margaritagr Δημοσιεύτηκε August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 22, 2012 (edited) Το iphoto αξιζει? εχω φαει τον τοπο να βρω μια εφαρμογη που να μου δινει δυνατοτητα ρετουσαρισματος στις φωτο. Το iphoto στο mac εχει ενα εργαλειο που σβηνεις πολυ ευκολα σημαδια πχ σπυρακια, ελειες ο,τι θες. Κατεβασα συο, δε μ ικανοποιουν ομως...κ λεω τελικα μηπως το iphoto εχει το ιδιο εργαλειο κ εδω? Edited September 29, 2012 by sakiss Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 (edited) Το iphoto αξιζει? εχω φαει τον τοπο να βρω μια εφαρμογη που να μου δινει δυνατοτητα ρετουσαρισματος στις φωτο. Το iphoto στο mac εχει ενα εργαλειο που σβηνεις πολυ ευκολα σημαδια πχ σπυρακια, ελειες ο,τι θες. Κατεβασα συο, δε μ ικανοποιουν ομως...κ λεω τελικα μηπως το iphoto εχει το ιδιο εργαλειο κ εδω? ίδια φιλοσοφία με το iPhoto του Mac με σαφώς περισσότερες επιλογές... έχει την πλάκα του πάντως για basic editing όμως. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=uMIL_JVlnGc]iPhoto for Ipad - App Review - YouTube[/ame] Edited August 22, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 πολυ ωραια παρουσιαση και το iphoto πολυ καλο Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Κατεβασα το iphoto, πραγματι ειναι μια πληρεστατη εφαρμογη. Εχω ενα θεμα ομως... Οταν ανοιγω τα πινελα, κι επιλεγω αυτο της διορθωσης, δε μπορω να βρω πως να μειωσω το μεγεθος της περιοχης που γινεται η διορθωση Καμια ιδεα? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) Κατεβασα το iphoto, πραγματι ειναι μια πληρεστατη εφαρμογη. Εχω ενα θεμα ομως... Οταν ανοιγω τα πινελα, κι επιλεγω αυτο της διορθωσης, δε μπορω να βρω πως να μειωσω το μεγεθος της περιοχης που γινεται η διορθωση Καμια ιδεα? Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η λογική λέει οτι για περισσότερη ακρίβεια πρώτα ζουμάρεις με τα 2 δάχτυλα στο σημείο που θες και μετά ξεκινάς το repair. :) http://www.maclife.com/article/features/how_use_brushes_iphoto_ios http://www.macworld.com/article/1166109/how_to_use_brushes_in_iphoto_for_ios.html Edited September 29, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) Χμ απ ο,τι βλεπω και στα λινκς, δυστυχως δε φαινεται, οπως στα mac. Ειναι ενα μειον αυτο γιατι ακομα και να ζουμαρεις, αν θες να διορθωσεις μικρες περιοχες δεν εχει ακριβεια. Edited August 27, 2012 by sakiss Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Χμ απ ο,τι βλεπω και στα λινκς, δυστυχως δε φαινεται, οπως στα mac. Ειναι ενα μειον αυτο γιατι ακομα και να ζουμαρεις, αν θες να διορθωσεις μικρες περιοχες δεν εχει ακριβεια. Το procreate ειναι η καλύτερη εφαρμογη ζωγραφικής με πολυ μεγάλη ακρίβεια για αυτο που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts