manos20082 Δημοσιεύτηκε October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 7, 2012 Γειά σας παιδιά, έχω στην διαθεσή μου μέχρι 18.000€ :D για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, σκέφτομαι για το Fiat Punto Evo Abarth 1.400cc/165HP/ το οποίο κάνει 17,500€, είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις για άλλο αυτοκίνητο. Ξεκαθαρίζω οτι περισσότερο αγαπάω τα Ιταλικά Αυτοκίνητα είμαι 19 ετών και θέλω άλογα, εμφάνιση (sport) & άνεση. Πρώτη φορά πάω για καινούργειο αυτοκίνητο και δεν έχω ιδέα τι να προσέξω, αλήθεια το test drive τι ακριβώς είναι, πόσο πληρώνεις και για πόσο καιρό. Έχω εμπειρία οδήγησης με ένα Alfa Romeo 33 Boxer (αλλά με τράκαραν και δεν υπήρχαν ανταλλακτικά οπότε το έδωσα για σίδερα). Τι ακριβώς πρέπει να κάνω πριν προβώ στην αγορά του αυτοκινήτου και τι να κάνω μετά την αγορά του, υπάρχουν κιτ βοηθειών και έκτακτης ανάγκης κιτ στην αγορά του, πως θα το παραλάβω ? Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά θέλω να γνωρίζω κάποια πράγματα.:wacko: Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να μην σας κούρασα!!! Φιλικά Μανώλης :) Υ.Γ.: Αν στην περίπτωση τα χρήματα δωθούν μετρητοίς και όχι μέσω δανείου υπάρχει περίπτωση να μου κάνουν κάποια έκπτωση ? Υ.Γ.2: Ελπίζω να μείνουμε στο θέμα και να μην ξεφύγουμε με άλλου τύπου απαντήσεις!!! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 test drive ειναι η δοκιμη που κανεις. πα σε μια αντιπροσωπια που θελεις και λες για ποιο αυτοκινητο ενδιαφερεσαι και κλεινεις ενα ραντεβου για test drive. δεν υπαρχει καμια χρεωση στην διαδικασια αυτη. καλα τωρα αν περιμενεις να σου προτεινουμε αυτοκινητα μεχρι 18000 ευρω θα γινει χαμος εδω. παρε οποιο σου αρεσει εσενα αλλα σκεψου λιγο και την βενζινη. αν διαθετεις τα χρηματα να συντηρησεις turbaki χτυπατο με κλειστα τα ματια. θα το καταευχαριστηθεις το φιατακι αν και δεν ειναι fan των Ιταλικων αλλα γουστα ειναι αυτα. επισης με ντουκου χρηματα μπορεις να παρεις καποια δωρακια αλλα θα σου ελεγα διαλεξε ποιο θελεις και πηγαινε σε αρκετε αντιπροσωπιες. οταν πηρα εγω αυτοκινητο τα δωρα που εκαναν ηταν μεχρι 3000ευρω σε καποια αντιπροσωπια οπου και αγορασα το δικο μου. κριση υπαρχει μπορεις να πιεσεις. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 σιγουρα μετρητα θα κανουν κατι καλυτερο η θα δωσουν περισσοτερο εξοπλισμο πχ ξενον φωτα οριτζιναλ κλπ. σε οποιο καταληξεις ρωτα 2-3 επισημους αντιπροσωπους τι σου δινουν παραπανω η τι καλυτερο γινεται σε τιμη. αφου εισαι φαν των ιταλικων τοτε MITO 1.4 Multiair 170 HP QV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. October 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 test drive ειναι η δοκιμη που κανεις. πα σε μια αντιπροσωπια που θελεις και λες για ποιο αυτοκινητο ενδιαφερεσαι και κλεινεις ενα ραντεβου για test drive. δεν υπαρχει καμια χρεωση στην διαδικασια αυτη. καλα τωρα αν περιμενεις να σου προτεινουμε αυτοκινητα μεχρι 18000 ευρω θα γινει χαμος εδω. παρε οποιο σου αρεσει εσενα αλλα σκεψου λιγο και την βενζινη. αν διαθετεις τα χρηματα να συντηρησεις turbaki χτυπατο με κλειστα τα ματια. θα το καταευχαριστηθεις το φιατακι αν και δεν ειναι fan των Ιταλικων αλλα γουστα ειναι αυτα. επισης με ντουκου χρηματα μπορεις να παρεις καποια δωρακια αλλα θα σου ελεγα διαλεξε ποιο θελεις και πηγαινε σε αρκετε αντιπροσωπιες. οταν πηρα εγω αυτοκινητο τα δωρα που εκαναν ηταν μεχρι 3000ευρω σε καποια αντιπροσωπια οπου και αγορασα το δικο μου. κριση υπαρχει μπορεις να πιεσεις. Το καλό είναι οτι μπορώ να το συντηρήσω, από εκεί και μετά πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα, μένω Χαλκιδική και από ότι είδα ο μόνος επισημος αντιπρόσωπος είναι ο Σφακιανάκης ΑΒΕΕ στην Θεσσαλονίκη, δεν νομίζω να τρέχω τώρα Αθήνα για το αγοράσω και να το φέρω αλλά αν δεν μπορεί να γίνει κάτι θα πάω Αθήνα αναγκαστικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. October 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 σιγουρα μετρητα θα κανουν κατι καλυτερο η θα δωσουν περισσοτερο εξοπλισμο πχ ξενον φωτα οριτζιναλ κλπ. σε οποιο καταληξεις ρωτα 2-3 επισημους αντιπροσωπους τι σου δινουν παραπανω η τι καλυτερο γινεται σε τιμη. αφου εισαι φαν των ιταλικων τοτε MITO 1.4 Multiair 170 HP QV Άμα σου πώ οτι το σκεφτομαι για Mito ? :lol: Όπως είπα και πιο πρίν στην Θεσσαλονίκη έχει μόνο έναν επίσημο αντιπρόσωπο, εκτός και αν γίνεται κάτι με την αντιπροσωπία της Fiat:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Άμα σου πώ οτι το σκεφτομαι για Mito ? :lol: Όπως είπα και πιο πρίν στην Θεσσαλονίκη έχει μόνο έναν επίσημο αντιπρόσωπο, εκτός και αν γίνεται κάτι με την αντιπροσωπία της Fiat:wacko: Καλό το mito αλλά βγαίνει στα 20700euro και το punto 19000euro. Τώρα τι προσφορές παίζουν δεν ξέρω όσο για το μετρητοίς οι αντιπροσωπίες και με δόσεις να το πάρεις, αυτές τα λεφτά θα τα πάρουν από την τράπεζα, ολόκληρο το ποσό. Στο θέμα μας τώρα η mito έχει καλό στήσιμο αλλά το μέγεθος είναι μικρό. Μπορεί να είσαι μικρός αλλά οι καιροί είναι λίγο σφιχτοί και αν δεν έχεις την δυνατότητα για αλλαγή μετά από κάποια χρόνια, μια επιλογή ενός μεγαλύτερου αμαξώματος ίσως είναι πιο σωστή. Από εκεί και πέρα όλα καλά είναι και βλέπεις τι προτιμάς. Τα vag έχουν χαμηλή κατανάλωση για την ιπποδύναμή τους αλλά όχι τόσο εστιασμένο σπορ στήσιμο (εμένα δεν με χαλάει μιας και δεν χάνουν σε αποτελεσματικότητα). Θα σου πρότεινα να έβλεπες το 208 που θα κυμανθεί (δεν έχει έρθει ακόμα από ότι είδα όπως και το fiesta st) που τώρα ανακοινώθηκε και να δεις πέραν του abarth και το ds3. Όλα αυτά είναι πάνω από τα 18k euro που είπες οπότε βλέπεις ποια σου αρέσουν, καταλήγεις σε κάποια και βλέπεις πόσο θα πάει το κοστολόγιο και με τι εξοπλισμό (π..χ αν το ένα έχει 16k και είναι γυμνό και το άλλο 20k και έχει πάνω ότι θες, το ακριβό είναι άλλο). Το ξέρω ότι το ποστ δεν βοηθάει τόσο, αλλά σε γενικές γραμμές όλα τα αμάξια κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα αξιοπιστίας αν είσαι σωστός στην συντήρησή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 μια μεταχειρα Ζ4? οχι ε? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 μια μεταχειρα Ζ4? οχι ε? Αν είναι να βάλει μεταχειρισμένο τότε να κοιτάξει και boxter kok....Χώρια ότι λέει και στον τίτλο Καινούργιο, τα roadster αυτής της κατηγορίας έχουν απαγορευτικά κυβικά.... η χαρά της εφορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. October 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Αν είναι να βάλει μεταχειρισμένο τότε να κοιτάξει και boxter kok....Χώρια ότι λέει και στον τίτλο Καινούργιο, τα roadster αυτής της κατηγορίας έχουν απαγορευτικά κυβικά.... η χαρά της εφορίας. Θα συμφωνίσω μαζί σου, περισσότερο κοιτάω για abarth λόγο των αλόγων, της σωστής κατανάλωσης, την σπόρ εμφάνιση και φυσικά των χαμηλών Κυβικών, μπορώ να συντηρήσω μέχρι 1.400cc γιατί μετά ξεφεύγει το πράγμα. Πέρα από αυτό δεν εμπιστεύομαι τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και ειδικά από ιδιώτες, κάποιοι φίλοι μου την πάθαν πολλές φορές, μετά σε θέμα εμπόρου θα σου κόψει τον κ0L0 :X. Πάντως θα κοιτάξω να αποφύγω Γαλλικά αυτοκίνητα λόγο των συχνών προβλημάτων στα ηλεκρικά-ηλεκρονικά συστήματά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Θα συμφωνίσω μαζί σου, περισσότερο κοιτάω για abarth λόγο των αλόγων, της σωστής κατανάλωσης, την σπόρ εμφάνιση και φυσικά των χαμηλών Κυβικών, μπορώ να συντηρήσω μέχρι 1.400cc γιατί μετά ξεφεύγει το πράγμα. Πέρα από αυτό δεν εμπιστεύομαι τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και ειδικά από ιδιώτες, κάποιοι φίλοι μου την πάθαν πολλές φορές, μετά σε θέμα εμπόρου θα σου κόψει τον κ0L0 :X. Πάντως θα κοιτάξω να αποφύγω Γαλλικά αυτοκίνητα λόγο των συχνών προβλημάτων στα ηλεκρικά-ηλεκρονικά συστήματά τους. Για μένα αφού καταλήξεις σε κάποια μοντέλα, μπες και στα clubs να δεις τι λένε. Μην μένεις στις φήμες μιας και πολλές φορές κάποια πράγματα δεν ισχύουν. Μπορεί π.χ γενικά μια εταιρία να ει ιστορικό ηλ.βλαβών αλλά ένα μοντέλο να είναι κομπλέ, ή ακόμα μέσα στο ίδιο μοντέλο θέμα να έχει κάποια έκδοση της γκάμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. October 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Για μένα αφού καταλήξεις σε κάποια μοντέλα, μπες και στα clubs να δεις τι λένε. Μην μένεις στις φήμες μιας και πολλές φορές κάποια πράγματα δεν ισχύουν. Μπορεί π.χ γενικά μια εταιρία να ει ιστορικό ηλ.βλαβών αλλά ένα μοντέλο να είναι κομπλέ, ή ακόμα μέσα στο ίδιο μοντέλο θέμα να έχει κάποια έκδοση της γκάμας. Θα συμφωνίσω και θα αρχίσω να το ψάχνω από τώρα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Μερικές συμβουλές, στους καιρούς που μας έχουν φτάσει οι αντιπροσωπίες έχουν τεραστιο πρόβλημα με την πώληση καινούριου, πίεσε τους όσο περισσότερο μπορείς και για εκτπώσεις και για δώρα γιατί έχουν περιθόριο να σου σου τα κάνουν! Μην βιαστείς να το πάρεις άμεσα να γλυτώσεις τα τέλη του 12 μιας και μεναμε 2 μήνες ... Σχετικά με τα αμάξια, πολύ καλό το Punto και με καλό εξοπλισμό! Ρίξε μα ματιά και στο Ibiza Cupra που είναι ίδια κατηγορία! Με το καλό να κλείσεις τελικά ότι σου αρέσει και να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 εδω εισαι μπες και ρωτα τα παντα http://abarth-club.gr/Results/Articles/4:0:1/ Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Φίλε μου πολύ καλό αμάξι, διάβασε στα φόρουμ να δεις τι πρόβλημα βγάζει, αν βγάζει.. Η ένσταση μου είναι ότι το αμάξι είναι πολύ γρήγορο και εσύ πιτσιρικάς.. Είναι αρκετά μεγάλη η ισχύ του για έναν νέο οδηγό. Η Χαλκιδική δεν έχει και τρελούς δρόμους. Η κατανάλωση είναι αρκετή, μην κοιτάς τι δηλώνουν οι εταιρείες, πάντως, αν το επιλέξεις, συνηδητα και με ζώνη πάντα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 γιατι λες οτι σου αρεσουν τα ιταλικα? τι τους βρισκεις νεο παιδι? και εμενα μαρεσουν τα ιταλικα αλλα οταν μιλαμε για φεραρι,μασερατι,μπουκατι .αλλα αλλο αυτα και αλλο τα καθημερινα αμαξια.απο αυτα μαρεσει μονο η αλφα,οποτε δεν λες οτι μαρεσουν τα ιταλικα. υπαρχουν σπορ αμαξια και απο αλλες χωρες,εαν εννοεις αυτο το χαρακτηριστικο που σου αρεσει. τωρα κοιτα ,μεχρι 18000 για καποιο καλο αμαξι με αυτα που ζητας αποψη μου απο ιταλικα,δωσε κανα 2000 πανω και παρε μονο αλφα και στο λεει καποιος που ειχε χρονια φιατ...μακρια....συνεχεια συνεργειο θασαι.αν μπορεις ομως να βαλεις δοσεις και να παρεις κατι καλο παρε το μιτο.νεος εισαι,χωρους πισω δεν σε νοιαζει,κουκλι ειναι.κινητηρες πολλοι,χρωμα κοκκινο δεν το συζητω,γκαζια εχει,αξια μεταπωλησης καλη εχει,διαχρονικο θα ειναι. απο αποψη συντηρησης ολα το ιδιο κοστιζουν.καταναλωση ιδια ειναι σε ολα.και να προσεξεις οτι σαυτη την επισημη που γραφει στα χαρακτηριστικα να προσθεσεις 1 με 2 μοναδες παραπανω γιατι αυτην που γραφουν εχει γινει μονο σε ειδικες-ιδανικες συνθηκες. .α και σε οποιο κλαμπ και να μπεις για οποια μαρκα θα δεις προβληματα.ετσι τα φτιαχνουν σημερα για να χαλανε. απο τιμες και προσφορες θα σου προτεινα το εξης...να πας πρωτα μεσα θεσσαλονικη ,να παρεις τιμες και μετα να πας εξω επαρχια και να αντιπροτεινεις.στην επαρχια κανουν καλυτερες τιμες,εννοω δωρα, γιατι τιμες σπανια ριχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. October 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) Μερικές συμβουλές, στους καιρούς που μας έχουν φτάσει οι αντιπροσωπίες έχουν τεραστιο πρόβλημα με την πώληση καινούριου, πίεσε τους όσο περισσότερο μπορείς και για εκτπώσεις και για δώρα γιατί έχουν περιθόριο να σου σου τα κάνουν! Μην βιαστείς να το πάρεις άμεσα να γλυτώσεις τα τέλη του 12 μιας και μεναμε 2 μήνες ... Σχετικά με τα αμάξια, πολύ καλό το Punto και με καλό εξοπλισμό! Ρίξε μα ματιά και στο Ibiza Cupra που είναι ίδια κατηγορία! Με το καλό να κλείσεις τελικά ότι σου αρέσει και να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς! Ναι θα πιέσω όσο περισσότερο μπορώ αλλά όχι και να τον γ@μ1σ0Υμ€ τον άνθρωπο γιατί μαγαζί έχει άρα και υποχρεώσεις είναι κρίμα να εκμεταλεύεσαι τόσο πολύ τον άλλον, φυσικά ότι μπορεί να κόψει θα κόψει αλλά όχι να το πάρουμε και τζάμπα:( εδω εισαι μπες και ρωτα τα παντα http://abarth-club.gr/Results/Articles/4:0:1/ Σε ευχαριστώ για την ιστοσελίδα την είδα και εγώ πρίν κανά 2 μέρες αλλά συνεχίζει να μην λειτουργεί το forum!!!:blink: Φίλε μου πολύ καλό αμάξι, διάβασε στα φόρουμ να δεις τι πρόβλημα βγάζει, αν βγάζει.. Η ένσταση μου είναι ότι το αμάξι είναι πολύ γρήγορο και εσύ πιτσιρικάς.. Είναι αρκετά μεγάλη η ισχύ του για έναν νέο οδηγό. Η Χαλκιδική δεν έχει και τρελούς δρόμους. Η κατανάλωση είναι αρκετή, μην κοιτάς τι δηλώνουν οι εταιρείες, πάντως, αν το επιλέξεις, συνηδητα και με ζώνη πάντα. Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, εγώ προσωπικά έχω κάνει συμβόλεο με τον εαυτό μου, οτι μέχρι εκεί που μπορώ να τρέξω θα τρέξω από εκεί και μετά λάου-λάου δεν θα σκοτοθούμε κιόλας:p, το ότι είναι γρήγορο δεν θα διαφωνήσω αλλά είναι και πιο ασφαλές από πολλές μεριές:ninja:, Όσο για τους δρόμους τις Χαλκιδικής είναι χάλια αλλά και τι να κάνεις, απλά προσπαθείς να μην πέσεις μέσα στα χαντάκια:!:. Φυσικά η ζώνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οδηγού και των επιβατών, πάντα συνηδητά και προσέχεις όχι μόνο τις κινήσεις σου αλλά και τις κινήσεις που μπορεί να κάνει ο άλλος;) γιατι λες οτι σου αρεσουν τα ιταλικα? τι τους βρισκεις νεο παιδι? και εμενα μαρεσουν τα ιταλικα αλλα οταν μιλαμε για φεραρι,μασερατι,μπουκατι .αλλα αλλο αυτα και αλλο τα καθημερινα αμαξια.απο αυτα μαρεσει μονο η αλφα,οποτε δεν λες οτι μαρεσουν τα ιταλικα. υπαρχουν σπορ αμαξια και απο αλλες χωρες,εαν εννοεις αυτο το χαρακτηριστικο που σου αρεσει. τωρα κοιτα ,μεχρι 18000 για καποιο καλο αμαξι με αυτα που ζητας αποψη μου απο ιταλικα,δωσε κανα 2000 πανω και παρε μονο αλφα και στο λεει καποιος που ειχε χρονια φιατ...μακρια....συνεχεια συνεργειο θασαι.αν μπορεις ομως να βαλεις δοσεις και να παρεις κατι καλο παρε το μιτο.νεος εισαι,χωρους πισω δεν σε νοιαζει,κουκλι ειναι.κινητηρες πολλοι,χρωμα κοκκινο δεν το συζητω,γκαζια εχει,αξια μεταπωλησης καλη εχει,διαχρονικο θα ειναι. απο αποψη συντηρησης ολα το ιδιο κοστιζουν.καταναλωση ιδια ειναι σε ολα.και να προσεξεις οτι σαυτη την επισημη που γραφει στα χαρακτηριστικα να προσθεσεις 1 με 2 μοναδες παραπανω γιατι αυτην που γραφουν εχει γινει μονο σε ειδικες-ιδανικες συνθηκες. .α και σε οποιο κλαμπ και να μπεις για οποια μαρκα θα δεις προβληματα.ετσι τα φτιαχνουν σημερα για να χαλανε. απο τιμες και προσφορες θα σου προτεινα το εξης...να πας πρωτα μεσα θεσσαλονικη ,να παρεις τιμες και μετα να πας εξω επαρχια και να αντιπροτεινεις.στην επαρχια κανουν καλυτερες τιμες,εννοω δωρα, γιατι τιμες σπανια ριχνουν. Από alfa romeo έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά και από fiat πάλι καλά λόγια άκουσα:rolleyes: Πάντως άμα το προσέχεις θα σε προσέχει όλα τα αυτοκίνητα κάποια στιγμή βγάζουν πρόβληματάκια, εντάξει τι να κάνουμε ? Αλλά τώρα με αυτό που είπες με ανησύχησες!!!:worry: Edited October 8, 2012 by manos20082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 γιατι λες οτι σου αρεσουν τα ιταλικα? τι τους βρισκεις νεο παιδι? Το περίεργο θα ήταν να του αρέσει κανένα Polo ή κανένα Golf. Μου αρέσει που βγάζεις το Abarth αναξιόπιστο και του προτείνεις Mito που είναι το ίδιο αμάξι. :blink: Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 κοιτα φιλε γουστα ειναι αυτα,αλλα εξηγησα οτι οι ιταλιδες ειναι ωραιες απο μια τιμη και επανω;) δεν μιλαμε για φεραρι.μιλαμε για φιατ.τι το ωραιο εχει?αν και δεν μαρεσουν τα βαγκ τα βρισκω πιο ομορφα απο τα φιατ.ειπα ομως και για αλφα που ειναι οχι μονο τα πιο ομορφα ιταλικα αλλα τα πιο ομορφα της κατηγοριας τους! γιαυτο δεν ειπες τιποτα... εγω δεν ειπα οτι το μιτο δεν βγαζει προβληματα.αχ,εισαι επιλεκτικος σε οτι ειπα.ειπα οτι τα φιατ ειναι πιο προβληματικα απο τα αλλα.κινητηρα δεν εχουν προβλημα αλλα ολα τα αλλα ειναι χαλια.απλα το μιτο αν και ειναι ιδιο αμαξι(οχι σεολα), ειναι ομορφο ιταλικο και αξιζει οτι και να βγαλει. και πιο προσεγμενο σαν κατασκευη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 κινητηρα δεν εχουν προβλημα αλλα ολα τα αλλα ειναι χαλια Όπως; Τι προβλήματα βγάζει το Abarth; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Φίλε πρωτοπόρε, Fiat, Alfa και Lancia είναι μηχανικά ακριβώς τα ίδια. Οπότε η Alfa είναι το ίδιο αξιόπιστη με την αντίστοιχη Lancia ή το αντίστοιχο Fiat. Ως ιδιοκτήτης 2 Lancia τα τελευταία 15 χρόνια, δεν είχα θέματα αξιοπιστίας, το αντίθετο μάλιστα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 φιλε νικ εγω μιλησα για φιατ γενικα.και το Abarth φιατ ειναι. φιλε αλκις και εγω το ιδιο ειπα αν προσεξες.οτι μηχανικα δεν διαφερουν και απο κινητηρες δεν θα εχει προβλημα,ειναι αξιοπιστοι.και εγω πρωην κατοχος φιατ ειμαι.200.000 χιλ. απροβληματιστο μοτερακι ειχα.εγω μιλησα για ολα τα υπολοιπα.ηλεκτρικα,τριγμοι,εσωτερικο που διαλυεται με τα χρονια,ψαλιδια,τσιμουχες με διαροες,λαδια κ.λπ....ε ,δεν φημιζονται οι ιταλοι για τις λεπτομερειες στην κατασκευη τους. το αν ειναι ευχαριστημενος καποιος ειναι δικαιωμα του.επισης ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια.εγω σαν κινητηρας ημουν ευχαριστημενος αλλα σαν κατασκευη μετανιωσα και δεν ξαναπαιρνω ιταλικο.ακομα και την αλφα που την καλοκοιταω,σκεφτομαι τι τραβηξα και αλλαζω δρομο.σαν ιδιοκτητης γερμανικου δεν ξερω απο τετοια προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) φιλε νικ εγω μιλησα για φιατ γενικα. και το Abarth φιατ ειναι. φιλε αλκις και εγω το ιδιο ειπα αν προσεξες.οτι μηχανικα δεν διαφερουν και απο κινητηρες δεν θα εχει προβλημα, ειναι αξιοπιστοι. Και εγω πρωην κατοχος φιατ ειμαι. 200.000 χιλ. απροβληματιστο μοτερακι ειχα. Εγω μιλησα για ολα τα υπολοιπα. Ηλεκτρικα, τριγμοι, εσωτερικο που διαλυεται με τα χρονια,ψαλιδια, τσιμουχες με διαροες, λαδια κ.λπ....ε ,δεν φημιζονται οι ιταλοι για τις λεπτομερειες στην κατασκευη τους. το αν ειναι ευχαριστημενος καποιος ειναι δικαιωμα του. Επισης ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια.εγω σαν κινητηρας ημουν ευχαριστημενος αλλα σαν κατασκευη μετανιωσα και δεν ξαναπαιρνω ιταλικο.ακομα και την αλφα που την καλοκοιταω, σκεφτομαι τι τραβηξα και αλλαζω δρομο. Σαν ιδιοκτητης γερμανικου δεν ξερω απο τετοια προβληματα. mito με punto έχουν το ίδια μηχανικά μέρη και βασίζονται στα ίδια πλαίσια....οι διαφορές θα είναι αμελητέες. Ένας λόγος που μπορεί να φαίνονται πιο αξιόπιστα τα alfa π..χ είναι γιατί ίσως οι ιδιοκτήτες τους είναι πιο σχολαστικοί με το service τους και δεν τα ξεσκίζουν. Για παράδειγμα να πάρεις ένα polo/fabia/ibiza θα δεις ότι ανάμεσα στα 3 το πιο "αναξιόπιστο" θα ναι το ibiza και το πιο αξιόπιστο το fabia στους κατόχους. Η αιτία δεν είναι ότι είναι πιο καλοφτιαγμένο αλλά ότι οι ιδιοκτήτες είναι άλλου οδηγικού προφίλ (περισοτεροι ηλικιωμένοι παίρνουν Polo/fabia και οδηγούν πιο συντηρητικά) ενώ στα ibiza ο μ.ο ηλικίας είναι πιο μικρός και έχουν και την τάση να τα πειράζουν.... Εγώ manos20082 θα σου πρότεινα το Punto γιατί ναι μεν θα χάσεις σε μούρη (το alfa μετράει περισσότερο) αλλά και μια χαρά όμορφο είναι το abarth αλλά έχει και περισσότερους χώρους που πίστεψέ με θα σου χρειαστούν μελλοντικά... Επίσης στα club μην μπεις μόνο να τα παρακολουθήσεις, αλλά άνοιξε και εκεί θέμα και να δεις τι θα σου προτείνουν και τι να προσέξεις τουλάχιστον στο μοντέλο που οι ίδιοι έχουν. Edited October 19, 2012 by mirrorofsorrow Τροποποίηση κειμένου ώστε να είναι ορατό ολόκληρο το μήνυμα στους χρήστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Παλιότερα αυτα ίσχυαν για τα ηλεκτρικά και τους τριγμους. Το Υ μοντέλο 1998 μου έχει κάνει λίγα θέματα, τα οποία οφείλονταν ομως και σε λάθη μηχανικών (είναι πονεμένη η ιστορία με τους μιηχανικούς των ιταλικών...). Πάντως σοβαρή ζημιά καμία. Η Delta από την άλλη με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Πρόβλημα μηδέν στα 3μιση χρονια που την έχω. Ηλεκτρικά δεν εχω αλλάξει ούτε λαμπάκι, τριγμοί ελάχιστοι (που με τους ελληνικούς δρόμους είναι επίτευγμα..), μηχανικά τίποτα απολύτως. Ακόμα και με τα λάδια του κινητήρα (κλασσικό θέμα των ιταλικών να τσιμπάνε λάδι) δεν εχει χρειαστεί να συμπληρώσω ποτέ. Εκτός από το σηματάκι που ξεθώριασε, έτσι για να θυμόμαστε οτι εχουμε ιταλικο! Ας μην ξεχνάμε οτι οι προμηθευτές των περιφερειακών στα ευρωπαικά είναι δυο τρεις και είναι κοινοί για όλους τους ευρωπαίους κατασκευαστες. Το Υ για παράδειγμα είχε ηλεκτρικά παράθυρα της Bosch. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Όπως; Τι προβλήματα βγάζει το Abarth; fiat punto abarth φιλου μου του νεκρωσε το τιμονι την ωρα που οδηγουσε. παλι καλα ηταν σε πολη κ δν ετρεχε. απο θαυμα ζει. δεν ξερω αν ειναι μεμονομενο αλλα κ εγω απο οσους εχουν Ιταλικα δν εχω ακουσει τα καλυτερα. ενος φιλου μου του πατερα αλφα 156 τοτε μεσα σε 60000 αλλαγη κινητηρα. θα μου πεις τα γερμανικα δεν βγαζουν προβληματα? αν πω απο φιλους μου που ειχαν polo και golf θα πρεπει να γραφω μερες. και εγω που εχω astra προσωπικα κατι μικροπροβληματα τυχερος ειμαι αλλα αλλοι ειχαν αρκετα σοβαροτερα. απο οτι εχω καταλαβει μαλλον πρεπει να εισαι τυχερος. βλεπεις αλλοι σου λενε κανενα προβλημα και αλλοι ασε φιλε εχω βρει τον μπελα μου. και οι 2 με την ιδια μαρκα αυτοκινητο. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 To ίδιο ακριβώς έπαθε η αδερφή μου με Opel Corsa, το εφτιαξε και το πούλησε την άλλη μέρα από την τρομάρα που πήρε. Όσον αφορά τα ηλεκτρικά τιμόνια του Gruppo Fiat, μια συμβουλή έχω. Μην πατάτε ποτέ το πλήκτρο City που ελαφραίνει το τιμόνι, απλά ξεχάστε οτι υπάρχει και θα αποφύγετε προβλήματα με την ηλεκτρική υποβοήθηση... Το λέω και για τον φίλο μας που σκέφτεται το Punto, αν και νομίζω ότι το Abarth δεν εχει πλήκτρο City. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts