nikos2004dj Δημ. June 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2004 παιδια συμβουλη:κοψτε τις πολλες ταινιες!!! εγω νομιζω πως ειναι καθαρα θεμα διαφημισης.οσο για τα φαινομενα πιθανον να οφειλονται σε ισχυρα ηλεκτρομαγνητικα κυματα και καποια επιδραση της βαρυτητας. οσο για το πειραμα της φιλαδελφια δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα μου φαινεται λιγο ακαταρθωτο και βγαλμενο απο ταινια! αποψη μου φιλικα Νικος. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 mporite na mou protinete kanena biblio gia to trigono ton bermodon sta ellinika? ektos apo to Το μυστηρίο του Τριγώνου των Βερμούδων, ayto eidi to paragila Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Λοιπόν εδώ και η δική μου άποψη: Όλα αυτά περί εξωγήινων , τεράτων και ατλαντίδων δεν τα πιστεύω ούτε τόσο δα. Είμαι περισσότερο τύπος που για να πιστέψω κάτι ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει απόδειξη και λογική. Δεν απατάμε από φαντασίες και οφθαλμαπάτες. Άρα ενδεχόμενα: α) Κάποιο δύσκολο για εξήγηση μαγνητικό πεδίο δημιουργείται .Πιστεύω πως θα μπορούσε να είναι κάτι παρόμοιο με το γεγονός που συνέβη πριν καμία 70 χρόνια στην Ολλανδία: το φεγγάρι βρισκόταν σε μια τέτοια θέση που με την βαρύτητά του έλκυε τα νερά της Ευρώπης όλης 10 cm με επίκεντρο την Ολλανδία άρα πλημμύρισε έτσι σε 1 βράδυ αφού σηκώθηκαν τα νερά της ~1 μ. .Άρά αν δημιουργείτε ένα τέτοιο πεδίο όχι απαραίτητα με το φεγγάρι αλλά με οτιδήποτε θα ήταν δυνατόν μέσα σε ένα μεγάλο σύνολο ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων να υπάρχεί μια 3 δύναμη που δεν ξέρουμε ακόμα. β)Όλα αυτά με Αϊνστάιν δεν νομίζω να βασίζονται που θενά αλλού, έκτός από το θεώρημά του. δλδ Η τεράστια δύναμη του φωτός που δεν έχει ακόμα καταφέρει να καταλάβει η επιστήμη μπορεί να σχετίζετε έμμεσα με τον τόπο. αυτά ;) :) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Den ksero ti egine prin 70 hronia stin Ollandia, pantos i sigekrimeni hora einai kato apo to epipedo tis thalassas kai ehoun dimiourgithei anahomata gia afto. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Wirelessly posted (SIE-SX1/1.1 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) ΞΞΏΞΉΟΞ±ΞΎΞ΅ Ξ½Ξ± δΡιΟ: Ξ±Ξ½ ΞΎΞ΅ΟΞ±ΞΌΞ΅ ΟΞΉ ΟΞΏ ΟΟοκαλΡι δΡ ΞΈΞ± ΡιμαΟΟΞ±Ξ½ δΡν ΟΟΟΞ±. ΣαΟΟΟ Ξ»ΞΏΞΉΟΞΏΞ½ δΡν ΞΌΟΞΏΟΞΏΟΞΌΞ΅ Ξ½Ξ± Ξ΄ΟΟΞΏΟΞΌΞ΅ Ξ±ΟΞΏΞ΄Ξ΅ΞΉΞΎΞ΅ΞΉΟ Ξ³ΞΉΞ± ΞΊΞ±ΟΞΉ ΟΞΏΟ Ξ΄Ξ΅Ξ½ ΞΎΞ΅ΟΞΏΟΞΌΞ΅. ΞΞΏΞ½ΞΏ ΟΟΞΏΞΈΞ΅ΟΞ΅ΞΉΟ ΞΌΟΞΏΟΞΏΟΞΌΞ΅ Ξ½Ξ± ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΟΞΌΞ΅. ΞΟΟΞΉΞΏ ΞΈΞ± ΟΟ ΟΞ΅ΟΞΉΟΟΞΏΟΞ΅ΟΞ± Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dead Angel (18 Ιούν. 2004 , 00:12) Wirelessly posted (SIE-SX1/1.1 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) ΞΞΏΞΉΟΞ±ΞΎΞ΅ Ξ½Ξ± δΡιΟ: Ξ±Ξ½ ΞΎΞ΅ΟΞ±ΞΌΞ΅ ΟΞΉ ΟΞΏ ΟΟοκαλΡι δΡ ΞΈΞ± ΡιμαΟΟΞ±Ξ½ δΡν ΟΟΟΞ±. ΣαΟΟΟ Ξ»ΞΏΞΉΟΞΏΞ½ δΡν ΞΌΟΞΏΟΞΏΟΞΌΞ΅ Ξ½Ξ± Ξ΄ΟΟΞΏΟΞΌΞ΅ Ξ±ΟΞΏΞ΄Ξ΅ΞΉΞΎΞ΅ΞΉΟ Ξ³ΞΉΞ± ΞΊΞ±ΟΞΉ ΟΞΏΟ Ξ΄Ξ΅Ξ½ ΞΎΞ΅ΟΞΏΟΞΌΞ΅. ΞΞΏΞ½ΞΏ ΟΟΞΏΞΈΞ΅ΟΞ΅ΞΉΟ ΞΌΟΞΏΟΞΏΟΞΌΞ΅ Ξ½Ξ± ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΟΞΌΞ΅. ΞΟΟΞΉΞΏ ΞΈΞ± ΟΟ ΟΞ΅ΟΞΉΟΟΞΏΟΞ΅ΟΞ± νομιζω πως η αποψη σου ειναι πολυ σωστη.. με βρισκεις απολυτα συμφωνη !! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. June 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2004 Σχετικά με αυτό που έγραψε ο Φίλιππος λίγα ποστ πιο πάνω... Ο GulfStreem είναι πολύ πιο βόρεια από το σημείο του τριγώνου. Δεν πρέπει να επιρεάζει λογικά την περιοχή. Όλα τα άλλα πραγματικα δεν ξέρω αν τελικά είναι legends όμως αυτό που ξέρω είναι οτι στα βιβλία των εμπορικών πλοίων αναφέρει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν διασχίζουν την περιοχή και αν γίνεται να την αποφεύγουν. Κι αυτό το γνωρίζω διότι ο πατέρας της καλής μου ήταν καπετάνιος σε φορτηγό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dead Angel (16 Ιούν. 2004 , 14:51) Όσο για το Ναυτικό των ΗΠΑ πρέπει να έχετε ακουστά το Πείραμα της Φιλαδέλφειας. Μπορώ αν θέλετε να σας το περιγράψω όπως το είπε ο Δρ. Τζήσσαπ που ήταν παρών.:) Θα ηθελα να μαθω καποιες λεπτομεριες πανω στο θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Εμεις στη φυσικη ειπαμε για ηλεκτρομαγνητικα κυματα που δημιουργουνται απο τη θαλασσα ή κατι (δεν θυμαμαι καλα) και ετσι καταστρεφουν οτιδηποτε μηχανικο/μεταλλικο περασει απο εκεινη την περιοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dread Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrMaslow (18 Ιούν. 2004 , 02:30) Όλα τα άλλα πραγματικα δεν ξέρω αν τελικά είναι legends όμως αυτό που ξέρω είναι οτι στα βιβλία των εμπορικών πλοίων αναφέρει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν διασχίζουν την περιοχή και αν γίνεται να την αποφεύγουν. Κι αυτό το γνωρίζω διότι ο πατέρας της καλής μου ήταν καπετάνιος σε φορτηγό. Δηλαδή, από ότι λες υπήρξαν και άνθρωποι που το διέσχισαν και βγήκαν σώοι? Εγώ είχα την εντύπωση πως κανείς ποτέ δεν το διέσχισε και γι' αυτό έγινε τέτοιος μύθος. :) Παράθεση Albert Einstein : "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." :!: :) <-><-><-><-><-> This signature is protected by Norton AntiVirus 2005 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Ωχ βγήκε έτσι γιατί το'γραφα από το κινητό με ελληνικούς χαρακτήρες!:) Τέσπα. Απλώς έλεγα ότι τις αποδείξεις που θέλει o supernet αν τις είχα θα μουν αλλού τώρα. Αποδείξεις φίλε μου δεν υπάρχουν μόνο υποθέσεις και παρατηρήσεις. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss (18 Ιούν. 2004 , 03:17) Θα ηθελα να μαθω καποιες λεπτομεριες πανω στο θεμα... Λοιπόν, παραθέτω: (Α! Ο Τζήσσαπ δεν ήταν παρών, λάθος μου) Απαντάει ο Δρ. Μάνσον Βαλεντάιν "-Τι ήταν το Πείραμα της Φιλαδέλφιας; -Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τζήσσαπ το Πείραμα της Φιλαδέλφιας ήταν ένα μυστικό πείραμα που εκτελέστηκε από το Ναυτικό των ΗΠΑ το 1943, στη Φιλαδέλφια και στη θάλασσα. Σκοπός του ήταν να ελέγξει την επίδραση ενός δυατού μαγνητικού πεδίου πάνω σε ένα επανδρωμένο σκάφος επιφάνειας. Επρόκειτο να το βάλουν σε εφαρμογή με τη βοήθεια μαγνητικών γεννητριών (απομαγνητισμός). Και οι παλμικές και οι μη παλμικές γεννήτριες ενεργούσαν έτσι ώστε πάνω και γύρω από ένα αγκυροβολημένο σκάφος να δημιουργηθεί ένα τρομακτικό μαγνητικό πεδίο. Τα αποτελέσματα ήταν το ίδιο εκπληκτικά όσο και σπουδαία αν και είχαν ατυχείς επιπτώσεις στο πλήρωμα. Όταν το πείραμα πρωτοάρχισε να έχει επίδραση, παρουσιάστηκε ένα θολό πράσινο φως, κάτι που μοιάζει με τις περιγραφές που έχουμε από τους επιζήσαντες από περιστατικά στο Τρίγωνο, που μιλούν για μια φωτεινή πρασινωπή ομίχλη. Σύντομα,ολόκληρο το πλοίο ήταν γεμάτο απ'αυτή την πράσινη ομίχλη και το σκάφος μαζί με το πλήρωμά του άρχισαν να χάνονται από τα μάτια εκείνων που βρίσκονταν στην δεξαμενή, μέχρι που απέμεινε ορατή μόνο η ίσαλος γραμμή. Αργότερα ανέφεραν ότι το αντιτορπιλικό είχε εμφανιστεί και εξαφανιστεί και πάλι στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια, πράγμα που μπορεί να ήταν αποτέλεσμα ενός δοκιμαστικού πλού αφάνειας, που συνεπάγεται ένα φαινόμενο σχετικό με το χρόνο-διάμεσο. Από ένα πρώην μέλος του πληρώματος αναφέρθηκε ότι το πείραμα πέτυχε στη θάλασσα, με πραγματική αφάνεια πεδίου σφαιροειδούς σχήματος που εκτεινόταν εκατό γυάρδες από κάθε πλευρά, που έδειχνε την κοιλότητα που γινόταν από το πλοίο στο νερό, αλλά όχι το ίδιο το πλοίο. Καθώς η δύναμη του πεδίου εντάθηκε, μερικά από τα μέλη του πληρώματος άρχισαν να εξαφανίζονται και έπρεπε να ξανα-ανακαλυφθούν με επαφή δια της αφής και να ξαναγίνουν ορατά, μ'ένα είδος τεχνικής "δι'επιθέσεως των χειρών". Μερικοί άλλοι απομακρύνθηκαν τόσο πολύ από τις αρχικές υλικές τους διαστάσεις, που κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους ξαναφέρουν στην ομαλότητα μόνο με μια ειδδικά σχεδιασμένη ηλεκτρονική συσκευή. Για τέτοιες περιπτώσεις, όταν δεν μπορούσαν να δούν, ούτε να διαισθανθούν ένα σύντροφο τους, το πλήρωμα χρησιμοποιούσε μια πρωτότυπη έκφραση:"κόλλησε στη μελάσσα". Στην πραγματικότητα ήταν μια κατάσταση αιφνίδιας αναστόλής των ζωτικών λειτουργειών, απ'όπου θα ήταν σοβαρό πρόβλημα να βγει κανείς και να συνέλθει. Κυκλοφόρησαν φήμες ότι πολλοί μπήκαν στο νοσοκομείο, μερικοί πέθαναν και άλλοι πειράχτηκαν διανοητικά με άλλους τρόπους. Η ψυχική ικανότητα έμοιαζε γενικά να έχει οξυνθεί, ενώ πολλοί διατήρησαν τις απόρροιες της μεταβολής από το πείραμα, με το να εξαφανίζονται προσωρινά, είτε στο σπίτι, είτε περπατώντας στο δρόμο, είτε ενώ κάθονταν σε μπαρ ή ρεστωράν, προς έλπληξη όλων. Δυο φορές η πυξιδοθήκη του καραβιού τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ κατευθυνόταν στην παραλία με καταστρεπτικά αποτελέσματα για το σκάφος." Αυτά είπε λοιπόν. Αν θέλετε τα πιστεύετε αν όχι...δε με νοιάζει:) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (16 Ιούν. 2004 , 00:54) υπαρχουν ηλεκτρομαγνητικα κυματα που ενισχυουν της υπαρξη χρονοπυλης. 3ον) μπορει απλως να υπαρχουν ηλεκτρομαγνητικα κυματα τοσο μεγαλης ισχυος που να διαλυουν τα παντα. LOL!!!! Δηλαδη μία μαύρη τρύπα πάνω στη γή?? Έλεος δηλ... Αχ που είσαι Ainstein... Χρονοπήλη μπορεί να υπάρξει (θεωριτικά πάντα) μόνο στο κεντρο μιας μαύρης τρύπας σύμφωνα με την θεωρία της σχετικότητας και αν υπήρχε μαύρη τρύπα πάνω στη γη θα μας καταβρόχθιζε όλους καθώς και όλο το ηλιακό μας σύστημα... Όσο γι΄αυτό με τους εξωγήινους... ΕΛΕΟΣ... :wacko: Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Για τους λατρεις του ανεξηγητου.....εδω θα βρειτε πολλα ενδιαφεροντα θεματα! http://www.esoterica.gr/main.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. June 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (16 Ιούν. 2004 , 09:58) ... τον υπολογιστή των ΑντιΚυθήρων ... :D ;) Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts