adamioan Δημ. October 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Και σε εμένα αυτό κάνει χωρίς να χρησιμοποιώ κάποιον εξωτερικό player. Πχ στην ταινία looper μου το κάνει αυτό. Από την άλλη στο ice age με βγάζει στο YouTube όπου από εκεί μπορώ να επιλέξω όποιο θέλω Είστε σίγουρος ότι έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση beta γιατί εμένα μου παίζει μια χαρά, και το Looper και το Ice Age. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Τελευταία ενημέρωση 30/9 ωρα 0:12. Αυτή δεν είναι η τελευταία; Να σημειώσω πως έχω το S3 με την μαμά Rom Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Τελευταία ενημέρωση 30/9 ωρα 0:12. Αυτή δεν είναι η τελευταία; Να σημειώσω πως έχω το S3 με την μαμά Rom Όχι φίλε μου. Τα στοιχεία που αναφέρει η εφαρμογή όταν ξεκινά τα εξηγώ λίγο παραπάνω στο post No 15. Η τελευταία έκδοση της beta δεν αναφέρεται πουθενά. Αρκεί μόνο να κατεβάσεις ξανά το apk από τη διεύθυνση http://www.greekfunzone.com/cinemattica/cinemattica2_beta.apk. Η τελευταία beta είναι η 2.0.28-2012.10.01.10.40 δηλαδή είναι η έκδοση 2.0, με revision 28, η οποία φτιάχτηκε 01 / 10 / 2012 στις 10:40 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αυτή την στιγμή δοκιμάζω την version με τελευταία αναβάθμιση 1/10 ωρα 17:26 Αν είναι αυτή η τελευταία λυπάμαι αλλά ούτε και αυτή μου δουλεύει. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Αυτή την στιγμή δοκιμάζω την version με τελευταία αναβάθμιση 1/10 ωρα 17:26 Αν είναι αυτή η τελευταία λυπάμαι αλλά ούτε και αυτή μου δουλεύει. Κύριε telmusic, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο σύνδεσμο αυτό: http://www.greekfunzone.com/cinemattica/cinemattica2_beta.apk για να κατέβει η τελευταία beta. Κάντε τη εγκατάσταση, και δοκιμάστε αυτό που θέλετε. Περιμένω απάντησή σας Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Κυριε adamioan Αυτη ειναι version που εχετε βαλει στα δυο τελευταια link http://img.hostedpic.com/images/93951136305728185184_thumb.png Και αυτη ειναι η προσπαθεια μου να ξεκινησω την αναπαραγωγη καποιου τρέιλερ... http://img.hostedpic.com/images/77788490017395901390_thumb.png Πατώντας στο εικονίδιο εμφανίζεται το frame της ταινιας Αλλα στην συνεχεια πατώντας το play δεν κανει απολύτως τιποτα http://img.hostedpic.com/images/59339144661982607269_thumb.png Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω αμέσως EDIT: Λυπάμαι πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή κάτι έπαθε το κινητό και δεν τρέχει τίποτα. Θα το κοιτάξω αύριο το πρωί. Edited October 1, 2012 by adamioan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Δοκίμασα πάλι και όντως τα τρέιλερ παίζουν μόνο μέσω εξωτερικής εφαρμογής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Έχετε την καλοσύνη να δοκιμάσετε τη σημερινή beta, γιατί το κινητό μου τα έχει παίξει. beta 2.0.29.2012.10.02.09.40 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Έχετε την καλοσύνη να δοκιμάσετε τη σημερινή beta, γιατί το κινητό μου τα έχει παίξει. beta 2.0.29.2012.10.02.09.40 Ευχαριστώ πολύ Σε μένα έχει πρόβλημα με τα trailer. Στο Looper και σε μια άλλη έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορεί να βρει την σελίδα με κάτι vnd. Youtube. Σε άλλη έβγαλε σελίδα από youtube με 10 trailer μαζί.! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Φίλε junglist σε ευχαριστώ για το μήνυμα. Δυστυχώς το κινητό μου τα έχει παίξει και δύσκολα μπορώ να κάνω δοκιμές στον emulator (ο οποίος τα παίζει όλα καλά). Αυτή τη στιγμή δουλεύω τη full internet έκδοση, αλλά βέβαια θα διακόψω για να κοιτάξω τα trailer. Όταν εμφανίζει πολλά trailer, σημαίνει ότι δε βρέθηκε απευθείας σύνδεσμος από τις ιστοσελίδες που συλλέγω τα δεδομένα, άρα κάνει το πρόγραμμα αναζήτηση στο YouTube και εμφανίζονται τα αποτελέσματα. Αν μπορείς πες μου σε ποιες ταινίες το δοκιμάζεις για να δουλεύω επί τούτου. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Αυτή την φορά όταν κάνω κλικ για play παει να μου ανοίξει νέα σελίδα αλλά δεν μου βρίσκει τίποτα webpage not available. Πάντως και στο ice age που μου βγάζει λίστα με διάφορα trailers από το YouTube πάλι κανένα δεν μου παίζει. Δεν ξέρω τι μεσολαβεί αλλά μόνο σε αυτό έχω θέμα με τα βιντεάκια από YouTube αφού απο οποιαδήποτε site δεν έχω θέμα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Καλημέρα, αυτές τις ημέρες δούλεψα πάνω στην online λειτουργία της εφαρμογής και δημιούργησα τη νέα beta. Συνολικά οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι οι εξής: - Προσθήκη: Κινηματογράφοι από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι πόλεις που υποστηρίζονται είναι: Αττική, Θεσσαλονίκη, Αρτα, Βόλος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κατερίνη, Καβάλα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Τρίπολη, Χανιά, Λάρνακα, Λεμεσός, Λευκωσία, Πάφος. - Προσθήκη: Συνδέσεις στα μεγαλύτερα site ταινιών (Imdb, Athinorama κλπ). - Προσθήκη: Χάρτης της επικράτειας για εντοπισμό των κινηματογράφων. - Αλλαγή: Αύξηση της ταχύτητας περιήγησης 300%. - Αλλαγή: Μείωση του όγκου των ληφθέντων δεδομένων κατά 75%. - Προσθήκη: Skins για προσωποποιημένη απεικόνιση. - Προσθήκη: Επιλογή μεγέθους γραμματοσειρών για καλύτερη προσαρμογή σε tablet ή σε συσκευές με πολύ μικρή οθόνη. - Προσθήκη: Αγαπημένες ταινίες. - Αλλαγή: Αφαίρεση της προβολής ανοιγμένων σελίδων περιήγησης. - Προσθήκη: Υπόθεση και από cine.gr. - Προσθήκη: Υπόθεσης και από IMDB. - Προσθήκη: Μεγέθυνση της εικόνας της ταινίας. - Προσθήκη: Ταξινόμηση ταινιών (αλφαβητικά, ανά ημερομηνία πρεμιέρας, ανά ημερομηνία καταχώρισης). - Προσθήκη: Patch οθόνης, έτσι ώστε να μην υπάρχει το δεξιά περιθώριο στο webview. - Αλλαγή: Μείωση χρόνου προσπάθειας σύνδεσης στο δίκτυο. - Αλλαγή: Μετακίνηση των μενού των κινηματογράφων και των ταινιών, ακριβώς κάτω από τους τίτλους. - Αλλαγή: Διόρθωση των τοποθεσιών των κινηματογράφων (google maps api). - Προσθήκη: Animation στην online λειτουργία (θα υλοποιηθεί σε όλες τις οθόνες εν καιρώ) - Προσθήκη: Εικόνα υψηλής ανάλυσης στο κλικ του poster της ταινίας (όπου η ταινία έχει εικόνα και αναφέρεται στην IMDB) - Αλλαγή: Τα trailer παίζονται πάντα από εξωτερική εφαρμογή (YouTube ή browser) γιατί υπάρχουν πολλές ασυμβατότητες στις συσκευές. - Προσθήκη: Gesture για προηγούμενο και επόμενο (αριστερά και δεξιά). Θα προστεθούν και άλλα, κατόπιν απαίτησης. Το link για απευθείας download του apk της τελευταίας beta 2.0.30.2012.10.10.08.35, χωρίς referrer tracker είναι: http://www.greekfunzone.com/cinemattica/cinemattica2_beta.apk Σας ευχαριστώ και πάλι Edited October 10, 2012 by adamioan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Γενικά μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορη από την προηγούμενη. Πάντως τα τρέιλερ έχουν ακόμα θέμα. Σε άλλες ταινίες ξεκινάει να παίζει κανονικά το τρέιλερ από εξωτερική πηγή και σε άλλες μου βγάζει μια σελίδα του YouTube με διάφορα τρέιλερ που όταν όμως κλικαρω κάποιο από αυτά δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 (edited) Καλημέρα, και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Στις ταινίες που δεν υπάρχει direct link για το trailer, το πρόγραμμα παραπέμπει σε μια αναζήτηση του YouTube με το όνομα της ταινίας και το λεκτικό trailer. Γι' αυτό παρουσιάζονται πολλά αποτελέσματα. Σε αυτή την περίπτωση στο κινητό μου δε μου παίζει το βίντεο αν το ανοίξω με το browser, αλλά μου παίζει αν το ανοίξω με το chrome mobile. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι η συσκευή σας δείχνει άλλα βίντεο YouΤube μέσα από το browser (την προεγκατεστημένη εφαρμογή για internet); Αν θέλετε κάτι να προστεθεί ή να αλλάξει στο πρόγραμμα, μη διστάσετε να το αναφέρετε (πχ όπως το ρολόι). Edit: Στην περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεσμος για το trailer της ταινίας, γίνεται έλεγχος για αν υπάρχει εγκατεστημένη η εφαρμογή YouTube στη συσκευή. Αν υπάρχει τότε γίνεται αναζήτηση για το trailer της ταινίας μέσα από την εφαρμογή YouTube, αλλιώς ανοίγει το πλαίσιο διαλόγου για την υπόδειξη της εφαρμογής (κάποιον περιηγητή) που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Κατέβασμα beta 2.0.31.2012.11.10.11.40 Ευχαριστώ προκαταβολικά Edited October 11, 2012 by adamioan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ωραίο το νέο animation αντί το ρολογακι! 2 τρέιλερ που δοκίμασα μέσω της εφαρμογής YouTube παίξανε μια χαρά. Αν μπορείς κάνε πιο διακριτά τα κουμπιά που πατάς για να διαβάσεις τις υποθέσεις των ταινιών από τις 3 πηγές. Τέλος αν μπορείς βάλε κάποιο κουμπί ταξινόμησης μέσα στο μενού των ταινιών και όχι στις ρυθμίσεις. Χάνεις χρόνο έτσι αν θες να κάνεις διαφορετική ταξινόμηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Αν μπορείς κάνε πιο διακριτά τα κουμπιά που πατάς για να διαβάσεις τις υποθέσεις των ταινιών από τις 3 πηγές. Τέλος αν μπορείς βάλε κάποιο κουμπί ταξινόμησης μέσα στο μενού των ταινιών και όχι στις ρυθμίσεις. Χάνεις χρόνο έτσι αν θες να κάνεις διαφορετική ταξινόμηση. Ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις. - Αλλαγή: Μορφοποίηση των κουμπιών athinora, cine.gr και imdb. - Προσθήκη: Γραμμή ελέγχου ταξινόμησης στις ταινίες. - Προσθήκη: Fade in και out στο κλικ του πόστερ της ταινίας. - Προσθήκη: Τερματισμός υπηρεσιών δικτύου, σε περίπτωση σφάλματος χωρητικότητας. Νέα beta: Cinemattica v2.0.32.2012.10.13.11.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Λάτρεψα την εφαρμογή μια που είχε και την Κατερίνη . Τώρα δυστυχώς δεν την βγάζει . Στην αρχή δούλευε κανονικά. Μπράβο για την δουλειά σου. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Κύριε R_Bachman, καλησπέρα και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Επειδή τα στοιχεία των κινηματογράφων και των προγραμμάτων τους τα συλλέγω από εξωτερικά site (athinorama, cine.gr κλπ) αυτή τη στιγμή δεν αναφέρονται πληροφορίες για την Κατερίνη. Για παράδειγμα πατήστε εδώ. Αν όμως εσείς γνωρίζετε κάποιο site που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους κινηματογράφους και το πρόγραμμά τους της πόλης σας, θα χαρώ πολύ να το ενσωματώσω στην εφαρμογή. Αυτό ισχύει και για όλες τις άλλες πόλεις της Ελλάδας, που το πρόγραμμα δεν παρουσιάζει πληροφορίες. Ευχαριστώ πολύ Νέα beta: Cinemattica v2.0.33.2012.10.17.12.25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Κύριε R_Bachman, καλησπέρα και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Επειδή τα στοιχεία των κινηματογράφων και των προγραμμάτων τους τα συλλέγω από εξωτερικά site (athinorama, cine.gr κλπ) αυτή τη στιγμή δεν αναφέρονται πληροφορίες για την Κατερίνη. Για παράδειγμα πατήστε εδώ. Αν όμως εσείς γνωρίζετε κάποιο site που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους κινηματογράφους και το πρόγραμμά τους της πόλης σας, θα χαρώ πολύ να το ενσωματώσω στην εφαρμογή. Αυτό ισχύει και για όλες τις άλλες πόλεις της Ελλάδας, που το πρόγραμμα δεν παρουσιάζει πληροφορίες. Ευχαριστώ πολύ Νέα beta: Cinemattica v2.0.33.2012.10.17.12.25 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έστειλα mail στο cine.gr και θα επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του κινηματογράφου. Ελπίζω να αρχίσουν να ενημερώνουν το site με το πρόγραμμα τους. Με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να μιλήσω και εγώ μαζί τους και να μάθω αν ενημερώνουν κάποιο άλλο site. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Κύριε R_Bachman, καλησπέρα και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Επειδή τα στοιχεία των κινηματογράφων και των προγραμμάτων τους τα συλλέγω από εξωτερικά site (athinorama, cine.gr κλπ) αυτή τη στιγμή δεν αναφέρονται πληροφορίες για την Κατερίνη. Για παράδειγμα πατήστε εδώ. Αν όμως εσείς γνωρίζετε κάποιο site που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους κινηματογράφους και το πρόγραμμά τους της πόλης σας, θα χαρώ πολύ να το ενσωματώσω στην εφαρμογή. Αυτό ισχύει και για όλες τις άλλες πόλεις της Ελλάδας, που το πρόγραμμα δεν παρουσιάζει πληροφορίες. Ευχαριστώ πολύ Νέα beta: Cinemattica v2.0.33.2012.10.17.12.25 Αν μπορείς να το κάνεις πολύ θα χαρώ να δω τη Λιβαδειά.. Μπορεί κ να σου το είχα ξαναπεί στο παλιό thread. Το site είναι: http://www.gonias.gr/cineplex/ Μπράβο για την εφαρμογή!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Το Σάββατο 20/10/2012 η έκδοση του Cinemattica θα ανέβει στο Google Play Store, και θα αντικαταστήσει την αρχική εφαρμογή Cinemattica 1.10. Η beta θα παραμείνει στο κινητό σας, γι' αυτό πρέπει να την απεγκαταστήσετε χειροκίνητα. Η εφαρμογή έχει προγραμματιστεί να χρησιμοποιεί δεδομένα που συλλέγονται από κάποια άλλη διεργασία, τα οποία μορφοποιεί και τα απεικονίζει. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα με την έκδοση της εφαρμογής, κινηματογράφοι και προγράμματα μπορούν να εισάγονται καθημερινά. Εν καιρώ λοιπόν θα προσπαθήσω να ενημερώνω τη βάση δεδομένων με τις υποδείξεις σας που αφορούν κινηματογράφους που δεν παρουσιάζονται, ξεκινώντας από τη Λιβαδειά. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Τι παραπάνω θα έχει αυτή του store από την τελευταία βετα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. October 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Καλήμερα φιλε junglist, η έκδοση final 2.0 περιλαμβάνει διορθώσεις για την ασύρματη λειτουργία και δεν περιέχει το debugging κώδικα. Επίσης ενσωματώνει μια λειτουργιά για προβολή των εικόνων στην αρχική τους ανάλυση η οποία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα από το web όταν τελειώσει το test της.(Όπως καταλαβαίνεις οι εικόνες από το IMDB έχουν μέγεθος 1.2ΜΒ η κάθε μια και αυτό θα προξενήσει πρόβλημα στις παλιές συσκευές). Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα Υ.Γ.: Μπορείς σε παρακαλώ να δοκιμάσεις στο κινητό σου και στο tablet σου αν λειτουργούν οι σύνσεσμοι μέσα στα ΝΕΑ. Ευχαριστώ προκαταβολικά Edited October 21, 2012 by adamioan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Το Σάββατο 20/10/2012 η έκδοση του Cinemattica θα ανέβει στο Google Play Store, και θα αντικαταστήσει την αρχική εφαρμογή Cinemattica 1.10. Η beta θα παραμείνει στο κινητό σας, γι' αυτό πρέπει να την απεγκαταστήσετε χειροκίνητα. Η εφαρμογή έχει προγραμματιστεί να χρησιμοποιεί δεδομένα που συλλέγονται από κάποια άλλη διεργασία, τα οποία μορφοποιεί και τα απεικονίζει. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα με την έκδοση της εφαρμογής, κινηματογράφοι και προγράμματα μπορούν να εισάγονται καθημερινά. Εν καιρώ λοιπόν θα προσπαθήσω να ενημερώνω τη βάση δεδομένων με τις υποδείξεις σας που αφορούν κινηματογράφους που δεν παρουσιάζονται, ξεκινώντας από τη Λιβαδειά. Ευχαριστώ πολύ Να 'σαι καλά για την όλη δουλειά..Δοκιμάζοντάς τη, πρόσεξα τα εξής: 1) Θα μπορούσε να γίνει (ή να υπάρχει επιλογή) να είναι πιο light/διακριτική η αρχική οθόνη της εφαρμογής? Είμαι λίγο Minimal τύπος και θα προτιμούσα κάτι πιο λιτό από jocker/hannibal κλπ στην οθόνη. Νομίζω πως οι εικόνες σε συνδυασμό με τα κατακόκκινα γράμματα της εφαρμογής, τα bubble της αρχικής (που υπερκαλύπτουν τα γράμματα από πίσω οπότε δύσκολα το διαβάζεις) συν το αρχικό μήνυμα της εφαρμογής, το βαραίνουν λίγο.. 2) Σε HTC Desire η αρχική δεν είναι fit to screen, ενώ μετά στο μενού είναι ΟΚ. 3) Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να αυξηθεί η ταχύτητα στα μενού. Ίσως, βέβαια, σε νεότερες συσκευές να μην είναι ίδια η αίσθηση ότι θέλει λίγο χρόνο να ανταποκριθεί στο πάτημα. Το καταθέτω ως feedback!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts