Jump to content

ξερετε τιποτα ρυθμισεις για να μην με κανει αποσυνδεση?

lazaross
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εδω και 2 χρονια με πεταει συχνα εξω. εχω isdn 64. βεβαια μενω σε μια περιοχηπ ου ουτε dsl εχει ερθει , ουτε υποστηριζει κινητα τριτης γενιας, αλλα ουτε και cinema εχει!! ειμαι απο τους λιγους που εχουν isdn αλλα τεσπα. ( στο λυκειο ειμια ο μοναδικος με isdn και που να ξερω τοσα πραγματα απο pc!!! ). ελεος! να'ναι καλα οι γονεις μου. λοιπον στο θεμα μας.. μπορειτε να μου πειτε τιποτα ρυθμισεις για να μην πεταει συχνα εξω? πιο πολυ γινεται οταν παιζω counter strike...καποιος με ειχε πει να ξετικαρω την ενεργοποιηση επεκτασεων lcp αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα.

δοκιμασε να κανεις upgrade firmware στο netmod , μιλα και με το ISO σου , ισως αυτοι να μπορουν να σε βοηθησουν σχετικα με την περιοχη σου , εαν ξερεις αλλους με τα ιδια προβληματα στην περιοχη σου τοτε ειναι γενικο , αλλιως ειναι μονο στο δικο σου PC το προβλημα
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Συνήθως η γραμμή πέφτει όταν δεν υπάρχει ροή στο δίκτυο. Αν η περιπτωσή σου είναι κάτι τετοιο, δοκίμασε κάποιον messenger. Αθτοι κρατάνε μια μικρή αλλά σταθερή κίνηση στο δικτυο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (17 Ιούν. 2004 , 02:29)

παιδια εδω και 2 χρονια με πεταει συχνα εξω. εχω isdn 64. βεβαια μενω σε μια περιοχηπ ου ουτε dsl εχει ερθει , ουτε υποστηριζει κινητα τριτης γενιας, αλλα ουτε και cinema εχει!! ειμαι απο τους λιγους που εχουν isdn αλλα τεσπα. ( στο λυκειο ειμια ο μοναδικος με isdn και που να ξερω τοσα πραγματα απο pc!!! ). ελεος! να'ναι καλα οι γονεις μου. λοιπον στο θεμα μας.. μπορειτε να μου πειτε τιποτα ρυθμισεις για να μην πεταει συχνα εξω? πιο πολυ γινεται οταν παιζω counter strike...καποιος με ειχε πει να ξετικαρω την ενεργοποιηση επεκτασεων lcp αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα.

Fainetai pos exei sto gnwsto kokkalomodem[netMod]...phgaine se afth th selida kai, symfona me tis odhgies (panta) katevase kai perna to firmware pou kanei gia thn siskevi sou..

Epishs meta tin anavathmish kalo tha itan na katevaseis kai tous teleftaious drivers tou netmod: ean to exeis stin USB Edo kai an to exeis stin Siriakh edo... PANTA, oti kai na kaneis Tha simvoulevesai to manual!!!!

Watch When You Stray My Friend...

παιδια σιγουρα φταει και η περιοχη, και το modem ( ειναι το τριτο που παιρνω ), αλλα θα υπαρχει και κανενα internet tweak. το ειχα κανει παλια upgrade αλλα πιο αργο εγινε.

me ti tropo exeis syndesei to modem me to pc ?

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (17 Ιούν. 2004 , 14:00)

παιδια σιγουρα φταει και η περιοχη, και το modem ( ειναι το τριτο που παιρνω ), αλλα θα υπαρχει και κανενα internet tweak. το ειχα κανει παλια upgrade αλλα πιο αργο εγινε.

Το παλια δεν ειναι δικαιολογια...Καθε τοσο βγαινουν νεα....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SIRHC (17 Ιούν. 2004 , 17:31)

to norton internet security exei epilogi connection keep alive.

elpizo na voithisa :lol:

Δεν ειναι και τοσο απολυτο αυτο!!

Πιστευω το προιβλημα ειναι στην περιοχη σου Λαζαρε και στο δικτυο!Παντως κανε και μια αναβαθμιση το firmware οπως λενε τα παιδια!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος astrolabos (17 Ιούν. 2004 , 15:49)

Πάρε ATi

εχω χασει επισοδια??? απο ποτε βγαζει η Ati ISDN modems?? :confused:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

τι εννοειτε να αναβαθμισω το firmware? να αναβαθμισω το Modem στην τελευται εκδοση? το εχω συνδεσει σειριακα γιατι με Usb ειναι πιο αργο.

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Epeidi eho asholithei poli me to netmod, anavathmise to firmware OPOSDIPOTE kai meta katevase tous drivers gia tin ekdosi usb. Prin egatastiseis tous drivers katargise to netmod apo ton pinaka elenhou kai tin epilogi modem. Aposindese to apo to pc, kane egatastasi ton usb drivers kai svise to pc. Meta sindese to netmod sto pc, anapse to kai to leitourgiko sou tha vrei to netmod. Meta dokimase na deis an einai ok. Pes mou ti leitourgiko eheis. I selida tis intracom gia drivers klp einai http://netmod.intracom.gr

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (18 Ιούν. 2004 , 01:21)

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Epeidi eho asholithei poli me to netmod, anavathmise to firmware OPOSDIPOTE kai meta katevase tous drivers gia tin ekdosi usb. Prin egatastiseis tous drivers katargise to netmod apo ton pinaka elenhou kai tin epilogi modem. Aposindese to apo to pc, kane egatastasi ton usb drivers kai svise to pc. Meta sindese to netmod sto pc, anapse to kai to leitourgiko sou tha vrei to netmod. Meta dokimase na deis an einai ok. Pes mou ti leitourgiko eheis. I selida tis intracom gia drivers klp einai http://netmod.intracom.gr

Υπάρχει και κάτι πιο απλό από όλα αυτά. Να συνδέσεις το netmod σε μια serial. Γενικά δουλεύει πολύ καλύτερα και δεν χάνεις τίποτα, αν συνδέεσαι στα 64Κbps. Το δικό μου όσο το είχα σε usb μπορεί να δούλευε σωστά με τον υπολογιστή, όμως δεν έδίνε γραμμή (ή αργούσε πολύ) στις αναλογικές θύρες του και δεν μπορούσα να τηλεφωνήσω. Κάτι που φυσικά δεν λύθηκε ούτε με αναβάθμιση του firmware ούτε με κάποιον άλλο τρόπο.

Αρχικό Μήνυμα από mcde

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (18 Ιούν. 2004 , 01:21)

Υπάρχει και κάτι πιο απλό από όλα αυτά. Να συνδέσεις το netmod σε μια serial. Γενικά δουλεύει πολύ καλύτερα και δεν χάνεις τίποτα, αν συνδέεσαι στα 64Κbps. Το δικό μου όσο το είχα σε usb μπορεί να δούλευε σωστά με τον υπολογιστή, όμως δεν έδίνε γραμμή (ή αργούσε πολύ) στις αναλογικές θύρες του και δεν μπορούσα να τηλεφωνήσω. Κάτι που φυσικά δεν λύθηκε ούτε με αναβάθμιση του firmware ούτε με κάποιον άλλο τρόπο.

Xehasa na simpliroso kati prin! Otan katevazeis tous neous usb drivers kai tous egathistas, vazoun kai kainourgious drivers gia tin seiriaki sindesi tou netmod :) etsi doulevei to diko mou netmod

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (18 Ιούν. 2004 , 02:12)

συνδέεσαι στα 64Κbps. Το δικό μου όσο το είχα σε usb μπορεί να δούλευε σωστά με τον υπολογιστή, όμως δεν έδίνε γραμμή (ή αργούσε πολύ) στις αναλογικές θύρες του και δεν μπορούσα να τηλεφωνήσω.

Εχω την τελευταία έκδοση netmod (USB). Το ίδιο πρόβλημα μου δημιουργήθηκε ξεφνικά όταν αναβάθμισα το netmod στην έκδοση 3.80 (είχα την 3.78 πριν). Ούτε η 3.79 έλυσε το πρόβλημα και μάλιστα οι παρενέργειες ήταν πολύ περίεργες (όταν καλούσε το τηλ. και το σήκωνες, η δεύτερη γραμμή συνέχιζε να καλεί ακόμα κι αφού το είχες σηκώσει από την πρώτη και μάλιστα η αναγνώριση κλήσεων στην δεύτερη, έδειχνε το νούμερο με το οποίο ήδη μιλούσες! Για να μη μιλήσω για περιπτώσεις που με καλούσαν κι έδειχνε ότι το τηλέφωνο ήταν νεκρό! Τρελά πράγματα!). Ξαναέβαλα την 3.78 και τώρα όλα είναι άψογα. Φυσικά η σύνδεση με το Internet διακόπτεται που και που αλλά επειδή δεν κάνω πολλά πράγματα πέρα από το να επισκέπτομαι sites δεν με πολυνοιάζει (είναι εκνευριστικό όμως, το ξέρω). Για εμένα είτε το είχα στην σειριακή είτε στην USB δεν είχε καμμία απολύτως διαφορά.

Οσο για το πρόβλημα του φίλου με το CS, είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει το ίδιο το παιχνίδι ; Αφού λες ότι κολλάει την συγκεκριμένη στιγμή μήπως αυτό ξεκινάει από το ίδιο το παιχνίδι ή μήπως ο υπολογιστής ζεσταίνεται πολύ και κολλάει το παιχνίδι; Εχεις κατεβάσει (αν υπάρχουν) τα τελευταία patches για το CS ; Από εκεί και πέρα μάλλον φταίει το ίδιο το netmod. Οπως διάβασες και παραπάνω κι εμένα μου κόβεται η σύνδεση που και που και δεν διορθώνεται με τίποτα παρά μόνο αν αλλάξεις συσκευή (χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα λυθεί το πρόβλημα).

Μιχάλης :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (18 Ιούν. 2004 , 03:10)

Εχω την τελευταία έκδοση netmod (USB). Το ίδιο πρόβλημα μου δημιουργήθηκε ξεφνικά όταν αναβάθμισα το netmod στην έκδοση 3.80 (είχα την 3.78 πριν). Ούτε η 3.79 έλυσε το πρόβλημα και μάλιστα οι παρενέργειες ήταν πολύ περίεργες (όταν καλούσε το τηλ. και το σήκωνες, η δεύτερη γραμμή συνέχιζε να καλεί ακόμα κι αφού το είχες σηκώσει από την πρώτη και μάλιστα η αναγνώριση κλήσεων στην δεύτερη, έδειχνε το νούμερο με το οποίο ήδη μιλούσες! Για να μη μιλήσω για περιπτώσεις που με καλούσαν κι έδειχνε ότι το τηλέφωνο ήταν νεκρό! Τρελά πράγματα!). Ξαναέβαλα την 3.78 και τώρα όλα είναι άψογα. Φυσικά η σύνδεση με το Internet διακόπτεται που και που αλλά επειδή δεν κάνω πολλά πράγματα πέρα από το να επισκέπτομαι sites δεν με πολυνοιάζει (είναι εκνευριστικό όμως, το ξέρω). Για εμένα είτε το είχα στην σειριακή είτε στην USB δεν είχε καμμία απολύτως διαφορά.

Τι να πω, το δικό μου είχε από μόνο του την 3.80 (είναι αρκετά καινούργιο) οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά, ευτυχώς που δουλεύει σωστά στην σειριακή. Όλα αυτά είναι ένα δείγμα του πόσο καλή συσκευή είναι το netmod :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (18 Ιούν. 2004 , 11:42)

Τι να πω, το δικό μου είχε από μόνο του την 3.80 (είναι αρκετά καινούργιο) οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά, ευτυχώς που δουλεύει σωστά στην σειριακή. Όλα αυτά είναι ένα δείγμα του πόσο καλή συσκευή είναι το netmod :whistle:

ki emena eixe tin 3.80... kai vghke i 3.81

τελικα τι να κανω?

οχι το cs δεν φταει. οταν λεω οτι κολλαει εννοω οτι ενω ειμαι online και γινεται αποσυνδεση σταματαει και το παιχνιδι και λογικο ειναι αυτο. να κανω καμμια αναβαθμιση?