και άμα δεν τα θέλω πια.... πως να τα σβήσω??? (εκτός από χειροκίνητα έναν-έναν) με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων κάνω τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Γεια σας και πάλι... ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι??ύστερα από δύο cm10 και SlimBean που πέρασα έχω ακόμα φακέλους από εφαρμογές που είχα πριν.... ύστερα από τόσα Wipe data/factory reset, Wipe cache δεν έπρεπε να έχουν σβηστεί αυτά??? και άμα δεν τα θέλω πια.... πως να τα σβήσω??? (εκτός από χειροκίνητα έναν-έναν) με επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων κάνω τπτ? Αν εννοείς στην εσωτερική sd τότε δε σβήνεται με αυτά τα wipes. Φυσικά και δεν επηρεάζει την λειτουργία του τηλεφώνου αν δε σβηστεί. Αλλά αν θες να την σβήσεις πήγαινε Ρυθμίσεις> αποθηκευτικός χώρος και αναγράφετε ως χώρος αποθήκευσης USB. Εκεί λέει Διαγραφή κάρτας sd. Επειδή πρώτη φορά το είδα όμως σε αυτή τη ρομ, δε ξέρω γιατί λέει διαγραφή "κάρτας sd". Αν έχεις και εξωτερική sd πάνω στην συσκευή, βγάλτην καλού κακού μήπως αυτή η επιλογή σβήνει και την εξωτερική :p Επίσης αν το συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή και επιλέξεις ενεργοποιήση αποθηκευτικού χώρου, θα δεις την μνήμη αυτήν στον υπολογιστή. Μπορείς να τα σβήσεις και με αυτό τον τρόπο. Γενικά δεν υπάρχει λόγος να σβήσεις αυτο το μέρος της μνήμης γιατί είναι τα αρχεία σου εκεί μέσα. (φωτογραφίες, βίντεο μουσική κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K_stam Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ναι για την sd λέω...απλά υπάρχουν φάκελοι από εφαρμογές που δεν θα χρησιμοποιήσω πια!! και βαριέμαι να διαγράφω έναν έναν!!! υπάρχει κάποιος φάκελος στην sd που δεν θα πρέπει να τον διαγράψω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 ναι για την sd λέω...απλά υπάρχουν φάκελοι από εφαρμογές που δεν θα χρησιμοποιήσω πια!! και βαριέμαι να διαγράφω έναν έναν!!! υπάρχει κάποιος φάκελος στην sd που δεν θα πρέπει να τον διαγράψω??? Εκτός από τα αρχεία σου όχι δεν υπάρχει κάτι που να μη πρέπει να διαγραφτεί. Μπορείς να διαγράψεις ότι θες ακόμα και φακέλους εφαρμογών απλά μπορεί να περιέχουν ρυθμίσεις και δεδομένα εφαρμογών. Ότι χρειαστεί θα ξαναδημιουργηθεί μόνο του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Κόλλησα εδω: Κάνε εγκατάσταση της CM10 (install zip from sdcard> choose zip from sdcard) από το αντίστοιχο αρχείο που κατέβασες. Το κινητό θα επανεκκινήσει. Αν η εγκατάσταση κρατήσει λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα και το κινητό επανεκκινήσει στο νέο CWM Recovery τότε εγκατέστησε και πάλι την CM10. Έγινε η εγκατάσταση, έκανε επανεκκίνηση στο νέο CWM Recovery. Αντί να κάνω reinstall το CM10 έκανα restore και τώρα κολλάει στα άσπρα γράμματα GalaxyS... install zip from scard δεν κάνει: Can't mount scard... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Κόλλησα εδω: Κάνε εγκατάσταση της CM10 (install zip from sdcard> choose zip from sdcard) από το αντίστοιχο αρχείο που κατέβασες. Το κινητό θα επανεκκινήσει. Αν η εγκατάσταση κρατήσει λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα και το κινητό επανεκκινήσει στο νέο CWM Recovery τότε εγκατέστησε και πάλι την CM10. Έγινε η εγκατάσταση, έκανε επανεκκίνηση στο νέο CWM Recovery. Αντί να κάνω reinstall το CM10 έκανα restore και τώρα κολλάει στα άσπρα γράμματα GalaxyS... install zip from scard δεν κάνει: Can't mount scard... restore σε τι έκανες? Πως ? :blink: έκανες επαναφορά το nandroid backup που είχες κρατήσει στην gingerbread? Εννοείτε ότι δεν θα ανοίξει αφού έγινε λάθος. Βγάλε την μπαταρία και μπες download mode. Δοκίμασε να περάσεις αυτόν τον semaphore μέσω download mode. Αν και πάλι δε σου δουλέψει το cwm recovery θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts