stiv1 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 χρονια πολλα Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Λίγο καθυστερημένα, αλλά χρόνια πολλά και καλή επιτυχία σε όλους μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. October 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Πριν λίγα λεπτά κάναμε την κλήρωση για το νικητή της τιμονιέρας Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel Force Feedback και .... ο νικητής είναι ο φίλος Don Karlos που είναι ο τυχερός και κερδίζει την τιμονιέρα. Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας και εγώ προσωπικά για τις ευχές σας. :) Ανταποδίδω τη θετική ενέργεια σε όλους. Εχω ειδοποιήσει τον Don Karlos για τα ...περαιτέρω. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts